Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service Vores Skirejser med Vinterly skirejser var helt perfekt, guiderne ydede en helt perfekt service og var meget synlige hver dag, de gjorde alt hvad de kunne for at vi skulle føle o... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækkert Hotel Dejlig mad Danske Guider, Danske chauffører i bussen, Dansk skiskole til børnene, Danskere i skiudlejningen. Super nemt. Ankom som planlagt Lørdag morgen kl. 7, spise morgenmad og n... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trods problemer med 2 hoteller, som ikke havde værelser til os, selvom Vinterly havde fået lovning på dette, lykkedes det Vinterly at få alt til at falde på plads på et 3. hotel (som godt nok lå I en... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi boede i Saalbach, som uden tvivl er det bedste ski-område vi har været i til dagsdato. Hotel Herzbloot levede op til forventningerne om et 4 stjernet hotel - eneste men er at buffeten kunne godt... Ver más

Información sobre la empresa

1. Vacaciones de esquí
  2. Agencia de viajes
  3. Tienda de deportes de invierno

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Velkommen til fantastiske oplevelser i sneen. Glæd dig til at rejse ud i den hvide verden med Vinterly Skirejser, der gennem årene har sendt tusindvis af tilfredse skigæster til vores skønne rejsemål i Østrig, Italien, Norge og Sverige. Navnet Vinterly Skirejser er nyt som nyfalden sne. Vi har tidligere heddet Team Benns Ski, men valgte i 2018 at skifte navn til Vinterly Skirejser. Navnet er nyt, men bygger videre på vores velkendte rejsekoncept med fokus på høj servicekvalitet, danske guider, egne hoteller og masser af livgivende ferieoplevelser. Gennem årene har Vinterly Skirejser opbygget et unikt flyprogram med direkte fly fra Aalborg, Billund og København. Vi tilbyder derfor flyvninger til alle vores østrigske og italienske rejsemål. Vi sørger naturligvis for transfer fra lufthavnen og til hotellet, så du hurtigst muligt kan komme på ski.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Spot deal tur me d3 dg. på ski

God tlf. betjening og meget søde og gode guider.
Hotellet under forventet standard, men ogås under guidernes forventning.

Hej Henrik!

Tak for din kommentar - dejligt I havde en god tur på trods af oplevelsen med hotellet.

Super

Skønt skiområde og skønne og dygtige guider.
Super hyggeligt hotel og dejlig mad.

Hej Lisbeth!

Tusind tak for de flotte ord!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Styr på bestillingsprocessen på…

Styr på bestillingsprocessen på kontoret. I Maria Alm har Vinterly samlet nogle virkelig dygtige og kompetente guider.
Top anbefaling her fra.

Hej Peter!

Dejligt at høre I havde en god ferie!

Jeg sender dine roser videre til mine kolleger i DK og i Maria Alm - tusind tak!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi var en gruppe på 18 voksne afsted på…

Vi var en gruppe på 18 voksne afsted på skiferie i Schladming med bus. Vi synes alle det var en kanon skiferie. vil klart anbefale til andre

Hej Preben!

Dejligt at høre I havde en god ferie - det sætter vi stor pris på!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Tur for forældre, der rejser alene med deres børn.

Min søn og jeg var med på en af de specialuger for forældre, der rejser alene med deres børn. Guiderne var søde og service mindede, og der har mange aktiviteter for børnene. Jeg vil helt klart anbefale denne rejseform til andre.

Hej Helle!

Dejligt at høre I havde en god tur med vores specialtur Single ski.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har haft en helt fantastisk…

Vi har haft en helt fantastisk skiferie, alt har været supergodt, både personalet, servicen, hotellet og maden.

Hej Henrik!

Dejligt at høre I havde en god ferie - det er lige sådan det skal være!

Super tur

Når årets skiferie ikke blev til noget, så er det lækkert at den korte tur, det trods alt blev til, sad lige i skabet.
Intet at klage på i forhold til hotel, guider og skiområde.

Hej Michael!

Dejligt at høre I havde en god ferie!

Fremragende!

Hej Ninette!

Tusind tak! Jeg håber I havde en skøn skiferie!

Dejlig skiferie i Østrig

Rejste med Vinterly Skirejser i uge 8 og selv om det jo er en af de travle uger så var hjælpsomheden og informationen fra guidernes side helt i top. Det eneste irritationsmoment var at der stod i programmet at værelser var ledige fra kl.15.00 men det var altså først kl.16.00. Det er ret længe at vente når man ankommer om morgenen ca kl.8.00 efter en lang bustur. Ellers ikke noget at klage over god forplejning og fine værelser

Hej Birgit!

Tusind tak for din anmeldelse!

Jeg forstår dit irritationsmoment og tager den videre til hotellet - tak for din konstruktive feedback!

Super fin service

Super fin service. Rigtig gode og imødekommende guider. Kan
Varmt anbefales

Hej Linda!

Tusind tak for din anmeldelse!

Det sætter vi stor pris på.

Fantastisk service

Fantastisk service
Vores Skirejser med Vinterly skirejser var helt perfekt, guiderne ydede en helt perfekt service og var meget synlige hver dag, de gjorde alt hvad de kunne for at vi skulle føle os godt tilpas.
Vi boede på Vinterlys egen hotel Bärenbach hof i Sallbach, der var en rigtig god stemning og hver morgen og aften blev vi mødt af veloplagte guider der stod klar til at hjælpe hvis vi havde behovet.
Ankomsten til hotellet sent lørdag aften, blev ekstra hyggeligt, da der på værelserne var sat lidt Tapas frem til os. Ingen tvivl om hvem vi rejser med igen👍

Hej Dorte!

Tusind tak for din anmeldelse og tak for de flotte ord!

Jeg sender din kommentar videre til hotel og guider👍🏻

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan kun anbefale Vinterly Skirejser.

5 stjerner til Vinterly Skirejser.
Vi har efterhånden brugt dem i flere år til vores firma ture, og der er fuld service fra vi begynder at spørge ind til rejsemål og til vi er hjemme igen.
Desuden god guideservice på rejsemålet.

Hej Bygma Odense!

Tusind tak for de flotte ord!

Vi glæder os til at hjælpe jer igen!

Mvh
Daniel

👍👍👍👍

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Hej Brian!

Tusind tak for din anmeldelse!

Jeg håber I havde en alletiders ferie!

Super oplevelse.

Hej Granum!

Tusind tak for din anmeldelse!

Dejligt at høre - ha' en rigtig god dag!

Det bare i orden

Ingen forbehold 😀

Hej Per!

Tusind tak for din anmeldelse - og de pæne ord!

Skiferie 2019

Vinterly skirejset kan bestemt anbefales

Hej Per

Tak for de pæne ord!

Var på skiferie i Zauchensee i uge 9

Var på skiferie i Zauchensee i uge 9. Alt var fuldstændig perfekt, skøn indkvartering på hotel Enzian. Supervenligt og smilende personale og fantastisk mad. Vi rejser helt sikkert med Vinterly igen.

Tusind tak for din anmeldelse!

Dejligt at høre alt levede op til forventningerne. Jeg sender dine kommentarer videre til hotellet også!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.