Altijd vriendelijk personeel. Ik werd gewezen op een aanbieding, waardoor ik goedkoper uit was. Bij deze winkel kom ik graag terug!
Localización
Cambiar localizaciónHavenweg 31, 4905AA Oosterhout, NL
Consulta las opiniones de los clientes
Zeer vriendelijk geholpen door dame (Ester ?) Ester hielp mij met de instellingen van het waterslot en kwam tot de ontdekking dat ze er zelf ook weer wat van geleerd had.
Wij hebben voor de eerste keer iets besteld via de website en in de winkel in Oosterhout opgehaald en dat is ons heel goed bevallen. Op de website is alles goed en snel te vinden en bij het ophalen in... Ver más
Site stond dat de elektra buis crème was. Maar die was duidelijk geel. Gelukkig deed de verkoper er niet moeilijk over en werd netjes geholpen. Andere materialen waren wel juist. En lagen snel klaar n... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Toolstation. Professioneel gereedschap voor de laagste prijs! Toolstation levert professioneel gereedschap voor de laagste prijs. Iedereen kan bij Toolstation bestellen, zowel de vakman als de serieuze doe-het-zelver. Gratis bezorging bij bestellingen v.a. €40,-
Información de contacto
Havenweg 31, 4905AA, Oosterhout, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Artikel voldeed aan de verwachting
Artikel voldeed aan de verwachting, scherpe prijs vriendelijk personeel
Altijd vriendelijk personeel
Bij deze winkel kom ik graag terug!
Goed slot scherp geprijsd op voorraad…
Goed slot scherp geprijsd op voorraad hebben
Zeer vriendelijk geholpen door dame…
Echte professionele materialen en…
Echte professionele materialen en gereedschappen winkel
Ik ben echt blij mee
Eenvoudig online bestellen
Eenvoudig online bestellen, bestelling stond snel klaar, bij afhalen zeer vriendelijk te woord gestaan door medewerkster (Toolstation Oosterhout)
Online besteld en afgehaald
Online besteld en afgehaald bij vestiging Oosterhout. Bestelling lag netjes klaar.
Vriendelijke medewerkers.
makkelijk en snel en goed geholpen
Goede uitleg en meedenken over te…
Goede uitleg en meedenken over te gebruiken producten
Makkelijk zoeken, snel bestellen, snelafhalen
Produkten eenvoudig te vinden op de website, snel te bestellen en snel af te halen
Nette en vlotte vriendelijke bediening
Goede snelle service binnen 1 dag… Stanley DST100/8/6SI Silent compressor olievrij 6L
Goede snelle service binnen 1 dag binnen en de goedkoopste
Goed geholpen
Het apparaat was top en goede service 👍🏼
Het apparaat was top en goede service 👍🏼 en super klantvriendelijk personeel,
Mvg Ronny
Je wordt er geweldig goed geholpen…
Je wordt er geweldig goed geholpen hebben alle tijd voor je.top
Más información sobre otros tipos de reseñas.