Jeg havde fået installeret to nye ovenlysvinduer og rullegardiner, som mine håndværkere havde opgivet at få til at virke. Så måtte jeg jo selv, så jeg klatrede op på en høj stige og ringede til Kundes... Ver más
La empresa ha respondido
Vi har haft en rigtig god oplevelse i dag af vores kontakt/personlige designer i demonstrationshuset i Hørsholm. Vi blev rådgivet omkring hvilke vinduer, der vil passe ind i vores tagflade. Meget kom... Ver más
La empresa ha respondido
Vi skal udskifte stråtaget på sydsiden af vores 226 år gamle hus. I den forbindelse ønsker vi at etablere et ovenlysvindue i taget. Da vi havde nogle spørgsmål om eksempelvis rengøring og solafskærmni... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg bor i et bevaringsværdigt hus og havde brug for rådgivning i forhold til type af ovenlys vindue, der kan passe til huset. Jeg blev hurtigt kontaktet af Ronja fra Velux og oplevede en rigtig god s... Ver más
Escrito por la empresa
Breeltevej 18, 2970, Hørsholm, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Tak til Johannes, Showroom i Byggecentrum Middelfart, for super kompetent rådgivning, og relevante input til vores “ projekt ovenlysvinduer i vores køkken”. Tak for god service og vejledning, hvor du oven i købet udsatte din frokost for at hjælpe os.
Har lige haft besøg af Rasmus fra Velux, som har skiftet en rude der var en rids i. Super montør der rydder op efter sig, og laver et pænt stykke arbejde 👍
Har lige haft besøg af Rasmus fra Velux, som har skiftet en rude som havde en rids. Super montør, som rydder op efter sig, og laver et pænt stykke arbejde 👍
Kæmpe kæmpe ros til en af de mest kompetente kundeserviceafdelinger nogensinde - Tak til Ronnie for tålmodighed og udførlig rådgivning.
De har tid, de giver sig tid og kommer med super relevante input til dine ønsker enten for nuværende eller fremtidige installationer.
10 stjerner herfra
Kæmpe anbefaling herfra!!!!
Flyttede ind i et hus hvor ovenlys vinduerne var rådne. Havde kontakt med Velux kundeservice af flere omgange, i forbindelse med at det skulle behandles som en forsikringssag, med tilbud frem og tilbage og en montør herude! ALT er iorden, de er skide søde, super kompetente og alle var villig til at hjælpe, og give en ekstra indsats for at få mig som kunde til at føle mig tryg og tilfreds!
Kæmpe anbefaling herfra!
Lisa fra velux gav en meget kyndig sparrig på vores konkrette projekt. Den visualiseringshjælp, og efterfølgende rådgivning, er meget givende for de overvejelser man har med nye ovenlysvinduer i ens hjem. Kan kun give Lisa stor ros, og vil jeg sige at servicen er uundværlig for mange slutforbrugere.
Hvorfor skal man tilmeldelse altmuligt for at få dem til at virke

Respuesta de VELUX Nordics (Denmark, Norway & Sweden)
Fin service og god vejledning fra Karina Primdahl.
hurtig til at svare og nem at forstå
Super god service fra en virkelig imødekommende og kompetent rådgiver. Tak for hjælpen og de gode råd.
En særlig tak til KP, som gav sig tid til at vise og forklare. 😊
Vi valgte Velux ovenlys vindue med indbygget rullegardin, til vores udestue. Et meget lækkert produkt. Helt lydløst køre gardinet frem og tilbage. Den rigtige løsning til vores projekt. Og tak for god service og vejledning.
Når det drejer sig om egentlige produktionsfejl, yder Velux en service, der ligger langt over hvad ALLE andre firmaer tilbyder.
Fin service i forbindelse med tekniske problemer med ovenlysvindue.
Jeg fik super god service hos Velux, da jeg var til inspirationsmøde i deres showroom, hvor jeg talte med Lisa. For mig var det en stor hjælp at få mulighed for at røre ved de forskellige løsninger og stille nogle dumme spørgsmål. Det kan klart anbefales.
Jeg har tidligere haft en negativ anmeldelse af VELUX på grund af utætte ovenlysvinduer, men efter længere tid viste det sig endeligt at det faktisk var tømreren som lavede dampspær og isolering.
Efter vi fik en god tømrer på og VELUX Commercial/Domex kom på sagen fik vi det endelig løst. Tusind tak til Jimmi og hans team hos VELUX Commercial for at løse opgaven helt perfekt.
Selve vinduerne og motor og gardin fungerer perfekt, og jeg har fået det integreret godt i mit Home Assistant setup via KLF 200. Kan virkelig kun anbefale VELUX, deres folk og deres produkter!
Fik for over 4 måneder siden monteret et Velux ovnlys vindue der viste sig at der var en revne i glasset tømre fik kontaktet byggefirma hvor de købte det de har sendt en reklamation til Velux som skulle kontakte mig angående at få det lavet nu er der gået 2 måneder og har stadig ikke hørt noget det er dårlig service.

Respuesta de VELUX Nordics (Denmark, Norway & Sweden)
Min ellers kun ganske korte og sparsommelige henvendelse til Veluxs's blev grebet meget hurtigt og professionelt af Lisa.
Hun var utrolig imødekommende, hurtig og forstående for hvad jeg ønskede, og sidder nu med en komplet løsning på hvorledes mit mørke gamle køkken og stue endelig snart kan se dagens lys.
Tusinde tak for en super service, kan kun varmt anbefalinger at bruge supporten :-)
Virkelig god rådgivning hvor man tog sig rigtig god tid. Den sidste stjerne kan gives når deres showroom lige er blevet færdiggjort/opdateret med det sidste ;)
BESTEMT glade for at vi kom ud og blive vejledt til at bestille de rigtige ting!
God og professionel vejledning med stor hensyn til vores ønsker og behov.
Supporten er hurtig med feedback, samt forståelse for, hvad det var vi ønskede, med vore lille vindue udskiftning/projekt.
Servicen har været på højeste niveau, og tålmodigheden god.
Rigtig god oplevelse, sjældent man moder nogen der er så servicemindet, så stort 5(tal)stjerner herfra.
Kan anbefale at bruge supporten :-)