Toftens Automobiler Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,0

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har igennem Tjm Tryk forsikring fået repareret min Mini Cooper SE el bil. Førerside døren helt most og buler og noget bagskærm fixet💪🏼 samt låne bil i perioden efter påkørsel. Flot arbejde og s... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har en leaset tesla - som nu 2 gange har fået skiftet dæk hos Toftens automobiler, sommer/vinter/sommer. Begge gange har de været hurtige & imødekommende mht at aftale dato/tid. Selve skiftet hur... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fik hentet min bil fra dem, bilen er forsikrings skade, som via Alka fik jeg sendt min bil til dem. Vil bare sige at de gøre en utrolig godt arbejde. Da jeg skulle hente bilen idag, fandt jeg e... Ver más

Información sobre la empresa

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Toftens Automobiler breder sig over mange ting. Vi laver alt indenfor, service, alt i mekanisk og fejlfinding, autopretning, alt i plade & malerarbejde, glasskader og forsikringsskader. Vi har det nyest indenfor udstyr og der er ikke de opgaver vi ikke magter.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

9 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god oplevelse hos Toftens…

Super god oplevelse hos Toftens Automobiler. Fik udbedret nogle små skrammer på min bil. Helt fra første kontakt, til igen at få min bil udleveret 2 dage senere. Hele personalet var meget behagelige, og alt gik på allerbedste hvis.

7 de julio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super behagelig oplevelse med…

Super behagelig oplevelse med personalet, der både var professionelle og havde lige så dårlig humor som vi har. Meget behageligt sted, og bliver vores fremtidige autoværksted. Og sammentidig har de superflotte lånebiler.

8 de julio de 2026

Jeg ringede til dem

Jeg ringede til dem, da jeg havde fået et søm i dækket og jeg kunne komme med min bil og de ville lappe dækket i løbet af dagen, men allerede efter 1 time fik jeg besked om at det var klaret, så jeg var meget tilfreds. Venlig betjening.

16 de marzo de 2026

Respuesta de Toftens Automobiler

Mange tak for de rosende ord og tak fordi du tog dig tid

Ejeren tager kundeoplevelsen seriøst

Efter en ærgerlig oplevelse ringede ejeren til mig og Toften Auto fik fikset mit problem med knirken endegyldigt.
Lidt ærgerligt at, der efter skift af støddæmpere / bærearme ikke laves hjulsporing - det føles ikke godt at få et skævt rat retur, men skidt pyt.

