Super god oplevelse hos Toftens Automobiler. Fik udbedret nogle små skrammer på min bil. Helt fra første kontakt, til igen at få min bil udleveret 2 dage senere. Hele personalet var meget behagelige,... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg har igennem Tjm Tryk forsikring fået repareret min Mini Cooper SE el bil. Førerside døren helt most og buler og noget bagskærm fixet💪🏼 samt låne bil i perioden efter påkørsel. Flot arbejde og s... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har en leaset tesla - som nu 2 gange har fået skiftet dæk hos Toftens automobiler, sommer/vinter/sommer. Begge gange har de været hurtige & imødekommende mht at aftale dato/tid. Selve skiftet hur... Ver más
Jeg fik hentet min bil fra dem, bilen er forsikrings skade, som via Alka fik jeg sendt min bil til dem. Vil bare sige at de gøre en utrolig godt arbejde. Da jeg skulle hente bilen idag, fandt jeg e... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Toftens Automobiler breder sig over mange ting. Vi laver alt indenfor, service, alt i mekanisk og fejlfinding, autopretning, alt i plade & malerarbejde, glasskader og forsikringsskader. Vi har det nyest indenfor udstyr og der er ikke de opgaver vi ikke magter.
Información de contacto
Brøndbytoften 12, 2605, Brøndby, Dinamarca
- www.toftensauto.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Toftens Autolakering - HOLD DIG LANGT VÆK
Jeg havde min bil til lakering hos Toftens Autolakering til udbedring af to lakskader. Simple opgaver. Den ene udbedring var i orden, den anden løst hurtigt/billigt.
Til gengæld kommer bilen retur med en stor skrabeskade på den ene fælg. Det er dyre originale Mercedes AMG-fælge, så naturligvis meget ærgerligt for mig og dyrt at udbedre.
Autolakereren benægter hårdnakket. Det er gammel skade siger personalet nærmest på autopilot som om det er indstuderet og aftalt dem imellem, når man kommer retur med en klage. Det på trods af, at der er helt frisk skrabestøv på fælgen. Der er ikke andre skader på hverken fælge eller bil, og jeg passer meget godt på min bil.
De siger, som en form for bevis på deres uskyld, at der ikke er kantsten eller noget på pladsen foran malerværkstedet, som de kan have ramt med fælgen.
MEN - de har kørt 26 km. i min bil, hvilket indehaver Per Jensen ikke benægter, og så kan skaden jo være sket alle mulige andre steder end ved deres værksted.
Per Jensen forklarer de 26 km. med, at de har kørt i min bil ud til taksatoren for at få skaden vurderet. Han forklarer desuden, at det kun er ham der kører i bilerne - som om det overfor mig skulle være en garanti for at min bil er behandlet ordentligt.
Jeg har senere talt med mit forsikringsselskab. Anmeldelsen fra Toftens Autolakering er sket online sådan som det altid foregår. Når taksatoren en sjælden gang besigtiger en bil, kører han ud til værkstedet og ikke omvendt.
Så Per Jensen – ud over alle dine søgte bortforklaringer har jeg nu afsløret dig i at lyve om årsagen til at du har kørt i min bil. Jeg tror også du lyver om skaden på fælgen, for den er sket mens bilen var i din varetægt. Du vil bare ikke stå ved det.
Derfor er mit råd til andre:
HOLD DIG LANGT VÆK FRA TOFTENS AUTOLAKERING
Særligt hvis du passer godt på din bil og vil undgå en konfrontation med dem.
Er denne anmeldelse placeret korrekt? Ja, for indehaver Per Jensen, som jeg refererer til ovenfor, har både Toftens Automobiler og Toftens Autolakering. Det fremgår af cvr registret.
Det bedste værksted
Jeg fik skiftet bremser i sidste uge og jeg fik den bedste service fra start til slut.
De var super effektive, søde og udførte et arbejde i topkvalitet.
De få et stort 10 tal fra mig🤩
Hurtig og professionel betjening
Hurtig og professionel betjening - super resultat. Kan varmt anbefale Toftens Automobiler
Værste værksted til dato
Værste værksted til dato!
