Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service Vores Skirejser med Vinterly skirejser var helt perfekt, guiderne ydede en helt perfekt service og var meget synlige hver dag, de gjorde alt hvad de kunne for at vi skulle føle o... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækkert Hotel Dejlig mad Danske Guider, Danske chauffører i bussen, Dansk skiskole til børnene, Danskere i skiudlejningen. Super nemt. Ankom som planlagt Lørdag morgen kl. 7, spise morgenmad og n... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trods problemer med 2 hoteller, som ikke havde værelser til os, selvom Vinterly havde fået lovning på dette, lykkedes det Vinterly at få alt til at falde på plads på et 3. hotel (som godt nok lå I en... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi boede i Saalbach, som uden tvivl er det bedste ski-område vi har været i til dagsdato. Hotel Herzbloot levede op til forventningerne om et 4 stjernet hotel - eneste men er at buffeten kunne godt... Ver más

Información sobre la empresa

1. Vacaciones de esquí
  2. Agencia de viajes
  3. Tienda de deportes de invierno

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Velkommen til fantastiske oplevelser i sneen. Glæd dig til at rejse ud i den hvide verden med Vinterly Skirejser, der gennem årene har sendt tusindvis af tilfredse skigæster til vores skønne rejsemål i Østrig, Italien, Norge og Sverige. Navnet Vinterly Skirejser er nyt som nyfalden sne. Vi har tidligere heddet Team Benns Ski, men valgte i 2018 at skifte navn til Vinterly Skirejser. Navnet er nyt, men bygger videre på vores velkendte rejsekoncept med fokus på høj servicekvalitet, danske guider, egne hoteller og masser af livgivende ferieoplevelser. Gennem årene har Vinterly Skirejser opbygget et unikt flyprogram med direkte fly fra Aalborg, Billund og København. Vi tilbyder derfor flyvninger til alle vores østrigske og italienske rejsemål. Vi sørger naturligvis for transfer fra lufthavnen og til hotellet, så du hurtigst muligt kan komme på ski.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service- både i DK og på…

Fantastisk service- både i DK og på destinationen😄

Hej Ida!

Tusind tak for din anmeldelse!

Tak for roserne - dem sender jeg videre til alperne også:-)

Super service!

Hej Nikolaj!

Tusind tak for din anmeldelse, det er dejligt at høre!

super godt!!

Hej Jørgen!

Tusind tak for din anmeldelse, dejligt at høre I havde en god ferie!

5 Stjerner til Linda

Jeg ville helt klart anbefale Vinterly, de hjælper med alle spørgsmål og med til at finde den rejse der lige passer en. Og er de sødste at snakke med. Jeg snakket med en der hedder Linda og hun fortjener virkelig ros herfra, forsæt jeres Fantaktiske arbejde
Mvh Joey

20 de febrero de 2019

Hej Joey!

Tusind tak for din kommentar!

Det sætter vi stor pris på, og sender straks roserne videre til Linda!

Rigtig god skitur til jer!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vi er en familie på 4 personer der i…

Vi er en familie på 4 personer der i uge 6 boede på Pinzgauerhoff i Zell am See. Vi havde booket kør-selv ferie via Vinterly.dk. Jeg synes at hotellet, værelserne, beliggenheden og dets personale var i orden. Der var fin modtagelse fra guiden. I forhold til maden, kunne jeg slet ikke kende de billeder Vinterly viste af den madtype man fik på hotellet og det man rent faktisk fik. Der var vist en flot dessert, som vi aldrig så på hotellet. Der var også vist en tallerkenret, som reelt heller ikke kunne findes på samme niveau. Klart mad i den dårlige ende. Det ville dog ikke afholde mig fra at booke dette hotel igen, så en opfordring til Vinterly: "Vis det mad man rent faktisk får". Tag et billede af buffeten i stedet. Jeg tænker dog sagtens at man kan booke ved Vinterly igen - det er sikkert nok. Havde en god ferie.

11 de febrero de 2019

Hej Gitte

Tak for din anmeldelse og konstruktive feedback fra ferien.

