Een eerder geplaatste review kan ik niet updaten; die ging over de niet nagekomen levertijd. In de tussentijd is de pomp geleverd en die bleek stuk. Mee naar de winkel gegaan en zonder problemen is he... Ver más
Localización
Cambiar localizaciónJules Verneweg 94, 5015 BM Tilburg, NL
Prima produkt van de walt geleverd tegen aantrekkelijke prijs. Kocht ook nog wat schuurpapier bij was ongeveer 130 euro er werd een boorsetje bijgelegd maar dat werd vervolgens teruggenomen met d... Ver más
Omdat je de winkelvoorraad kunt zien in webwinkel en artikelen kunt bestellen om op te halen heb je ook 99% zekerheid dat je niet voor niets naar de winkel gaat. Heb het 1x gehad dat voorraad niet klo... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Toolstation. Professioneel gereedschap voor de laagste prijs! Toolstation levert professioneel gereedschap voor de laagste prijs. Iedereen kan bij Toolstation bestellen, zowel de vakman als de serieuze doe-het-zelver. Gratis bezorging bij bestellingen v.a. €40,-
Jules Verneweg 94, 5015 BM, Tilburg, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Zoals altijd alles netjes verzorgd en…
Zoals altijd alles netjes verzorgd en goede service
bitjes met vierkante aansluiting
Ik kwam voor bitjes met een vierkante aansluiting, de verkoper was niet echt heel blij want ik wilde de nr2 maar ik twijfelde en wilde daarna ook de nr 1 en 3. Merkte dat hij een beetje baalde
Maar ben er blij mee, en de totale kosten waren helemaal top. Toch erg blij mee al zal ik ze nog zelden nodig hebben.
Snelle levering en vriendelijk personeel
Een Cool station
Ik had een tuinwals besteld, er van uitgaande dat ik het de volgende dag zou ontvangen. Bezorging verliep geheel anders waardoor het bestelde overbodig was geworden. Het artikel in Tilburg geretourneerd. Dat zonder probleem en de medewerker was super klantvriendelijk.
Zeer goed en naar tevredenheid geholpen.
Alles gaat snel, keurige afhandeling
Altijd professionele hulp en advies van…
Altijd professionele hulp en advies van het personeel. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Alles was perfect geregeld ondanks de…
Alles was perfect geregeld ondanks de slechte weersomstandigheden.
Service en garantie !!
Groot assortiment en prima prijzen
Groot assortiment en prima prijzen. Dit alles zonder te hoeven zoeken of in de rij te staan bij de kassa.
Effectief en geen poespas
Más información sobre otros tipos de reseñas.