Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vivet urtemineral til hest ! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Yderst fantastisk produkt ! Min hest har i 5 år haft flere betændelsestilstande i kroppen , vinter efter vinter med den ene hovbyld efter den anden . Trods... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bruger VetCur’s produkter til hund, og jeg er vild med dem. Føler de kan “det ekstra” man altid går og søger efter. Vi har lige haft vores første kuld, efter vi er skiftet til GourMix i 2021 (... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har brugt vetcurs produkter til mine 2 katte gennem 9 år, jeg tænker meget over hvad jeg giver mine dyr og dermed skal de have de produkter, som er mest naturlige og uden alt det kemiske. Derudo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vet.cur er dygtig og kompetent...Har reddet vores ene hund både fra autoimmune lidelser samt inkontinens med deres fantastiske olier og faglig kompetent viden...Tusind tak for Jer ❤️...

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de animales

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Enhver forbruger ønsker produkter af høj kvalitet, som bygger på seriøsitet, dokumentation og ”know-how”. For at kunne tilbyde sådanne produkter, kræver det, at den bagvedliggende virksomhed har den nødvendige kompetence i form af et veluddannet videnskabeligt personale, samt faglig styrke i både teori og praksis

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,6

Todas las opiniones

12 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

God oplevelse

Rigtig god service og produkterne er meget effektive .

30 de mayo de 2024

Kære Marianne Leth,
bedste tak fordi vi og produkterne lever op til dine forventninger - det er en stor glæde, at få mulighed for at gøre en forskel.
Hilsen

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Burde ingen stjerne have

Burde ingen stjerne have. Ringer for rådgivning og oplever den mest rystende og ubehagelige samtale, hvor jeg får skældud, læst og påskrevet i en grad som er helt umulig at gengive. Til sidst afbryder jeg samtalen og jeg køber ikke deres produkter, som jeg ellers har hørt positivt om.

22 de abril de 2024
Opinión espontánea

Respuesta de Vetcur

Tak for din tilkendegivelse.
Vi har rigtig mange telefonopkald hver eneste dag, hvor vi yder masser af positiv situationsbestemt hjælp, råd og vejledning. Vi er fokuserede, professionelle og effektive, hvilket også betyder, at vi har kæmpe erfaring med at vurdere hvor meget tid der er relevant at beramme for en given henvendelse. Hvilket vi som en service meddeler, i telefonen når det som i dit tilfælde bliver nødvendigt. At det så ikke respekteres, handler ikke om dårlig kundebetjening.
Det glæder os at du, med rette, har hørt positivt om VetCur´s produkter, ærgerligt at du ikke under dit dyr at få glæde af dem.
Vi er klar ved telefonerne, og hjælper gerne alt det vi kan, indenfor rimelighed.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ringede ind med et spørgsmål UHØFLIG BETJENING!

Jeg kan netop se de søger en til pak og forsendelse, jeg ringer til dem blot med et par spørgsmål, det eneste jeg nåede at spørge om var om der var tunge løft, jeg bliver mødt af en sur stemme med "lad vær med at søge", du spilder jo min tid når du ringer ind hvis du ikke har en krop der fungere! og at jeg jo tydeligvis ikke duer til det, så jeg må jo finde noget jeg duer til? blot fordi jeg spørg ind til tunge løft
Super uhøflig måde at snakke til en på. kan ikke anbefale at kontakte dem

4 de abril de 2024
Opinión espontánea

Til Anna Lewis,
tak for din anmeldelse og din telefoniske henvendelse i forhold til stillingsopslaget, hvor vi søgte en medarbejder til blandt andet forsendelse og pakning. Du spørger ganske rigtigt om der er mange tunge løft, fordi du ikke kan løfte, da du siger du har en dårlig skulder. Svaret er at vi har pakker, fra få gram i vægt og til pakning af palleforsendelser, hvor pallerne pakkes med en mængde varer af forskelligt vægt. Da der er tale om et fysisk arbejde, med meget variation, og du ringer og informerer om at du har en dårlig skulder, så foreslås det at du skal vurdere om du reelt fysisk kan bruge din skulder til sådant arbejde. Ellers vil det nok være bedst om du søgte et job du kan udføre med din begrænsning. Der var ingen surhed, hos os, dog tydelig utilfredshed hos dig med svaret, hvilket er ærgerligt, fordi det faktisk var velment, da VetCur reelt ønsker at du skal søge et job du mener du kan klare, hvilket du er den eneste der kan vurdere.
Hvis du har fået en anden opfattelse så beklager vi at det ikke kom klart over, samtidig ønsker vi dig alt det bedste med at finde dig et job du kan klare og trives med.
VetCur Teamet.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vetcur har høje kompetencer og hjælper ud over det sædvanlige …

Hos Vetcur får man en fantastisk vejledning, hjælp med problematikker og deres produkter, gør en forskel. Jeg ser en tydelig bedring hos min hund, som lider under bivirkninger fra librela og cartrophen indsprøjtninger.

