Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Dus eerst wat er gebuurt was ik ben dus handicap , en ik was dus met mijn twee andere vrinden naar tutakmon gegaan de oudste is 13 jaar en in de ingang was hij opgesreven als mijn mentor. Maar wij mog... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Payer des tickets pour Aqualibi mais la femme au guichet nous laisse payer €265 (€100 cash et €165 carte) on entre dans le parc et la porte est fermé pour Aqualibi, on vient d’Anvers du coup on est pa... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

verschrikkelijk vandaag, vandaag naar walibi geweest, veel te veel volk in het park, ellendige wacht rijen!! een consumptie of iets eten, was je bijna een rozijn van de dorst of uitgehongerd,... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Zeer onvriendelijk personeel. Om half 6 worden de attracties al gesloten. En het is normaal tot 18 uur open. De Efteling Bobbejaanland en phantasialand zijn veel beter georganiseerd. Deze parken blijv... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Parc génial mais personnel dégueulasse

Le parc Walibi Belgium est génial mais j'ai été dégoûté de voir ma journée gâchée par une dame qui gérait l'attraction Buzzsaw...
J'ai eu le malheur d'avaler un insecte lors de l'attraction ce qui m'a obligé à le cracher alors que j'avais la tête bas ( de manière à ne toucher personne ). Une fois l'attraction terminée la dame m'a presque agressé pour me dire que c'était répugnant ( et me faire passer pour un mal élevé devant tout le monde ) et qu'elle ne voulait pas aller mettre sa main dans mon "crachat" suite à quoi j'ai tenté d'expliquer la situation avant qu'on me menace d'appeler la sécurité ! Scandaleux, personnel à revoir !!!

24 de octubre de 2023

Een regelrechte schande

Een regelrechte schande
Na mijn bezoek gisteren ga ik hier nooit meer terug
En ik hoop dat mensen met een bespreking 2 x nadenken om te gaan na dat ze dit hebben gelezen
Nog nooit zijn we zo onrespectvol behandeld door zowel medewerker aan onthaal als in het park
Er is een nieuw beleid ivm de edc kaart en invalidenkaart
We krijgen een easy pass MAAR de wachttijd van de attractie geldt voor de komende attractie
even voor de duidelijkheid niet de zelfde attractie zoals in de brochure vermeld maar dus EENDER WELKE ATTRACTIE!!!!!
Dus dit wil zeggen dat je met bv een kind met autisme of eender welke andere beperking nog steeds verlopen loopt in de tussentijd ,weliswaar hoef je idd niet de wachtrij te doen zoals hun uitleg ,maar je doet dus niks anders dan je kind rustig houden in een overvol park ,we zitten dus de hele dag op een bankje te wachten tot het UUR om was ,ja je leest het goed overal bijna was het 45 min. tot 70 min. wachten
Nu vraag ik me sterk af of alle ouders met kinderen met een beperking de moed kunnen opbrengen om tegen onze soms toch erg mentaal speciale kindjes om de 2 minuten uit te leggen dat het toch wel erg lang moet wachten terwijl WACHTEN net het hele probleem is
Of dit nu wel of niet in een wachtrij is ,DIT GAAT NIET ,DIT KAN NIET ,begrijpen jullie wel wat voor stress dit veroorzaakt
Dan heeft het dus echt geen nut om te komen hoor
Dan blijf ik thuis of ga ik naar een ander park waar wel gezond verstand heerst
Om dan nog maar te zwijgen dat er een persoon uit de rolstoel moest om over de grond te kruipen naar een attractie ,hoe is dit überhaupt menswaardig
Verder hoef je dus om te solliciteren bij Walibi België niet vriendelijk te zijn ,dat is daar zeker geen vereiste
Ik heb op de ganse dag slechts 1 jongen gezien dat zijn werk met plezier deed
Top jammer dat ik je naam niet weet
WALIBI NIET GOED BEZIG

3 de septiembre de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ga niet naar dit park met personen met…

Ga niet naar dit park met personen met een (meervoudige, verstandelijke beperking)!
- Wachttijden van de reguliere wachtrij worden nl aangehouden! Beetje lastig wanneer je autisme met gedrag problematiek hebt!
- Je hebt een “ invalide pas” nodig.
Die je ondanks een polsbandje, bij iedere attractie opnieuw moet laten zien.
- wanneer het druk is kun je lang wachten op je invalide pas.
- wanneer degene met beperking in een attractie is geweest, mag je pas na 1 uur weer opnieuw in desbetreffende attractie! Terwijl mensen zonder beperking, weer opnieuw in de rij kunnen aan sluiten.
Dit is discriminatie.

Verder:
- druk, duur en personeel spreekt geen Nederlands en zelfs geen Engels.