Min kone's bil blev i al hast kørt til Toftens Auto via forsikring da jeg ikke havde tid på eget værksted. Vi kommer til værkstedet for at hente bilen 3 dage senere da de stadig ikke var gået i gang med den. Vi bliver mødt af en regning på 1300kr for tester samt 30 min arbejdstid - fair nok. Deres såkaldte "mekaniker" stod og fortalte mig at brændstof pumpen var brændt af og det måske var filteret, fordi det kunne han se på testeren. Først ville det koste 10.000,- at lave og derefter 2100,- men de kunne ikke fortælle mig hvad de ville skifte og de blev ved med at sige at de kunne prøve at skifte dit og dat. Det tog mig selv ca. 5 minutter at konstatere pumpe, filter mm ikke fejlede noget og at bilen blot var fejltanket! Da jeg spurgte ind til hvordan deres mekaniker havde konstateret en defekt brændstofpumpe kunne han ikke svare andet end det havde han set på testeren og ændrede herfra attitude til den mest nedladende attitude jeg nogensinde har set i et firma. Jeg er heldigvis selv mekaniker og kunne da tydeligt høre at de INTET ved om hvad de laver og prøver at snyde så vandet driver. Mage til skod værksted og inkompetente medarbejdere skal man lede længe efter. Fy forhelvede en flok plattenslagere 🤢🤢
Dårlig service og manglende vedkendelse af fejl!
Har været kunde hos Toftens i godt 4 år, det første var godt.
Det andet var blandet.
De to sidste har været helt groteske - desværre.
Dyrere regninger end aftalt, fejlreparation og virkelig dårlig kundeservice - er hvad jeg har oplevet.
Rigtig godt arbejde
Vil bare sige at de gøre en utrolig godt arbejde.
Da jeg skulle hente bilen idag, fandt jeg et lille fejl hvor låget til blinklyset var flækket, mekanikeren sagde at han bestille en ny låg med det sammen og skulle være klar i løbet af et par dage.
Ellers alt både maling af bilen og skiftning af reservedelerne var top stand.
Virkelig god kundeservice og hurtig…
Virkelig god kundeservice og hurtig levering ift. reparation af min skadet bil. Kunne ikke være mere glad af de hjælpsomme medarbejdere, der har repareret bilen i rekordtid og organiserede lånebilen, da det var meget vigtigt for mig.
Toftens Automobiler skal du i…
Toftens Automobiler skal du i særdeleshed holde dig væk fra, de er fuldstændig inkompetente til deres arbejde.
Jeg har købt en nyere bil med en fejl i noget lakering, som de var ansvarlige for, først stod de og grinede af det og benægtede, at man kunne se det, lidt efter indrømmede de dog at man godt kunne se det og accepterede at lave det om. De havde bilen i tre dage og havde intet lavet da jeg fik den tilbage igen. Sagen kører nu hos FDM.
Gør dig selv en tjeneste og find et andet værksted.
tilfres x 2
Begge gange har de været hurtige & imødekommende mht at aftale dato/tid. Selve skiftet hurtigt og smertefrit 2 gange. Mekanisk kan jeg af gode grunde ikke udtale mig om.
Simpelthen det værste værksted jeg…
Opdatering: desværre er der en der har bakket ind i min kofanger, så skal have ny kofanger igen - har valgt et andet værksted, og de ordner det på 2 dage. Så vælg et andet værksted hvis du vil have din bil hurtigt tilbage.
Simpelthen det værste værksted jeg nogensinde har oplevet.
Udover at jeg venter 2 uger på at aflevere min bil der skal have skiftet kofanger, så tager det dem også næsten 2 uger at lave, og min bil er ikke engang færdiglavet.
Jeg skal selv ud og have kodet den hos en anden. Amatøragtigt.
Oveni det har de stillet lånebil til rådighed, som sjovt nok får ødelagt den lille ligegyldige siderude, en aften, efter de har ringet til mig 2 dage i træk for at fortælle mig at jeg kan hente bilen hos dem, men at jeg skal ind med den igen for at have kodet noget de mangler software til - jeg fortæller at jeg helst vil vente til den er helt ordnet, så der er styr på det hele når jeg henter den.
Jeg måtte ikke selv få det lavet, og deres pris for arbejdet ender med at være det dobbelte af hvad jeg ellers blev tilbudt. Deres mand i receptionen fortalte mig det ville koste 4-500 da den rude var ret billig, men det ender istedet med at koste 2100.
Hold jer langt væk - jeg skal i hvert fald gøre mit for at alle jeg kender eller snakker med, ikke kommer i nærheden af dem!!