12 de marzo de 2024

Kære Diana Jørgensen,
tak for din positive tilkendegivelse og ikke mindst at din hund har fået det godt igen.
Vi hjælper altid gerne med råd, vejledning og valg af passende foder, tilskud og plejeprodukter for tilførsel af målrettede næringsstoffer ved behov - resten hjælper kroppen sig selv med.

God servise

Altid hurtig med svar

11 de enero de 2024

Mange tak for rosen,
dejligt at vore svartid lever op til forventningen.

Fast delivery!

2 de enero de 2024

Respuesta de Vetcur

Thank you for your feed back.
We also thank our sub contractors for their speedy delivery.
Kind regards
The VetCur Team

Respuesta de Vetcur

Bedste tak for den gode tilkendegivelse. Det er en glæde for at at bidrage til at gøre en positiv forskel.
Hilsen fra hele VetCur Teamet

Mine varmeste anbefalinger <3

Min lille hund har haft store problemer med maven. Jeres foder og gode råd har virkelig hjulpet.
Jeg er meget taknemmelig for al den tid I bruger når man ringer og er helt rådvild. Man kan mærke jeres kærlighed til dyr og hold op en viden I giver ud af.
Jeg vil til en hver tid anbefale dyreejere at ringe til jer.

4 de septiembre de 2023

Respuesta de Vetcur

Allerhjerteligste tak for den positive tilkendegivelse, Susanne Skaarup.
Dejligt at vi har kunnet"klæde dig på" så du har kunnet hjælpe din hund med at få orden på maven igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tusinde tak for jeres altid gode…

Tusinde tak for jeres altid gode service og hurtige levering.
Var løbet tør for START erstatning og vupti fik I det afsted og jeg havde det dagen efter, hvalpene var MEGET glade.
Altid har I et godt råd og ikke altid det indbefatter jeres eget produkt, I tænker ALTID på at vores dyr har det godt, TAK for det.

20 de agosto de 2023

Respuesta de Vetcur

Mange tak for den positive feed back.
Vi er så glade for at hvalpene stortrives og at vores service er hurtig og effektiv.
Gode råd giver vi gerne videre, så de kan gavne dyrene - også selvom du så skal købe dem et andet sted.

Service og hurtig levering

God servive og hurtig levering

20 de agosto de 2023

Respuesta de Vetcur

Mange tak for den positive tilkendegivelse. Dejligt at vi lever op til dine forventninger.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God oplevelse at handle med jer hurtig…

God oplevelse at handle med jer hurtig og
effektiv betjening og levering.

14 de agosto de 2023

Kære Tommy Madsen,
bedste tak for din positive tilkendegivelse.
Dejligt at vores service niveau lever op til dine forventninger. Det vi også fortsat sørge for.
God dag til dig fra hele VetCur Teamet.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fin og hurtig betjening med god…

Fin og hurtig betjening med god information

16 de julio de 2023

Kære Ruth Jessen,
mange tak for din positive anmeldelse. Det glæder at vi har kunnet hjælpe dig og at vi lever op til dine forventninger til os.

Super produkter

De er til at tale med åbne og i mødekommende og ingen spørgsmål er dumme, de lære gerne fra sig😊

19 de marzo de 2023

Respuesta de Vetcur

Mange tak for den gode tilkendegivelse.
ja vi giver gerne svar, så godt vi kan, på relevante spørgsmål indenfor vores dyriske arbejdsfelt. Tak for din tillid og fordi du lader os hjælpe dig, med at hjælpe dyr.

Altid god rådgivning

Altid god rådgivning, produkterne er i topkvalitet og lynhurtig levering.

26 de febrero de 2023

Kære Bearheart,
hjerteligt tak for roserne, som vi gerne videregiver i huset. Tak for jeres store indsats med at hjælpe dyrene derude. Hvad end vi kan gøre for at hjælpe jer med den opgave, gør vi gerne.

God rådgivning

God rådgivning, hurtig ekspedition / levering ;-)

5 de febrero de 2023

Kære Tina Eriksen
mange tak for din tilkendegivelse, dejligt at vi har kunnet give dig det du forventer.
Hele VetCur Teamet ønsker dig en fortsat god dag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vet.cur er dygtig og kompetent...Har…

25 de enero de 2023

Kære Pernille Skjoldby,
jamen det er da os der takker af hjertet for de fine ord. Vi hjælper gerne med at finde ernæringsterapeutiske løsninger der kan hjælpe dyrene med at hjælpe sig selv.
Hele VetCur Teamet ønsker dig og dine hunde en dejlig dag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid hurtig og effektiv service.

Altid hurtig og effektiv service.
Svarer gerne på spørgsmål 🙂

16 de enero de 2023

Respuesta de Vetcur

Mange tak for den positive tilkendegivelse. Vi vil med glæde fortsætte med at yde den service du er glad for og svare på spørgsmål, til gavn for dyrene.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.