Jeg havde fået installeret to nye ovenlysvinduer og rullegardiner, som mine håndværkere havde opgivet at få til at virke. Så måtte jeg jo selv, så jeg klatrede op på en høj stige og ringede til Kundes... Ver más
La empresa ha respondido
Vi har haft en rigtig god oplevelse i dag af vores kontakt/personlige designer i demonstrationshuset i Hørsholm. Vi blev rådgivet omkring hvilke vinduer, der vil passe ind i vores tagflade. Meget kom... Ver más
La empresa ha respondido
Vi skal udskifte stråtaget på sydsiden af vores 226 år gamle hus. I den forbindelse ønsker vi at etablere et ovenlysvindue i taget. Da vi havde nogle spørgsmål om eksempelvis rengøring og solafskærmni... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg bor i et bevaringsværdigt hus og havde brug for rådgivning i forhold til type af ovenlys vindue, der kan passe til huset. Jeg blev hurtigt kontaktet af Ronja fra Velux og oplevede en rigtig god s... Ver más
Escrito por la empresa
Breeltevej 18, 2970, Hørsholm, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Nicolai fra Velux hjalp mig med en visualisering af min stue og hold nu op et resultat 😃 Fantastisk service fra hans side og virkelig realistisk visualisering 👍👍 Har bestilt tømrer og glæder mig til at få monteret 2 Velux vinduer ✌️
Dagslysrådgivningen har været en særdeles positiv oplevelse, med en engageret, vidende og hjælpsom medarbejder - der gav et stort udbytte mhp. muligheder inden udskiftning af vinduer og ombygning. Og sammenholdt med en fin udstilling, hvor man kan se og røre ved vinduer - gav mødet og køreturen til Hørsholm stor værdi.
Meget fin gratis service til at få visualiseret vores fremtidige ovenlys. Hjælpsom og åben dialog.
Fremragende, hurtig og imødekommende kundeservice og -rådgivning. Vi havde ping-pong dialog omkring 3-4 forskellige løsninger før vi landende på en beslutning. En 3D visualisering undervejs i processen hjalp godt til
Meget fin rådgivning da vi kom op til Velux showroom i Hørsholm :)
Vi er ved at udvikle et nyt feriehus koncept, og henvendte os til Velux Dagslys. Vi har fået fremragende hjælp, og en masse nye og kreative ideer til, hvordan vi kan løse nogle udfordringer med indretning ved anvendelse af nogle specielle løsninger. Virkelig hjælpsom konsulent, der tænker ud af boksen. Det kan varmt anbefales at tage Velux-konsulenterne med ind over projekter i deres tidlige faser.
Vi vil sige tusind tak for noget af den allerbedste kundeservice vi har oplevet fra jer (Rasmus) idag! Det var en rigtig god oplevelse - og vi fik efter vores videosamtale begge gardiner til at virke igen - så 5 stjerner herfra til dig/jer herfra!!!
Nyrenoveret 1.sal med ekstra store Veluxvinduer med rulleskodder og automatisering.
Velux var i starten lidt udfordret med vores løsningsvalg af størrelser og rulleskodderne, da vi ønskede os 3 gange så meget lys som der var før.
Efter henvendelse til Velux har vi nu fået det hele til at spille. Automatisk udluftning, lukker når det regner, automatisk mørklægning i soveværelser mm.
Vi er vildt glade for den løsning vi er endt med – stor ros til Velux måde at guide os igennem et univers med mange muligheder.
Velux har holdt os i hånden og sørget for at alt var som vi ønskede.
Tak
Jeg fik et problem med et plisségardin om lørdagen. Jeg sendte en mail til Velux, der allerede mandag morgen (i dag) besvarede min mail. Medarbejderen (Emil B E) bad om yderligere info, der blev sendt tilbage. Efter et par mail frem og tilbage endte det med, at Emil fandt et par mulige løsninger, der ville blive sendt uden beregning. Super service.
Super mulighed at kunne komme forbi Velux showroom og se på lige præcis de 2 modeller af ovenlysvinduer, som var i spil til vores nye badeværelse. Fantastisk behagelig service hvor jeg fik gennemgået fordele og ulemper ved de forskellige modeller samt præsentation af forskellige tilvalgsmulighed. Føler mig klart bedre rustet til at kunne træffe beslutningen om hvilket ovenlysvindue, der vil være det rette for os.:-)
Har en skade på en ventilationsklap på en et ny monteret Velux vindue, og kontakter serviceafdelingen. Formentlig påført af os selv, uden helt at have klarhed over det. De afsender samme dag et link til en video om hvordan den udskiftes og sender ventilationsklappen samme dag uden beregning.
Klasse service.
Imødekommende og grundig hjælp både pr mail, telefon og besøg i showroom. Kan varmt anbefales ved nyt hus eller nye vendere i eksisterende. Vi fik talt alle muligheder igennem og opfølgende information gjorde at vi fik valgt de bedste løsninger.
Nu er det 2 gang på 2 år, at velux teknikere vælger, at blive væk fra en aftale, hvor vi har taget fri og stået op tidligt for, at være klar. Det er så dårlig service og når man så ringer til velux, så får man nr. til tekniker, som så ikke tager sin tlf🤮🤯🤬

Respuesta de VELUX Nordics (Denmark, Norway & Sweden)
Jeg skrev til VELUX ang. nogle spørgsmål til mørklægningsgardiner. Johannes besvarede hurtigt min henvendelse og fik Sebastian til at hjælpe mig i telefonen. Han var behagelig, tålmodig og super hjælpsom. Alt ialt, en rigtig god oplevelse, som fortjener en anmeldelse når nogen giver sig tid til en.
Hurtig, seviceminded og venlig betjening. Yderst kompetent
Top service fra Lisa hos Velux, som hurtig stod klar til fysisk møde, hvor vi fik gennemgået alle de muligheder som Velux tilbyder.
Varm anbefaling til at tage forbi Velux forinden valg af vinduer, det var en jungle før men ikke efter.
Hjælp mht. konkret problemstilling vedr. dampspær blev håndteret og besvaret hurtigt og kompetent. Tak rart at kunne tale med en "ægte" og kompetent person frem for robotter
Problemer med forbindelse mellem panel og vindue. Super service.
Ringede og fik en tid til fremvisning i showroom Hørsholm. Stort udvalg og god service fra sælgers side. Showroom kan klart anbefales inden køb af vinduer.
Jeg skrev via hjemmesiden og angav de fleste oplysninger. Kort efter fik jeg et opkald fra Nikolaj fra Velux som gav solid rådgivning og reel vejledning på produkter og muligheder. Super god og effektiv service, som jeg kun kan anbefale.
/Jeppe