Ik belde voor een adapter voor een duotone wing. Maar de elektrische pomp die ik heb heeft andere aansluitingen waar deze adapter niet op past. Telstar dacht met me mee en vertelde dat ik met een tuss... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Kom vaker bij deze (wind)surfshop. Altijd ruim assortiment, uit voorraad leverbaar en vriendelijk personeel. Personeel heeft allemaal eigen specialisatie (wind of kitesurf bv) en geven goed advies... Ver más
Kwam daar om even te kijken voor een shorty maar werd heel vakkundig geholpen ze namen alle tijd en kon verschillende di gen passen. Uitzonderlijk veel keuze. We werden geholpen door Quinten e... Ver más
Via de website een Prolimit Windsurf T-shirt besteld. Helaas bleek deze niet goed gestikt en de maatvoering klopte niet. Helaas bleek je met met retourneren ook weer verzendkosten te moeten betalen.... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Telstar Surf is één van de grootste surfshops van Nederland. Bij Telstar Surf kun je terecht voor een uitgebreid assortiment aan kitesurf, windsurf, wingsurf, SUP en wakeboard artikelen van de populairste merken. Onze surfshop in Ermelo en ligt aan de windsurf en kitesurfspot; Strand Horst. Onze medewerkers zijn van huis uit fanatieke wind- en kitesurfers. Ze maken vele uren op de homespot (Strand Horst) en reizen ook de hele wereld over om te kunnen genieten van deze hobby. Hun ervaring gebruiken ze volop bij het beantwoorden van al jullie surfvragen.
Información de contacto
Palmbosweg 16-18, 3853LB, Ermelo, Holanda
- 0431553320
- Klantenservice@telstarsurf.nl
- www.telstarsurf.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Mee gezocht in oplossingen toen mijn…
Mee gezocht in oplossingen toen mijn pakket niet was geleverd.

Very good service
Very good service.
I am from Italy and I receive the wings in 4 days.
They are very friendly and professional.
Thanks

Respuesta de Telstar Surf
Prima spullen voor een prima prijs
Prima spullen voor een prima prijs, en ze weten waar ze het over hebben

Respuesta de Telstar Surf
de retour kosten waren 10 euro voor…
de retour kosten waren 10 euro voor iets wat 30 euro kosten belachelijk.

Respuesta de Telstar Surf
Altijd netjes geleverd zoals beschreven.

Precies zoals beloofd
Precies zoals beloofd, advies in de winkel gekregen. Product bestellen via internet aangezien deze direct via de leverancier verstuurd zou worden. Binnen 3 dagen in huis!

Respuesta de Telstar Surf
Geen juiste informatie bij de aankoop…
Geen juiste informatie bij de aankoop en achterna nog wat extra centen vragen voor de juist cambers
Service 1/10 dienst na verkoop

2024 AK foil board niet leverbaar
Na een 2024 AK foil board besteld en betaald te hebben bleek helaas voorraad info bij importeur onjuist en kon betreffende board niet meer geleverd worden.
Aanbod gekregen om 2025 model van hetzelfde board voor gereduceerde prijs te mogen aanschaffen.
Direct na bevestigen betaallink in email en daarmee snel afgehandeld. Board erg snel geleverd.

groot aanbod, snelle levering
groot aanbod, goede prijs, snelle levering. mastvoet al vaker gekocht en is prima.

Scherpe prijzen
Scherpe prijzen, leuk aanbod , logistiek kan iets beter.

Uitstekend. Recommended.
Materiaal was correct geprijsd, correct verpakt en op tijd verzonden voor levering met goede koerier. Ik werd nadien zeer snel en kosteloos geholpen toen ik om support vroeg.

Eind goed, al goed.
De wetsuit die ik heb aangekocht werd zeer snel geleverd. Echter, voor deze aankoop had ik een andere aangekocht via de website maar deze werd niet geleverd, alle andere zaken wel. Na contact bleek deze niet meer in voorraad te zijn en werd dit mij per vergissing niet meegedeeld. Ook bleek de website niet up to date. Ondertussen werd alles wel netjes terugbetaald. Eind goed,al goed.

Respuesta de Telstar Surf
Elke keer dat je belt krijg je goed advies . Mooi product goede prijs

Respuesta de Telstar Surf
Zeer snelle levering volgens afspraak
Website ie de beste uit de branche
Website ie echt goed. Voorraad klopt altijd. Knap hoor. Koop heel graag bij Telstar