22 de enero de 2026

Bilen går i stykker

Bilen går i stykker. Bliver hentet med autohjælp, og kan ved afhentning selv både bakke ud fra parkeringspladsen og dreje , så den holder så autohjælp kan få den på ladet. Bliver kørt til værkstedet, og vores svigersøn tager med. Har går ind og siger : Der SKAL gives et pris overslag INDEN der må laves noget ved bilen, da det er en gammel bil, og vi egentligt ikke vil ofre meget mere på den. Efter noget tid bliver der ringet fra værkstedet til svigersønnen: Det bliver ca . 6200kr han ringer til os, og vi bliver enige om, at bilen bare skal køres til skrot.Jeg ringer og aftaler med en skrothandler, at han skal hente bilen Efter ganske kort tid ringer værkstedet, nu kan de lave det for omkring 4700kr, og i løbet af samtalen kommer det frem, at de jo allerede har skiftet nogle dele, vel at mærke uden vi har sagt god for det. De spørge så hvad min smertegrænse er, og jeg siger 3500kr. Jamen det vil de gerne lave den for 🤔 under 2 timer før kostede det 6200kr. Syntes det lyder mærkeligt, og holder fast i at den skal skrottes. Nu vil de så have jeg skal afmelde skrothandleren, for nu vil de købe bilen til vidresalg. Syntes det en lidt mærkelig måde at drive forretning på. Får afmeldt skrothandleren. For endnu en snak, og kan nu se, at det er fra en anden forhandler der bliver kommunikeret. Der er en hel del uenigheder om hvilken stand bilen var i da den ankom, og hvor lang tid de brugte på at skille bilen ad ( det var en fjeder i højre for der var knækket) vi ville bare gerne have det afsluttet nu og have den pris skrothandleren ville have givet. Endnu mere mærkelige blev det igen, da vi jo ved de vil sælge bilen videre , at vi skal betale timeløn for at de har skilt bilen ad, og været flere til at skubbe bilen, da den jo ikke i følge dem kunne kører da den kom( til trods for autohjælp havde kørt den fra parkeringsplads og ud til bilen og op) , og da svigersøn kom for at tømme den, der holdte den uden for, og en af mekanikerne gik hen og hentede den og kørte den frem. Spørge hvad deres timeløn er, og det kan vi ikke få noget svar på, det ved han ikke lige. Finder ud af nu bagefter, at det nr der ringede til os, slet ikke hører til på det værksted. Enden blev en rigtig dårlig oplevelse. Endte med vi fik skrot prisen minus 350kr for den tid de havde brugt på at skille bilen ad. Fandt aldrig ud af hvad deres timeløn er. Vil ønske jeg bare havde holdt mig til at lade skrothandleren hente bilen. Det andet her virker godt nok som en underlig måde at drive værksted på. Bare det, at de bare lige uden videre kunne halver prisen på under et par timer. Har da aldrig oplevet noget ligende, men er nu også van til et godt jysk værksted, hvor en aftale en en aftale. Hvad hjælper det, at i skriver, at jeres timepris stor ved indskrivningen, når nu bilen kom med autohjælp, og vi spørge flere gange ind til timeprisen, og for direkte afvide , at det ved han ikke lige ham ( ham der kontaktede os) hvordan skulle vi kunne se prisen når bilen stor på Sjælland og vi befinder os i jylland.

9 de febrero de 2026

Hej Eva
Tak for din anmledelse. Ja denne sag kunne godt være gjort anderledes, det beklager vi. Ved en fejl blev reparationen af bilen sat igang uden accept fra jer, og derfor forsøger vi selvfølgelig, at dække de omkostninger der måtte være ved denne fejl, først ved at lave en lavere pris, som I også orienteres om og derefter, at købe bilen fra jer, da den nu var lavet og I stadig ikke ønsker den få lavet bilen trods den reduceret pris, som lå op af det som jeres. Det er så vores salgsafdeling som kontakter jer vedr. dette. Vi beklager fejlen, men vi forsøgte at løse det og I fik jo det som en skrotning giver. Så umiddelbart, har ingen lidt skade. Vores timepris skilter vi med i indskrivningen, så ingen hemmelighed. Vi begik en fejl og gik i gang med et stykke arbejde, som ikke var godkendt. Men heldigvis, skete der jo ingen skade. Dog ingen tvivl om, at vi kunne have håndteret det anderledes. Det skal vi beklage. Hvis I har væet og tømme bilen, har I vel været her eller?

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har igennem Tjm Tryk forsikring…

Jeg har igennem Tjm Tryk forsikring fået repareret min Mini Cooper SE el bil.
Førerside døren helt most og buler og noget bagskærm fixet💪🏼 samt låne bil i perioden efter påkørsel. Flot arbejde og sindssyg søde. Tak til Claus på værkstedet der havde en efter justering, han kastede sig over bilen da jeg kom, så fedt og vildt i mødekommede og smilede på værksted og kontor. Varm anbefaling, husk man får hvad man giver 😉

19 de enero de 2026

Respuesta de Toftens Automobiler

Vi takker mange gange for anbefalingen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

