Hvis ikke produkterne taler for sig selv, så gør mine dyrs reaktion på de forskellige produkter kontra andre på markedet. Selv den kræsne/bestemte kat spiser det med stor tilfredshed. gourmix cla... Ver más
La empresa ha respondido
Efter vi har skiftet katte foder, er vores kat på 11 år blevet meget pænere i pelsen og legesyg/aktiv. Cur1 virker også perfekt, og så er Rebekka intet mindre end fantastisk med sin kæmpe viden hun ba... Ver más
La empresa ha respondido
Vi har en meget kræsen kat……… som normalt stille og roligt skal vendes til nyt foder med 90/10 metoden. Det var der overhovedet ikke brug for her ved skift til VetCur’s tørfoder. Det virker også t... Ver más
La empresa ha respondido
Tusinde tak for jeres altid gode service og hurtige levering. Var løbet tør for START erstatning og vupti fik I det afsted og jeg havde det dagen efter, hvalpene var MEGET glade. Altid har I et godt... Ver más
Enhver forbruger ønsker produkter af høj kvalitet, som bygger på seriøsitet, dokumentation og ”know-how”. For at kunne tilbyde sådanne produkter, kræver det, at den bagvedliggende virksomhed har den nødvendige kompetence i form af et veluddannet videnskabeligt personale, samt faglig styrke i både teori og praksis.
Feldumvej 35, 6100, Haderslev, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Kvalitets mad til mine katte.
Sender hurtigt. Kan absolut anbefales.

Respuesta de Vetcur
Jeg kontaktede Vetcur,da jeg har en ældre kat på 13 med gigtsymptomer i bagbenene. Fik den bedste vejledning via Messenger og har nu startet ham op på nyt foder og tilskud målrettet ovenstående. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos dem..tak ☺️😺

Respuesta de Vetcur
Produkterne er gode, er danske og man får en god vejledning og rådgivning og ikke mindst så virker det

Respuesta de Vetcur
Klar og tydelig information. God forklaring på de spørgsmål jeg havde.

Respuesta de Vetcur
Altid søde og venlige at tale med ig varerne bliver leveret dagen efter

Super vejledning.
Men en langsom proces i forhold til at bestille varer. 2 dage efter betaling, er der ikke modtaget besked om varen er hos gls.

Respuesta de Vetcur
Vetcur er bare helt fantastiske. Kvalitets produkter og meget kompetente og hjælpsomme folk i teamet.
Jeg har kun ros og takker mange gange for deres store hjælp med min hund.

Respuesta de Vetcur
Hurtig levering altid super service og de bedste produkter. Og den altid den bedste vejledning fra Rebekka

Respuesta de Vetcur
God rådgivning med et smil.
Altid parat til at finde en løsning til gavn for dyrene.

Respuesta de Vetcur
Fantastisk god og forståelig vejledning pr. tlf. da vi kontaktede dem vedr. pels og lugt-problemer med vores hund.
Hurtig og perfekt levering.

Respuesta de Vetcur
Best horse products out there! Amazing supplements that actually work!

Respuesta de Vetcur
Altid kvalitetsprodukter, hurtigt og hjælpsom vejledning og hurtigt ekspedition uanset om man skal have leveret el afhenter.
De varmeste anbefalinger herfra

Respuesta de Vetcur
Tusinde tak for jeres altid gode service og hurtige levering.
Altid har I et godt råd og ikke altid det indbefatter jeres eget produkt, I tænker ALTID på at vores dyr har det godt, TAK for det.