VesuvioTour Opiniones 125

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De gehele reis van boeken tot en met de terugkeer werd er duidelijk gecommuniceerd en op vragen en of verzoeken werd zeer snel en adequaat gereageerd. Een aanrader als je een reis naar Italië wilt mak... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Alles goed geregeld door VesuvioTour. Het eerste verblijf in Vico Equence was een pareltje, het tweede in Ravello was qua beleving minder. Het stadje Ravello zelf maakte dat goed.

Información sobre la empresa

1. Agencia de viajes

Sobre VesuvioTour

Escrito por la empresa

Uw Logo

VesuvioTour is een reisorganisatie die reiservaringen biedt voor degenen die direct contact zoeken met de natuur, bezienswaardigheden en lokale culturen die nog ontdekt moeten worden. We promoten duurzaam toerisme door u in contact te brengen met charmante, niet-alledaagse accommodaties en activiteiten die aansluiten bij onze milieuvriendelijke waarden.

• Cottage Icoon Charmante & Authentieke Hotels:

Met zorg geselecteerde, unieke verblijven met niet meer dan 30 kamers.

• Globe Icoon Weg van Massatoerisme:

Ontdek verborgen pareltjes, ver weg van de drukte.

• Prijskaartje Icoon Ongeëvenaarde Prijs/Kwaliteit:

Ervaar het beste zonder de bank te breken.

• Checkmark Icoon Geen Verassingen:

We bezoeken persoonlijk elke locatie om kwaliteit te garanderen.

Meer Informatie

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Charming Sardinie

We hebben een heel fijne vakantie gehad op Sardinie. Alles was perfect geregeld door Vesuvio. Vragen die we vooraf hadden werden snel, vriendelijk en adequaat beantwoord. De reis zelf was prachtig, mooie accommodaties, met de huurauto verliep alles goed. We hebben genoten!

22 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wederom een leuke en betaalbare…

Wederom een leuke en betaalbare rondreis in een prachtig land en goed afgesteld op onze vragen .Verder ook goed gereageerd op wat extra kosten door problemen met onze huurauto.

30 de mayo de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goed geholpen bij onze reisplanning

Voor het plannen van onze reis over Sicilië hebben we goede hulp gehad bij het kiezen van 5 B&B's. Drie daarvan waren uitstekend, zowel het verblijf als de verzorging. Eentje was mooi gelegen maar, waarschijnlijk omdat we vroeg in het seizoen waren, sfeerloos want zonder andere gasten en persoonlijke aandacht. Het minst tevreden waren we over een accommodatie bij Cefalu die geen ontbijtservice heeft. Bovendien was onze kamer kaal en hadden we daar geen zicht naar buiten. De verblijfplaats was mooi en dat maakte dat we er toch fijne dagen hadden.

26 de enero de 2026

Weer geboekt bij Vesuvio Tour

Weer geboekt bij Vesuvio Tour. Alles was prima voor elkaar zoals afgesproken, geen verrassingen. Vesuvio Tour is ook flexibel wanneer je een reis wat wilt aanpassen. Wij hebben op schitterende locaties gelogeerd. Het was een mooie vakantie.

16 de mayo de 2026
Opinión espontánea

interessante reis opgesteld

interessante reis opgesteld, maar vooral de communicatie was heel vlot en hulpvaardig.
Het laatste verblijf was midden in een oude stad "centro storico" en dat betekent wel veel lawaai 's morgens vroeg en geen tuin of zwembad waar je kon relaxen, maar dat hadden we zelf moeten inzien.

25 de abril de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mooi gebied boven Valencia met veel…

Mooi gebied boven Valencia met veel wandelmogelijkheden. Alles goed en op tijd geregeld . Goede prijs . Ook snel handelen bij problemen, goed telefonisch bereikbaar. Het laatste hotel bleek gesloten, maar door een telefoontje was dat opgelost en mochten we toch blijven.
Enig min puntje was de laatste locatie die wel in een natuurgebied lag, maar toch nog 40 min rijden naar mooie wandelwegen in omliggende natuurparken en een ruim een uur naar de kust. Ook de stad Alcoy was groot en lelijk.

10 de enero de 2026

Beste Nancy,

Hartelijk dank voor je feedback! Fijn om te lezen dat alles goed geregeld was en dat we het hotelprobleem snel konden oplossen. We nemen je opmerkingen over de laatste locatie en Alcoy zeker mee om onze reizen nog beter te maken.

We hopen jullie in de toekomst weer te mogen verwelkomen!

Tailor made walking & culinary tour in Piemonte, Italy

Vesuvio arranged a tailor made walking / culinary tour for us (6 persons) in the Piemonte, Italy. 5 days with each day a stop in another village or town. Programme in every detail in accordance with our wishes. Good advice on walking trails but also on comfortable lodgings and quality restaurants. Transport (also of luggage), bookings, nothing to worry about. Everything arranged!

4 de octubre de 2025
Opinión espontánea

Dear Sir. Claessens,

Thank you so much for your wonderful feedback!
We are truly delighted to hear that your tailor-made walking and culinary tour in Piemonte fully met your expectations.

It was a pleasure to design a 5-day itinerary that matched your wishes in every detail, from the walking trails to the charming accommodations and high-quality restaurants. We’re also glad to know that the transfers and luggage transport contributed to a smooth and carefree experience for your group.

We sincerely appreciate your trust in VesuvioTour and hope to welcome you back soon for another personalised adventure in Italy!

Warm regards,
VesuvioTour Team

Fly/drive Sicilië 15 dagen

Fly/drive Sicilië 15 dagen, 3 sterren hotels. Overleg en advies vooraf was prima. Flexibiliteit tav aanpassingen was fijn.
Van de 5 hotels waren er 4 goed tot prima. Minder was; gedurende onze rondreis met 5 stops/hotels hadden we 1 overboeking en het ophalen van de auto (Avis/ Maggiore) op de luchthaven kan beter met "preferred checkin", wat bij andere (NL) touroperators wel mogelijk was, bleek ter plaatse. Nu moesten we in een wachtrij van 50(!!) wat 2 en half uur tijdverlies opleverde en ergernis aan het begin van je reis.
Vesuvio tours zou kijken of ze dit voor de toekomstige klanten wél kunnen organiseren, nav onze "opmerking/klacht" Er wordt wel snel gereageerd op app contact; dat is prettig dan voel je je "gehoord"!

24 de octubre de 2025

Beste Sylvia,

Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te lezen dat het voorafgaande overleg, de flexibiliteit en de meeste hotels goed zijn bevallen.

We begrijpen dat de lange wachtrij bij het ophalen van de huurauto vervelend was en hebben dit inmiddels besproken met onze partner om te bekijken of we in de toekomst een ‘preferred check-in’ kunnen aanbieden.

Nogmaals dank voor uw opmerkingen en het prettige contact tijdens uw reis.
Hopelijk mogen we u in de toekomst opnieuw verwelkomen!

VesuvioTour

Alert en flexibel

Vesuvio heeft snel, prettig en effectief gereageerd op onze enkele keren aangepaste wensen. De aangeboden onderkomens waren uitstekend.

19 de octubre de 2025

Beste Emiel,

Hartelijk dank voor uw fijne feedback! Wat leuk om te lezen dat alles naar wens was en dat u tevreden bent over onze service en de aangeboden accommodaties.

Hopelijk mogen we u in de toekomst opnieuw helpen met een volgende reis naar Italië!

VesuvioTour

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.