Vi har brugt vindrose rejser nogle gange og er i det store hele meget tilfreds. Vi havde dog denne gang en oplevelse med da vi ankom til hotellet, var der ikke reserveret noget værelse til os iflg. re... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Dejlig ferie og skønt sted Dog blev vi efterladt på havnen med en billet i hånden til færgen - den gik dog først 1,5 time senere Men vi kom med færgen og alt andet fungerede perfekt Vi boede på H... Ver más
Vi har haft en helt vidunderlig rejse til Ischia. Alt fungerede fint. Lidt forvirring omkring afrejse fra hotellet og bagage regler. Halvpension lidt kedelig, men opvejet af den gode stemning og den... Ver más
Er lige hjemkommet fra en rejse til Ischia , hvor vi boede på Hotel Delle Ninfe . Transporten til og fra øen var upåklagelig, hotellettet lå dejligt , værelserne var rene og pæne . De 2 damer der ser... Ver más
Información sobre la empresa
- Agencia de excursiones
- Proveedor de viajes culturales
- Operador de excursiones
- Atracción turística
- Agencia de viajes
Escrito por la empresa
I mere end 40 år har Vindrose Rejsers kompas vist vejen for mange danskere. Som navnet ”Vindrose” lægger op til, så viser Vindrose Rejser vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har vi sendt gæster rundt i hele verden. Lige fra Gdansk til Guadeloupe. Vores fokus, på at skabe den perfekte ferie, ændrer sig ikke ved om det er en gruppe på 50 mennesker til Italien eller 2 personer, som skal på en forlænget weekend til Tyskland. Vi bestræber os altid på, at være mere end en bookingcentral. Vi giver gerne gode råd med på rejsen, og vi er aldrig mere end et telefonopkald væk. Vores mission er, at skabe rejser med nærvær og tryghed, men stadigvæk med mulighed for at opleve destinationen på egen hånd og se de steder, som I gerne vil opleve. Vi vælger vores samarbejdspartnere med stor omhu, og står altid på mål for kvaliteten og serviceniveauet. Vi tager ansvar for hele forløbet, fra forespørgslen tikker ind til kufferten er hentet i lufthavnen. Masseproduktion er ikke en ydelse vi tilbyder. Vi skræddersyer rejsen til dit behov så flytiderne, billejen, hotellerne og prisen går op i en højere enhed. Hvis du ikke kan finde din ønskedestination på vores website, så giv os et kald - vores netværk strækker sig længere, end vores website viser. Vi er medlem af Dansk Rejsebureau Forening & tilsluttet Rejsegarantifonden (nr. 2864).
Información de contacto
Vester Voldgade 90, 1552, København V, Dinamarca
- mail@vindroserejser.dk
- www.vindroserejser.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 71% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
God rejse til albaninen med Vindrose
Dette var en god ferie og et godt sted at være i albanien.
Hotellet lå fint tæt på centrum og i den lidt mere festlige del af byen med mange resturanter, cafere og barer.
Selve hotellet lå dog i en lukket gade så der ikke var trafikstøj eller støj fra nattelivet.
Information fra Vindrose var fint og de var hurtige til at svare på spørgsmål.
Der var lidt forvirring omkring stjerne ratingen af hotellet og voucher på antal overnatninger. Men dette blev løst i god tid inden afrejsen, så der var ro på.
Til Jer der bor på Terminal Metro Hotel…
Til Jer der bor på Terminal Metro Hotel i Tirana, så er det godt at vide, at buslinie 2, 8 og 8a går fra centrum til hotellet. Hotellet er ret nyt med fine værelser.
Tirana var en spændende destination men…
Tirana var en spændende destination men hotellet var ikke tidssvarende.
Personalet (eller den eneste vi mødte) var meget venlig og serviceminded.
Hvis jeg kunne ville jeg give nul…
Hvis jeg kunne ville jeg give nul stjerner.
Vi købte og betalte for et 4 stjerner hotel i Tirana, Albanien.
Kort før afgang fik vi rejse bekræftelse. Der så vi at navnet på hotellet var lavet om. I stedet for Metro 4* var navnet Theranda 2*.
Ved hjælp af Google så vi at hotellet så ok ud og fik nogenlunde anmeldelser. Så vi tog afsted.
Vi havde bestilt afhentning i lufthavnen. Ingen transport.
Tog en taxi. Jeg måtte vise vej, - han anede ikke hvor det hotel lå. Han var ikke meget for at køre der ind. Det lå i en baggård.
Alle de fine billeder og bedømmelser var 10-20 år gamle.
Ved døren ind i receptionen stod der skralde spande og snavsede katte søgte mad ...
Stedet var ikke egnet som hotel. Da vi var trætte blev vi der første nat og så bookede vi det oprindelige betalte hotel. Og flyttede der hen.
Det er åbenbart den måde vindrose rejser tjener penge.
Sælger et dyrt og flot hotel, indkasserer pengene og så sender gæster hen på et billigt hotel. 1000.- lige i lommen.
Fint hotel centralt beliggende
Fint hotel centralt beliggende. Rent og pænt serviceminded personale.
Fine værelser lækker morgenmad
Crowne Plaza Hamborg
Alt gik som planlagt. Ophold på Crowne Plaza Hamborg. Mega fint hotel. Opdateret, rent og god service 👍🏼
De gør deres arbejde godt.
Vindrose arrangerede en rejse til Leipzig.
Firmaet har gjort sit arbejde godt, der er ikke noget at klage over.

