Vindrose Rejser Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,1

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vi har brugt vindrose rejser nogle gange og er i det store hele meget tilfreds. Vi havde dog denne gang en oplevelse med da vi ankom til hotellet, var der ikke reserveret noget værelse til os iflg. re... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejlig ferie og skønt sted Dog blev vi efterladt på havnen med en billet i hånden til færgen - den gik dog først 1,5 time senere Men vi kom med færgen og alt andet fungerede perfekt Vi boede på H... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vi har haft en helt vidunderlig rejse til Ischia. Alt fungerede fint. Lidt forvirring omkring afrejse fra hotellet og bagage regler. Halvpension lidt kedelig, men opvejet af den gode stemning og den... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Er lige hjemkommet fra en rejse til Ischia , hvor vi boede på Hotel Delle Ninfe . Transporten til og fra øen var upåklagelig, hotellettet lå dejligt , værelserne var rene og pæne . De 2 damer der ser... Ver más

Información sobre la empresa

1. Agencia de excursiones
  2. Proveedor de viajes culturales
  3. Operador de excursiones
  4. Atracción turística
  5. Agencia de viajes

Escrito por la empresa

I mere end 40 år har Vindrose Rejsers kompas vist vejen for mange danskere. Som navnet ”Vindrose” lægger op til, så viser Vindrose Rejser vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har vi sendt gæster rundt i hele verden. Lige fra Gdansk til Guadeloupe. Vores fokus, på at skabe den perfekte ferie, ændrer sig ikke ved om det er en gruppe på 50 mennesker til Italien eller 2 personer, som skal på en forlænget weekend til Tyskland. Vi bestræber os altid på, at være mere end en bookingcentral. Vi giver gerne gode råd med på rejsen, og vi er aldrig mere end et telefonopkald væk. Vores mission er, at skabe rejser med nærvær og tryghed, men stadigvæk med mulighed for at opleve destinationen på egen hånd og se de steder, som I gerne vil opleve. Vi vælger vores samarbejdspartnere med stor omhu, og står altid på mål for kvaliteten og serviceniveauet. Vi tager ansvar for hele forløbet, fra forespørgslen tikker ind til kufferten er hentet i lufthavnen. Masseproduktion er ikke en ydelse vi tilbyder. Vi skræddersyer rejsen til dit behov så flytiderne, billejen, hotellerne og prisen går op i en højere enhed. Hvis du ikke kan finde din ønskedestination på vores website, så giv os et kald - vores netværk strækker sig længere, end vores website viser. Vi er medlem af Dansk Rejsebureau Forening & tilsluttet Rejsegarantifonden (nr. 2864).

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 71% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

47 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Fin rejse og godt hotel.

Fin rejse og godt hotel.

Rigtig dårlig oplevelse med bestilling af bagage og sæder til returrejse.
Vi sad 2 forskellige steder i flyet på udrejse, men var så tvungen til at købe pladser, fordi vi ville sidde sammen hjem.

Efterfølgende har jeg forsøgt at fortælle rejseselskabet, at de misinformerer kunderne med at skrive, at vi skal bruge hjemmesiden.
Det siger de i lufthavnen og er også min klare erfaring.
Får ikke de muligheder, som andre får f.eks 20 kg bagage på hjemmesiden - det viste de os i lufthavnen.
Så brug appen, som fungerer!

Medarbejderen er fuldstændig tonedøv og tror ikke på personalet i lufthavnen eller jeg.
Hun sidder i København og ved bedre end dem, som tjekker ind og er træt af Windroses forkerte vejledning.
Vor herre til hest for et personale.

4 de septiembre de 2025

Kære Frank

Jeg er glad for at det lykkkedes, og I havde en god rejse.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Snydt og dårlig kommunikation

Jeg synes helt klart jeg er blevet snydt. Og de er så dårlig til at fortælle omkring din rejse, hvordan dit hotel er osv.

24 de agosto de 2025

Kære Cecilie

Først og fremmest, så er jeg ked af, at rejsen ikke har levet op til dine forventninger.

Jeg håber du skifter mening, og vil overveje Vindrose Rejser i fremtiden.

