Vi har brugt vindrose rejser nogle gange og er i det store hele meget tilfreds. Vi havde dog denne gang en oplevelse med da vi ankom til hotellet, var der ikke reserveret noget værelse til os iflg. re... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Dejlig ferie og skønt sted Dog blev vi efterladt på havnen med en billet i hånden til færgen - den gik dog først 1,5 time senere Men vi kom med færgen og alt andet fungerede perfekt Vi boede på H... Ver más
Vi har haft en helt vidunderlig rejse til Ischia. Alt fungerede fint. Lidt forvirring omkring afrejse fra hotellet og bagage regler. Halvpension lidt kedelig, men opvejet af den gode stemning og den... Ver más
Er lige hjemkommet fra en rejse til Ischia , hvor vi boede på Hotel Delle Ninfe . Transporten til og fra øen var upåklagelig, hotellettet lå dejligt , værelserne var rene og pæne . De 2 damer der ser... Ver más
Información sobre la empresa
- Agencia de excursiones
- Proveedor de viajes culturales
- Operador de excursiones
- Atracción turística
- Agencia de viajes
Escrito por la empresa
I mere end 40 år har Vindrose Rejsers kompas vist vejen for mange danskere. Som navnet ”Vindrose” lægger op til, så viser Vindrose Rejser vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har vi sendt gæster rundt i hele verden. Lige fra Gdansk til Guadeloupe. Vores fokus, på at skabe den perfekte ferie, ændrer sig ikke ved om det er en gruppe på 50 mennesker til Italien eller 2 personer, som skal på en forlænget weekend til Tyskland. Vi bestræber os altid på, at være mere end en bookingcentral. Vi giver gerne gode råd med på rejsen, og vi er aldrig mere end et telefonopkald væk. Vores mission er, at skabe rejser med nærvær og tryghed, men stadigvæk med mulighed for at opleve destinationen på egen hånd og se de steder, som I gerne vil opleve. Vi vælger vores samarbejdspartnere med stor omhu, og står altid på mål for kvaliteten og serviceniveauet. Vi tager ansvar for hele forløbet, fra forespørgslen tikker ind til kufferten er hentet i lufthavnen. Masseproduktion er ikke en ydelse vi tilbyder. Vi skræddersyer rejsen til dit behov så flytiderne, billejen, hotellerne og prisen går op i en højere enhed. Hvis du ikke kan finde din ønskedestination på vores website, så giv os et kald - vores netværk strækker sig længere, end vores website viser. Vi er medlem af Dansk Rejsebureau Forening & tilsluttet Rejsegarantifonden (nr. 2864).
Información de contacto
Vester Voldgade 90, 1552, København V, Dinamarca
- mail@vindroserejser.dk
- www.vindroserejser.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 71% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hurtig og god service - både ved bestilling og efterfølgende behov for ombooking.
Lækkert ophold på Das James med super god valuta for pengene.

Respuesta de Vindrose Rejser
Meget hjælpsomt og servicemindet…
Meget hjælpsomt og servicemindet rejsebureau.

Respuesta de Vindrose Rejser
Ketty og Jesper skabte rammerne for en…
Ketty og Jesper skabte rammerne for en god rejse.
Man har ofte emner med bestillingen af en rejse. Det er ikke længere helt klart om man risikerer at betale for bagage både frem og tilbage. Det klarede Vindrose for os. Og så er det rart at vide, at de er der som back-stopping, skulle der være brug for det.
Tusind tak!

Respuesta de Vindrose Rejser
Vi havde en rigtig god rejse og ophold…
Vi havde en rigtig god rejse og ophold på Alexander hotel på Malta

Alt fungerede efter forventningerne
Alt fungerede efter forventningerne, indtil vi ankom til Budapest.
Så blev forventningerne overgået med længder: byen er tæt på så ren som Wien, smuk og fyldt med serværdigheder. Hoteller veldrevet i ordets bedste betydningen. Kvalitet og service. Det var souverænt

Respuesta de Vindrose Rejser
God information fra start til slut
God information fra start til slut, godt placeret hotel og en flyrejse uden udfordringer.

Skøn weekendtur til Hamborg
Skøn weekendtur til Hamborg. Vi fik aflyst et weekendophold pga corona og fik i stedet et gavekort fra Vindrose Rejser gyldigt i fire år. Vi har endelig været af sted og alt var i bedste orden, der kunne ikke sættes en finger på noget. Stor ros til Vindrose Rejser, kan varmt anbefales herfra.

Respuesta de Vindrose Rejser
En dejlig tur til Prag af lidt omveje
Vi havde købt et spotdeal til Hartzen tilbage i 2021, men at vi endelig skulle bruge det, var hotellet solgt til nye ejere og den nye aftale kunne vi ikke rigtig se os selv i. Derfor fik vi et tilgodebevis, som vi så brugte på et fabelagtig tur til Prag i november 2023, og det har vi ikke fortrudt. Vindrose Rejser fandt en spændende hotel lige midt i Prag, og vi kørte selv derned. Vi fandt selv plads til bilen lidt uden for centrum, og ellers brugte Metro og sporvogne ind til hotellet og rundt i byen. Vi kunne høre de astronomiske ur fra døren til hotellet, og ellers var det bare et eventyr derfra. Vi kan kun være glade for at Vindrose Rejser dette spændende hotel (Hotel Rott), som vi ellers ikke selv vil havde fundet.
Mange tak for det.

