Trendbazaar Opiniones 1300

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Kære Trendbazaar, Vi er glade for vores lampe, der blev bestilt i den mørkeste tid med 8-12 ugers leveringstid. At vi efter endnu flere ugers venten blev nysgerrige efter, hvor lampen bl... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har netop modtaget vores nye flotte Spisebordsstole fra Pols Potten. Fragtmanden ankom lidt tidligere end forventet og har været så venlig at bære stolene sikkert ind på vores overdækkede terrasse.... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Leveringstiden var ok, som lovet, og hjemmesiden er god og overksuelig. Produkterne kom desværre frem med skader, som var forårsaget af et eller andet pres på papkassen. Det var 4 stole fra Fast... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte på Black Friday en barstol hos Trendbazaar. Vi var i tvivl om størrelsen, så vi fik lov at tage den med hjem og teste. Vi bestilte den, men desværre var fabrikanten længere om at leverer end... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de muebles
  2. Diseñador de interiores

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Trendbazaar er en butik på midtfyn med design fra hele verden. De bedste mærker indenfor møbler, brugskunst, lamper, senge og havemøbler. På vores webshop kan man købe de fleste ting leveret til hele verden.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Manglende dele til min reol

Manglende dele til min reol. Gentagende gange i kontakt med firmaet på trods af det, er de manglende dele stadig ikke blevet leveret!

18 de julio de 2024

Respuesta de Trendbazaar

Hej Marie Louise, Ja desværre smed fragtmanden en pakke væk på vej til dig og vi skulle skaffe en ny. Der fik du også oplyst af os med det samme og det var du indeforstået med. Jeg har desværre ikke fået den manglende reservedel fra leverandøren endnu men de har afsendt den så den kommer lige straks. Vi kunne aldrig finde på med vilje smide pakker væk - det vil ikke være til gavn for nogen. Jeg beklager rigtigt rigtigt meget. Så snart pakken kommer på my fremsender vi den med det samme.
Rigtig god dag til trods for manglende pakke :)
Mvh Zaki Liokouras. Indehaver

Super

Super. Hurtig levering - 1 dag

2 de agosto de 2024

Respuesta de Trendbazaar

Hej Hej Irene, tak for den fine anmeldelse og alle 5 stjerner :) Mvh Zaki Liokouras

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Oplyser ikke om lang leveringstid

Oplyser først da ordren er afgivet, at der er mange ugers leveringstid!

Respuesta de Trendbazaar

Hej Bo, Det passer ikke helt. Der stod både på produktet på hjemmesiden at der var 8 ugers levering og det stod også i den ordrebekræftelse der blev fremsendt. derudover har vi fremsendt opdateringer på mail 26/6 og 17/7 vedr leveringstiden - Jeg er med på det er træls at vente på den flotte kande men der var fra starten oplyst en lang leveringstid.
Håber det hjælper lidt :)
De bedste hilsner
Zaki Liokouras - Indehaver

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super nem kommunikation og service i top

Super nem kommunikation og service helt i top, så det kan jeg varmt anbefale. Deres chauffør får også 5 stjerner for at levere ordren til døren, selvom han kun har pligt til at levere til kantsen :)

Respuesta de Trendbazaar

Hej Hej, mange tak for de 5 stjerner - dem er vi meget glade for og jeg skal sørge for min gode kollega får det at vide også !
mvh Zaki

Valorada con 1 estrellas sobre 5

3 måneders leveringstid

3 måneders leveringstid. Der blev ikke informeret om, at varen var udsolgt, da jeg købte produktet.

Generelt har hele deres email-marketing været utroværdigt og meget uprofessionelt, og jeg har flere gange været nervøs for, om hjemmesiden var scam. Vil ikke anbefale nogen at handle her.

Respuesta de Trendbazaar

Hej Michael, Først meget undskyld for varens forsinkelse(14 dage) den var ærgerlig

Der stod 8 ugers lev tid på produktet da du bestilte det.
Det passer IKKE at du ikke var oplyst om varen var udsolgt og det stod også i din ordrebekræftelse du fik per mail.

Men jeg forstår det sagtens kan overses når man glæder sig til en vare

Din ordre er fra 15/5 og vi opdaterede dig om lev tid både 26/6 og 17/7 så vi har kommunikeret alle info ud vi fik.

