Vindrose Rejser Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,1

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vi har brugt vindrose rejser nogle gange og er i det store hele meget tilfreds. Vi havde dog denne gang en oplevelse med da vi ankom til hotellet, var der ikke reserveret noget værelse til os iflg. re... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejlig ferie og skønt sted Dog blev vi efterladt på havnen med en billet i hånden til færgen - den gik dog først 1,5 time senere Men vi kom med færgen og alt andet fungerede perfekt Vi boede på H... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vi har haft en helt vidunderlig rejse til Ischia. Alt fungerede fint. Lidt forvirring omkring afrejse fra hotellet og bagage regler. Halvpension lidt kedelig, men opvejet af den gode stemning og den... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Er lige hjemkommet fra en rejse til Ischia , hvor vi boede på Hotel Delle Ninfe . Transporten til og fra øen var upåklagelig, hotellettet lå dejligt , værelserne var rene og pæne . De 2 damer der ser... Ver más

Información sobre la empresa

1. Agencia de excursiones
  2. Proveedor de viajes culturales
  3. Operador de excursiones
  4. Atracción turística
  5. Agencia de viajes

Escrito por la empresa

I mere end 40 år har Vindrose Rejsers kompas vist vejen for mange danskere. Som navnet ”Vindrose” lægger op til, så viser Vindrose Rejser vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har vi sendt gæster rundt i hele verden. Lige fra Gdansk til Guadeloupe. Vores fokus, på at skabe den perfekte ferie, ændrer sig ikke ved om det er en gruppe på 50 mennesker til Italien eller 2 personer, som skal på en forlænget weekend til Tyskland. Vi bestræber os altid på, at være mere end en bookingcentral. Vi giver gerne gode råd med på rejsen, og vi er aldrig mere end et telefonopkald væk. Vores mission er, at skabe rejser med nærvær og tryghed, men stadigvæk med mulighed for at opleve destinationen på egen hånd og se de steder, som I gerne vil opleve. Vi vælger vores samarbejdspartnere med stor omhu, og står altid på mål for kvaliteten og serviceniveauet. Vi tager ansvar for hele forløbet, fra forespørgslen tikker ind til kufferten er hentet i lufthavnen. Masseproduktion er ikke en ydelse vi tilbyder. Vi skræddersyer rejsen til dit behov så flytiderne, billejen, hotellerne og prisen går op i en højere enhed. Hvis du ikke kan finde din ønskedestination på vores website, så giv os et kald - vores netværk strækker sig længere, end vores website viser. Vi er medlem af Dansk Rejsebureau Forening & tilsluttet Rejsegarantifonden (nr. 2864).

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 71% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

47 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Netop hjemvendt efter en rejse til…

Netop hjemvendt efter en rejse til Krakow. Lækkert hotel og venligt personale.

19 de octubre de 2023

Kære Rikke

Mange tak for anmeldelsen og stjernerne. Jeg håber vi kan få lov til at arrangere jeres næste rejse, så vi kan få den op på 5 stjerner :)

Paradise bay hotel Malta

Paradise bay hotel Malta
Fantastisk uge
Flot hotel og omgivelser.
Rigtig godt værelser
Luksus mad.

9 de octubre de 2023

Kære Dorte

Mange tak for din anmeldelse.

SPOTdeal rejse - fin support fra Vindrose

Købte denne rejse gennem SPOTdeal. Fin support og service fra Vindrose rejser, ikke mindst da vi stod i syditalien og ikke kunne få fat i den tilkøbte vejhjælp. Desuden fik Vindrose ændret et fejlskrevent navn på en af vores flybilletter. Hotellet var ok - men mod forventning var den udendørs pool desværre lukket for sæsonen og den indendørs pool åbnede først kl 9 - samtidig med morgenmaden, så svømmeturen kunne ikke nås inden vi skulle spise og ud på eventyr.

4 de octubre de 2023

Kære Grethe,

Mange tak for dine stjerner og de venlige ord.

