Troostmaatje Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Inmiddels 6 mooie knuffels ontvangen en uitgedeeld binnen mijn gezin. Zelf heb ik het schaap. Stuk voor stuk prachtige, mooie en zachte knuffels met liefde gemaakt. Ze zien er goed uit en werken binne... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn pakketje was gestolen, iets waar zij helemaal niks aan konden doen en puur aan DHL lag. Heb contact opgenomen en ze waren enorm lief en hebben me heel goed geholpen! Raad hun zeker aan! Je voelt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij hebben pas geleden onze hond laten inslapen. Mijn man kon niet slapen, hij miste het knuffelen met onze hond. Ik heb als verrassing de hond van troostmaatje gekocht. Fantastisch, hij slaapt weer h... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het troostmaatje heeft hetzelfde effect als een zwaartedeken, maar dan veel praktischer en comfortabeler. Het troostmaatje kwam in een hele mooie doos met een lief kaartje erbij en hij ziet er echt... Ver más

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

De verzwaringsknuffels van Troostmaatje combineren de kalmerende voordelen van diepe drukstimulatie met de verbinding van een knuffel ❤ Met onze verzwaringsknuffels willen wij jou helpen om minder stress te hebben, beter te slapen en je veiliger te voelen, op elk moment van de dag.

Excelente

TrustScore: 5 sobre 5

93 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

69 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dit is echt een aanrader

Dit is echt een aanrader! Ik heb de knuffel teddy van troostmaatje. Het wekt ontzettend goed deze knuffel heeft mij door een hele zware periode geholpen en geloof me het werkt echt! Ook is het contact tussen de klanten en donna en Julius het zijn zulke lieve mensen en hebben oprecht het beste met je voor. Je ziet ook dat ze er zelf Gekukig van worden om andere mensen te helpen dit vind ik prachtig😍 kwaliteit van de knuffels is ook ontzettend goed en door de slapere pootjes en het slappe hoofdje voel je echt een knuffel 🥰 ga allemaal zeker even kijken mischien is dit voor jullie ook wel het stukje rust wat jullie miste😊

18 de julio de 2026

goede service aardige mensen

Goede service. Helaas was de beer niet aangekomen fout lag niet bij hun of bij mij,maar dit hebben ze netjes opgelost door mij een nieuwe beer aan te bieden en te leveren. Fijne service dus als je twijfelt zou zeker hier een beer bestellen.

17 de junio de 2026

Total package

De naam ‘Troostmaatje’ zegt al voldoende.

Beste verzwaringsknuffel op de markt.

Echt een Alles-in-1 knuffel; kleertjes en opties voor een hartslag en verwarmbaar. Echt een total package!

5 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne service en goede kwaliteit

Eerste instantie wilde ik gaan voor de teddybeer alleen was deze helaas niet op voorraad. Een berichtje via Instagram gestuurd en ik kreeg heel snel reactie.
Uiteindelijk de hond besteld (pre-order). Op het moment dat de hond binnen was kreeg ik een mailtje en was het duidelijk hoe het stond met mijn bestelling.
Ondertussen heb ik de hond binnen. Leuk verpakt en een super lief kaartje!
Wat ik zo fijn vind is dat het gewicht overal zit (armen, benen, buik, hoofd).

Gisteren de hond ontvangen

Gisteren de hond ontvangen . Wat is ze supe rzacht ,heb er vannacht heerlijk mee geslapen en voelde me rustig . Heb gebeld met Julius omdat ik nog een hond wil bestellen voor mijn dochter. Gelijk ook de kat besteld en de kleding . Super fijne mensen .

Nathalie J.

Nathalie J.
Ik ben erg blij met de kat. Ze ziet er erg mooi uit, mooie kleuren. De oogjes vind ik ook erg mooi. Het roze pakje staat ook erg schattig, de kleuren passen supermooi bij elkaar.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Minder onrustig gevoel door de knuffel van troostmaatje

Ik heb de koe knuffel besteld omdat ik last heb van depressie en angst- en paniek klachten. De knuffel ziet er niet alleen leuk uit, maar helpt mij ook echt om me een beetje minder onrustig te voelen. Het voelt net alsof je iemand knuffelt of dat je knuffelt met je huisdier. De knuffel arriveerde in een mooie doos met een super lieve persoonlijke boodschap. Als volwassen persoon voelde het gek om een knuffel te bestellen voor mezelf, maar ik heb totaal geen spijt en kan iedereen met depressie, angst- en paniek hetzelfde aanraden!

