Jeg lider af tandlægeskræk og har derfor tidligere forsømt løbende kontroller hos andre tandlæger. Hos jer føler jeg mig tryg og mødt både fagligt og menneskeligt og jeg har nu fået lavet alt de... Ver más
La empresa ha respondido
Aldrig længere ondt i maven inden tandlægebesøget! Tandlægerne på Kildegårds Plads ved lige hvordan de skal behandle os med en snert af tandlægeskræk eller mere. Jeg har mange gange anbefalet... Ver más
La empresa ha respondido
Når man stadig torturlignende erindring om børnetandplejen, og det har sat sig som en skræk for tandlægeinstrumenter, så er der intet bedre end nu for anden gang at have gået ind ad døren med den sk... Ver más
La empresa ha respondido
Havde min ‘gamle’ mor til læge, da jeg opdager, at hun har knækket flere tænder. Ringer fluks til klinikken, der skaffer os tid samme dag til undersøgelse, plan og prisoverslag. Helt fantastisk servi... Ver más
La empresa ha respondido
Hos Tandlægerne Kildegårds Plads i Gentofte møder du en moderne tandklinik med fokus på høj faglig kvalitet, tryghed og en rolig patientoplevelse. Vi tilbyder almindelig tandbehandling, forebyggende tandpleje, tandrensning, fyldninger, kroner, broer, rodbehandlinger, kirurgi, implantater og kosmetiske tandbehandlinger. Uanset om du kommer til eftersyn eller har behov for en større behandling, lægger vi vægt på grundig diagnostik, tydelig rådgivning og en behandlingsplan, du kan forstå. Klinikken har særlig fokus på skånsomme og så vidt muligt smertefrie behandlinger. Vi ved, at mange patienter kan være utrygge ved tandlægebesøg, og derfor prioriterer vi rolige omgivelser, nænsom behandling og klar kommunikation gennem hele forløbet. Vi arbejder med digitalt udstyr og moderne teknologier, som understøtter præcis diagnostik, effektiv behandling og høj kvalitet. Samtidig er vi en personlig klinik, hvor behandlingen tager udgangspunkt i den enkelte patients behov, ønsker og situation. Tandlægerne Kildegårds Plads ligger centralt i Gentofte og modtager patienter fra blandt andet Gentofte, Hellerup, Charlottenlund, Vangede, Dyssegård og København. Vores mål er at give dig tryg, professionel og omsorgsfuld tandbehandling i rolige rammer — med fokus på både dine tænders sundhed og dit samlede velbefindende.
Kildegårds Plads 1, 2820, Gentofte, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg har haft en rigtig dårlig oplevelse hos Tandlægerne Kildegårdsplads. Jeg føler mig meget urimelig og dårlig behandlet. Jeg har oplevet at de laver ekstra behandlinger, for at få flere penge i kassen.
Jeg kom for 1 måned siden til tandeftersyn, hvor tandlægen fortæller jeg har 2 gamle fyldninger, som skal skiftes, hvilket jeg får lavet, selvom jeg ingen problemer har haft med dem eller mærket noget til dem overhovedet, men man stoler vel på den professionelle!!!
Siden denne behandling har jeg så haft ondt i de tænder, jeg fik skiftet fyldning i, og går tilbage i dag. Her får jeg af vide at de fyldninger de skiftede ved sidste besøg på deres opfordring, selvom jeg ingen problemer havde, nu skulle laves om til at jeg skulle have lavet rodbehandling og efterfølgende have krone på!!!!! Alt dette KUN fordi de anbefalede at jeg fik skiftet de gamle fyldninger. Det værste er så at nu lytter de ikke på mig, og for det til at lyde som at det er min egen skyld, og ´bare ærgerligt´!!!! De er slet ikke til at snakke med og påstår nu at der står i journalen at jeg er informeret om at jeg skulle have lavet rodbehandling snart!! Dette er dog direkte LØGN, da jeg fik lavet fyldningerne, sagde de at jeg om nogle år kunne risikere at skulle have lavet en krone i stedet for, og jeg spurgte selv om de så ikke bare kunne lave dem med det samme, men det ville de ikke, da de `ikke kendte mine tænder godt nok`, meget mærkeligt at de så kender dem rigtig godt efter 1 måned og vil lave både rodbehandling og krone der!!! Føler mig behandlet som en pengemaskine og snydt, af professionelle som ellers er til for at hjælpe og som man skal have tillid til!! Jeg kom til et eftersyn uder problemer med mine tænder, og står nu og skal betale en stort regning, for noget som de selv har fået til at blive et problem!!!!!! Øv en dårlig behandling!! :-(

Respuesta de Tandlægerne Kildegårds Plads
Jeg har altid anbefalet Hala til vore venner, fordi jeg kender ingen bedre tandlæge end Hala. Hun og medarbejderne i klinikken gør det godt. Det er et dejligt sted at komme. Jeg er yderst tilfreds. Grunden til at jeg ikke har givet fem stjerner er, at ingen er fuldkommen.