2 de septiembre de 2023
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Grote teleurstelling dat het park open…

Grote teleurstelling dat het park open is tot 19 uur maar de attracties beginnen te sluiten vanaf 18:30… wij betalen om naar een pretpark te gaan tot 19 uur en niet 18:30… het park en parking was volledig volzet, hebben ons op straat moeten parkeren van het personeel… wij waren hier voor de dag van Glowi… voor de gewone bezoeker is €48 voor een park waar je soms 50 min moet aanschuiven veel te duur en pak dat ze 3 of 4 leuke achtbanen hebben…

26 de agosto de 2023

Discriminatie

Spontane discriminatie bij Walibi ( is dit wel wettelijk ? ), mensen die "meer" betalen mogen voorsteken dmv van een pasje, dit zet kwaad bloed bij armere mensen met minder centen, ronduit SCHANDALIG.
Buiten mezelf en veleandere mensen in de rij kookte het bloed, vroeg of laat komt hier
een aanvaring of gevecht van, dit is net zoals bij politiek, heb je geld dan kom je met alles weg, voorsteken is geen probleem als je betaald.
een DIKKE MIDDELVINGER Walibi !

20 de julio de 2023

Oud park, onvriendelijk personeel

Dinsdag 15/08 hier naartoe gegaan.
We hadden iemand bij met rolstoel. We komen aan bij de attractie, moest ze terug naar de infobalie voor een bandje van handicap na het laten zien van papieren. Toen terug gegaan naar de attractie, mocht ze er nog niet in, ze moest zelf erin kunnen stappen.. waarom is hier dan aparte ingang voor rolstoelgebruikers. Ze staan met vier man te discusieren maar even helpen ging niet!!! Personeel kon geen woord nederlands. Security werd erbij gehaald en we werden bijna het park uitgezet. Wij dan maar doorgegaan naar andere attracties waar ze ons wel geholpen hebben. Maar naar walibi ga ik NOOIT MEER!!!

15 de agosto de 2023

Barslecht park

Barslecht park! Geen Nederlands, je wordt totaal niet geholpen bij een probleem. Mijn zoon meet 1,95 m en werd daar 1.99m gemeten en mocht bijna nergens op!! Andere zoon telefoon kwijtgespeeld en zelf nog geen beetje hulp om hem te mogen zoeken! Geen aanrader en slecht! Daar nooit meer!!

30 de julio de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jonge in rolstoel kan nergens in …

Wij zijn gister na walibi belgie geweest .met onze zoon die een rolstoel heeft .bij de 1ste attractie liepen wij de invalide ingang in .toen kwamen 2 jongens en die spraken alleen Frans nog geen Engels toen kwam er een 3 bij die sprak wat Engels en zei dat we na de service balie moesten voor een kaart zodat onze zoon toch de attractie in kon via de invalide ingang.nou wij erna toe weer alleen meisjes die Frans spraken en geen Engels de manier werd erbij gehaald zei kon Engels maar toen kwam het .we kregen geen kaart voor onze zoon zodat hij als ons de attractie in kon maar dan via de invalide ingang .wij moesten met bewijzen komen dat hij ziekelijk is foto s waren niet voldoende
.ik had niks bij mij ja we gaan na een pretpark dan neem je geen stapel papieren mee .het liep uit tot een teleurstelling voor hem .hij had de dat kaartje niet ze lieten hem gewoon bij de invalide ingang staan omdat hij het kaartje niet had .meeste spraken alleen Frans vind als je in zo 'n groot park werk dat je toch ook wat Engels moet kunnen .hij is bijna nergens in kunnen gaan hoe graag hij het ook wilde .we voelen ons echt gediscrimineerd. We zitten meestal al veel in het ziekenhuis voor afspraken dan ook nog vaak therapie en denk je even af te schakelen en een kind zij dag van zijn leven te bezorgen loopt het uit tot te leerstelling

29 de julio de 2023

Money money money en service 0,0%

Money money money en service 0,0%
Kort omschreven het businessmodel van Walibi Belgium nv.
Vorig jaar tot bij de consumentenombudsdienst ‘gevochten’ om rechtvaardigheid maar niet gekregen en vandaag alweer door een ‘vergissing van de klant’ vastgesteld dat dat eigenlijk is waar het om draait… geld halen uit vergissingen.
Dit is 1 van de bedrijven in België die massaal veel geld verdienen aan vervallen tickets, wegens een wirwar aan datums en voorwaarden die de klant ‘helpen’ zich te vergissen.
In Duitsland en Nederland is dit, dankzij een gedupeerde klant die de moeite nam een procedure aan te spannen voor het gerecht, verboden. Daar dient een minimum termijn van 2 jaar (Nederland) en 3 jaar (Duitsland) gerespecteerd te worden met zelfs een een verplichte terugbetaling van het aankoopbedrag na overschrijding van die termijn.
Jammer vast te stellen op onze Nationale Feestdag dat we, wat dat betreft, in ‘arm België’ leven waar we (buitenlandse) firma’s graag rijk maken door malafide praktijken te blijven toestaan…

21 de julio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Service à la clientèle incohérent

Service à la clientèle complètement incohérent. On me téléphone pour me dire que la réponse à ma demande suite à un accident me parviendra dans 2 semaines car la responsable est en congé. Au téléphone, un individu malpoli qui se plaint de son travail à tout va, ne sait pas renseigner le client, alterne entre les pleurnicheries et l'agressivité. En même temps, le facteur dépose dans ma boite aux lettres la réponse à ladite demande. Bref, ces gens-là n'ont visiblement jamais appris comment on communique normalement.

