Trendbazaar Opiniones 1300

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Kære Trendbazaar, Vi er glade for vores lampe, der blev bestilt i den mørkeste tid med 8-12 ugers leveringstid. At vi efter endnu flere ugers venten blev nysgerrige efter, hvor lampen bl... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har netop modtaget vores nye flotte Spisebordsstole fra Pols Potten. Fragtmanden ankom lidt tidligere end forventet og har været så venlig at bære stolene sikkert ind på vores overdækkede terrasse.... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Leveringstiden var ok, som lovet, og hjemmesiden er god og overksuelig. Produkterne kom desværre frem med skader, som var forårsaget af et eller andet pres på papkassen. Det var 4 stole fra Fast... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte på Black Friday en barstol hos Trendbazaar. Vi var i tvivl om størrelsen, så vi fik lov at tage den med hjem og teste. Vi bestilte den, men desværre var fabrikanten længere om at leverer end... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de muebles
  2. Diseñador de interiores

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Trendbazaar er en butik på midtfyn med design fra hele verden. De bedste mærker indenfor møbler, brugskunst, lamper, senge og havemøbler. På vores webshop kan man købe de fleste ting leveret til hele verden.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Der var ingen problemer med at ombytte…

Der var ingen problemer med at ombytte defekt varer. Men det er farligt at komme i forretningen, fordi de har så mange lækre ting, så man bliver fristet.
Maja

12 de marzo de 2025
Opinión espontánea

Respuesta de Trendbazaar

Haha, ja det hører vi en gang imellem :) Tak for de 5 stjerner.
mvh Zaki

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hvis jeg kunne give en dårligere…

Hvis jeg kunne give en dårligere stjerne havde jeg gjort det!

Utrolig dårlig service både i butikken og webshoppen når man ringer eller skriver til dem. De overholder ikke deadline for levering af varer, men skriver bare at varen bliver leveret indenfor 2-6 hverdage, når de ikke engang har varen på lager!

Jeg bestilte min vare tilbage d.4. marts 2025. Det er nu d.11. marts 2025, og min pakke er stadig ikke ankommet.

Ikke nok med det, når man prøver at opsøge hjælp ift. leveringsdatoen, så snakker de utrolig flabet til en og lytter ikke til ens behov og spørgsmål. De snakker nedladende og som om man er dum og griner en op i ansigtet - og det var Yvonne er jeg ret sikker på hun hed.

Jeg har ringet til webshoppen 3 gange, og de to ikke telefonen eller vente tilbage. Jeg skriver efter en besked, hvor de ikke svarer med hjælpsomme informationer.

Køb jeres ting fra en hvilken som helst anden webshop eller butik end denne, de andre er 1000 gange bedre ift. service og levering.
Forhandler aldrig hos Trendbazaar igen!!!

11 de marzo de 2025
Opinión espontánea

Respuesta de Trendbazaar

Hej Selinda, vi beklager du har fået denne oplevelse og opfattelse af os.
Varen er forsinket nogle få dage og vi har været i dialog med dig på mail og sms.
alle konkrete info har vi formidlet videre - jeg beklager vi ikke kunne gøre det bedre ifht din oplevelse. Jeg afventer iøvrigt stadig svar fra dig du har mit direkte nr og mail :)

Mvh Zaki - Direktør

Så god betjening hos deres shop

Så god betjening hos deres shop
Bestilte lampen fra petit friture hos dem om torsdagen og fredag blev den leveret

14 de febrero de 2025

Respuesta de Trendbazaar

Hej Hej, det er også en flot lampe - håber du bliver glad og mange tak :)

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Noget lang leveringstid på en julegave

Noget lang leveringstid på en julegave. Men endelig kom den - og er fin ☺️

14 de febrero de 2025

Respuesta de Trendbazaar

Hej Mette, Ja det tog sin tid. Du bestilte den dog aftenen før sidste hverdag inden jul så den ville nok aldrig nå frem uanset. Men du fik dog besked med leveringstid kort efter bestilling. Men jeg håber den er blev vel modtaget :) mvh Zaki

Superhurtig!!

Superhurtig!!
Bestilte stole søndag aften og modtog dem tirsdag.

10 de febrero de 2025

Sådan ! mange tak for 5/5 stjerner mvh Zaki

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg fik svar på mine spørgsmål da jeg…

Jeg fik svar på mine spørgsmål da jeg kontaktede butikken før køb. Og er glad for mit køb. Jeg mangler dig stadig én af varerne fra mit køb, som jeg ikke ved hvornår kommer.

4 de febrero de 2025

Respuesta de Trendbazaar

Mange tak for 4 stjerner, vi må jage den sidste :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har købt et par SEJ-design Bakker til…

Har købt et par danske SEJ-design Bakker til mit Espresso setup. Dem er jeg rigtig glade for. De fås i flere forskellige størrelse, så de passer godt ind.

7 de octubre de 2024

Respuesta de Trendbazaar

5 stjerner er godt - Espresso er EXTRA GODT :) mange tak !

18 de enero de 2025

Respuesta de Trendbazaar

Hej Karen - mange tak for 5 ud af 5 stjerner. vi er glade for du tog dig tiden :)

Super hele vejen

Levering som aftalt til tiden med godt produkt

14 de enero de 2025

Respuesta de Trendbazaar

Sådan, fed fed anmeldelse - 5 stjerner og dejlig ros oveni - det er vi så glade for :)

Det fungerer bare…

Det fungerer bare…
Varen var god kvalitet.

8 de enero de 2025

Hej Hej, det var en dejlig anmeldelse at få :) mange tak - mvh Zaki

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.