Jesper, Vindrose Rejser

Miniferie i Bologna

Netop hjemvendt fra et par skønne dage i Bologna, det kan vi godt anbefale andre. Nemt at finde ud af transport, hotellet lå meget centralt. Dog et lidt slidt hotel, vi havde f.eks. et værelse kun med loftvindue, men fik jo heldigvis ikke brug for nødudgang :). Deres morgenmad var heller ikke så spændende. Men der var rent, fin service og flinkt personale.

3 de octubre de 2023

Kære Fam. Kok

Mange tak for jeres venlige ord og stjernerne. Det er desværre utrolig svært at få lov til at renovere et hotel i centrum af Bologna, da mere eller mindre hele bymidten er fredet. Men kan godt forstå du synes det er træls. Morgenmaden i Italien er sjældent, som vi forventer det i Norden - men er glad for, at I trods alt havde en god rejse.

Jeg håber vi kan få lov til at arrangere jeres næste rejse.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vindrose og Spotdeal – en dårlig combi

Det tjener ikke kunderne til gavn og Vindrose til ære, at rejser leveres til ”lav pris” (7000/pers.) gennem Spotdeal. Man kan ikke levere en dårligere service end normalt, bare fordi billetterne er købt gennem Spotdeal. Er netop kommet hjem efter en uge på Ischia. I lufthavnen blev vi straks skilt fra andre Vindrose gæster og hastet til havnen for at komme for til færgen. Vi skulle lande kl 18:55 og den færge vi skulle nå afgik kl 19:25 og vi kom også 10 min. for sent og fik billet til en færge kl 21:55 – altså 2,5 time senere. Var lovet en overfartstid på 50 min. men begge afgange varede 1,5 time. Forventet ankomst til Ischia kl 23:30. Hvis man betalte for en overfart der varede en time kostede det 11,75 € mere og med ankomst 21:55 og afgangs havn 1 km væk fra hvor vi var sat af – det gjorde vi og tog derefter en taxi til hotellet.
Hotellet var i dårlig forfatning, nedslidt – toilet og bruser på værelset virkede ikke – havde købt ekstra havudsigt og fået at vide, at så var værelserne større – så ville jeg gerne have set de værelser uden havudsigt.
Senior personalet (ejerne vistnok) truede flere gæster om ekstra betaling for dit og dat. Da jeg er italiensk kyndig, blev jeg bedt om at være med til afregningen, hvilket man blev meget fortørnede over. Da vi første gang mødte op til afregningen, var den ikke klar, selvom det var det tidspunkt vi havde fået besked på at indfinde os – vi blev spurgt, hvorfor vi ikke havde mødt op til de fleste af aftensmåltiderne, når vi nu havde betalt for dem, og jeg fortalte dem at vi ikke syntes det var ordentlig mad og vi nemt kunne få noget bedre alle andre steder. Så blev vi for alvor skældt ud og fik at vide at det var ens overalt, så jeg fortalte bare at i det tilfælde, ville vi bare købe maden de andre steder alligevel, men fra det øjeblik var vi rigtig forhadte. 3 timer senere var afregningen endelig færdig, men vi skulle dog se på at fruen efteregnede alle regningerne og afregning for 7 gæster (3 regninger) tog mere ca 3 kvarter. Kun en enkelt af de truede udgifter var med og den protesterede jeg over – og da de åbenbart ikke kunne forstå, hvorfor jeg var inde sammen med de andre, blev jeg smidt ud af ”mit eget hotel” på både italiensk og tysk. Der skal dog mere end et par gamle, demente, hotelejere til at true mig, så det fik de ikke meget ud af. En af gæsterne tog et billede af den forelagte opgørelse og så gik de to gamle helt grassat og fortalte os at det var deres ejendom og den kunne vi ikke tillade os at fotografere. Hun fik dog at vide at hun kunne få en fotokopi med, men kun hvis de så på at hun slettede billedet. Vi andre fik at vide at vores kvittering lå i receptionen senere på aftenen. Det var bare en kvittering hvorpå der stod 76,30€ - og vores medgæst var dermed den eneste der fik en specificeret regning. Alt i alt en noget ubehagelig afslutning på en ferie på en rigtig dejlig ø. Jeg har rejst verden rundt de sidste 45 -50 år, og jeg har da aldrig oplevet en så ubehøvlet optræden, nogen steder og nogensinde.
Vi ved ikke om det er almindelig standard hos Vindrose Rejser, men vi kan i hvert fald ikke anbefale rejser som er udbudt af Vindrose gennem Spotdeal – og jeg tror Vindrose Rejser ville stå sig bedre ved stoppe den slags salgsoptimering i fremtiden.
Anders Larsen

