Toolstation - Gouda Opiniones 256

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Hanzeweg 4, unit 2, 2803 MC Gouda, NL

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Gebeld over beurstoezeggingen die schijnbaar onwaar bleken (kortingscode mocht maar 1x gebruikt worden terwijl op de beurs netjes beleefd en absoluut zeker meervoud toegezegd was) Grootste problee... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er was door bank technische fout twee maal het bedrag afgeschreven. Bij het ophalen van het juiste werdt al gelijk gezegd er is een foutje geweest we zullen het direct terug storten met u betaal pas.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed geholpen bij het samenstellen van een compleet makita accu Gereedschap set. Er werd de tijd genomen om een set samen te stellen die bij mij wensen past. Ook andere klanten hoefden niet te wacht... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestelling was heel snel geregeld en kon vrijwel direct worden opgehaald. Zeer klantvriendelijke bediening. Ik mocht een catalogus meenemen: een indrukwekkende inhoud. Leuk om te bekijken wat er allem... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de herramientas
  2. Ferretería

Escrito por la empresa

Toolstation. Professioneel gereedschap voor de laagste prijs! Toolstation levert professioneel gereedschap voor de laagste prijs. Iedereen kan bij Toolstation bestellen, zowel de vakman als de serieuze doe-het-zelver. Gratis bezorging bij bestellingen v.a. €40,-

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Snel en goed geregeld

Snel en goed geregeld. Produkt lag klaar om te worden opgehaald.

24 de marzo de 2026

Respuesta de Toolstation - Gouda

Dank u wel voor uw positieve reactie! Fijn dat onze click & collect service goed is bevallen. We proberen het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Via de WEB site besteld en daarna…

Via de WEB site besteld en daarna direct in de winkel opgehaald. De bestelling lag klaar dus snel weer weg om de klus af te maken

24 de marzo de 2026

Prima verlopen.

21 de marzo de 2026

Respuesta de Toolstation - Gouda

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. We doen ons best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, dus dit waarderen we enorm. Graag tot ziens bij Toolstation!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goed en vriendelijk geholpen

Goed en vriendelijk geholpen, niet opdringerig en geduldig.
Het enige minpuntje, ik zit in een rolstoel en de drempel bij de ingang was ca 15cm hoog dus dat is best een obstakel waardoor ik me hand openhaalde. Verder een top winkel.

22 de marzo de 2026

Super geholpen

Super geholpen door een hele vriendelijke dame, ze wist echt waar ze het over had en dacht met me mee. Alles was op voorraad, dus kon meteen aan de slag. Top!

8 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flexibel, lekvrij en in 5 minuten geïnstalleerd – precies wat je van een afvoerslang verwacht!

Ik ben oprecht onder de indruk van deze afvoerslang van Toolstation. Vanaf het moment van installeren merk je al dat je met kwaliteit te maken hebt. De slang is stevig, maar tegelijk verrassend flexibel. Hij buigt soepel mee zonder te knikken, waardoor je hem makkelijk langs hoeken en achter de droger kunt leiden zonder gedoe.

De installatie was echt kinderspel. Aansluiten ging snel en alles paste direct goed zonder gepruts of extra aanpassingen. Binnen een paar minuten was alles aangesloten en klaar voor gebruik.

Wat voor mij het belangrijkst is: hij doet gewoon wat hij moet doen — en dat doet hij perfect. Geen lekkage, geen druppels, geen verrassingen. Het water van de droger wordt probleemloos afgevoerd, precies zoals het hoort.

Kortom: een betrouwbare, flexibele en makkelijk te installeren afvoerslang die gewoon doet wat hij moet doen. Absoluut 5 sterren waard. ⭐⭐⭐⭐⭐

8 de febrero de 2026

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.