Boede på Delle Ninfe

Boede på Delle Ninfe, Dette er ikke en kritik, men beskrivelse af hotellet er ikke helt optimalt. Det er af ældre årgang og værelse til få kvm. Det ligger for langt ude i forhold til byen, skulle tage bussen til byen. Langt at gå på trapper til vandet 85 trin ned og op. Vindrose fortæller der er gratis solvogne, men skulle betale 20 eu ved havet. Betalte for havudsigt, kikkede fra værelse og ud, var der buske, kom ud på balkon skulle man kikke til højre for at se vandet, balkonen var smal så den ene person sad med ryggen til vandet. Maden var typisk Italiensk og meget med tomater. Vindroserejser kunne godt have en guidebog på hotellet, som mange andre rejsebureauer har. Aircon på værelse til 10 eu pr dag er i overkanten , andre lande betaler man ikke noget. Venlig og imødekommende personale. Transporten var til UG samt solen skinnede. 😎

26 de agosto de 2025

Kære Jens

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for de ting, som du har gjort os opmærksom på. Angående prisen på aircondition, så er det nævnt i salgsmaterialet.

Jeg håber vi er med i overvejelserne, næste gang I skal ud og rejse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god service HELE vejen igennem !!

Super god service HELE vejen igennem og mega fint hotel prisen taget i betragtning i Porto

6 de septiembre de 2025

Kære Alfred

Mange tak for stjernerne og anmeldelsen.

Jeg håber vi er med i overvejelserne, næste gang du skal ud og rejse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har købt en deal hvor det var Vindroserejser som var udbyder til Warszawa og de skal have 5 stjerner.
Jeg var i tvivl om noget og fik svar fra både Ketty og Jesper samme dag som løste mit spørgsmål, super service. De har min fulde anbefaling!

8 de agosto de 2025

Kære Anne

Mange tak for stjernerne, og de venlige ord.

Jeg håber vi kan få lov til at arrangere din næste rejse.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Booking af hotelophold

Skulle blot bruge Vindrose til at booke et hotel i Hamburg. Vi forespurgte på specifikke datoer. Damen hos Vindrose var ikke særligt kundevenlig eller imødekomnende. Svarede surt og var ikke fleksibel.
Men opholdet blev booket og det var et dejligt hotel.

4 de agosto de 2025

Kære Birgit

Mange tak for din anmeldelse. Vi kan desværre først gå videre med din bestilling, når vi har dine unikke koder - det kan virke besværligt, men det er den eneste måde, hvor vi kan sikre, at folk har købt dealen.

Jeg håber vi er med i overvejelserne, næste gang i skal ud og rejse.

En af det bedste oplevelser

En af det bedste oplevelser
Vi rejste til Ischia, alt fungerede som det skulle, dejligt hotel, fantastisk udsigt rigtig god mad og god pris.
Transit fra lufthavn på øen og tilbage gik som smurt, alt i alt er vi meget tilfredse. Tak.

8 de julio de 2025

Kære Liliana

Mange tak for din anmeldelse og stjernerne.

Jeg håber, vi er med i tankerne, næste gang I skal ud og rejse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vores tur til Ischia var virkelig value…

Vores tur til Ischia var virkelig value for money. Servicen inden afrejsen var i top, transportlogistikken (fly-bus-færge-taxa) fungerede gnidningsfrit og hotel San Valentino var langt over forventning. Aftensmaden på hotellet var så god, at vi droppede vores oprindelige plan om at spise ude nogle af aftenerne. Og så er der stemningen på Ischia ... de fleste turister er italienere, så man føler virkelig, at man er i Italien.

1 de julio de 2025

Kære Morten

Mange tak for dine venlige ord og stjernerne.

Jeg håber vi er med i overvejelserne, næste gang I skal ud og rejse.

Rejsen til Puglia

Rejsen til Puglia
Flyafgangen måtte nødvendigvis ændres fra Billund til Hamburg pga RyanAir. Vindrose sørgede for den ændring efter vores ønske - at det gav en rejsedag på 17 tiner til Bari (pga forsinkelse) er ingen herre over. Hotellet Masseria var et virkelig godt valg, fantastisk beliggenhed, service og personlig betjening. Vi er meget tilfredse med rejsen og vil ikke tøve med at bruge Vindrose igen.
Dorthe

16 de junio de 2025

Kære Dorthe

Mange tak for din anmeldelse.

Hvis I har haft over 3 timers forsinkelse, så kan I prøve at søge erstatning. Jeg vil anbefale Flyhjælp.dk. Vi har desværre ikke mulighed for at køre sagen for dig, da man selv skal gøre det, eller være et advokatkontor.

Jeg er glad for, at rejsen har levet op til forventningerne, selvom den havde en tung start.

Du må endelig kontakte os, næste gang, du skal ud og rejse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Et besøg på Ischia kan anbefales

Dejligt hotel Capisso rent og pænt - velholdt. Flot beliggenhed.

Serviceminded personale - udmærket mad.

Transporten mellem Napoli lufthavn og hotellet fungerede godt.

God service fra Vindroserejser.