Respuesta de Vindrose Rejser
Vi oplevede en meget venlig og fin…
Vi oplevede en meget venlig og fin betjening på rejsebureauet.
De faktiske forhold om transfer fra lufthavn til hotel var anderledes end, hvad der fremgik af vejledningen, dog omkring selve busbefordingen til det bedre frem for offentlig transport, men vi blev sat af på den offentlige busstation et stykke vej fra hotellet. Vi skulle så selv sørge for det sidste stykke og tilsvarende på hjemturen.
Men alt i alt en udmærket oplevelse.

Super tur til Krakow alt klappede
Super tur til Krakow alt klappede

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
En fantastisk rejse arrangeret af VindRoserejser! Oprindeligt skulle turen kun gå til Alberobello (Apulien), men efter vores ønske blev 3 af de 7 nætter ændret til 1 på Amalfikysten og 2 i Matera – en fremragende beslutning og flot koordineret af rejsebureauet.
Vi start i Agerola (Amalfikysten), hvor vi vandrede Gudernes sti, derefter 4 dage på den skønne Masseria Torricella nær Alberobello i Apulien og til sidst i charmerende og historiske Matera.
Masseria Torricella overgik alle forventninger – lækker mad og vin, ideel beliggenhed, store, rene og behagelige værelser samt et særdeles imødekommende personale.
Både Hotel Gentile i Agerola og Hotel del Corso i Matera havde fremragende placering, pæne og indbydende værelser og meget venlig betjening.
mindeværdig ferie – varmt anbefalet! 🌞🍷🇮🇹

Hotellet er perfekt
Hotellet er perfekt, rent, god betjening, got værelse og fin morgenbord, alt bedre end forventet, tak.

Respuesta de Vindrose Rejser
Fin rejse meget præcist det hele God…
Fin rejse meget præcist det hele God chauffør og lækkert hotel Eneste anke kunne man ikke sørge for vejskat for busser i Polen hjemmefra. Det tog ca 45min ved grænsen til Polen for at få tilladelse

Respuesta de Vindrose Rejser
Dejlig tur til Stettin i en ældre Vip…
Dejlig tur til Stettin i en ældre Vip bus . God chauffør Ulla som stod på i Fleggård. Flot hotel. Der var dog behov for en lidt bedre info fra jer om at det ville være en god ide at tage morgenmad med i bussen . Da der ikke var stop på vejen så sulten det blev vi. Og ingen mulighed for kaffe før fleggård hvor der var hurtig chaufførskift. Så lavede Ulla kaffe. Ingen tid til at handle lidt mad . Kun hurtigt toiletbesøg. På hjemturen lugtede toilette fælt pga de manglende pauser nedad. Ellers en dejlig tur som vi gerne gentager. Og med kun 20 deltagere så var der god plads .

Respuesta de Vindrose Rejser
Professionel og venlig service hele vejen igennem.
Vi havde en rigtig god oplevelse med Vindrose Rejser. Fik gode tilbud på fly og hotel til Barcelona i forskellige prisklasser. Venlig og hurtig service og god information. Det var desuden et lækkert hotel vi fik. Pool på taget og lækker, stor morgenbuffet.

