Efter at have kontaktet Camilla hos Tommy Telt, et utal af gange i løbet af en uge, hvor hun sødt og hjælpsomt blev ved at være imødekommende, fik jeg endelig bestilt mine varer. På dagen, da vi skal... Ver más
La empresa ha respondido
Meget dårlig oplevelse med lederen af opsætningsholdet til fjordrock. Han nægtede at flytte sin lastbil 1,5 meter så folk kunne komme ud fra et parkeringsområde med deres biler. Når man spurgte pænt f... Ver más
La empresa ha respondido
Vi brugte Tommytelt i forbindelse med vores firmajubilæumsfest med knap 1.000 gæster (kunder, partnere, medarbejdere og deres familier). Fra start til slut var de professionelle, strukturerede og hj... Ver más
La empresa ha respondido
Lejede 50 stole til en begravelse. Meget ulækre stole fandtvi ud af. Indtørret steg og sovs på stole benene. Indtørret rødvin på sidde fladen. Stole bliver ikke tjekket, ved retur, så de næste k... Ver más
La empresa ha respondido
Hos TommyTelt.dk har vi alt til festen. Vi er førende inden for teltudlejning, og udlejning af andre festartikler i hele Jylland fra vores afdelinger i Aalborg, Hobro og Aarhus. Vores sortiment indeholder telte i mange forskellige størrelser, og til hvert et formål. TommyTelt.dk garanterer det perfekte telt til bryllup, konfirmation, rund fødselsdag og større arrangementer samt de helt rigtige borde, stole, og alt i bordpynt og servietter bestemt ud fra kundens ønsker.
Voerbjergvej 36, 9400, Nørresundby, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super service! Alt sat perfekt op til tiden, og “reddede” os lige med en mobil air condition i sidste øjeblik!
Stor anbefaling herfra:)
En virksomhed som ikke overholder aftaler.Dette på trods af at det står på faktura.
Endvidere virkede udstyret ikke. Skulle selv montere.
Total god service i forbindelse med vores søns studentergilde. Lejede borde og stole og oplevede stor fleksibilitet og hjælpsomhed i forbindelse med det.
Kan kun anbefales!!!
Jeg lejede 4 borde/bænke sæt til en havefest i en baggård. I første omgang troede vi, at vi kunne hente selv, men kom frem til at det ikke kunne lade sig gøre. Derfor kontaktede jeg Tommytelt en uge før vores fest for at høre, om de kunne levere. Det kunne de sagtens, fik jeg at vide. Jeg var glad for, at det kunne lade sig gøre med få dages varsel og betalte de 700 kr. leveringen koster. Men herfra gik det galt!
Tommytelt kunne ikke være præcise ift. hvornår de kunne levere, og vi var derfor nødt til at sidde hjemme en hel dag, fordi vi fik at vide, at de ville komme mellem kl. 8 og 14.30. Da klokken blev 16, havde vi fortsat ikke modtaget bordene, hvorfor jeg ringede til Tommytelt. Her fik jeg et møgfald af en anden verden, fordi jeg tillod mig at ringe og spørge til min levering, når nu jeg bare havde bestilt 4 borde/bænkesæt og i øvrigt først havde bestilt levering få dage før. Tommy endte med at smække på med ordene "hvis du ikke er tilfreds med, hvornår vi kan levere, så må du fan** finde dine borde et andet sted!". Da der gik yderligere to timer uden at vi fik leveret borde/bænke, ringede jeg igen, hvor Tommy så blev sur over, at jeg ringede, for "vi har jo en aftale!" Da bordene endelig kom, var det en yderst presset mand (ikke Tommy, der ejer forretningen), der leverede bordene, og det var tydeligt, at Tommy behandler sine medarbejdere lige så dårligt som sine kunder.
Da bordene endelig kom, var de ikke træfarvede, som det ellers fremgik af hjemmesiden, men skrigorange. Så jeg måtte ud og finde duge for at kunne dække et bord, der var til at holde ud at se på. Borde og bænke var i øvrigt beskidte.
Da vi skulle have afhentet bordene igen fik vi at vide, at de ville komme mellem kl. 6-20, formentligt mandag, måske om tirsdagen. Og i øvrigt, at de formentligt ville komme til os som det første sted mandag morgen. Vi sad derfor igen hjemme hele mandag for først at få afhentet bordene kl. 19.
Jeg vil på det kraftigste fraråde folk at benytte tommytelt, hvis man gerne vil beholde sit gode humør og i øvrigt gerne vil undgå at spilde sin tid på at sidde og vente på en levering, der kommer meget senere end aftalt.
