Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vivet urtemineral til hest ! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Yderst fantastisk produkt ! Min hest har i 5 år haft flere betændelsestilstande i kroppen , vinter efter vinter med den ene hovbyld efter den anden . Trods... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bruger VetCur’s produkter til hund, og jeg er vild med dem. Føler de kan “det ekstra” man altid går og søger efter. Vi har lige haft vores første kuld, efter vi er skiftet til GourMix i 2021 (... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Vi bliver altid behandlet godt når vi henvender os med spørgsmål. vi modtager hurtigt vores varer. det eneste vi savner, og længe har forespurgt, er at Vetcur skal lave noget skiltereklamer m.m. så... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har brugt vetcurs produkter til mine 2 katte gennem 9 år, jeg tænker meget over hvad jeg giver mine dyr og dermed skal de have de produkter, som er mest naturlige og uden alt det kemiske. Derudo... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de animales

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Enhver forbruger ønsker produkter af høj kvalitet, som bygger på seriøsitet, dokumentation og ”know-how”. For at kunne tilbyde sådanne produkter, kræver det, at den bagvedliggende virksomhed har den nødvendige kompetence i form af et veluddannet videnskabeligt personale, samt faglig styrke i både teori og praksis

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

underligt sted

underligt sted, trist "bemanding"

8 de abril de 2026

Respuesta de Vetcur

Tak for din anmeldelse, som ikke rigtig genkendes hos os – har du konkrete forslag til, hvad der kunne have gjort din oplevelse bedre? - dette kan du tilkendegive ved et eventuel reelt næste "besøg".
MVH

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering, godt pakket ingen skader på emballage.

4 de febrero de 2026

Respuesta de Vetcur

Vi siger dig tak fordi du tog dig tid til at skrive din tilkendegivelse. Tak ligeledes for at pakker og levering lever op til din forventning.
God dag til dig og dine dyr.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det bedste kattemad jeg nogensinde har…

Det bedste kattemad jeg nogensinde har prøvet, min kat er sund, rask og glad😻Utrolig søde mennesker på VetCur, der hjælper med alle spørgsmål 🥰

24 de noviembre de 2025

Respuesta de Vetcur

Mange tak for den positive tilkendegivelse.
Det glæder os utrolig meget at du og især din kat er tilfreds med kattemaden.

Rigtig gode produkter

Rigtig gode produkter, som man aldrig går fejl af.
Tak.

5 de noviembre de 2025

Respuesta de Vetcur

Hjerteligt tak for den positive tilkendegivelse af produkterne, det glæder os at de lever op til forventningerne.
Gode hilsner

Valorada con 5 estrellas sobre 5

VetCur er fantastiske produkter og god…

VetCur er fantastiske produkter og god service!

11 de junio de 2025

Respuesta de Vetcur

Hjerteligt tak for den positive tilkendegivelse, det er altid en glæde at kunne gøre en positiv forskel - stort som småt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Produkternes kvalitet og faglighed i…

Produkternes kvalitet og faglighed i rådgivning.

26 de mayo de 2025

Respuesta de Vetcur

Mange tak for den positive tilkendegivelse, det glæder hver gang vi kan gøre en positiv forskel for dyrene og dermed deres ejere.

Vivet urtemineral til hest

Vivet urtemineral til hest ! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Yderst fantastisk produkt ! Min hest har i 5 år haft flere betændelsestilstande i kroppen , vinter efter vinter med den ene hovbyld efter den anden . Trods den har gået på en drænet sandfold, passet med smed på osv , kom det de stadig . Betændelse i en tand og efterfølgende bihulebetændelse .
Har brugt VIVET URTEMINERAL til hende dagligt siden August , og vi har gennemgået vores første vinter uden hovbylder . Endda uden ar/huller i hoven fra små hovbylder der er gået i sig selv !
Smeden har aldrig set så fine hove på hende i vinterhalvåret !
Et helt eminent fantastisk produkt , som har sparet mig mange penge , samt tid , som normalt bruges på behandling i ugevis vinteren over 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Tak til vetcur for et helt igennem godt produkt !!

28 de abril de 2025

Hurtig og god service

26 de agosto de 2024

Respuesta de Vetcur

Tak for den positive tilkendegivelse, det glæder at vi lever op til dine forventninger.

Respuesta de Vetcur

Hjerteligt tak for roserne, som er videregivet i huset. Dejligt at du fik mulighed for at få svar på alle dine spørgsmål, som dit dyr kan få glæde af.

God oplevelse

Rigtig god service og produkterne er meget effektive .

30 de mayo de 2024

Kære Marianne Leth,
bedste tak fordi vi og produkterne lever op til dine forventninger - det er en stor glæde, at få mulighed for at gøre en forskel.
Hilsen

Valorada con 3 estrellas sobre 5

skiltereklamer

Vi bliver altid behandlet godt når vi henvender os med spørgsmål.
vi modtager hurtigt vores varer.
det eneste vi savner, og længe har forespurgt, er at Vetcur skal lave noget skiltereklamer m.m. så vi forhandlere kan tydeligt kan skiltre med ved vores butik, at vi forhandler jeres produkter.

23 de abril de 2024

Respuesta de Vetcur

Tak for anmeldelsen, vi glæder os over at I værdsætter vores rådgivning og hurtige levering.
Mht. reklamemateriale, skiltning mv. så er det en B2B dialog, og derfor mest passende og relevant, at dette foregår andetsteds end her.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Burde ingen stjerne have

Burde ingen stjerne have. Ringer for rådgivning og oplever den mest rystende og ubehagelige samtale, hvor jeg får skældud, læst og påskrevet i en grad som er helt umulig at gengive. Til sidst afbryder jeg samtalen og jeg køber ikke deres produkter, som jeg ellers har hørt positivt om.

22 de abril de 2024

Respuesta de Vetcur

Tak for din tilkendegivelse.
Vi har rigtig mange telefonopkald hver eneste dag, hvor vi yder masser af positiv situationsbestemt hjælp, råd og vejledning. Vi er fokuserede, professionelle og effektive, hvilket også betyder, at vi har kæmpe erfaring med at vurdere hvor meget tid der er relevant at beramme for en given henvendelse. Hvilket vi som en service meddeler, i telefonen når det som i dit tilfælde bliver nødvendigt. At det så ikke respekteres, handler ikke om dårlig kundebetjening.
Det glæder os at du, med rette, har hørt positivt om VetCur´s produkter, ærgerligt at du ikke under dit dyr at få glæde af dem.
Vi er klar ved telefonerne, og hjælper gerne alt det vi kan, indenfor rimelighed.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.