Tandlægerne Kildegårds Plads Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg lider af tandlægeskræk og har derfor tidligere forsømt løbende kontroller hos andre tandlæger. Hos jer føler jeg mig tryg og mødt både fagligt og menneskeligt og jeg har nu fået lavet alt de... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Aldrig længere ondt i maven inden tandlægebesøget! Tandlægerne på Kildegårds Plads ved lige hvordan de skal behandle os med en snert af tandlægeskræk eller mere. Jeg har mange gange anbefalet... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Når man stadig torturlignende erindring om børnetandplejen, og det har sat sig som en skræk for tandlægeinstrumenter, så er der intet bedre end nu for anden gang at have gået ind ad døren med den sk... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde min ‘gamle’ mor til læge, da jeg opdager, at hun har knækket flere tænder. Ringer fluks til klinikken, der skaffer os tid samme dag til undersøgelse, plan og prisoverslag. Helt fantastisk servi... Ver más

Información sobre la empresa

1. Dentista
  2. Clínica odontológica

Escrito por la empresa

Hos Tandlægerne Kildegårds Plads i Gentofte møder du en moderne tandklinik med fokus på høj faglig kvalitet, tryghed og en rolig patientoplevelse. Vi tilbyder almindelig tandbehandling, forebyggende tandpleje, tandrensning, fyldninger, kroner, broer, rodbehandlinger, kirurgi, implantater og kosmetiske tandbehandlinger. Uanset om du kommer til eftersyn eller har behov for en større behandling, lægger vi vægt på grundig diagnostik, tydelig rådgivning og en behandlingsplan, du kan forstå. Klinikken har særlig fokus på skånsomme og så vidt muligt smertefrie behandlinger. Vi ved, at mange patienter kan være utrygge ved tandlægebesøg, og derfor prioriterer vi rolige omgivelser, nænsom behandling og klar kommunikation gennem hele forløbet. Vi arbejder med digitalt udstyr og moderne teknologier, som understøtter præcis diagnostik, effektiv behandling og høj kvalitet. Samtidig er vi en personlig klinik, hvor behandlingen tager udgangspunkt i den enkelte patients behov, ønsker og situation. Tandlægerne Kildegårds Plads ligger centralt i Gentofte og modtager patienter fra blandt andet Gentofte, Hellerup, Charlottenlund, Vangede, Dyssegård og København. Vores mål er at give dig tryg, professionel og omsorgsfuld tandbehandling i rolige rammer — med fokus på både dine tænders sundhed og dit samlede velbefindende.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

4 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har haft en rigtig dårlig oplevelse…

Jeg har haft en rigtig dårlig oplevelse hos Tandlægerne Kildegårdsplads. Jeg føler mig meget urimelig og dårlig behandlet. Jeg har oplevet at de laver ekstra behandlinger, for at få flere penge i kassen.

Jeg kom for 1 måned siden til tandeftersyn, hvor tandlægen fortæller jeg har 2 gamle fyldninger, som skal skiftes, hvilket jeg får lavet, selvom jeg ingen problemer har haft med dem eller mærket noget til dem overhovedet, men man stoler vel på den professionelle!!!

Siden denne behandling har jeg så haft ondt i de tænder, jeg fik skiftet fyldning i, og går tilbage i dag. Her får jeg af vide at de fyldninger de skiftede ved sidste besøg på deres opfordring, selvom jeg ingen problemer havde, nu skulle laves om til at jeg skulle have lavet rodbehandling og efterfølgende have krone på!!!!! Alt dette KUN fordi de anbefalede at jeg fik skiftet de gamle fyldninger. Det værste er så at nu lytter de ikke på mig, og for det til at lyde som at det er min egen skyld, og ´bare ærgerligt´!!!! De er slet ikke til at snakke med og påstår nu at der står i journalen at jeg er informeret om at jeg skulle have lavet rodbehandling snart!! Dette er dog direkte LØGN, da jeg fik lavet fyldningerne, sagde de at jeg om nogle år kunne risikere at skulle have lavet en krone i stedet for, og jeg spurgte selv om de så ikke bare kunne lave dem med det samme, men det ville de ikke, da de `ikke kendte mine tænder godt nok`, meget mærkeligt at de så kender dem rigtig godt efter 1 måned og vil lave både rodbehandling og krone der!!! Føler mig behandlet som en pengemaskine og snydt, af professionelle som ellers er til for at hjælpe og som man skal have tillid til!! Jeg kom til et eftersyn uder problemer med mine tænder, og står nu og skal betale en stort regning, for noget som de selv har fået til at blive et problem!!!!!! Øv en dårlig behandling!! :-(