Glemt i lufthavn!
Efterladt i lufthavnen – og talt ned til bagefter!
Vi blev efterladt i Napolis lufthavn, da rejselederen tog afsted uden at sikre sig, at alle var med. Vi måtte selv arrangere taxa og færge til Ischia for €101,– En utryg og uprofessionel start på rejsen.
Ved bestilling af rejsen var daglig leder af Vindrose MEGET interesseret i at sælge et værelse med udsigt (3.580 kr ekstra for 2 uger) til trods for, at det var dét, der var lovet i rejsen - vi afviste (og havde den flotteste udsigt + stor terrasse).
Ved hjemrejsen opstod igen kaos, selvom vi både ringede og skrev for at sikre os, vi stod på afhentningslisten. Chaufføren ville kun tage fire personer med, selvom vi var seks – og ingen navneliste fandtes.
Da vi kontaktede Vindrose bagefter, blev vi mødt af daglig leder, som beskyldte os for at lyve. Hans opførsel var direkte grov, nedladende og uacceptabel.
Vindrose Rejser - En rejsearrangør, der hverken tager ansvar eller taler ordentligt til sine kunder. Til min overraskelse blev mit udlæg refunderet.

Ischia i uge 39!
Fin tur til Ischia i uge 39!
Utroligt søde medarbejdere på Hotel Cleopatra!
Fin beliggenhed!
Dog er der nogle forventninger som ikke blev opfyldt fordi vi troede at det var muligt at leje og cykle på øen på almindelige cykler.
Det ville også være livsfarligt med den trafik og det trafikmiljø der var. Busser var overfyldte og ujævne//hullede veje gjorde det til en rystetur. 90% var betalingsstrande. Booking med Ryan Air var besværligt hvis man ikke købte sig til selv at bestemme pladser på fly.
Da færge til og fra øen var forskellige gav det udfordringer på hjemturen.

Hotellet var ok
Hotellet var ok - gammelt men rent.
masser af solsenger.
Men maden blev man hurtig træt af - det samme og det samme hele ugen. Meget pasta og næsten nogen kød.
Personalet kunne næsten kun tale italiensk.

Respuesta de Vindrose Rejser
Købte en pakkerejse via Vindrose…
Købte en pakkerejse via Vindrose Rejser, og havde den dejligste tur. Hotellet var i top og alt gik gnidningsløst.

Respuesta de Vindrose Rejser
Vi bestiller en weekend rejse til…
Vi bestiller en weekend rejse til tallin og får en booking bekræftelse med rejsetider og flyafgang da vi modtager billetter 9 dage før afrejse er rejseplanen ændret og vi får Ca 3 timer mindre I tallin end der bliver oplyst i vores booking det betyder meget for en weekend tur med 3 timer så vi er særdeles utilfredse med vidroserejser der som minimum burde give os en kompensation for at sat os på et andet og billiger fly end først lovet vi tænker ikke vi kommer til at bruge dette selskab igen da vi i den grad føler os snydt er blevet tilbudt en refusion på 250 kr på et gavekort hvilket vi modstræbende har takket ja til men syntes på ingen måde det gør det ud for at vi ikke fik mulighed for at fortage os noget om søndagen vi havde betalt for en senere afgang med sas men den valgte de at lave om efter betaling uden at spørge om det var ok vi føler os i den grad taget ved næsen af vindrose rejse og havde vi så bare kunne få beløbet indsat i vores bank havde det da været et lille plaster på såret men nej dårlig kundeservice

Flere bump på vejen!
Flere bump på vejen!
Først rejseplan til forkert uge.
Løbende sparsom kommunikation.
Og endelig helt absurd:
Vi havde betalt transfer og taxachauffør ventede også på os i lufthavn og kørte os til Sottomarina, MEN han havde ikke fået penge, så efter opkald til Vindrose måtte vi lægge 150€ ud. Pengene kom på konto et par dage efter, fint nok, men dårlig stil.
Og minsandten om ikke det gentog sig på hjemturen!!
Vi har fået de sidste 150€ også, så ærligt nok, men uacceptabelt, når det tydeligt fremgår af rejseplan at transfer er inkluderet. Hvem regner så med at skulle bruge 300€ i kontanter til udlæg??

La experiencia Trustpilot