26 de septiembre de 2023

Kære altechNaero.dk

Jeg er rigtig ked af, at du ikke kontaktede os, inden denne anmeldelse. Så er jeg helt sikker på vi kunne finder en løsning. Jeg kan med sikkerhed sige, at der ikke er forskel på, om rejsen er købt via Spotdeal eller på vores hjemmeside, det skyldes at vi slet ikke nævner det for vores hoteller og samarbejdspartnere, hvordan købet er foretaget.

Angående de andre punkter, så har hotellet en anderledes udlægning af sagen.

Jeg håber vi kan få lov til, at arrangere din næste rejse.

Stor ros til jer!

Stor ros til jer!
Endnu engang super god behandling. Tak for det.

26 de septiembre de 2023

Kære Flemming

Mange tak for dine venlige ord. Det er altid en fornøjelse, at høre fra vores gæster.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Kom for sent til afgang i Århus…

Kom for sent til afgang i Århus lufthavn på grund af defekt GPS. Ellers god service med booking. Men ingen rejse eller godtgørelse.

27 de septiembre de 2023

Kære Kaj

Mange tak for din anmeldelse, som jeg synes er unfair. Det var muligvis leverandøren af GPS'en, som skulle have den. Vi har desværre ikke mulighed for at refundere noget af rejsen, når det sker på selve ankomstdagen. Dette fremgår også i vores handelsbetingelser, som du kan læse her:https://www.vindroserejser.dk/om-vindrose-rejser/handelsbetingelser/rejsebetingelser-pakkerejser

Du kan kontakte dit forsikringsselskab, som muligvis kan gøre dette.

Jesper Vindrose Rejser.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har haft en dejlig ferie

Vi har haft en dejlig ferie, hotellet var fint meget imødekommen og hjælpsomt personale, super god morgenmad og god beliggenhed.

27 de septiembre de 2023

Kære Birgitte

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på at høre fra vores gæster.

Bilbao

Netop hjemkommet Bilbao, en udvidet weekend tur, der meget fleksibelt og med både god service og pris blev udvidet med 2 yderligere 2 overnatninger på hotellet. Hotellet virkelig godt og centralt beliggende midt i byen ved floden. Alt ifm. rejsen som det skulle være. Vindroserejser anbefales herfra!

25 de septiembre de 2023

Kære Mette

Mange tak for dine stjerner og de venlige ord.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Grov overpris for en deal

Vindroserejser har netop haft en Sweetdeal med en overnatning på Savoy Elite hotellet i Malmø og en 9-retters tastingmenu på restaurant Lemongras i Malmø. Prisen var 995 dkk pr person. Men pas på – der er tale om en grov overpris!

Da jeg modtog dealbeviset, loggede jeg ind på restaurant Lemongrass’ hjemmeside, for at se hvilke lækkerier vi havde i vente. Jeg bemærkede også, at prisen for de 9-retters tastingmenu var 525 SEK pr. Person, altså i alt 1050 SEK (det svarer til 654 DKK).

For god ordens skyld tjekkede jeg også lige, hvad en overnatning fra lørdag til søndag egentlig kostede. Det billigste værelse stod til 1414 SEK (altså 880 DKK). Den pris var gældende for i hvert fald alle de weekender jeg testede, hvad prisen var.