15 de abril de 2019

Kære Shila,
Allerførst: Vi er rigtigt kede af, at du har haft en dårlig oplevelse på vores klinik! Undskyld for det.
Vi forstår din frustration.
Langt de fleste defekter på tænderne gør ikke ondt og opdages derfor først ved en rutineundersøgelse.
Vi forsøger altid efter bedste evne at informere vore patienter om den enkelte defekts natur og biologi samt behandlingsbehov og prognose. Vi forsøger ligeledes ud fra en faglig vurdering at rådgive vore patienter i forhold til behandling.
Du er velkommen til at kontakte klinikken for at få en tid til en snak med os – uden beregning – så vi igen kan gå din situation igennem. Forhåbentligt kan dette give dig mere tryghed om forløbet og situationen.
Vi er meget kede af, at du oplever os som en pengemaskine og snydere. Det rammer os utroligt hårdt at læse det. Det kan jeg garantere dig, at vi ikke er!
Tværtimod er vi et professionelt team med et meget højt fagligt niveau, som desuden har netop etik og troværdighed som vores vigtigste værdi. Vi går på arbejde hver eneste dag for at gøre vores allerbedste for at behandle vore patienters tænder med yderste omhu og samvittighed. Vore patienter har betroet os opgaven at passe på deres tænder, og vi gør alt, hvad vi kan, for at leve op til den tillid!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Yderst tilfreds og anbefaler til mine venner

Jeg har altid anbefalet Hala til vore venner, fordi jeg kender ingen bedre tandlæge end Hala. Hun og medarbejderne i klinikken gør det godt. Det er et dejligt sted at komme. Jeg er yderst tilfreds. Grunden til at jeg ikke har givet fem stjerner er, at ingen er fuldkommen.

17 de abril de 2018

Kære Jørgen
Mange tak for din anmeldelse og dine meget venlige ord! Det glæder os meget, at du er tilfreds hos os, og at du anbefaler os til dine venner – tak for det!
Du har helt ret – ingen er fuldkommen! Derfor er det dejligt at få feedback, så vi kan fortsætte med at udvikle os i den rigtige retning.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid super service og dygtigt…

Altid super service og dygtigt personale. Kan klart anbefales.

22 de febrero de 2018

Kære Jesper,
Mange tak for din klare anbefaling! Det glæder os meget, at du er tilfreds med os!
Vi vil lade dine ord gå videre til klinikkens personale.
Tak for at du tog dig tid til at anmelde vores tandlægeklinik.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Anbefaling for en god tandlæge

Jeg vil til en til enhver tid anbefale klinikken til min nærmeste. Jeg oplever at jeg en god behandling og kompetente personale.

Kære Ihsan
Mange tak for din fine anmeldelse af vores tandlægeklinik!
Vi er glade for, at du vil anbefale os. Det er dejligt at du oplever god behandling og kompetent personale - vi bestræber os altid på at holde vores faglighed helt i top med dygtige og erfarne medarbejdere og løbende efteruddannelse.
Derfor er det jo dejligt for os, at du netop bemærker dette!
Vi vil lade dine roser gå videre til vort personale!
Tusind tak

God behandling og priser

God behandling og priser. Har været meget tilfreds.

Kære Jesper
Mange tak for din gode anmeldelse! Det glæder os meget, at du er tilfreds med os. Tusind tak!

Super fin tandlæge

Jeg har været tilknyttet klinikken i mange år. Jeg har altid fået en fin behandling, af såvel tandlæger som tandplejere. Der er en rigtig god stemning, og der er yderst sjældent ventetid.

Kære Niels Henrik
Tusind tak for din anmeldelse!
Det er nogle gode punkter, du fremhæver. Vi prøver altid at skabe en stemning, som gør det rart at komme til tandlægen, og vi har stor respekt for, at vore patienter har mange daglige gøremål, så vi skal overholde vore tider og undgå ventetid. Samtidigt bestræber vi os altid på at sikre "luft" i kalenderen til at kunne tage imod patienter med akutte behov.
Vi er meget glade for, at du er tilfreds med os!

Stor imødekomhed i receptionen

Stor imødekomhed i receptionen, ro og god forklaring på hvad tandlægen gør, når man ligger i stolen, ro og rar atmosfære.

16 de enero de 2018

Kære Signe
Mange tak for din gode anmeldelse! Dejligt, at du oplever ro og højt informationsniveau hos os!
Vi bestræber os på at skabe en atmosfære, der medvirker til at gøre det til en rar og positiv oplevelse at gå til tandlægen, og det glæder os, at du synes, at vi lykkes med det!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min "gamle" tandlæge gik på pension i …

Min "gamle" tandlæge gik på pension i 2008, så jeg måtte finde en anden tandlæge. Det blev Hala Christensen, og det var et godt valg.
Jeg stoler fuldt ud på hendes vurdering. Hun har lavet en del arbejde på mine tænder, som jeg er godt tilfreds med.
Også det øvrige personale på klinikken er venlige og imødekommende, så jeg føler mig godt tilpas, straks jeg træder ind ad døren.

2 de enero de 2018

Kære Annelise,
Tusind tak for din gode og venlige anmeldelse. Det glæder os rigtigt meget, at du er tilfreds med vores klinik. Vi ønsker at opretholde en klinik baseret på høj faglighed, omsorgsfuldhed og individuel tilpasset rådgivning, hvor hele personalet er involveret og arbejder i et sammentømret team, og det glæder os derfor meget, at det netop er disse ting, du peger på i din anmeldelse. Det er dejligt at læse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget søde og altid tålmodige og …

Meget søde og altid tålmodige og fleksible. Har indtryk af at der er stor faglig dygtighed. God stemning!