24 de junio de 2025

Kære Bent

Mange tak for din anmeldelse fra rejsen til Ischia. Jeg er glad for, at den har levet op til forventningerne.

Du må endelig kontakte os, næste gang du skal ud og rejse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ferie til ischia på hotel delle ninfe

Har lige været på ferie på øen ischia og hvor vi boede på hotel delle ninfe et skønt hotel med en smuk udsigt lige ved havet og udsigt til Castello arogonesa
Hotellet har en skøn have også med termiske bade og går man fra haven og ned af nogle trapper er der mulighed for at nyde solen på liggestole og bade i havet
Personalet på hotellet er meget i mødekommende venlige og har god humor
Vores guide kom på besøg et par dage efter ankomst og var meget imødekommende og fik min veninde og jeg booket med på en smuk vandretur
Øens befolkning er smilende hjælpsomme og nemme at komme i snak med synes bare jeg har mødt så mange fantastiske mennesker
Vi var også på en tur til light Hause som desværre var lukket men på vejen ned kom vi forbi en skøn bar hvor vi fik serveret super dejlig friskpresset appelsin og hvidvin med ferskenstykker smagte fantastisk fik også en god snak med ejeren
Eneste lille minus ved opholdet var nogle dage udbudet af aftensmaden på hotellet men så valgte vi jo bare også at prøve maden på andre restauranter et par aftener
Så alt i alt en skøn ferie til en meget fair pris og vender bestemt tilbage til ischia og hotel delle ninfe igen

17 de junio de 2025

Kære Gunvor

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg ser frem til at lave din næste rejse til øen og hotellet.

Ischia

Vi er hjemkommet, fra en dejlig ferie på Ischia. Det fungerede fint med transport fra lufthavn til hotellet og tilbage.
vi boede på hotel Cleopatra, som er et dejligt stille hotel, beliggende i rolige omgivelser, men tæt på strand og butikker. Hotellet/værelset er pænt og velholdt, med et lidt gammeldags indretning. Vi havde en altan ud til en lille skov. Dejligt at vågne op til fuglesang.
Morgenmaden var simpel og god. Der var 2 menuer at vælge imellem om aften. Desværre var det en ny og virkelig dårlig kok der var ansat.
Personalet meget venlige. Kan varmt anbefale hotellet, dog ikke maden , hvis de ikke har ansat en anden kok.

Kære Linda

Tak for din tilbagemelding og for at dele jeres oplevelser fra ferien på Ischia. Det glæder os at høre, at I havde en dejlig ferie, og at både transporten og opholdet på Hotel Cleopatra fungerede godt. Det lyder skønt med en fredelig beliggenhed, fuglesang fra altanen og venligt personale – netop det, mange af vores gæster sætter pris på.

Vi er kede af at høre, at aftensmaden ikke levede op til forventningerne, og at en nyansat kok trak oplevelsen ned. Det er naturligvis noget, vi følger op på med hotellet, da maden er en vigtig del af helhedsoplevelsen.

Tak fordi du både fremhæver det positive og giver konstruktiv feedback – det hjælper os og vores samarbejdspartnere til løbende at forbedre kvaliteten.

Vi håber at kunne byde dig velkommen på en ny rejse en anden gang.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Tur til Ischia på hotel Aragonese i uge…

Tur til Ischia på hotel Aragonese i uge 24. Der var en blandet oplevelse, vil jeg sige....
Det gode:
Daglig rengøring, lækkert thermal vand i poolen. Den ene af søstrene, som leder hotellet, var meget hjælpsom og opmærksom på gæsterne.
Der knap så gode:
Meget småt værelse - terasse med udsigt til en væg. Ingen varm vand i hanerne. Aircondition er dyrt- 10 euro pr dag. Dørene til terasse kunne ikke låses.
Maden var virkelig ikke noget særligt. En aften fik vi toast som hovedret- ikke lige det man forventer. Information om mulighed for variationer til retterne, står kun på italiensk, så det fandt vi først ud af sidste dag. Morgenmad meget begrænset udvalg og hver dag det samme, og halvdelen var kager. Der kunne det være rart med lidt mere variation. Ingen af os fik information omkring afrejse- en rejsedeltagere måtte ringe Vindrose rejser. Generelt virkede det hele lettere kaotisk, og det var vi alle enige om, så det er ikke kun os.

Kære Mikael

Tak for din ærlige tilbagemelding på jeres rejse til Ischia og ophold på Hotel Aragonese i uge 24. Vi er glade for at høre, at I satte pris på den daglige rengøring, den dejlige termiske pool og den gode service fra en af de søstre, som leder hotellet.