Man kan selv reservere med ganske få klik – det tager ikke mange minutter, på den måde bliver prisen for billigste værelse og 2 tastingmenuer tilsammen 1534 DKK

For dette havde vi jo egentlig betalt 1990 DKK (+ et gebyr på 7 kr., det fremgår ikke, hvad gebyret egentlig er for). Altså en overpris på 456 DKK - det er faktisk en merpris på næsten 30 %. Så det er faktisk en god deal – for Vindroserejser og Sweetdeal - og ikke for køberne.

Vi tænkte derfor, at der måtte være mere i dealen end som så - som minimum da vel et bedre værelse - der kunne begrunde denne merpris.

Men nej! Vi blev indkvarteret på hotellets billigste værelse - som desuden befandt sig i hotellets anneks. OK tænkte vi, så må der da være nogle drikkevarer med i menuen på Lemongrass. Men nej igen. Dealen dækkede kun selve tastingmenuen.

Nu sidder jeg tilbage med en flov smag i munden, for det her nærmer sig da bondefangeri. Tænk at jeg kunne falde for noget så gement.

Moralen er: Fald ikke for Vindroserejsers tilbud om ”en god deal” - tjek selv prisen først

Svar til svaret

Jeg har gjort mig den ulejlighed at tjekke overnatningspriserne på hotellet i dealens gyldighedsperiode. Dealen omfatter overnatning fredag til lørdag, eller lørdag til søndag. Generelt er priserne på overnatning fredag til lørdag lavere end fra lørdag til søndag. Jeg har derfor lavet en prisberegning på de dyreste overnatninger (altså lørdag til søndag)

Det fremgår af jeres svaret fra Sweetdeal, at ”Vindroserejser forhandler deres kontrakter på årlig basis, og dealens prisleje er derfor fastlagt ud fra en prognose”.
Det gør det sådan set endnu mere grotesk. Jeg har selvfølgelig kun adgang til listepriserne, så eventuelle rabatter Vindroserejser har forhandlet sig frem til, kender jeg ikke. Vil I oplyse dem?

Priserne er omregnet til Danske kroner. En enkelt weekend (7/10) er prisen oppe på 1127, laveste pris (16/12) er 581 kr., langt de fleste weekender ligger prisen mellem 650 kr. og 800 kr. for en overnatning.

Selv ved den dyreste overnatningspris er der tale om en overpris. Jeg har lavet en gennemsnitsberegning på tiden frem til jul, her er gennemsnitsprisen på overnatning 765 danske kroner, så i gennemsnit er der altså tale om en overpris på 467 dansker kroner. Jeg har ikke lavet beregninger på perioden frem til 1/5 2024 (dealens udløb), men stikprøver viser generelt lavere priser i januar til april (altså endnu højere overpris). Så hvad er det for en prognose der danner udgangspunkt for jeres prissætning?

Så ja, priserne varierer selvfølgelig, men ikke mere, end at selv den dyreste overnatning giver forbrugeren en dårlig deal – og de får i gennemsnit lov til at betale en overpris på næsten 25 % - og betale et gebyr på 7 kr. for at få lov til det…

16 de septiembre de 2023

Kære Gert

Mange tak for din anmeldelse. Jeg har forklaret dig i telefonen, hvordan det hele hænger sammen, så det vil jeg undlade at gøre her også.

Jeg håber vi får lov til at arrangere din næste rejse.

Prof rejseselskab

Ved vores sidste rejse (med et andet rejseselskab), havde vi store problemer med at få fat i rejsebureauet ang en tur vi skulle på. Vi frygtede det samme skulle igen, men det blev da godt nok skudt til side. Totalt professionel service hele vejen igennem. Der gik ikke to splitsekunder før der kom svar (self i åbningstid ;O))
Helt et selskab vi rejser med igen ;O)

18 de septiembre de 2023

Kære Bettina

Mange tak for dine venlige ord og stjernerne. Jeg er glad for at høre, at vi fik en chance, trods dine erfaringer med andre rejsebureauer.