God betjening og holder hvad de lover
Fik lavet service min BMW 320 d. Jeg blev informeret grundigt under vejs, og kan ikke sætte en finger på noget. Et stor plus i bogen var at bilen var støvsuget ved aflevering. Professionelt personale og et dejligt sted at komme.
Vil ikke imødekomme reklamation
Dækskift gik egentlig fint, men der opstod efterfølgende problemer med en "mistænkelig" lyd under bilen. Jeg havde i første omgang ikke koblet det sammen med dækskiftet, og havde derfor bilen på et Toyota-værksted for at blive tjekket under garantiet.
Toyota-værkstedet fandt en knækket dæktryksventil, som var skyld i den mistænkelige lyd. De forklarer mig, at det er sket ved skift fra vinterdæk til sommerdæk og at jeg skulle kontakte værkstedet, som har udført arbejdet.
Jeg har derfor været i kontakt med Toftens Automobiler, og havde egentlig forventet at vi kunne finde en løsning på problemet. De vil dog ikke vedkende sig, at det er deres skyld, og er derfor heller ikke interesseret i at imødekomme og finde en løsning. Så nu hænger jeg på en regning på 750 kr. for skift af en knækket dæktryksventil.
Import af bil, service og toldsyn
Fantastisk vejledning og service. God kommunikation undervejs. Alle aftaler overholdt og leveret til tiden. Fremragende service og pris.
Klart anbefales.
Suveræn service i verdensklasse!
Jeg har lige været på værksted hos Toftens automobiler med mine forældres bil og da jeg skulle aflevere den var de så venlige og imødekommende mennesker både mekaniker, og kontormedarbejder kontakten under besøget. Da jeg skulle hente den var den NYVASKET TIL AFHENTNING, det var bare 1 klasses service.
Yderst Tilfreds
Har i mange år brugt Toftens Auto. De har altid været utrolig hjælpsomme, oplyst mig om, hvad der har været med min bil og Hurtigt og nemt at få aftaler.
Kun gode oplevelser og en bil der bare fungerer efter besøgene.
Kommer helt sikkert og altid igen :)
Super værksted
Altid glade og imødekomende folk om det er et lille servis et tandremsskift eller en skade er min bil altid blevet behandlet med en kærlig hånd og så er den ovenikøbet vasket og rengjordt når jeg har fået den tilbage er så glad og tilfreds kan stærk anbefales
Suveræn service
Jeg har lige været på værksted hos Toftens Automobiler. De er de flinkeste venlige mennesker både mekaniker og værkfører er meget imødekommende og profesionelle. Bilen var endda nyvasket og støvsuget ved afhentning - formidabelt
Meget dårlig service
Dårlig information om hvad man skal betale for, føler sig fanget af at skulle betale for noget man har frabedt sig. Får en forklaring om at 'det kommer jo an på hvordan man ser på det'
Er slet ikke service mindet og vil ikke prøve at se stituationen fra kundens side. Er faktisk lidt flabet og grov....
Har ikke styr på deres tidligere faktura, så man kan få bevist at der er allerede er blevet betalt for det en gang før.
(de er meget besværlige at finde frem)
Også selvom jeg kunne give dem den præcise dato...
Så hvis i bestiller tid der, så sørg for at alt er aftalt på forhånd, både pris og hvad der skal laves.... Ellers kommer i måske i samme irreterenede stituation...
mekanikere ikke professionel
Jeg ønskede at ændre en åben knap for hatchback dør, har de brudt knappen og hele plastik støtte, de bare sætte det tilbage uden nogen støtte, var det ligesom at ryste plast. Jeg indså efter at knappen var ok, jeg testede den gamle igen, men fordi jeg ikke vidste, hvordan man bruger og de tog fordel af dette, besluttede de at ændre det, at pengene ikke ondt right ?. Jeg har ventet der 2 timer at komme op knappen. 2nd erfaring, jeg ønskede at løfte bilen op for at høre en lyd fra motoren, besluttede de at komme på 9 om morgenen, var jeg there..so ingen tomme elevator ... måske på 3 timer, så lad os nøglen og du kan komme tilbage ... vel vidende fra de første erfaringer, at de har brudt min knap jeg besluttet at hjælpe dem ... så den fyr, der har håndteret dette kan han ikke love mig, at de vil have nogen fri elevator, ok sagde jeg så ringe til mig og jeg vil være her i 5 minutter, sagde han ok, og fra den tid er 1 uge, de ikke kalder mig, og det var en aftale fra systemet. Dette var min erfaring. Tak Toftensauto
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.