Vivet urtemineral til hest ! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Yderst fantastisk produkt ! Min hest har i 5 år haft flere betændelsestilstande i kroppen , vinter efter vinter med den ene hovbyld efter den anden . Trods... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg bruger VetCur’s produkter til hund, og jeg er vild med dem. Føler de kan “det ekstra” man altid går og søger efter. Vi har lige haft vores første kuld, efter vi er skiftet til GourMix i 2021 (... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har brugt vetcurs produkter til mine 2 katte gennem 9 år, jeg tænker meget over hvad jeg giver mine dyr og dermed skal de have de produkter, som er mest naturlige og uden alt det kemiske. Derudo... Ver más
Vet.cur er dygtig og kompetent...Har reddet vores ene hund både fra autoimmune lidelser samt inkontinens med deres fantastiske olier og faglig kompetent viden...Tusind tak for Jer ❤️...
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Enhver forbruger ønsker produkter af høj kvalitet, som bygger på seriøsitet, dokumentation og ”know-how”. For at kunne tilbyde sådanne produkter, kræver det, at den bagvedliggende virksomhed har den nødvendige kompetence i form af et veluddannet videnskabeligt personale, samt faglig styrke i både teori og praksis
Información de contacto
Feldumvej 35, 6100, Haderslev, Dinamarca
- +45 7352 0035
- contact@vetcur.com
- www.vetcur.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Burde ingen stjerne have
Burde ingen stjerne have. Ringer for rådgivning og oplever den mest rystende og ubehagelige samtale, hvor jeg får skældud, læst og påskrevet i en grad som er helt umulig at gengive. Til sidst afbryder jeg samtalen og jeg køber ikke deres produkter, som jeg ellers har hørt positivt om.

Respuesta de Vetcur
Ringede ind med et spørgsmål UHØFLIG BETJENING!
Jeg kan netop se de søger en til pak og forsendelse, jeg ringer til dem blot med et par spørgsmål, det eneste jeg nåede at spørge om var om der var tunge løft, jeg bliver mødt af en sur stemme med "lad vær med at søge", du spilder jo min tid når du ringer ind hvis du ikke har en krop der fungere! og at jeg jo tydeligvis ikke duer til det, så jeg må jo finde noget jeg duer til? blot fordi jeg spørg ind til tunge løft
Super uhøflig måde at snakke til en på. kan ikke anbefale at kontakte dem

Respuesta de Vetcur
Vetcur har høje kompetencer og hjælper ud over det sædvanlige …
Hos Vetcur får man en fantastisk vejledning, hjælp med problematikker og deres produkter, gør en forskel. Jeg ser en tydelig bedring hos min hund, som lider under bivirkninger fra librela og cartrophen indsprøjtninger.

Mine varmeste anbefalinger <3
Min lille hund har haft store problemer med maven. Jeres foder og gode råd har virkelig hjulpet.
Jeg er meget taknemmelig for al den tid I bruger når man ringer og er helt rådvild. Man kan mærke jeres kærlighed til dyr og hold op en viden I giver ud af.
Jeg vil til en hver tid anbefale dyreejere at ringe til jer.

Respuesta de Vetcur
Tusinde tak for jeres altid gode…
Tusinde tak for jeres altid gode service og hurtige levering.
Var løbet tør for START erstatning og vupti fik I det afsted og jeg havde det dagen efter, hvalpene var MEGET glade.
Altid har I et godt råd og ikke altid det indbefatter jeres eget produkt, I tænker ALTID på at vores dyr har det godt, TAK for det.

Respuesta de Vetcur
God oplevelse at handle med jer hurtig…
God oplevelse at handle med jer hurtig og
effektiv betjening og levering.

Respuesta de Vetcur
Rigtig god rådgivning i telefonen og…
Rigtig god rådgivning i telefonen og god tid til at vejlede 😎

Super produkter
De er til at tale med åbne og i mødekommende og ingen spørgsmål er dumme, de lære gerne fra sig😊

Altid god rådgivning
Altid god rådgivning, produkterne er i topkvalitet og lynhurtig levering.

Respuesta de Vetcur
Vet.cur er dygtig og kompetent...Har…

Respuesta de Vetcur
Altid hurtig og effektiv service.
Altid hurtig og effektiv service.
Svarer gerne på spørgsmål 🙂

La experiencia Trustpilot