Super hurtig respons! Bestiller på webshoppen og samme dag efter få minutter får jeg en manuel bekræftelse på mail fra deres kontor. De leverer aftalte et par dage inden arrangementet, så man er i god tid. Allerede dagen efter afhenter de tingene igen. Stor succes. Vi lejer hos Tommy Telt igen.
Aldrig har jeg oplevet en så ubehøvlet og forfærdelig kundeservice!
Jeg kontakter Tommytelt mandag d. 24/6 for at hører hvad pris inkl. levering er på borde/bænke-sæt, til lørdagen i samme uge. - Jeg får et hurtigt svar, hvori der skrives, at de gerne vil have bekræftet bestillingen samme dag, ift. leveringen. Jeg bekræfter og betaler samme dag. Spørg ind til hvordan og hvornår leveringen vil foregå, får intet svar på dette.
Ringer til dem tirsdag, og stiller samme spørgsmål, får at vide at de vil blive leveret onsdag eller torsdag. - Da de stadig ikke er ankommet torsdag kl 18, kontakter jeg firmaet telefonisk igen, og får fat i ejeren. Jeg forklarer at de ikke er ankommet endnu, han tager fat i kontoret og ringer tibage med forklaringen om at jeg har bestilt til at jeg selv skal afhente, jeg forsøger at forklare at jeg har betalt for levering. Han bliver lettere ophidset og hæver stemmen, hvilken jeg dermed også gør i frustration over at manden simpelthen kun vil lytte til hans egen stemme. - Han råber at jeg skal kigge på min faktura, han siger ordret at han hader mennesker som mig, der laver bestillinger så sent, han truer med at jeg ikke vil modtage det bestilte og at jeg aldrig nogensinde skal kontakte hans firma igen. Det er generelt en meget ubehagelig telefon samtale.
Kan man ikke overskue leveringer der kommer ind så tæt på at det skal bruges, kunne de blot have afvist min bestilling fra start af.
Jeg vil anbefale det her menneske at gå til nogen 'anger management' kurser, da man simpelthen ikke kan drive en virksomhed, hvor man råber og skriger af sine betalende kunder, Hvilket generelle anmelder viser, at jeg ikke er den eneste der har oplevet.
Jeg vil aldrig anbefale nogen mennesker at benytte denne virksomhed.
Stor ros for hjælp med leje af telt, service osv. til både bryllup og konfirmation. Vi er yderst tilfredse. Særdeles hjælpsomme alle vi har været i kontakt med. Også efterleveringer, så alt har kunnet klappe. Dejligt at kunne gøre sine store fester personlige. At vi ikke giver 5 stjerner skyldes alene, at der altid skal være noget at stræbe efter og små misforståelser ;)
Vi har været godt tilfredse med Tommy Telt og alle deres ydelser – lige fra rådgivning om valg af telt, service og andet udstyr samt opstilling og nedtagning af teltet til vores konfirmation Store Bededag 2019. Betryggende at have et godt og tæt telt med varme, når det regner 27 mm, mens festen afholdes. Vi havde en fantastisk dag alligevel. Cadeau til dette firma. Vi vil gerne give vores varmeste anbefalinger af Tommy Telt.Hilsen fra meget tilfreds kunde i Aarhus
Vi har igen haft telt stole og service fra Tommy Telt, og endnu engang super behandling når vi talte med personalet pr. tlf. Opsætning af prof. folk, regn under hele festen ikke en dråbe vand kom ind. Kan på det varmeste anbefale Tommy Telt.

Respuesta de Tommytelt.dk
En stor stjerne til Tommy-telt fordi du kunne hjalp os i nøden, da vi var blevet brændt af hos Åbybro teltudlejning.
Der er god service og en venlig stemme i telefonen hos Tommy telt. Vi har ved tidligere fester lånet telt her og fået en god service og alt var som aftalt. Kan kun give den bedste anbefaling.
KAN KLART ANBEFALES!!!!
Vi lejede stole og borde til en barnedåb, og vi var yderst tilfredse. Derudover kan vi også rose Deres service.
Vi vil helt klart bruge dem igen, hvis vi står og mangler :)
Vi skulle for halvandet år siden holde bryllup. Vi indhentede flere tilbud på leje af telt, stole osv. Vi fik heriblandt også tilbud fra tommytelt. Vi valgte dog en anden. Fem dage før vores bryllup ringer Tommy (her har vi ikke talt med ham i flere måneder). Han spørger om vi er klar til at få leveret det hele dagen efter. Det svarer vi selvfølgelig nej til da vi ikke har lavet nogen kontrakt hos Tommytelt. Han ryger helt op i en spids og truer med retssag osv.
Firmaet vi istedet valgte at bruge havde en lang mere professionel tilgang til tingene. Her skrev vi blandt andet ny kontrakt ved hver ændring vi havde. Der var styr på tingene. Firmaet vi lejede hos havde hørt lignende historier om tommytelt. Hold jer fra manden. Han er i mine øjne en amatør der kører tingene til grænsen, og også gerne over hvis han kan slippe afsted med det.