18 de julio de 2023

Zeker geen aanrader

Zeker geen aanrader! Ze kondigen een actie aan om goedkope tickets te kunnen kopen. Je moet er snel bijzijn. On 10 uur stipt surf ik naar de website, deze blijkt offline te zijn, na enkele malen opnieuw te proberen is de website terug online maar van de beloofde actie geen spoor! Ik belde hen op, ze vertellen mij dat de actie is mislukt wegens technische problemen maar binnenkort wordt overgedaan. Deze tekst prijkt ook op de website daarna. Sindsdien ga ik regelmatig naar de website omdat daar de nieuwe datum voor de actie moet verschijnen. Vandaag is de tekst verdwenen en geen spoor van een nieuwe actie terug te vinden.puur boerenbedrog gekopieerd van hun collegas in Nederland waar ze deze truk ook al eens toepasten. Vertrouw dit bedrijf niet!

16 de julio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Professionele diefstal en bedrog.

Heel slechte begin. Er was vandaag een flash promo ingepland om 10.00 uur. €10 per persoon ipv €48.

Op de website stond niet op of het ging om online tickets of kassa tickets. Toen ik er eenmaal aankwam om 9.30 werd ons verteld dat het ging om online tickets. Geen probleem dacht ik. We wachten wel een half uur.

10 uur klokslag was de website buiten gebruik. Dat duurde 10 minuten. Toen de website eenmaal in orde was, was de flash promo al verdwenen.

Het personeel gaf aan dat de kaartjes al uitverkocht waren. Maar hoe kan dat als de website offline was?

Nou sta ik daar met 3 kinderen en probeer maar eens uit te leggen dat hun dag niet doorgaat, omdat het “pretpark” heeft besloten om mensen bewust te lokken met een promo dat niet zou plaatsvinden(zie foto) op de aangekondigde datum.

Jullie waren vandaag heel erg onprofessioneel qua jullie aanbod, maar qua bedrog en diefstal waren jullie behoorlijk professioneel.

Hopelijk zal jullie achterbakse methode van zakendoen genoeg klachten opleveren om jullie te boycotten. Het is een kleine kans, maar nog steeds hoop ik dat het gebeurt.

Dank u voor een slechte service en het oplichten van mij en andere klanten.

10 de julio de 2023

BARSLECHT

Ok, ik start. 100€ kwijt om met jonge dochter binnen te mogen. 1 ste attractie dicht. 2 de kleine attractie wordt bediend door jobstudent die alle bakjes persoonlijk moet openen en dichtdoen. Van 1minuut aanschuiven tot onmiddellijke 20 minuutjes. Nadien wachtrijen tussen 30-55 minuutjes (weekdag). Rommel wordt niet opgeruimd, voor eten moet je ook 20 minuutjes wachten (1 kapsalon) dat dan in een kapot bakje wordt voorgeschoteld zonder frietjes en bijzonder weinig kip. Puur bedrog. Attracties zijn verouderd en worden niet opgefrist. Geen verantwoordelijke mensen aanwezig. Alleen jonge jobstudenten die grotendeels 0,0 ervaring en aanleg voor horeca en zo hebben. We hebben getracht ons te amuseren maar aan de organisatie van walibi hebben we geen fluit gehad. Nooit meer (pre sixflags 30 jaar geleden was het wel anders)!

6 de julio de 2023

Geen aanrader

Lang wachten, veel mensen die over hekken klimmen om zo voor te kruipen. Roken in de wachtrij. Niemand kan er een deftig woord nederlands. Heb al fijnere pretparken gedaan.

29 de junio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dit park is geen aanrader

Dit park is geen aanrader! Mensen roken in wachtrijen ondanks verbod. Er wordt over hekken geklommen om voor te steken. Onvriendelijke behandeling en geen familiale sfeer.

26 de junio de 2023

Criminele organisatie

Was met vrienden waarvan een moeite heeft met opstaan door een ernstige aandoening. Tijdens het uitstappen zet hij zich af en er breekt iets af, gelukkig geen verwondingen aan over gehouden. Het is niet echt veilig als dingen zomaar kunnen afbreken bij uitstappen, dat moet sterk genoeg zijn. Operator mompelt iets in het Frans en wijst half naar de uitgang. Wij dus maar verder gegaan, worden we later door de bewaking meegenomen naar een snikhete ondervragingskamer! 800 euro betalen of politie. Meer dan een uur later waren ze er. Wij alles uitgelegd en na verklaring afleggen mochten we gaan. Maar niet meer het park in want dat was nu ondertussen dicht. Schandalig behandeld en niet eens sorry.

10 de junio de 2023
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mon parc préféré.

Cela fais + de 10 ans que je viens à Walibi Belgium et j'irai aussi j'jusque quand ça ne sera plus possible.
Le personnel est amicale et interagissent beaucoup avec les clients.
En bref, mon parc préféré !

6 de mayo de 2023
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.