Jeg er glad for at høre at I havde en god ferie. Vedr. vores billeder af manden tager vi det helt klart til efterretning. Selvfølgelig giver det mest mening at vi tager billeder af det mad der rent faktisk bliver serveret. Når det er sagt så stammer billederne også fra Hotel Pinzgauerhof, men selvfølgelig ville det været rart hvis de var helt up to date.

Jeg har taget det videre med hotellet og vores ansvarlige for hjemmesiden.

Mange hilsner

Majbritt Jensen
Salgschef
Vinterly

Valorada con 5 estrellas sobre 5

På trods af, at det ikke blev til noget, da jeg ikke kunne samle deltagere nok, har servicen været absolut godkendt med meget korte svartider. Skal jeg have planlagt en anden skitur, vil Team Benns Ski være det første sted jeg skriver hen.

9 de junio de 2017
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi var på skiferie med Team Benns Ski i …

Vi var på skiferie med Team Benns Ski i Østrig. En uforglemmelig tur, desværre var fire dage for kort... Servicen var i top, alt fungerede gnidningsfrit. Kan helt klart anbefales, og vi vil med sikkerhed tage afsted igen!

18 de abril de 2017

Gode guider

Hjemvendt fra en fantastisk tur i St. Johann. Højmarks guider er en klasse for sig og sikrede os en uforglemmelig tur. Speciel tak skal gå til Line, Julie, Amalie og Ida som sørgede for en super fed oplevelse gennem hele forløbet.

8 de marzo de 2017

Hej Sebastian!

Tak for din feedback!

Jeg sender roserne videre til guiderne også.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Skitur til Skei, Norge. Uge 7 2017

Her lidt beretninger fra vores gode skitur til Skei, Norge - med lidt udfordringer hist og her.

Rigtig god kontakt til rejsebureauets medarbejder, som var meget kontant, præcis og hjælpsom i vores snakke og skriftlige kommunikation.
Vi var 18 børn/voksne hvoraf halvdelen skulle med Team Benns bus og resten transporterede sig selv. Super bustur fra Sjælør station, meget behagelig og serviceminded chauffør.

Vi skulle bo i tre lejligheder tæt på hinanden(lovede Team Benns) i Skitorget, Skei, men ved indkvartering var det kun to af lejlighederne der lå tæt på hinanden. Den tredie lejlighed skulle man ud af bygninger, op af udendørs trappe og ind på næste etage for at komme til. Ja, ordet "tæt" er åbenbart relativt i rejsebureau- og ejendomsmæglersprog. Vi havde regnet med at de lå ved siden af hinanden, af hensyn til børnegruppen og fællesspisning i gruppen.

Vi havde hjemmefra opgivet div. oplysninger m.h.t. skileje, antal dage, vægt, højde m.v., og forhåndsbetalt; for hurtigt samlet i gruppen, at kunne få skiene mandag morgen. Men vi endte bag i køen, hvor hver enkelt kunde skulle taste samme personlige oplysninger ind på en computer, udskrive en bon med stregkode, stå i kø med denne og afvente ens tur i det kaos, der nu engang er mange steder, når alle skal have ski på samme tid. Men ingen fordel i, hjemmefra at have udfyldt skemaer og betalt.

Team Benns havde efter sigende en kontaktperson i skiudlejningen, men det var ikke noget vi var blevet oplyst om på forhånd og da vi i løbet af ugen fik hans navn oplyst, kunne han fortælle at han ikke havde haft ski og støvler klar til os på ankomstdagen.

Helt galt gik det, da vi i løbet af ugen forlængede leje af ski, med en enkelt dag eller to og betalte kontant. Da vi fredag aften skulle afsted og troede at alt skiudstyr var afleveret og afregnet, var skiudlejningen ikke enig. Det fremgik i deres system, at skiene var afleveret, men at intet var betalt.
Det krævede en timelang diplomatisk snak med skiudlejningschefen, der sad og rev sig i håret, mens jeg stod og viftede med kvitteringer og boner, som bevis på at gruppen havde afregnet og betalt. Heldigvis udviste han kondolance, overskud og lade usikkerheden komme os til gode og måtte rette blikket ind på deres "mangelfulde" praksis/aftale med Team Benns. Havde været lettere hvis vi bare havde lejet på lige fod med de andre gæster !!! Hmmm