Tur til Ischia
Tur til Ischia
Aldrig har vi da oplevet noget lignende. Turen fra lufthavnen til færgen foregik i rekord fart, op over fortov til tankstation ud igen i køen...vente ved færgen...med færgen hvor vi havde fået at vide det varede 50 min. vi sejlede i 2 timer, og det var mørkt, vi tænkte, næst ø må være Ischia, men nej, og nej, og nej....Vi ankom på Hotel Giardino delle Ninfe La enice...aldrig har vi fået så ringe noget mad, uspiseligt, hele ugen, så vi måtte ud og spise andre steder, og det var ikke kun os, det var hele selskabet fra Danmark 12 stk. I praktiske oplysninger står der, der er 3 swimmingpools udendørs og 1 indendørs..de 3 udenfor er de termiske bade, det indenfor så vi ikke. Det har overhoved ikke noget med swimmingpools at gøre. Værelser med havudsigt står der, det er havkig. Værelser med balkon, ja som skal deles med naboen til højre og venstre.Ingen god betjening, sure miner, og skæld ud. Ingen god oplevelse, og en ringe kompensation fra Vindrose Rejser

Respuesta de Vindrose Rejser
Vi har haft en god oplevelse i Hamborg
Vi har haft en god oplevelse i Hamborg, med stor hjælp og god service fra personalet (JEH) i Vindrose Rejser

Respuesta de Vindrose Rejser
Tilbragte to skønne dage i Hamborg i…
Tilbragte to skønne dage i Hamborg i december. Så hyggelig en by med de fineste julemarkeder. Boede på det meget lækre hotel, Crown Plaza Hotel. I rimelig gåafstand til centrum. Rolig kvarter. Hotellet er stilrent og moderne indrettet. Meget pænt og rent. Gode senge, venligt og imødekommende personale. Fantastisk morgenmad.

Forlænget weekendtur til Hamburgd tur
En god tur, dog ærgerligt at det oprindelige tilbud med ophold på Crown Plaza, pludselig ikke kunne lade sig gøre, vi fik i stedet tilbudt hotel Premier Inn, et ok hotel, men slet ikke samlignligt med Criwn Plaza

Respuesta de Vindrose Rejser
Det var bare perfekt,lå godt i afstand…
Det var bare perfekt,lå godt i afstand til byen,lækker morgenbuffet 😊

Respuesta de Vindrose Rejser
Alt var klappet og klaret
Alt var klappet og klaret. Boede på et skønt hotel i Hamborg, som ligeledes var i top. Godt mok ca 2 km fra centrum, men så fik vi da samtidig brugt benene, selvom der var bus og metro lige udenfor.

Dejlig tur til Bologna
Dejlig tur til Bologna med hele familien. Byen er charmerende med sine åbne pladser og smukke kolonnader og det er nemt at komme gå rundt og se byen.
Transport fra lufthavn til byen er nemt med metroen. Hotellet lå centralt, fin service, rent og pænt. Dog var det koldt på det ene værelse. Morgenmaden er ok, men ikke fantastisk.

Fantastisk service
Fantastisk service - lavede hotelophold om ad flere omgange.

Respuesta de Vindrose Rejser
Vi havde en rigtig dejlig uge på Hotel…
Vi havde en rigtig dejlig uge på Hotel Alexander Giardini Naxos. Hyggeligt familieejet hotel med en god atmosfære - rejsen købt gennem Take offer. Blot manglede vi lidt info fra Vindrose Rejser om, hvordan man nemmest/billigst kom fra lufthavnen i Catania til hotellet. En taxa kostede 100 euro - men en bus kostede kun 6 euro pr. person - det ville have været en rigtig nyttig info at have ved ankomst.

Skuffende rejse
Skuffende rejse. Købt via spotdeal ud fra en meget flot beskrivelse af rejsen, som desværre slet ikke lever op til virkeligheden. Føler lidt vi købte “katten i sækken”. I beskrivelsen får man indtryk af man bor meget tæt på Taormina, men der er en afstand på 16 km og ingen udsigt over Taormina. Ligeledes beskrives strande ved Taormina og ikke de klippestrande der var ved vores hotel og ved en havn, hvor det IKKE var indbydende at bade og også farligt pga. store klipper.
Vi føler heller ikke vi fik nogen service, da vi før rejsen ringede til Vilholdt for at høre om transfer/transport fra lufthavn til hotel - her var meldingen bare at det var der ikke! Efterfølgende ved vores hjemkomst og klage, har Vilholdt informeret om muligheder, dog lidt sent…, så ingen anbefaling herfra!

Vi købte 7 dages ferie i syd Italien
Vi købte 7 dages ferie i syd Italien. Vores oprindelige hotel lukkede for sæsonen,
så vi fik tilbudt et andet sted direkte ved havnen i Massa Lubrense. Vores værelse havde en fantastisk udsigt, som vi kommer aldrig til at glemme. Til gengældt sengene var så hårde, at vi måtte hente flere tæpper og folde dem sammen for ikke at mærke fjederne. Personalet på hotellet var meget venlig. Morgenmaden var ok. Parkering af den lejede bil var en ekstra udgift på 15€ om dagen, som vi ikke blev informeret om på forhånd.
Vi var lidt i tvivl ift biludlejning og der fik vi et hurtigt respons fra Vindroserejser.
En tip herfra kunne være at , når rejsedokumenter sendes må de gerne vedhæftes det samme mail, da man ellers bliver forvirret, når man skal finde noget specifikt.

La experiencia Trustpilot