Samtidig er vi kede af at høre, at jeres oplevelse ikke helt levede op til forventningerne, og vi tager jeres kritik meget seriøst. Vi har noteret os de udfordringer, I nævner – særligt i forhold til værelsesstandarden, manglende varmt vand, lås til terrassedørene, ekstraomkostninger til aircondition og jeres oplevelse af maden. Det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende, at information om menumuligheder kun forelå på italiensk, og at variation og kvalitet i måltiderne ikke levede op til jeres forventninger.

Også logistikken omkring afrejsen skal naturligvis fungere bedre, og det beklager vi meget. Vi vil følge op med både hotellet og vores samarbejdspartner på stedet for at sikre, at der fremover bliver givet tydelig og rettidig information til alle gæster.

Vi sætter stor pris på, at du deler dine oplevelser med os – både de positive og de ting, der kan forbedres. Det hjælper os i vores arbejde med at udvikle og forbedre vores rejsetilbud.

Ischia boede på Hotel Aragonese

Vi var en uge på Ischia, hvor vi boede på Hotel Aragonese. Det var et dejligt familiehotel med meget fin service, høj standard for rengøring og god mad. Swimmingpoolen fik udskiftet vandet hver anden dag. Meget flot.
Fra Vindroserejsers side fungerede alt efter planen, men vi kunne godt have ønsket, at der var et telefonnummer eller en mailadresse, man kunne bruge, når der var ting, man var i tvivl om.

Kære Lis

Mange tak for din anmeldelse. I har en mail til os: mail@vindroserejser.dk og I har også et nødnummer, som bliver sendt med i rejsedokumenterne.

Jeg er glad for at rejsen levede op til forventningerne, og jeg håber vi er med i overvejelserne, næste gange I skal ud og rejse.

Skøn rur til Ischia

Vi havde en skøn tur til Ischia. Rejsen gik gnidningsfrit. Hotel Cleopatra er et hyggeligt hotel med utroligt søde værter.
Morgenmaden var dog ret kedelig, men det var også det eneste minus.

14 de mayo de 2025

Kære Birgit

Mange tak for at dele din rejseoplevelse her. Jeg er glad for, at den har levet op til forventningerne.

Jeg håber vi er med i tankerne, næste gang I skal ud og rejse.

Ischia

Jeg er lige kommet hjem fra øen Ischia, hvor jeg boede på hotel Belle Ninfe.
Rejsen frem og tilbage gik perfekt, hotellet lå fantastisk skønt med 3 termiske bade hyggeligt fordelt i en dejlig have.
Maden var typisk italiensk og smagte herligt.

20 de mayo de 2025

Kære Iben

Jeg håber vi er med i tankerne, næste gang I skal ud og rejse.

Fin tur til Budapest

Vi har lige haft 3 overnatninger i Budapest. Alt (næsten) fungerede perfekt, hotellet var glimrende og vi fik rig mulighed for at opleve byen. Men Ryanair trækker ned - det er alt for skrabet (men det er vel det, de lever af). Måske skulle Vindrose overveje en anden flyoperatør.

9 de mayo de 2025

Kære Ole

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Over ordnet er der fuldstændigt styr på…

Over ordnet er der fuldstændigt styr på det hele - der var lige maden som godt kunne opgraderes - og det var tidligt på sæsonen. MEN hvor er der smukt og ja det var et fint 🏨

22 de abril de 2025

Kære Vivi

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har haft en rigtig god weekend i…

Vi har haft en rigtig god weekend i Hamburg.
Vi boede på Crowne Plaza Hamburg, som er et fantastisk indbydende hotel. Hotellet ligger super godt i roligt kvarter med gåafstand til mange lækre restauranter. Centrum ligger også tæt på - 15-20 min gang i smukke omgivelser langs søen.

26 de abril de 2025

Kære Ann Mari

Vi har lige nydt 4 dage i Amsterdam

Vi har lige nydt 4 dage i Amsterdam, hvor Vindrose Rejser stod for alt. Det var et fint, centralt hotel med udsigt til kanalerne (Quentin Hotel), og en acceptabel morgenmad, men der var hvad der skulle være til en plain morgenmad. Vi blev dog ikke gjort opmærksom på, at der ikke var bestilt (ekstra) håndbagage, så vi måtte betale ekstra for dette i Amsterdam, som gjorde, at vi skulle vente på kufferten, hvilket vi hader, men professionel behandling fra ende til anden fra Vindrose Rejsers side. Har du det mindste spørgsmål, så svarer de med det. Slet ikke i tvivl om, at vi har et rejseselskab der skal sørge vores fremtidige rejser ;O)

13 de abril de 2025

Kære Bettina

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.