El- bil - hold jer langt væk

Efter en telefonisk henvendelse til Toftens automobiler 1.9. om raslelyde/knirkelyde i vor Tesla, bestilte Toften reservedele hjem til udskiftning af 2 sporestænger og 2 styrekugler, uden at have set bilen.
Tilbud kom 2.9. på udskifning af de nævnte dele på i alt kr. 5.342,59. Dette modvirker normalt ratslør, hvilket der ikke var. FDM skrev intet om ratslør. De havde gennemgået bilen.
Desværre kørte min mand ud med bilen 2.10 og blev medens de “reparerede”. Han betalte desværre med det samme, men knirkelydene var ikke forsvundet, hvilket de måtte erkende d. 6.10. De ville gerne have bilen på lift, så de kunne undersøge den ordentligt.
Vi tog begge derud 23.10, hvor de undersøgte den og fandt, at 2 bærearme burde udskiftes til en pris af 4.992,39.
Nu har bilen været hos Tesla, som konstaterede, at støjen kom fra forhjulsfjederbenet, hvorfor de udskiftede begge forreste øverste tværled til kr. 2.948,50.
Vi kan ikke anbefale Toften, når det drejer sig om el- biler.
De var flinke og imødekommende, men det fik de sandelig også en rimelig stor betaling for.
De vil ikke godtgøre så meget som en krone på trods af, at de 2 gange har villet udskifte dele, som slet ikke skulle udskiftes. Desværre hoppede vi på den første-vi er lægfolk på 76 og 79 år og det blev udnyttet.
Så hold jer langt væk med jeres el-bil. Det har de ikke forstand på.

2 de octubre de 2025

Respuesta de Toftens Automobiler

Først og fremmest skal vi selvfølgelig beklage jeres oplevelse af jeres besøg hos os. Vi er dog ikke helt enig i jeres udlægning af sagen.
I kom ind som iflg jer kom bagfra, vi gik bilen igennem og kunne ikke konstatere andet end slør i styrkugler/sporestang. Vi sendte jer efterfølgende et tilbud på dette, som i accpteret. Dette afhjalp iflg jer ikke problemet, på trods af to mekaniker, samt en synsmand gennemgik for at finde den lyd som i sagde stadig kom bagfra. Vi kunne imidlertidig ikke finde den lyd, som i henviste til og det eneste vi bagpå kunne konstatere var et lille slør i bærearme bag, men vi oplyste også at vi ikke mente, at dette kunne være problemet.
Vi har på ingen måde udnytetet jer og har orienteret hele vejen og ikke lavet andet end, hvad i har accepteret. Men det er godt, at I fik løst problemet foran, selvom I mente det var bag på. Vi skiftede styrkugler, som havde slør, så der er ikke nogen som er blevet udnyttet.

Meget dårligt førstehåndsindtryk

Var i dag forbi Toftens Auto med en møtrik der drillede på et sommerdæk der skulle skiftes. Da jeg går ind i indskrivningen bliver jeg modtaget af to ubehøvlede herrer. Det er lidt svært at beskrive hvordan, men kender i det der med at man er gået ud af døren og ikke har fået sagt fra overfor noget man ikke er helt sikker på hvad er og derfor kører sceneriet igennem 100 gange for at finde den rigtige måde man skulle have håndteret situationen på. Sådan havde jeg det i dag hos Toftens Auto.

Min kone og jeg havde egentligt valgt dette værksted som vores fremtidige men synes ikke vi vil lægge vores penge et sted der ikke som udgangspunkt behandler een godt og jeg vil anbefale andre at gøre det samme.

20 de octubre de 2025

Hej Ronni
Beklager mange gange din oplevelse: Vi orienterede dig om, at vi ikke havde tid og du evt lige kunne høre vores pladeafdeling. Du kommer fra gaden i en periode, hvor alle får skiftet dæk med 30 min interval. Beklager men vi må prioritere de aftaler vi har. Så det er ikke fordi, vi ikke ville hjælpe dig.

Godt arbejde!

God, rettighed og velfungerende - fik kodet mine nye bilnøgler (FOBs) og fik brugbare svar på mine spørgsmål

1 de julio de 2025

Super dækskifte!

Når vi aftaler dæk skifte, får vi mulighed for at komme efter arbejdstid på et bestemt tidspunkt. Imens bilen er i værkstedet, er der tilbud om ristede pølser og drikkevarer. Der er god stemning og efter at have nydt mad og drikke, er bilen klar til at køre videre på de rigtige dæk. Alle tiders ordning 🤗

8 de abril de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

De sir noget som ik passer.

