Inmiddels 6 mooie knuffels ontvangen en uitgedeeld binnen mijn gezin. Zelf heb ik het schaap. Stuk voor stuk prachtige, mooie en zachte knuffels met liefde gemaakt. Ze zien er goed uit en werken binne... Ver más
Mijn pakketje was gestolen, iets waar zij helemaal niks aan konden doen en puur aan DHL lag. Heb contact opgenomen en ze waren enorm lief en hebben me heel goed geholpen! Raad hun zeker aan! Je voelt... Ver más
Wij hebben pas geleden onze hond laten inslapen. Mijn man kon niet slapen, hij miste het knuffelen met onze hond. Ik heb als verrassing de hond van troostmaatje gekocht. Fantastisch, hij slaapt weer h... Ver más
Het troostmaatje heeft hetzelfde effect als een zwaartedeken, maar dan veel praktischer en comfortabeler. Het troostmaatje kwam in een hele mooie doos met een lief kaartje erbij en hij ziet er echt... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
De verzwaringsknuffels van Troostmaatje combineren de kalmerende voordelen van diepe drukstimulatie met de verbinding van een knuffel ❤ Met onze verzwaringsknuffels willen wij jou helpen om minder stress te hebben, beter te slapen en je veiliger te voelen, op elk moment van de dag.
Holanda
- www.troostmaatje.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Geweldige kwaliteit en overal over…
Geweldige kwaliteit en overal over nagedacht. De knuffel is zacht, het heeft een buidelzakje en je hebt echt het gevoel dat het je terug knuffelt.
De beer is exact zoals beschreven
De beer is exact zoals beschreven, het perfecte knuffel maatje 🤎 En vanaf het eerste contact voelde alles vertrouwd, wat een onwijs lieve mensen! Ze namen echt de tijd, dachten mee en waren oprecht betrokken. Je merkt dat ze dit met liefde doen. Ik ben superblij met mijn aankoop én met de fijne ervaring erbij! 🧸☺️
Alles behalve een normale knuffel
In het begin was ik sceptisch over deze knuffels. "Waarom is dit anders dan een normale knuffel?" Maar door het verzwaarde element en de algehele kwaliteit van het product onderscheidt het zich wel écht van de rest. Gaat geen weekend weg meer voorbij zonder deze harige vriend.
Om te smelten zo schattig
Wat is dit een tof product zeg..
Ik heb al meerdere verzwarings knuffels dus was bang dat het zou tegenvallen. Maar toen ik hem eenmaal vast had was ik verliefd. De verzwaring lijkt anders verdeeld te zijn waardoor het prettiger aan voelt. Ik ben benieuwd naar de toekomstige buik zakjes voor de verkoeling en de warmte zakjes.
Zal vanavond heerlijk slapen met mijn toostmaatje Logan Bliss 🥹🧸🩵
In het echt nog veel mooier!
De beer is in het echt nog veel mooier! Binnen één dag thuis en direct merk ik de voordelen bij het slapen: minder onrustig en ik wordt uitgerust wakker
Zeer positief!
Een tof idee waarin te zien is aan het product dat er op de details wordt gelet. Zeker een aanrader om te bestellen!
Troostmaatje for the win
Als je denkt dat je dit niet nodig hebt, dan ben je na de eerste omhelzing anders overtuigd! Lekker om mee op de bank te zitten of tijdens het lezen van een boek. Mijn andere troostmaatjes keuren hem goed!
Een knuffel met potentie!
Ik ben zeer tevreden over Troostmaatje. Ik heb troostmaatje aangeschaft voor mijn dochter door de roerende tijd waar zij in zit. Mogelijk een idee voor de toekomst om een geurzakje te produceren waar je parfum van een dierbare op kan doen. De prijs, kwaliteit verhouding is super. Tevens ben ik tevreden over de wijze van verzending. Er zat een hand geschreven kaartje bij wat het erg persoonlijk maakt.
Een kwalitatief goede knuffel die mij…
Een kwalitatief goede knuffel die mij helpt om beter te slapen als mijn vriend weg is. De knuffelbeer is zacht en mooi afgewerkt. De verzending en levering waren erg snel!
Super leuk om als cadeau te geven
Ik heb een troostmaatje gekocht voor mijn nichtje. Ze is er super blij mee. Kwaliteit ziet er erg goed uit en wordt geleverd is een mooie doos waardoor het een compleet cadeau is geworden.