Jeg glæder mig til, at give et rejsetilbud næste gang I skal ud og rejse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vindrose gjorde det så fint

Alle rejsepapirer
Kom i god tid
Alt var overskueligt
Hotellet var virkelig fint og personalet utrolig service mindede.
Vi har haft den skønneste ferie i syd Harzen
Med vindrose rejser

19 de septiembre de 2023

Kære Hanni

Mange tak for dine venlige ord og stjernerne. Jeg er glad for, at rejsen har levet op til forventningerne.

I må endelig kontakte os, næste gang I skal ud og rejse.

Dejlig ferie i Pisa

Dejlig ferie i Pisa. Godt hotel og fin flyrejse. God pris.

20 de septiembre de 2023

Kære Marianne

Mange tak for at du har taget dig tid til at anmelde os. Vi er altid rigtig glade for, at høre fra vores gæster.

Jeg håber vi kan få lov til, at give et rejsetilbud på jeres næste rejse - når den tid er.

14 voksne og en baby

14 voksne og en baby, 8 mdr., på 5-dages rejse til Bukarest, Rumænien. Spændende og levende by. Godt centralt beliggende hotel med venligt og imødekommende personale. Vindrose Rejser tilrettelagde to gode udflugter. Vi fik super god og fleksibel behandling hele vejen rundt. TAK til Vindrose Rejser for en herlig og veltilrettelagt rejse og for jeres super gode service. Vi kommer igen..
Vi rejste glade ud, var glade da vi var der og kom glade hjem igen..

13 de septiembre de 2023

Kære Consumer

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på at høre, hvordan vores gæster har oplevet rejsen.

Jeg håber, vi kan være med i opløbet, til at arrangere jeres næste rejse.

Spotdeal til Hamburg

Spotdeal til Hamburg. Vindrose rejser har ydet en fantastisk god service. Dem vil vi gerne rejse med igen.

18 de septiembre de 2023

Kære Svend

Mange tak for stjernerne og dine venlige ord. Det er altid rart at høre fra vores gæster.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min anden rejse med Vindrose til Ischia…

Min anden rejse med Vindrose til Ischia på hotel Cleopatra. Forrygende, charmerende familiehotel. Alt kører på skinner. Og rejsebureauet er hjælpsomme og villige til gode forhold. Vi var syv modne kvinder afsted og havde en SKØN tur. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Tak

23 de septiembre de 2023

Kære Lone

Mange tak for din anmeldelse. Det er altid rart at høre fra vores gæster.

Du må endelig kontakte hos, når vi skal lave din tredje rejse. :)

En fantastisk tur til Warzava

En fantastisk tur til Warzava, super hotel og perfekt beliggenhed. Alt virkede som det skulle, en rigtig fin oplevelse.

14 de septiembre de 2023

Kære Allan

Mange tak for de mange stjerner og de venlige ord.

Jeg håber vi kan få lov til, at arrangere din næste rejse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt var som det skulle være

Alt var som det skulle være. Fint hotel - flink betjening - flot by. Vi er glade!

14 de septiembre de 2023

Kære Tove

Mange tak for dine venlige ord og stjernerne.

Du må endelig kontakte os, næste gang du skal ud og rejse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skøn tur til Ischia med fly fra Aalborg…

Skøn tur til Ischia med fly fra Aalborg til Napoli. Færge videre derfra til fint familiedrevet hotel. Alt fungerede fint fra bestilling til hjemkomst.

5 de septiembre de 2023

Kære Birgit

Mange tak for din anmeldelse og stjernerne. Jeg er glad for, at I havde en god rejse til Ischia.

Jeg håber vi kan få lov til at arrangere jeres næste rejse.

Supertur til Bologna

Vi har just været i Bologna. En fremragende tur. Hotellet var enkelt, men frem for alt lå det supercentralt. God morgenmad, og rent på værelset. Eneste forbedringsmulighed var at finde en bedre guide til rundturen. Den italienske accent gjorde det umuligt at forstå indholdet. Men Bologna er super.

5 de septiembre de 2023

Kære Erik

Mange tak for din anmeldelse og stjernerne. Det er altid rart at høre fra vores gæster. Vi har noteret os din anmærkning til guiden.

Jeg håber, vi kan få lov til at arrangere jeres næste rejse.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.