Respuesta de Tommytelt.dk
Havde telefonisk aftalt med en meget venlig mandlig medarbejder, at jeg kunne afhente mine bestilte 72 m2 teltgulv af plast til den efterfølgende lørdag allerede mandag kl 10. Da jeg møder op mandag morgen, er der imidlertid intet gulv. Får at vide, at man normalt først kan hente gulve fra om torsdagen (på hjemmesiden står der ganske vist, at afhentning i Aarhus-afdelingen skal ske man, tors eller fre. Får at vide, at jeg, hvis jeg insisterer, kan få et beskidt gulv med til dobbelt pris. Ringer til Tommy selv for at spørge til den manglende overholdelse af telefonisk aftale, men bliver fra første sætning skældt huden fuld. Jeg har sjældent mødt noget lignende. Og egentlig er jeg indstillet på at få nogen til at hjælpe mig med at hente gulvet senere på ugen, hvor jeg selv er bortrejst. Men så langt når jeg ikke, før Tommy beder mig finde et gulv et andet sted. Det har jeg så gjort. 72 m2 trægulv leveres nu på adressen onsdag til samme pris som hos Tommytelt. Morale: Husk at få alle aftaler på skrift og undgå at komme i situationer, hvor du får behov for at klage, hvis du vil bevare dit gode humør.

Respuesta de Tommytelt.dk
Meget professionel. Serviceminded. Flot bestik og service. Fantastik telt med gulv. Flot toiletvogn. Kan anbefales af Nygårdsminde Vingård.
Til trods for, at vi havde lavet en fejl i bestillingen (d.2 i stedet for d.12), lykkedes det at få det hele på plads, selvom fejlen først blev opdaget af os (på ferie på den anden siden af jorden) på selve dagen for levering.
Leveret til tiden, alt var fint og rent, og blev afhentet uden problemer.
Vi har så efterfølgende opdaget, at vi glemte et enkelt stykke service, men ikke engang dette fik vi ekstraregning for (men vi sender den med retur efter næste fest-hvis Tommy læser dette).
Overordentlig god service, og vi tager dem igen.
Fantastisk service og kompetente montører
Jeg googler noget musik udlejning fordi vi var blevet brændt af. Jeg støder på Tommy telt og ringer til ham kl. 20.15 ca. Lørdag aften. Jeg introducere mig selv og fortæller hvad jeg skal bruge og at jeg skal bruge det i aften.
Tommy vælger dertil at svare: “Det er ikke mit problem at du ikke har styr på dit L***, godnat!”
Derefter smækker han røret på.
Jeg skal ikke blande mig i hvordan de kører deres forretning, men jeg forventer at blive tiltalt ordenligt når jeg ringer med en forespørgsel.
Jeg havde en utrolig dårlig oplevelse med Tommy telt og jeg kan ikke anbefale NOGEN at bruge dem og deres firma.
Jeg lejede jukeboks og lys, disse 2 ting fejlede intet, men servicen kan man ikke råbe hurra for.
Skulle bruge jukeboksen en søndag. Fredag eftermiddag havde jeg endnu ikke fået et tidspunkt for, hvornår den ville blive leveret. Skrev til dem for at høre om et tidspunkt, så jeg kunne være til stede i pågældende selskabslokale. Fik af vide at de var på vej og ville være der om 10 min. Okay, så måtte jeg da lige finde en med en nøgle, da jeg ikke selv havde fået en endnu. Ventede så i 11/2 time uden der skete noget. Ringede og fik af vide at den var afleveret. Ja måske, men ikke til mig. Ventede yderlig 1/2 time til den så kom. Heldigt at ingen skulle bruge selskabslokalet lørdag, for nu stod "vores" jukeboks der.
Igen da den skulle hentes, måtte vi selv ringe for at høre, hvornår de havde tænkt sig at komme. Og først 2 dage efter festen blev jukeboksen hentet.
Kun glad for jeg ikke var nød til at betale for de 5 dage den havde optaget selvskabslokalet...
Tommy telt bruger meget hårde metoder.
Dagen før teltet skulle sættes op ombestemte de sig og ville alligevel ikke stille det op.
5 måneder senere kom der en stævning fra dem og de trak os i retten for at få os til at betale for et telt der aldrig blev sat op.
Da det kom til retsdagen mødte de aldrig op og frafaldt det hele. De handlede kun om at se om de kunne presse os til at betale en "dummebøde".
Tommy telt er iskolde - så bed til at der ikke går noget galt i din forretning med dem - de står klar til at slæbe dig i retten uanset om det er rimeligt eller ej!