Total katastrof! De har lurat min gamla mamma med lockpriser. Orimliga villkor för betalning, returer och drar till med påminnelse avgifter och inkassoavgifter som de hittar på själva. Antagligen är p... Ver más
La empresa ha respondido
Detta företag utnyttjar äldre människors godtrogenhet och säljer via telefon på äldre abonnemang som de äldre inte förstår hur man avslutar. Abonnemangen är svåra att avsluta och kräver svårifyllda f... Ver más
La empresa ha respondido
Jag blev uppringd av en supertrevlig man som presenterade Sun Helth D vitamin och jag bestämde mig för att tacka ja. Senare kom jag ihåg att jag redan har köpt D vitamin och inser att det är tillr... Ver más
La empresa ha respondido
Bluff!!!! Jag betalade min mammas räkning och sen får hon påminnelse. När jag då hör av mig till dem så ska de ha fullmakt. Tar otroligt mycket energi från en så nu har vi även betalat den för att bli... Ver más
La empresa ha respondido
Sun Health arbetar med noggrant utvalda produkter, som skall vara kompletterande till en hälsosam livsstil. I svenska livsmedel, är det sedan många år tillbaka reglerat att adderad viktiga vitaminer som tillsatts (små doser). Detta har vi valt att ta med in i våra produkter, så att ni som kund, kan känna er trygg med mängden som konsumeras samt den effekt som eftersöks.
Box 2172, 750 02, Uppsala, Suecia
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
oseriöst blufföretag som ringer och lurar gamla människor att teckna abonemang

Respuesta de SunHealth
Idag fick jag svar på mitt omdöme. I svaret blev jag anklagad för att fara med osanning. Dels angående tiden man sitter i telefonkö. Då jag har en iPhone, står tiden man väntar och alla gånger har det varit mycket lång väntetid. Det stämmer dock att man tillslut får tala med någon. De man får tala med kan tyvärr inte hjälpa dig då de inte har informationen framför sig. De ber dig återkomma via mail, vilket vid alla tillfällen jag mailat har tagit över en vecka att få svar.
Senaste gången jag ringde, ville jag ha namnet på personen jag pratade med. Det satt långt inne. För att inte tala om namnet på hans chef. Det ville han inte uppge. I nästa svar här förmodar jag att ni påstår att även det är en lögn.
I avtalet står det att varje leverans innehåller 2 månads förbrukningar. Varför skickar ni då tre leveranser under två månader?
Hur köni dessutom kan mena att ni inte är oseriösa, då man förklarat att ni har varit i kontakt med en äldre människa som inte förstår. I mitt fall en dam på 83 år. Jag har på alla sätt bevisat hennes förvirring. Dels genom att försöka förklara och skickat papper på pågående utredning.
Trots detta nekar ni henne att säga upp avtalet. Är detta seriöst? Vilket annat företag vill ha ofrivilliga prenumeranter?
Jag förstår verkligen inte hur ni kan sova på nätterna med tanke på vad ni utsätter gamla och i många fall människor med mycket lite pengar för. Att de sedan inte har råd med mat för dagen, verkar inte bekomma er. Oetiskt!

Respuesta de SunHealth
Jag är 80år gammal och blev kontaktad av er trots NIX spärr jag är dement och behöver stöttning av min familj blev orolig och på ert sms visste jag inte vad jag skulle göra svar ok men några minuter senare svara jag att detta är inget jag ville ha!
Distanslagen säger att om jag ångrar mej inom 14dagar så kan jag avbryta ert avtal jag gjorde det några minuter efter men det skiter ni i..
Trots detta lura ni på mej ett avtal.
Polisanmälan gjord på detta ärende!

Respuesta de SunHealth
Det var en väldigt trevlig o rolig säljare. Ha kunde sin sak.

Respuesta de SunHealth
Jag är redan kund 48 nu avbryter vi direkt,ni ser väl redan jag sagt upp mig nu räcker det avsluta behöver inte 2

Respuesta de SunHealth
Så dåligt företag som lurar på äldre människor ett årsabonnemang av D-vitamin till en totalkostnad av nästan 2600kr!
Efter de två veckornas ångerrätt är det omöjligt att bestrida abonnemanget, för vår dementa mamma, utan fullmakt att företräda henne samt läkarintyg. Ser i omdömena att det är många med oss som är besvikna eller rent av förbannade, med rätta! Sun Health är ett uselt företag!

Respuesta de SunHealth
Försäljaren ljög mig rakt upp i ansiktet! (Eller rakt upp i örat) Jag frågade om man kunde avsluta närsomhelst, jodå inga problem sade han. Efter 14
dagar fick jag se att jag hade nog med D- vitamin. Försökte avbeställa, fick skriftligt meddelande att detta måste göras inom 14 dagar. försent alltså. Det hade ju gått 16 dagar. Måste ta emot 7 försändelser à 417 kr/ per gång! Nu har jag dessutom fått en påminnelsefaktura på 477 kr, trots att fakturan är betald i tid! Ett rent lurendrejeriföretag alltså.