Respuesta de Tandlægerne Kildegårds Plads
Altid super service og dygtigt personale. Kan klart anbefales.

Respuesta de Tandlægerne Kildegårds Plads
Jeg vil til en til enhver tid anbefale klinikken til min nærmeste. Jeg oplever at jeg en god behandling og kompetente personale.

Respuesta de Tandlægerne Kildegårds Plads
God behandling og priser. Har været meget tilfreds.

Respuesta de Tandlægerne Kildegårds Plads
Jeg har været tilknyttet klinikken i mange år. Jeg har altid fået en fin behandling, af såvel tandlæger som tandplejere. Der er en rigtig god stemning, og der er yderst sjældent ventetid.

Respuesta de Tandlægerne Kildegårds Plads
Stor imødekomhed i receptionen, ro og god forklaring på hvad tandlægen gør, når man ligger i stolen, ro og rar atmosfære.

Respuesta de Tandlægerne Kildegårds Plads
Min "gamle" tandlæge gik på pension i 2008, så jeg måtte finde en anden tandlæge. Det blev Hala Christensen, og det var et godt valg.
Jeg stoler fuldt ud på hendes vurdering. Hun har lavet en del arbejde på mine tænder, som jeg er godt tilfreds med.
Også det øvrige personale på klinikken er venlige og imødekommende, så jeg føler mig godt tilpas, straks jeg træder ind ad døren.

Respuesta de Tandlægerne Kildegårds Plads
Meget søde og altid tålmodige og fleksible. Har indtryk af at der er stor faglig dygtighed. God stemning!

I orden på alle måder.
Venligt og imødekommende personale.
Høj fleksibilitet mht. tidsbestilling, afbestilling, mv.
Højt informationsniveau og tryghed i behandlingen.
Stor opmærksomhed omkring patientens velbefindende i behandlingssituationen.
Rimelige priser.

Super god tandlægeklinik
Altid flinke og søde mennesker, kan varmt anbefales
Michael Gjøl

Respuesta de Tandlægerne Kildegårds Plads
Det er altid en fornøjelse at komme på klinikken og modtage udsøgt både professionel og venlig behandling, som har været med til at holde mine tænder sunde de sidste mange år.

Respuesta de Tandlægerne Kildegårds Plads
Dejlig tandklinik med en god og hyggelig atmosfære. Personalet overholder de aftalte tider, og stemningen er ikke stresset - også plads til en lille snak.
Jeg sætter pris på, at personalet forklarer grundigt, hvad de vil gøre under behandlingen og ofte spørger, om man er ok.

Respuesta de Tandlægerne Kildegårds Plads
Aldrig længere ondt i maven inden tandlægebesøget!
Tandlægerne på Kildegårds Plads ved lige hvordan de skal behandle
os med en snert af tandlægeskræk eller mere. Jeg har mange gange anbefalet stedet, til især folk med angst for tandlæger og hver gang går det godt.
Min søn og svigerdatter går der også, selv om de bor tættere på andre tandlæger.
Tandlægen har sagt, at jeg kun behøver komme én gang om året, hvilke andre tandlæger siger sådan? De fleste andre tandlæger vil gerne tjene met muligt.
Jeg føler mig tryg, da de er faglig dygtige, behagelige og ikke flår mig økonomisk!

Respuesta de Tandlægerne Kildegårds Plads
Altid effektiv venlig modtagelse uden ventetider. God og overraskende smertefri behandling. Har nu været kunde i 8 år og overvejer ikke at skifte selv om nylig flytning medfører længere transporttider....

Respuesta de Tandlægerne Kildegårds Plads
Jeg kan på det varmeste anbefale denne tandlæge.

Respuesta de Tandlægerne Kildegårds Plads
De er dygtige, søde og har mega tålmodighed. Der er meget rent og pænt. Rigtig gode til patienter med tandlægeskræk

Respuesta de Tandlægerne Kildegårds Plads
Más información sobre otros tipos de reseñas.