God aften og sommer :)
Zaki Liokouras - Indehaver

Mvh Zaki Liokouras - Indehaver

Transparant

Transparant, god service

22 de julio de 2024

Respuesta de Trendbazaar

Hej Hej Anne - tak for alle stjernerne og de fine ord. :)
mvh Zaki

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig lækre møbler til de bedste…

Virkelig lækre møbler til de bedste priser, og deres service er helt i top, så det kan jeg varmt anbefale.

22 de julio de 2024

Respuesta de Trendbazaar

Jamen det er jo bare så dejligt at se den flotte ros og anmeldelse - mange mange tak !
Mvh Zaki Liokouras - Indehaver

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Tilliden er tilbage.

Efter en dårlig oplevelse, har sælger rettet op på fejlen, dejligt.

20 de julio de 2024

Respuesta de Trendbazaar

Hej. Din ordre bestilte du 19/7 og vi sendte med GLS 20/7 kl 10.30. Såfremt din vare ikke er kommer frem er den sandsynligvis bortkommet for gls. Dette fortæller GLS os ikke så hvis du blot kontakter os får vi det tracket og fikset.
Mvh Zaki - indehaver

Hurtig og god service

6 de julio de 2024

Respuesta de Trendbazaar

Hej Marianne - Tak for den korte men gode anmeldelse. 5 stjerner - kort og godt :) Mvh Zaki

Kan kun anbefales

Hurtig levering og alt var som det skulle være. Ikke sidste gang jeg handler der 😀👍🏼

5 de julio de 2024

Respuesta de Trendbazaar

Dejligt at høre, vi står klar til den næste ordre :) Og tak for de 5 stjerner.
Mvh Zaki

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service hele vejen igennem

Fantastisk service hele vejen igennem. Hurtigt svar på mail og helt utroligt hjælpsomme på spørgsmål. Hurtig levering. Også fantastik service fra chauffør som frivilligt hjalp med at bære. Stor anbefaling herfra.

12 de julio de 2024

Respuesta de Trendbazaar

Hej Natasja - Det er dejligt med ros især til mine dygtige kollegaer som egentligt laver alt arbejdet :) Mvh Zaki - Indehaver

Hjælpsom chauffør

1 de julio de 2024

Respuesta de Trendbazaar

Hej - igen en dejlig ros til mine kollegaer som jeg sørger for at give videre. tak for ordren og de 5 stjerner margit :)
Mvh Zaki

Jeg modtog to lysestager

Jeg modtog to lysestager, hvor der var en fejl i den ene.
Samme dag reklamerede jeg fejlen med et foto af skaden. Allerede næste dag modtog jeg en ny uden det mindste brok.

28 de junio de 2024

Respuesta de Trendbazaar

Hej Svend, der kan ske fejl og så forsøger vi at fikse det hurtigst :) mange tak for dine 5 stjerner !

Mvh Zaki - Trendbazaar

Jeg giver 5 ⭐️

Jeg giver 5 ⭐️ fordi jeg fik sendt billeder af en lampe som jeg ønskede mig og følte jeg ikke helt kunne vurdere via billedet på deres hjemmeside. Super service og lampen lever helt op til mine forventninger.

21 de junio de 2024

Respuesta de Trendbazaar

Hej Hej - Mange tak for den gode og ærlige anmeldelse :) det er noget vi sætter rigtig meget pris på. mvh Zaki

Fantastisk service

Fantastisk service! Jeg stod med en reklamationssag, som virksomheden håndterede utroligt fornemt. Jeg vil bestemt anbefale og handle ved Trendbazaar igen.

27 de junio de 2024

Fedt Fedt, sålænge vi kan løse det så gør vi det gerne :) mvh Zaki

Super god service

God service. Kundeservice svarede hurtigt på vores spørgsmål og gav os god vejledning i forhold til vores køb af vores nye spisebordsstole. Forholdsvis hurtig levering også. Dejligt og trygt at handle hos trendbazaar

12 de junio de 2024

Hej Hej, tak for de flotte ord og de 5 stjerner mvh Zaki

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte 2 spejle fra Spectrum igår…

Jeg bestilte 2 spejle fra Spectrum igår omkring kl 11.30 og ikke en gang et døgn efter, kan jeg afhente dem i pakkeshoppen 😊. Fantastisk service, lynhurtig levering og KÆMPE 5 stjerner herfra 🌸
Jeg vender helt sikkert tilbage en anden gang 🙏

13 de junio de 2024

Respuesta de Trendbazaar

Mange mange tak for de fine ord og de 5 stjerner. Den har vi været heldig at ramme lige som man skal :) Mvh Zaki

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.