TIKA -Rideudstyr Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,1

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

RBH Platinum vinterdækken! Blir simpelthen ikke mere LÆKKERT! Ligger fantastisk. Som en skræddersyet frakke. Kan indstilles ved skuldrene, så det passer til både den brede og slanke hest Hvor de... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mega nem og overskuelig hjemmeside med rigtig mange gode rabatter og priser. En sindssygt god service med hurtigt svar og en god løsning. Købte en hovedtøj hvor næsebåndet gik hurtigt i stykker, to ga... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Halvanden måneds leveringstid :( Jeg havde bestilt 3 varer via hjemmesiden. Den ene vare var ikke på lager, selvom der stod ved bestillingen at den var. Tika ville kun sende varerne samlet, så jeg må... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service. Handlede på nethestival. Pga. travlhed var leveringen længere end normalt, men jeg skulle bruge mit køb ret hurtigt. Så efter en hurtig tlf opringning hvor min ordre blev fundet, fik je... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de montar a caballo

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Rideudstyrsforretning med alt til hest og rytter, eks. sadler, trenser, dækkener og ridebeklædning. Vi fører kendte mærker i alle prisklasser.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

4 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Kun gode oplevelser

Jeg har kun gode oplevelser ved at handle hos tika, nemt at bestille via webshoppen 😊

26 de enero de 2022
Logotipo de TIKA -Rideudstyr

Respuesta de TIKA -Rideudstyr

Tusind tak for de rosende ord :)

10/10

10/10, mega god service. Hurtigt svar på mail, insta og lign. Søde mennesker som sidder/arbejder derinde. <3

9 de enero de 2022
Logotipo de TIKA -Rideudstyr

Respuesta de TIKA -Rideudstyr

Tak for roserne, det giver jeg videre til mine kollegaer :)

Super kundeservice.

Super kundeservice.
Fik meget hurtigt svar på spørgsmål om ombytning af vare.
Vil bestemt anbefale dem og vælge dem igen.

29 de diciembre de 2021
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Langsom kundeservice, manglende svar længe

Manglende information om varens farve på hjemmesiden, retter henvendelse via deres kontakt formular, ingen respons på efterspørgslen.
Skriver mail, ingen respons.
De er den eneste med den vare, så efter god tid hvor de har haft mulighed for at svare prøver vi over Facebook og vupti så får vi svar.
Vi bestilte og fik varen hurtigt, men det er dårlig kundeservice at man ikke kan komme I kontakt med firmaet og jeg gruer for evt reklamationsbehov.
Vælger helt sikkert andre steder om muligt og køber én eller ganske få ting af gangen.

25 de diciembre de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig retur service

Dårlig retur service, for det første at det koster penge at returnere, og for det andet at det ikke fungerer med køb af pakkelabel på hjemmesiden.
Så det blev rigtig dyrt at returnere med post nord.

18 de octubre de 2021
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Selve forsendelse og returnering…

Selve forsendelse og returnering fungerede fint. Men er lidt træt af at måle skemaerne ift. størrelse valg ikke er at finde på alle produkter. Så vil det evt. blive nemmere at vælge den rigtige størrelse.

13 de octubre de 2021
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Hurtig levering

Hurtig levering - men er en bestilt varer udsolgt i en farve kunne i godt kontakte kunden og høre om vi ønsker anden farve ! 😕

27 de septiembre de 2021
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Dårlig service om udsolgt vare

Under hestival er der nogle særlige omstændigheder der gør sig gældende pga det store antal ordre - lange ventetider på hjemmesiden, svært at betale, udsolgte varer osv. Jeg synes også det er helt fair at varen ikke er reserveret i kurven før købet er gennemført, og jeg har endda støttet jer på FB overfor folks urimelige krav og forventninger.

MEN at man holder hestival bør IKKE være argument for træls kundeservice. Jeg bestiller flere varer bla et underlag, betalingen går igennem og den står også på min faktura. Den står nu som udsolgt på hjemmesiden. Dagen efter kan jeg se det igen er på lager (tænker de måske har fået en retur eller et fortrudt køb).

Da jeg så modtager min pakke står der at underlaget var udsolgt og dermed fratrukket købet.
Jeg ringer og snakker med jer, og hører hvorfor i ikke I det mindste skrev eller ringede da i vidste at varen var blevet udsolgt på trods af at købet var gået igennem - så havde jeg da haft en chamce for at købe det da det kom på siden igen dagen efter.
Svaret var lidt at sådan var det bare under hestival og det var en beslutning - super træls..

20 de septiembre de 2021

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.