Tandlægerne Kildegårds Plads Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg lider af tandlægeskræk og har derfor tidligere forsømt løbende kontroller hos andre tandlæger. Hos jer føler jeg mig tryg og mødt både fagligt og menneskeligt og jeg har nu fået lavet alt de... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Aldrig længere ondt i maven inden tandlægebesøget! Tandlægerne på Kildegårds Plads ved lige hvordan de skal behandle os med en snert af tandlægeskræk eller mere. Jeg har mange gange anbefalet... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Når man stadig torturlignende erindring om børnetandplejen, og det har sat sig som en skræk for tandlægeinstrumenter, så er der intet bedre end nu for anden gang at have gået ind ad døren med den sk... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde min ‘gamle’ mor til læge, da jeg opdager, at hun har knækket flere tænder. Ringer fluks til klinikken, der skaffer os tid samme dag til undersøgelse, plan og prisoverslag. Helt fantastisk servi... Ver más

Información sobre la empresa

1. Dentista
  2. Clínica odontológica

Escrito por la empresa

Hos Tandlægerne Kildegårds Plads i Gentofte møder du en moderne tandklinik med fokus på høj faglig kvalitet, tryghed og en rolig patientoplevelse. Vi tilbyder almindelig tandbehandling, forebyggende tandpleje, tandrensning, fyldninger, kroner, broer, rodbehandlinger, kirurgi, implantater og kosmetiske tandbehandlinger. Uanset om du kommer til eftersyn eller har behov for en større behandling, lægger vi vægt på grundig diagnostik, tydelig rådgivning og en behandlingsplan, du kan forstå. Klinikken har særlig fokus på skånsomme og så vidt muligt smertefrie behandlinger. Vi ved, at mange patienter kan være utrygge ved tandlægebesøg, og derfor prioriterer vi rolige omgivelser, nænsom behandling og klar kommunikation gennem hele forløbet. Vi arbejder med digitalt udstyr og moderne teknologier, som understøtter præcis diagnostik, effektiv behandling og høj kvalitet. Samtidig er vi en personlig klinik, hvor behandlingen tager udgangspunkt i den enkelte patients behov, ønsker og situation. Tandlægerne Kildegårds Plads ligger centralt i Gentofte og modtager patienter fra blandt andet Gentofte, Hellerup, Charlottenlund, Vangede, Dyssegård og København. Vores mål er at give dig tryg, professionel og omsorgsfuld tandbehandling i rolige rammer — med fokus på både dine tænders sundhed og dit samlede velbefindende.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

4 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har vaeret paa klinikken for foerste…

Har vaeret paa klinikken for foerste gang i dag. Og er super godt tilfreds. Soede og kompetente personer :) Lisbeth

16 de octubre de 2019

Kære Lisbeth
Mange tak for din fine anmeldelse! Det glæder os meget, at du har været tilfreds med dit første besøg hos os!
Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at passe rigtigt godt på dine tænder i de næste mange år.
Tusind tak for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fin behandling og hurtig tid.

11 de junio de 2019

Kære Kristian,
Mange tak for din anmeldelse af vores klinik! Det glæder os, at du er tilfreds med os.
Vi bestræber os altid på at levere ydelser af høj faglighed i en behagelig atmosfære. Det er desuden meget vigtigt for os, at vi altid har tilstrækkelig luft i kalenderen til at kunne være fleksible, så vore patienter kan få en hurtig tid, hvis behovet skulle opstå.
Det er dejligt, at det er noget, som du har glæde af!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt i alt en rigtig god oplevelse på…

Alt i alt en rigtig god oplevelse på alle fronter, ligger dog lidt til den dyre side

11 de junio de 2019

Kære Stefan
Mange tak for dine venlige ord. Det glæder os, at du er tilfreds med vores ydelser.
Desværre er sygesikringens patienttilskud til tandbehandlinger blevet reduceret betydeligt i de senere år. Det har gjort patientens andel af betalingen højere og mere mærkbar, og det er beklageligt ud fra et generelt folkesundheds-synspunkt.
Priserne på en del tandbehandlingsydelser er fastsatte igennem en overenskomst, så det er de samme priser hos alle tandlæger. Vi bestræber os altid på at fastsætte priserne på de resterende ydelser, så de ligger under gennemsnittet i området.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fået bedst oplevelse hos…

Jeg fået bedst oplevelse hos Tandlægerne Kildegårds Plads , og de meget søde personer :)

Kære Fatima
Mange tak for dine venlige ord! Det glæder os, at du er tilfreds med vores klinik. Du er altid velkommen hos os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I høj grad fleksible da min gamle krone…

I høj grad fleksible da min gamle krone faldt ud!

Kære Steen
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du netop påpeger fleksibiliteten som en ting, du har bemærket og har været tilfreds med. Udover høj faglighed og omsorg, er netop fleksibilitet en af de områder, vi altid bestræber os på at sikre. Der skal altid være tid til at håndtere en akut situation, når behovet opstår.

super Tandlægeklinik

Jeg har gennem mange år brugt Tændlægerne på Kildegårds Plads og har altid fået en særdeles god tandbehandling.
Jeg nyder i øvrigt den venlige og behagelige tone på Klinikken.