26 de mayo de 2026

Betrouwbaar

Ik ben ontzettend snel, vriendelijk en professioneel geholpen met mijn vragen! Daarnaast klopt de productinformatie die ze geven ook. De bestelling werd snel en zorgvuldig verzonden. De knuffel voldoet aan alle verwachtingen.

15 de mayo de 2026

Fijne troostende aanschaf

De levering van mijn troostmaatje was snel. Netjes verzonden ook. Dit troostmaatje (de lapjeskat) heeft een mooi 'ontwerp' en voelt zacht aan. Voelt prettig om vast te houden, op je te leggen en te knuffelen. Moest even wennen aan het gewicht, maar nu is dat juist een grote plus.

Enige minpuntje vind ik de harde ogen (hard plastic) en de stevige neus - voelen soms te hard tegen de huid, maar dat is dan ook het enige wat ik er een heel klein beetje minder aan vind.

Kortom heel tevreden over verzending, kwaliteit en product.

15 de mayo de 2026

🐮❤️🐱❤️

Na al eerder de lieve koe 🐮🖤🤍 vandaag ook de schattige kat 🐱🖤🧡 mogen ontvangen! Deze mocht, als echte catm🐾m zijnde, natuurlijk niet ontbreken en wat is hij ook weer superlief, mooi en heerlijk zacht! Superblij mee!! ❤️❤️

5 de mayo de 2026

Een 100% 5 sterren knuffel en mijn nieuwe liefde!🐱

Ik heb gisteren mijn eerste troostmaatje ontvangen de geweldige lapjes kat! Ik ben nog nooit zo dol geweest op een knuffel en ik wordt er echt kalm en ontspannen van ik heb de laatste tijd gezondheid angst ontwikkeld wegens mijn twee chronische ziektes! En bij mij werkt een verzwarringknuffel echt, je maakt er een geluksstofje van aan, en het geeft je een geborgen gevoel dus heel erg bedankt! Heel blij mee❤️🐱

2 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb de beer besteld en het is een…

Ik heb de beer besteld en het is een leuke fijne beer om te knuffelen.
Je word er echt rustig van en goed om mee te ontprikkelen.
Ik raad troostmaatje zeker aan en ga binnenkort weer bestellen.

16 de abril de 2026

slaaphulp

troostmaatje Beer bevordert de slaap / ontspanning door hem tegen je aan te leggen.

12 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een geweldige knuffel is dit

Wat een geweldige knuffel is dit. Toen ik haar (Koe) binnenkreeg in een mooie doos, haalde ik haar er voorzichtig uit en wilde haar al niet meer neerleggen. Ik merkte gelijk lichamelijke ontspanning door het prettige, niet te zware gewicht. Ik heb autisme en ze werkt lichamelijk ontprikkelend goed en geeft zeker troost (zoals een troostmaatje zou moeten doen) als ik het zwaar heb, waardoor ook geestelijke overprikkeling sneller zakt. Ik raad deze hele lieve, fijne knuffel aan.

11 de abril de 2026

Super

Super! Behalve dat de service heerlijk is zijn zowel mijn dochter als ik instant mega fan van de Troostmaatjes!
Ze zijn zacht, schattig, en troostend knuffelig.
Wij hebben alvast de beer en de koe!

11 de abril de 2026

Een nieuw maatje

Toen de koe “uitkwam” twijfelde ik meteen al, vond deze meteen zó leuk, maar ja ik heb al 2 knuffels.. En toch… De koe “liet me niet los” Afgelopen weekend de knoop doorgehakt en vandaag kwam ze binnen! Zo mooi, zo zacht en een perfect gewicht.
Ze was goed verpakt in een hele mooie doos.
Ik ben écht hartstikke blij dat ik het toch heb gedaan!!

En de service en het contact is ook hartstikke fijn!

Dank jullie wel Donna en Julius!

25 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fijne beer ik heb deze besteld…

Super fijne beer ik heb deze besteld voor mijn buurmeisje dit omdat zij vaak overprikkeld is zij geeft aan het een hele fijne beer te vinden. Ook geeft zij aan dat zij er rustiger door is ik had dan ook de hartslag erbij besteld het is nu al haar favoriete knuffel. Ze slaapt er mee echt helemaal geweldig dit!!

24 de marzo de 2026
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.