Super super dejlig oplevelse! Haft min bil inde til opdatering mv og blev mødt af super behagelige og kompetente medarbejdere, ligesom jeg efterfølgende fik fremsendt en fin fil med dokumentation på d... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Havde bil til service, som indebar smørring af glasskydetag. Da vi afhenter bilen er gardinet i taget skævt og udenfor skinnerne. Vi reklamerer til servicerådgiveren, som blot sagde at det ikke var d... Ver más
Blev umiddelbart fint modtaget af sælgeren. Derfor 2 stjerner. Efter prøveturen svarede han dog kun modvilligt og uinteresseret på spørgsmål omkring bilen. Vi har derfor fravalgt at købe vores bil... Ver más
Jeg ringede lettere i panik imorges, da min VW var punkteret. Jeg stod i en by, hvor jeg slet ikke kender nogen mekanikere og får en halv lad ung gut i røret. Jeg ved ikke meget om dæk og mulighed... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Tjelevej 14, 7400, Herning, Dinamarca
- www.vw-herning.dk
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
God service med grundig gennemgang af bil
Virkelig god service fra Allan i forbindelse med købet af vores Golf eHybrid. Grundig gennemgang af alle bilens funktioner og hurtigt svar på emails/opkald. Tak for en god og hurtig handel :)
INTET SERVICE..!
Jeg var forbi i sidste uge, fordi jeg ville købe en ID4, jeg står og ser på bilen, efter noget tid kommer en sælger hen og siger, der er 8 mdr levering på sådan en, og hvis jeg ville noget, så kunne jeg bare sige til, og så gik han... ABSOLUT INGEN SERVICE..
Jeg kørte direkte der fra, og ned til audi i Fredericia, og købte en Q4...
Jeg er selv uddannet hos VW, og det absolut ikke den ringe eller manglende service jeg er oplært i... Markedet må være gloende hedt når man ikke har tid til at sælge en bil... Husk på når jeg træder ind i butikken, så skal sælgeren sælge mig en bil, jeg skal ikke tigge og be om at få lov at købe en bil..
INGEN PROFESSIONALISME!
Jeg fik i dag en virkelig dårlig behandling. Serviceniveauet er virkelig i bund!
Jeg ringede i fredags og bookede en prøvetur i en brugt bil hos jer. Jeg gjorde det klart, at såfremt den kørte fint, så var jeg klar til at betale den på stedet.
Han fik mit telefonnummer og gjorde det klart, jeg stod nr. 1 i køen. Han lovede at give informationen videre til sine kollegaer, da han ikke ville være her i dag, søndag d. 16/05.
Jeg kommer så derud. Der er en som ude og prøve bilen, køber den før mig, og jeg får den dermed ikke. Det er dybt skuffende og hamrende frustrerende, da en klar aftale blev brudt. Jeg håber inderligt, at I tager jeres professionelle serviceniveau op til debat. Jeg køber i hvert fald ikke bil hos jer, og vil fraråde andre at gøre det.
Kanon god service i forbindelse med…
Kanon god service i forbindelse med oprettelse af leasingkontrakt.
Kan varmt anbefales.
Fejl i fakturaer
Et super godt værksted, med faglig dygtighed og stor fleksibilitet og service.
Men hvor er det ærgerligt at modtage fejlbehæftede fakturaer,
- blive opkrævet højere pris end skiltet på hjemmesidens prisliste.
- Betale for udbedring af samme "fejl/ vedligeholdelse" med korte tids intervaller.
- Fakturaen fortæller gratis service alligevel opkræves pris.
Og desværre kan jeg ikke tjekke om de fakturerede opgaver rent faktisk er løst, og om de var nødvendige at løse - ØV
Uengageret sælger
Blev umiddelbart fint modtaget af sælgeren. Derfor 2 stjerner.
Vi har derfor fravalgt at købe vores bil her, da vi ønsker at få en ordentlig betjening. Det har vi heldigvis fået på vores videre biljagt, både ved Dahl Pedersen i Holstebro og ved Bilernes hus i Silkeborg.
Fremragende arbejde
super dygtige medarbedjer samt professionelt service. Blev betjent med et smil og fik repareret min bil rigtig hurtigt
kan stærk anbefales.
Utrolig sløv betjening
Utrolig sløv betjening. Både i ventetid på tlf hvor ingen aner hvor deres medarbejder er - og når man kommer igennem. Langsom svartid på mail - og endda mails de aldrig svarer på. Det er ganske enkelt ikke godt nok - og jeg købte bil et andet sted.
Top service og altid friskt personale.
Top service og altid friskt personale.
Herning afd for mine varmeste sommer-anbefalinger.
Ventede 22 min på en sælger
Ventede 22 min på en sælger. Gjorde tegn flere gange at jeg var klar for og købe vw suv. Først da jeg gik skete der noget. Men nu køber jeg i Silkeborg der har de tid til en.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.