Kære Leif
Mange tak for dine venlige ord! Du har været tilknyttet vores klinik i mange år, og vi er glade for, at vi formår at skabe en behagelig atmosfære og bibeholde en så høj faglighed, at du igennem årene har været tilfreds med os! Tusind tak!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ingen klager at hente her.

Super fint. Altid glade og professionelle mennesker.

Kære Mathias
Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds hos os!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I over 10 har jeg været patient hos…

I over 10 har jeg været patient hos Tandlægerne på
Kildehårds Plads og har altid været tilfreds.
Hanne Seifert

Kære Hanne
Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder rigtigt meget for os at vide, at du er tilfreds med os.
Du har kendt os i mange år, og vi er glade for at vi har kunnet opretholde et tilfredsstillende serviceniveau igennem alle årene.
Vi lover, at det vil vi også gøre i de næste mange år! :-)

Det rette sted

Når først bedøvelsen virker, er det ren velvære. Toppen af pleje og faglighed. Det helt rette sted at gå til behandling med glæde.

Kære Sylwia,
Mange tak for dine ord! Hvor er det dejligt at vide, at du er tilfreds med fagligheden på vores klinik! Hvem skulle have troet, at en tandlæge og ordet "velvære" kunne nævnes i sammenhæng ? Det tager vi som en meget stor ros! :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedste tandlæge oplevelse til dato!

Kære Asbjørn,
Tusind tak!
Det er dejligt at læse, at du er tilfreds med os!
Tak for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse her på Trustpilot :-)

Professionelle og dygtige!!!

Kære Charlotte,
Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot og for de rosende ord!
Det glæder os, at du er tilfreds med fagligheden på vores klinik.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Danmarks absolutte dygtigste tandlæge!

Danmarks absolutte dygtigste tandlæge!
Meget omhyggelig og effektiv!
Kan varmt anbefale Hala:-)
12 pil op herfra!

Kære Karin,
Tusind, tusind tak for de rosende ord og den meget flotte anmeldelse! Vi er så glade for, at du er tilfreds med os!
Mange tak!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfekt service og høj faglig kvalitet

Kære Anders
Mange tak for de rosende ord! Det glæder os, at du er tilfreds med vores service og faglighed!
Vi lover dig, at vi vil gøre alt hvad vi kan, for at du vil forblive tilfreds med vores klinik i de næste mange år!
Tak for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kompetente medarbejdere med venligt smil på læberne 😊

Behagelig klinik med meget venlige og kompetente medarbejdere.

Kære Nezha
Tusind tak for dine venlige ord og din gode anmeldelse!
Det glæder os rigtigt meget, at du er tilfreds med vores klinik. Vi vil gøre alt for, at du fortsætter med at være tilfreds i mange år fremover!
Tak for at du tog dig tid til at skrive her på Trustpilot.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service og meget hensynsfulde

God service og meget hensynsfulde. Selvom jeg ikke har tandlægeskræk

Kære Michael,
Tusind tak for din gode anmeldelse! Det glæder os meget, at du er tilfreds med vores service og at du oplever at vi er hensynsfulde.
Mange tak for, at du tog dig tid til at anmelde os her på Trustpilot!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er en fremragende tandlægeklinik

Det er en fremragende tandlægeklinik, alle er meget omhyggelige og dygtige til at informere om hvad de foretager så jeg kan føler mig tryg. Det er nemt at få en tid hvis der er et problem der skal fikses og jeg kan give min klinikken min uforbeholdne anbefaling.

Kære Dennis,
Tusind tak for din meget flotte anmeldelse! Det er så dejligt for os at læse, at du føler dig tryg på vores klinik. Vi bestræber os altid på at tage os tid til vore patienter, så de kan få en rolig og nænsom behandling og føle sig helt trygge. Dine venlige ord viser os, at vi lykkes i vore bestræbelser.
Det glæder os også, at det er let for dig at få en tid, når du har behov. Vi prøver at have luft i kalenderen til uforudsete behandlinger, så det er let at komme til, hvis behovet pludseligt opstår. Dejligt at vide, at det har kunnet hjælpe dig!
Mange tak!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Søde og venlige —og gode selv når man…

Søde og venlige —og gode selv når man ikke bryder sig om at gå til tandlægen.

Kære Christina,
Hvor er det dejligt at læse, at du er tilfreds med os. Det er ikke altid sjovt at skulle til tandlæge, det ved vi godt! Men vi gør vort yderste for at give vore patienter en rolig og god behandlingsoplevelse. Din anmeldelse bestyrker os i, at vi kan gøre en forskel!
Mange tak :-)

Super professionelle

Super professionelle, og behagelige, giver sig tid til man føler sig behagelig til behandling, og tid til at fortælle hvad der skal ske.
Tak for super behandling.
M. V. H
René Due Mortensen

28 de mayo de 2019

Kære Rene
Mange tak for din anmeldelse og de fine ord!
Det glæder os, at du har tillid til os og føler dig godt tilpas på vores klinik. Vi bestræber os på at holde et højt informationsniveau, så vore patienter føler sig trygge og overraskelser undgås
Og selv tak! 😊 Vi ser frem til at hjælpe dig med at passe på dine tænder i forhåbentligt mange år fremover!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.