De sir noget som ik passer.
Da jeg køre vores bil ind med ridser som skal laves. min bil er over halvt fuld med benzin da jeg afleverer (fik desværre ikke billed af kilometer tæller eller måler inden jeg forlod min bil)og de har min bil i 5 dage og den er fuldstændig kørt tør for benzin så enten har de tappet det ellers har de brugt min bil til kørsel hvilket ik var aftalt jeg låner en låne vil og toften auto sir jeg bare skal indsende den til forsikringen så dækker de den. Men for avide af topdanmark af det dækker de ik.
Min frustration over de siger det ene det ene sted og så jeg næsten sikker på de har brugt min vil til kørsel de dage de har haft den. Vil ik anbefale dette sted til nogen. PS. Ridserne er lavet og ser fint ud men skuffet over de lyver for deres kunder.

Besvarelse kan ik skrive noget under din kommentar.
Jeg har fået billed hvor hverken dato eller klokke fremgår. Det billed kan jeg ik bruge til noget som helst det beviser intet

10 de marzo de 2025

Hej Katja
Tak for din anmeldelse. Der er jo altid to sider af en sag. Det du beskriver er på ingen måde korrekt, hvilket jeg også har dokumenteret overfor dig. Vi har taget billeder af din bil da den ankom og her også af din benzinmåler. Dette billede er også fremvist for dig, og viser at bilen er leveret til os med under en 1/4 tank. Så tænker du huske forkert Derudover er forsikringen du har tegnet på lånebilen frivillig, og det er korrekt at vi siger, at i mange tilfælde dækker forsikringen denne udgift. Men som sagt den er frivillig. Mvh Toftens Automobiler

Hej Katja, du er velkommen til at komme forbi og se billede og hvornår det er taget.

Dårlig service!

Dårlig service!

Jeg skulle reparere min bil gennem Top Danmark. Skaden var 4 dæk, forrude og bagrude. Værkstedet vurderede mine dæk til at være for slidte, derfor skulle jeg betale 50% af skaden selvom jeg havde fuldkasko på 0 kr. Værkstedet valgte at reparere bilen UDEN at sige det videre til mig, derfor endte jeg med en regning på 1500 kr.
De undskyldte ikke og da jeg skulle modtage min bil virkede personalet uengageret og direkte uhøflige, som om det var en byrde for dem at hjælpe. Jeg havde virkelig forventet bedre service.

Redigering: jeg ringede til forsikringen og de sagde at det var værkstedets arbejde at ringe til ejeren af bilen for at spørge om man skal fikse bilen. Det var i ligeglade med for i vidste at lige meget hvad, vil i få betaling for det, om det var mig eller forsikringen der betalte. Forsikringen gav mig ret hvilket er grunden til refunderingen og så fik i sikret jer et par tusind kroner.

Redigering: haha næh makker jeg fik faktisk tilbudt af jer om at købe bilen, hvor i kom med et skambud. Så hvis jeg ønskede at sælge så ville jeg have gjort det.
Det her handler mere om at i vil tjene lidt ved siden af. Derudover har Top Danmark selv sagt at det er værkstedets ansvar at sige det til ejeren af bilen om bilens omkostninger INDEN den bliver fikset.
Her nævner jeg ikke den forsvundet dækkapsel OG at den blev sendt hos jer for at få vurderet bilens omkostninger UDEN at få den fikset

7 de enero de 2025

Respuesta de Toftens Automobiler

Tak for din anmeldelse. dette er ikke korrekt- det er ikke os der vurdere dine dæk, men forsikringen. Det er korrekt vi valgte, at lave skaden, da du havde sendt den ned til os for, at få den lavet. Du fik derudover en lånebil. Det du glemmer i denne anmeldelse, er også forsikringen valgte at holde dig skadesfri. det eneste du betalte for, var det brændstof som du sagde var fyldt på lånebil, men som alligevel ikke var gjort. Vi bestemmer ikke, hvad der betales for eller må laves, det er forsikringen der bestemmer det. Jeg ved ikke, hvad du ønsker vi skulle undskylde for, da vi har lavet din bil, som du sendte ned for at få lavet.
Detter er ikke korrekt igen- vi har ikke til opgave at bestemme eller bedømme, hvad forsikringen betaler. Måske handler det her mere om, at du ikke ønset andet end at bilen blev totalskadet, hvilket vi jo heller ikke bestemmer.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.