Kære Helle,
Mange tak for din gode anmeldelse af vores klinik. Det glæder os, at du er tilfreds med os.

I orden på alle måder

I orden på alle måder.
Venligt og imødekommende personale.
Høj fleksibilitet mht. tidsbestilling, afbestilling, mv.
Højt informationsniveau og tryghed i behandlingen.
Stor opmærksomhed omkring patientens velbefindende i behandlingssituationen.
Rimelige priser.

Kære Thomas
Mange tak for din venlige og gode anmeldelse. Det glæder os, at du lægger vægt på informationsniveauet i behandlingen. Vi bestræber os på at tilføre så meget gennemsigtighed som mulig til behandlingen, så patienten er helt opdateret og overraskelser undgås. Det er vores erfaring, at information er en meget vigtig del af netop trygheden, som du også skriver.

Super god tandlægeklinik

Super god tandlægeklinik
Altid flinke og søde mennesker, kan varmt anbefales

Michael Gjøl

Kære Michael,
Det var en dejlig anbefaling at læse - tusind tak!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er altid en fornøjelse at komme på …

Det er altid en fornøjelse at komme på klinikken og modtage udsøgt både professionel og venlig behandling, som har været med til at holde mine tænder sunde de sidste mange år.

Kære Søren,
Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os, at du er tilfreds med vores klinik, og har været det i mange år.
Vi vil gøre hvad vi kan, for at det skal fortsætte sådan også i de næste endnu flere år :-)

God behandling

Kære Gitte,
Mange tak for din gode anmeldelse - det er vi rigtigt glade for!

Venlig personale

Venlig og proffesional personale.

17 de diciembre de 2017

Kære Zuhair Saeid,
Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med vores klinik.

Tilfreds/venlighed.

En klinik jeg klart kan anbefale:-)

13 de diciembre de 2017

Kære jajo
Tusind tak for din klare anbefaling, det er vi meget glade for!

Dejlig tandklinik

Dejlig tandklinik med en god og hyggelig atmosfære. Personalet overholder de aftalte tider, og stemningen er ikke stresset - også plads til en lille snak.
Jeg sætter pris på, at personalet forklarer grundigt, hvad de vil gøre under behandlingen og ofte spørger, om man er ok.

9 de diciembre de 2017

Kære Alice,
Tusind tak for din fine anmeldelse af vores klinik!
Ja, du har ret, vi bestræber os altid på at lægge så meget "luft" ind imellem de enkelte behandlinger, så vi undgår forsinkelser og stress.
Det glæder os meget, at du er tilfreds med os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Aldrig længere ondt i maven inden …

Aldrig længere ondt i maven inden tandlægebesøget!

Tandlægerne på Kildegårds Plads ved lige hvordan de skal behandle
os med en snert af tandlægeskræk eller mere. Jeg har mange gange anbefalet stedet, til især folk med angst for tandlæger og hver gang går det godt.
Min søn og svigerdatter går der også, selv om de bor tættere på andre tandlæger.
Tandlægen har sagt, at jeg kun behøver komme én gang om året, hvilke andre tandlæger siger sådan? De fleste andre tandlæger vil gerne tjene met muligt.
Jeg føler mig tryg, da de er faglig dygtige, behagelige og ikke flår mig økonomisk!

9 de diciembre de 2017

Kære Anette,
Mange tak for din fine anmeldelse af vores klinik. Det glæder os, at du er tilfreds med os, og at du anbefaler os til andre! Det er især dejligt, at de ting, du peger på er nogle ting, som vi altid sætter meget højt, nemlig omsorg for den enkelte patient og en absolut ærlig og individuel rådgivning.
Tusind tak for det!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Effektiv, venlig og smertefri behandling.

Altid effektiv venlig modtagelse uden ventetider. God og overraskende smertefri behandling. Har nu været kunde i 8 år og overvejer ikke at skifte selv om nylig flytning medfører længere transporttider....

8 de diciembre de 2017

Kære Melia
Det var dejligt at læse, at du er tilfreds med din tandlæge! Tusind tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt, at vi stadig har dig som patient, selv om du er flyttet - men så kan du måske glæde dig over, at vores klinik ligger ved Lyngbyvejens afkørsel 3 - det kan næsten ikke være nemmere. Håber det kan gøre din transporttid bare en lille smule kortere, og parkeringen billigere!

De er dygtige

De er dygtige, søde og har mega tålmodighed. Der er meget rent og pænt. Rigtig gode til patienter med tandlægeskræk

7 de diciembre de 2017

Respuesta de Tandlægerne Kildegårds Plads

Tusind tak for de pæne ord og den fine anmeldelse. Det er nogle gode ting, du fremhæver. Vi vil gerne have tid til den enkelte patient, så vi ikke skal haste tingene igennem, men kan tage det i et roligt tempo, som passer til den enkelte - og så er vi helt hysteriske omkring renligheden :-)
Så det glæder os, at du fremhæver netop disse ting. Tak for det!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.