Respuesta de SunHealth
Tycker det är för mycket bluff gillar inte ni bara lurs folk

Respuesta de SunHealth
Min dementa mamma blev uppringd och erbjuden D-vitaminer. Hon skulle bekräfta med sms (om hon inte svarade eller svarade nej skulle det inte bli något avtal) . Sms 1 svarade hon inte på, inte sms 2 (som kom två timmar senare) heller. Sms 3 (ytterligare två timmar senare) svarade hon först ja på och sedan skickade hon ett nytt och svarade nej. Då hade hon visst ingått avtal.
Eftersom hon inte vill ha detta skulle jag kontakta företaget. Dåliga telefontider och jag satt över en timme i kö. Hon jag pratade med skulle skicka ett fullmaktsunderlag via mejl men det kom aldrig. Några dagar senare mejlade jag dem och bifogade en egen fullmakt som jag har påskriven sedan tidigare (framtidsfullmakt). Fullmakten godkändes av företaget men det tog tio dagar att få svar med en bekräftelse av att fullmakten var godkänd. Jag betalade inget förrän jag fått svar och då var det för sent. Det gick alltså använda ångerrätten och avsluta avtalet men när jag skulle betala den leverans hon redan fått blev det en påminnelseavgift PÅ GRUND AV att företaget inte svarade på mejlet i tid (delvis också för att fakturan gick hem till min mamma- som, som sagt, är dement och inte berättade att hon fått fakturan förrän några dagar efter den kommit. I mitt mejl hade jag skrivit att mamma är dement så företaget visste om detta).

Respuesta de SunHealth
Senare kom jag ihåg att jag redan har köpt D vitamin och inser att det är tillräckligt för mig.
Jag meddelar kundtjänst och får snabbt svar att de avbryter erbjudandet.
Stort Tack för snabbt svar.
Leila

Respuesta de SunHealth
Önskar jag kunde ge 0 stjärnor. Ni BLÅSER äldre personer till dyra abonnemang som dem inte ens tackat ja till. Alla som blivit lurade av detta företag kontakta Konsumentverket och gör en officiell anmälan!
Vi kommer ta detta vidare rättsligt samt se till att media skriver om detta så hela svenska folket får veta. Fy skäms på er.

Respuesta de SunHealth
Gräsligt bolag som lurar äldre att de ska få prova vitaminer. I telefon uppger de att det var är att svara ”ja” på smset för att de ska få testa D vitamin för 79:- i verkliga fall lurad de till ett års abonnemang som de inte kan avbrytas!

Respuesta de SunHealth
Varning! Säljer vitamintabletter till äldre personer. Verkligen shady buisness. När jag ska säga upp avtalet så får man inte tag i någon o kräver fullmakt som tyligen kommit bort i posten. Satt i telefonkö i 40 minuter utan svar. Måste verkligen vara mycket att göra på Bluff o Båg AB.

Respuesta de SunHealth
Ännu en anhörig som skriver på äldre persons vägnar. Min pappa förstod inte alls vad det var han tackade ja till.
Skämmas ska ni! Hoppas ni i framtiden kommer att granskas för det ni håller på med!

Respuesta de SunHealth
Att sälja dyra vitaminabonnemang till äldre personer som inte fullt ut förstår vad de tackar ja till är kanske lagligt – men särskilt hedervärt är det knappast.
Ett företag som är stolta över sina produkter borde inte behöva gömma sig bakom korta telefontider där det är svårt att komma fram och krav på fullmakt för att avsluta ett abonnemang.

Respuesta de SunHealth
Min mamma som är äldre sa ja till ett gratis prov. Nu vill hon säga upp det men ingen svarar när hon ringer.
Trist att det ska vara så. Hon har varken mail eller internet så jag hoppas ni kan lösa detta åt henne när jag kontaktar er.

Respuesta de SunHealth
Trevlig person som ringde upp, förklarade bra och var tydlig med vad som gällde

Respuesta de SunHealth
Försäljaren lovar en sak, sedan när jag godkände en gratis prov försändelse där jag skulle stå för frakten, då har jag plötsligt tecknat ett abonnemang på ett helt år!!!

Respuesta de SunHealth
Bedrägeri!! Fruktansvärt att ni lurar på äldre köp och avtal om 7 leveranser och guidar dem över telefon att tacka JA via att vara på ett sms, så att avtalet blir bindande, och sedan i stort sett omöjligt att upphäva. Är det så ni vill bedriva verksamhet? Genom att lura pensionärer på deras pengar?! Ni borde skämmas!! Vi har försökt upphäva och bestrida fakturorna för vår far som har alzheimers och vi har fört hans talan, de fakturorna har skickats ut under en kort tid, och där det står kommer gå till inkasso och Kronofogden om ej betalas, och där man kräver ett läkarintyg för att kunna bestrida fakturorna. Några samtal som spelats in har vi begärt men dessa finns ej att få. Hade varit väldigt intressant att höra de samtalen hur ni guidar och lurar att svara ja på SMS. Bedrägeri av allra högsta grad!! Borde vara straffbart att bedriva denna typ av verksamhet. Skäms på er!!