StyleBox

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har været stylebox i Bruuns galleri i dag, jeg vælger at købe eau de toilette cool water paificic summer til damer. Jeg dufter til den imens ekspedienten ser på det og hun fortæller mig prisen, j... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har fået behandlinger i Bruuns Galleri jævnligt (klipning, farvning/retning af bryn/vipper) og hver gang har service niveauet været i top. Selvom der kan gå lang tid imellem mine behandlinger, så... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har fået klippet og farvet mit hår hos en ung a la latino pige for nogen dage siden. Hun er fagligt dygtig, ærlig og følte mig i meget trygge og kompetente hænder 👍 Et super hyggeligt sted... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Forsøger at købe 2 x uniq one hair treatment til 149,- (som tilbuddet foreskriver) dog bliver jeg konstant opkrævet fuld pris for begge uanset hvad jeg gør. Skriver her, da jeg på hjemmesiden ikke kan... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Centro de bienestar
  2. Tienda de cosméticos
  3. Clínica dermatológica

Sobre StyleBox

Información proporcionada por diversas fuentes externas

I StyleBox butikker kan du både blive stylet og købe mere end 35 spændende mærker inden for hårpleje, makeup, negle og accessories. Du finder over 2.000 spændende produkter både i StyleBox Webshop og i vores butikker. Vores butikker ligger i Lyngby Storcenter, Fields, Frederiksberg Centret, Kolding Storcenter og Bruuns Galleri.

Información de contacto

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig oplevelse hos frisør i Fields

Jeg har betalt en formue for reflekser i mit hår, man ikke kan se. Det ligner mere en hjemme farvning hvor jeg mangler at påfører farve hist og der. Der blev klippet alt for meget af mit hår, jeg havde sagt jeg ville beholde min længde, og hun viste mig ca 5 cm der skulle klippes, men der røg mindst 10 cm eller mere, også er det klippet skævt. Øv en dyr dårlig oplevelse!!!!!!

Jeg har haft kontakt med stylebox ledelse, og fik en rigtig god behandling der :-) 5 stjerner for det

4 de abril de 2016
Logotipo de StyleBox

Respuesta de StyleBox

Hej Lissi.

Tusind tak for din anmeldelse af Stylebox.dk.

Vi er rigtig kede af, du har haft en dårlig oplevelse i Stylebox i Fields.
Vi vil rigtig gerne tage os af din sag, og har derfor brug for du kontakter os på webshop@stylebox.dk, hvor du beskriver din oplevelse.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Bedste hilsner,
Stylebox.dk

Valorada con 3 estrellas sobre 5

'Køb 2 og få en gave'

Produkter og levering var helt som det skulle være.
Havde købt 2 produkter fra sammen mærke og det udløste et tilbud indeholdende en gave. Gaven var en prøve på en parfume og en prøve på tandpasta - så hellere undvære.

5 de marzo de 2016
Logotipo de StyleBox

Respuesta de StyleBox

Hej Rimu.

Tusind tak for din anmeldelse af Stylebox.dk

Vi er glade for, at produkter og levering var helt som det skulle være.
Vi har forsøgt at finde frem til din ordre desværre uden held, vi vil derfor meget gerne høre fra dig enten pr. mail webshop@stylebox.dk. eller pr. telefon 48165409 alle hverdage fra 9-15. Så vil vi hurtigt kunne hjælpe med at få rettet eventuelle misforståelser.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Stylebox.dk

Super

Har kun positive handler bag hos stykebox👌🏼
De er de eneste der forhandler Smashbox i Dk, det er så dejligt, at kunne købe det her og ikke bestille via US - det er også billigere, køber altid og fylder "lageret" op, når der er minus 25% eller 3 for 2 pris.
Tak for god service hver gang🙃

15 de febrero de 2016

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.