Swissbedding Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,2

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Deze review is gericht op “Swissbedding” Wetteren. Wij hadden reeds een matras van Swissbedding (5j oud). Deze vertoonde enorme doorzakkingen. Telefonisch contact gehad met Swissbedding Wetteren dd.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onlangs een zeer goede matras gekocht in Wetteren. We werden daar vriendelijk geholpen door een zekere Niels. Heel goede, uitgebreide uitleg zonder zich op te dringen. Snelle gratis levering. Nochtans... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bed aangekocht in winkel Tienen, klein beetje vertraging door transport, (als compensatie 2 hoofdkussens gekregen) Geleverd en geplaatst. De eerste nachten gevoeld dat het aan de harde kant is, echt... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de colchones

Escrito por la empresa

De specialist in matrassen, boxsprings, maatkasten, bedtextiel,.. 'everything starts with a good sleep'

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 16% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

33 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Top kwaliteit

Top kwaliteit! Snelle levering
Matrassen van ons beide kindjes bij hen aangekocht, zeer tevreden van.
Veel keuze en uitleg!
Vlotte en snelle levering aan huis!
Wij gaan zeker terug!

8 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij bestelde onlangs een nieuwe matras…

Wij bestelde onlangs een nieuwe matras bij Swissbedding en zijn uiterst positief. De matras voldoet volledig aan onze wensen, helemaal tevreden over de kwaliteit ook. In de winkel werden we vriendelijk geholpen en alsook de levering verliep vlot en volgens de afspraak. Wii zijn zeer tevreden!

22 de marzo de 2025

En tout

En tout, excellent travail avant la vente et pendant la vente. Un immense MERCI. Je viens chez vous depuis bientôt 20 ans et toujours aussi satisfaites , mes enfants aussi

16 de abril de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

25/08 matras besteld

25/08 matras besteld, de verkoper vertelde ons dat het 2 a 3 tal weken ging duren. Paar dagen erna kregen we bericht dat de matras 28/08 al geleverd ging zijn. Afspraken moeten verzetten. Die dag geleverd maar eenmaal we de plastiek afdeden bleek de matras met 3 grote plekken te zitten + matras stond volledig vol door waarschijnlijk recht te staan. Dezelfde avond nog foto's getrokken en gemail en bericht. Geen probleem ze gingen nieuwe bestellen. Paar dagen later bleek er geen andere besteld. Dus opnieuw besteld. Zijn 2 weken verder. Nog altijd geen andere matras en niemand bereikbaar. Wel mooi 1200 euro betaald. Ondertussen heeft hoofdbureau met ons contact opgezocht en wordt er een nieuwe matras geleverd, jammer dat het zo lang geduurd heeft maar hebben zich mooi veronderschuldigd in naam van de winkel en er is een oplossing in de maak dus heel blij met oplossing. En de vriendelijkheid van de klantendienst.

28 de agosto de 2024

Heerlijke matras

Heerlijke matras, top kwaliteit en snelle service!
Personeel was super vriendelijk en kreeg voldoende informatie!

16 de julio de 2024

aanrader

goede prijzen, goede kwaliteit.
toffe verkopers heel vriendelijk, professionele levering en montage.
echte aanraders. TOP!

15 de diciembre de 2023

Toppers!

Toppers!
Prijs, kwaliteit levering, alles top en op correcte manier verlopen.

Bedankt voor deskundig en aangenaam onthaal.

23 de abril de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Niets kopen daar, ze komen hun belofte niet na!

Bed had een kleine beschadiging bij levering! Dit was garantie volgens de personen die het bed kwamen leveren. Maar het moest volledig betaald worden bij levering. Op de bon werd in het Turks iets opgeschreven. Na meerdere e-mails en telefonisch contact geen reactie meer! Swissbedding (Westerlo) wegblijven is de boodschap! Niet te vertrouwen!!!!

18 de enero de 2024

Goed advies te Wetteren

In de winkel van Wetteren een deskundige uitleg gehad.
Heel content over ons bed alsook de goede latex kussens, ideaal voor mensen zoals ik die transpireren.

13 de enero de 2024

Aanrader!!!!

Dit is de 2 de maal dat ik een matras koop bij jullie. Zeer tevreden over de aankoop. Ook de levering werd gedaan op de afgesproken datum. Proffesioneel team. Zeker een aanrader!!

18 de octubre de 2023

Zeer tevreden !

Goede service en correcte levering!
We zijn heel tevreden met onze bedden.
Ook onze tieners hebben een zalige nachtrust! 😉

29 de julio de 2023

Een super Service

We hadden een probleempje met de matrassen die we bij de boxspring hadden gekocht. We zijn terug gegaan naar de winkel waar de zeer vriendelijke en behulpzame verkoopster ons onmiddellijk gerust heeft gesteld en 24 uur later kregen we reeds een oplossing aangeboden zodanig dat het probleem opgelost was. Een pluim voor het bedrijf , maar vooral een grote merci aan de vriendelijke verkoopster , Ik dank U voor uw hulp.
Je mag hier met een gerust gevoel kopen.

6 de agosto de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top service zowel door de 2 dames uit…

Top service zowel door de 2 dames uit de winkel in Boortmeerbeek als door de mannen van de levering en de service naverkoop perfect geholpen dikke duim voor swissbedding een zeer tevreden klant 👏👏👍👍

1 de agosto de 2023

Service 10/10

Ik ben erg verrast van de service.Er mankeerde iets met mijn elektrische motor, dezelfde dag werd er iemand gestuurd. Ik heb mijn boxspring al bijna 6 jaar en nooit geen spijt van gehad!

29 de julio de 2023
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.