På vores anden aften stod vores " madhold" med friskudskåret kød og grøntsager der skulle steges/koges til stor middag for 18 personer, men komfuret gik i udu, og vi kontaktede hurtigt receptionen, som lovede at hjælpe - noget med en sikring nede i kælderen under lejlighederne, men intet skete !!!. Jeg reklamerede/kontaktede en meget "venlig" receptionist tre gange - med en halv time imellem, intet skete, problemet blev ikke løst og vi stod med sultne børn/voksne. Jeg kontaktede Team Benns via telefon i DK og beklagede min nød.

De tog mig alvorligt og rettede - før eller siden - kontakt til hotellet, og komfuret blev funktionsdygtigt næste formiddag - noget sent til vores festmiddag..(Der lå et pizzaria i nærheden, én pizza= ca. 200 kr.!!!)

Måske skal vi takke Team Benns for at hjælpe os her, men det tog for lang tid for "Skitorget" at hjælpe os, når man har lejet "dyre" lejligheder, med henblik på selv at lave lækker aftensmad. Jeg forventede at man straks kontaktede en elektriker, der indenfor en halv time ordner problemet?!

Vi havde fremragende vejr hele ugen, perfekt skiføre og hyggede os maksimalt, området var super-børnevenligt og vi kunne slippe vores store børn løs i anlægget der lige har den rette størrelse og udfordring til vores gruppe af lidt øvede skiløbere - og iøvrigt med Norges bedste langrendsområde lige udenfor døren. De to lejligheder der lå tæt op af hinanden, lå perfekt tæt på skihejsen og lejlighederne var gjort pænt i stand da vi kom.

I papirerne var vi blevet oplyst om at bussen hjemad kørte kl. 20, et par andre gæster fra busgruppen havde reserveret bord til aftensmad, hvilket de måtte annulere - De blev noget overraskede da andre Team Benns gæster havde fået oplyst at bussen kørte kl. 19 !!! Lidt utjekket at alle gæster ikke er informeret.

Samme gode bus og chauffør kørte os tilbage til Danmark - vi havde alle et smil om munden - dejlig uge - trods alt.

7 de marzo de 2017

Hej Niels!

Mange tak for din tilbagemelding på jeres skirejse til Skeikampen. Vi er rigtig glade for den feedback vi får og vil selvfølgelig bruge de enkelte punkter i vores arbejde med at skabe endnu bedre ferier for vores gæster.

Vi kigger på de interne ting og ikke mindst tager en dialog omkring elementerne i din tilbagemelding med vores destination. På den måde kan vi arbejde videre med at optimere forholdene for vores gæster.

Endnu engang tusind tak for din tilbagemelding.

Johanne Domdal

Alt fint.

Super fint hotel med god service fra staben. Guiderne på turen var voksne og ansvarlige samtidig med at det var superhyggelict at være sammen med dem.

27 de febrero de 2017

Hej Keld!

Tak for din tilbagemelding!

Dejligt du har haft en god ferie og nydt selskabet med vores guider!

Ha' en god dag.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hotel ALte Post, Team Bens, Alpendorf/Sankt Johan

Mega dårligt hotel (Alte Post, Bischofshofen/Alpendort/Sankt Johan), mega lille værelse, mega dårlige busforbindelser til skisportssted, helt vildt ensartet og dårlig mad (pomfritter non stop) Kombineret med en formodet garanti for at ungdomsklubber også er tilstede i uge 7, da vi kørte med bus derned ... formoder at mange ungdomsklubber benytter samme transportform, og derfor vil være tilstede på de destinationer, hvortil der kører bus ... men det er som sagt kun en formodet hypotese, men ha´ det med i jeres planlægning.

26 de febrero de 2017

Hej Anders!

Vi er kede af at hører at hotellet og transporten til liften ikke levede op til dine forventninger.

Alte Post er et hotel som hvert år bliver besøgt af familier, skoler, og firmaer – som ønsker sig en skiferie til en god pris. Standarden er typisk østrigsk, skibussen kører som beskrevet på vores hjemmeside, hvor vi også gør opmærksom på at hotellet er rigtig godt til større grupper.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på mail ski@tbski.dk

Vi håber at du ellers havde en god ferie.

En god oplevelse

Vi var 6 (2 voksne og 4 børn) som rejste på skiferie til Idra Fjäll i uge 7 med Team Benns Ski. Vi tog bussen fra Lyngby og turen derop gik rigtig fint. Det var dejligt at slippe selv for at skulle køre og i stedet at komme derop veludhvilet (på trods af at hele køreturen varede fra ca. kl. 20:30 indtil kl. 10:30, inkl. de pauser som chaufføren skulle tage).
Hytten var rigtig fint og levede op til vores forventninger. Alt fungerede, vi fik liftkortene ved ankomsten, samt vores forudbestilte skiudstyr. Vi var superheldige med vejret og der var tilstrækkeligt med sne i fjeldet.
Returrejsen til DK gik også rigtig fint. Jeg kan varmt anbefale, at folk tager en tur med TEAM Benns Ski til Idra Fjäll.

22 de febrero de 2017

Hej Steina!

Tusind tak for din feedback!

Dejligt at høre I havde en god tur til Idre.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service, hvor prisen er holdt nede.

Vi var meget glade for vores skirejse med Team Benns til Livigno i uge 7. Søde og hjælpsomme guider - og gode priser.

Hej C. Olsen!

Godt I har haft en dejlig ferie i Livigno! Jeg sender straks roserne videre til guiderne.

Tak for din kommentar!

Skiferie til Canazei 2017

Super god service fra Team Benns Ski's guider, som altid var behjælpelig og havde indgående kendskab til skiområdet. Tak for en god skiferie.

Hej Thomas!

Tak for din kommentar - jeg sørger for at sende den afsted til vores guider.

Fantastiske guider!

Aldrig har vi været så overrasket over guide service! De var på spring hele tiden og var så behaglige at omgåes med, både på turene men også på hotellerne! Helt blown away!

Hej Julie!

Tusind tak for din kommentar - vi sender den fluks videre til guiderne ;-)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Møgbeskidt bustur der absolut ikke kan anbefales!

Beskidt og slidt bus, med sæder der var i stykker. A/C i stykker, så luften var fugtig og ildelugtende hele turen. Toilettet i bussen stoppet halvvejs genem Sverige. Dette WC var stadigvæk stoppet på vejen hjem, så en frygtelig stank spredte sig i bussen. Total kaos med bagagen, som blev smidt ind hulter til bulter, uden nogen som helst logistik, efter de 3 destinationer vi skulle til. Meget dårlig information omkring busturen af chafførerne.
En rejse der slet ikke kan anbefales!

19 de febrero de 2017

Hej Elsa!

Tak for din konstruktive feedback!

Jeg vil gerne bede dig sende os en mail på ski@tbski.dk så vi ordentlig kan behandle dine kritikpunkter og undersøge hvad der gik galt.

På forhånd tak!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Holder ikke hvad de lover

Får ikke fuld pot, da vi ikke er tilfreds med at vi ikke fik de pladser i
bussen som vi havde bestilt, da rejsen
blev bestilt i oktober måned og som vi fik oplyst 3 dage før afrejse at vi havde fået.
Derudover trækker der også ned at det skal tage næsten 24 timer at komme hjem fra Idre Fjell, bl.a. fordi vi skulle holde i 4-5 timer i Göteborg midt om natten.
Ellers er vi tilfredse med TBSki

19 de febrero de 2017

Kære Michael

Tak for din tilbagemelding her, om end vi er kede af at erfare hvorfor I ikke fik den seating i var blevet tildelt.
Der findes en forklaring herpå som jeg meget gerne vil give dig. Du er velkommen til at kontakte mig direkte på
johanne@tbski.dk eller på mit direkte nummer 96 750 701

Jeg er glad for at høre at I ellers er tilfredse med Team Benns Ski og håber I havde en god skiferie.

Johanne Domdal

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.