Väldigt dåligt företag! De lurar verkligen folk i, skickar medvetet inte den första fakturan och lägger på massor av avgifter – ränta på ränta, administrationsavgifter, förseningsavgifter och allt möj... Ver más
Mycket dålig service och jag känner mig lurad Ska betala en räkning igen som jag redan betalat...😡som tydligen ska dras på en återbetalning jag ska få Och har testat maila nu men hoppar ut o... Ver más
Väldigt luriga, lägger på ränta och avgifter. Jag var sen 2 dgr, inte pga något större drama, men det var jul, Fick inte heller en påminnelse innan som ju ex klarna har. Det dök bara ner en obegripli... Ver más
ÄLÄ koskaan sekaannu tähän puljuun. Järjestelmä onneton ja firma aivan mielipuolinen laskutuksen kanssa. Asiakaspalveluun täysin mahdoton saada yhteys viestillä tai soittamalla. Eivät vastaa mitään li... Ver más
Ha contestado el 2% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Olin maksanut laskuni ajallaan ja silti…
Olin maksanut laskuni ajallaan ja silti sain maksumuistutuksen heiltä. Asiakaspalvelu on todella ala-arvosta. Täälläkin vastaillaan että soita heille mutta kun siellä ei kukaan vastaa puhelimeen. Ja jos vastaa niin palvelu on töykeää. Olisi varmaan aika ottaa yhteyttä kuluttajasuojaan...
Interesting that they have multiple…
Interesting that they have multiple entities in Trustpiot.
I have no clue why there are still merchants choose to use Walley as the primary payment method:
1. Worst App/UI, they obviously can't recognize if you are using a mobile device or desktop. Why? Because when you log in via your mobile device, the default login method is scan a QR code, then you need to scroll down to actually see there is option to use BankID on your mobile. As a digital payment method, can't even automatically detect the device type, seriously?
2. Extremely long loading time if you choose to operate on web, then you are forced to use their kid-can-build App.
3. No email notification of your invoice needs to be paid, unless you manually check in the App, you might miss the date to pay your invoice on time and get a quite high delay fee.
4. Only 14 days 'Pay Later' time, look at what your competitor does - 30 days!
5. Not to mention how long time it takes to get a refund if you used Walley, also you need to manually connect your bank account to get your refund, for real?
I don't know how could this product still exists in the market while there are so many better products, so merchants, be wise to choose your partner, my willingness of buying from a merchant can go down to 0 immediately if I see they use Walley as the only Buy Now Pay Later solution, shops, stay away from Walley!
Kunde inte återbetala en faktura som…
Kunde inte återbetala en faktura som blev dubbel-betald utan massor av frågor och även krävde uppgifter på vilket konto som dom skulle använda för återbetalning. Jag upplyste dom att kolla vilket konto dom fått två betalningar på. Då först förstod Wally hur korkat det var. Hoppas Kronans apotek byter till någon annan betalnings-tjänst.Irene Jokinen
Som så många andra skrivit… Ingen…
Som så många andra skrivit… Ingen påminnelse. Men när fakturan med påminnelseavgift är klar så kommer den helt plötsligt till den vanliga mailen och inte till ”skräppost” som dom skyller på.
Förstår inte hur ett stort företag som XXL väljer Walley som samarbetspartner.
Det är ett komplett skitbolag som…
Det är ett komplett skitbolag som skickar inkasso utan att informera sina kunder, i jämfs med Klarna som skickar påminnelser så man får vetskap att kolla appen. Jag betalar nu inkassot sen blir det inget mer walleypay för mig!
Aldrig mer Walley
Dålig avisering, vägrar ta bort påminnelseavgift – undvik Walley
Jag fick en faktura från Batteriexperten via Walley som jag aldrig informerades om. Ingen avisering via sms, e-post eller annat sätt. Först när en påminnelse kom – med avgift pålagd – fick jag veta att fakturan fanns.
Jag bestridde påminnelseavgiften eftersom jag inte haft en rimlig chans att ta del av fakturan i tid. Walley vägrade ta bort avgiften, trots att det är orimligt att konsumenter ska behöva bevaka en portal utan notifieringar.
Andra betaltjänster skickar alltid aviseringar, men Walley brister här och lägger över allt ansvar på kunden. Detta känns både oskäligt och oseriöst.
Jag rekommenderar att välja andra betalalternativ där man kan lita på att fakturor aviseras i tid.
Dem är hemska inga påminnelser och man…
Dem är hemska inga påminnelser och man vet inte var man får fakturan. Deras App som dem inte informerar om är så svår att använda. Dem är snabba och skicka inkasso till KIVRA och sen efter direkt kronofogden. Tacka vet jag Klarna som är humana och ger kunden en chans att hinna betala och ha koll på sina köp. . 'Kommer aldrig köpa/beställa om butiken använder sig av Walley som betal lösning.
Ett oseriöst företag enligt mig
Ett oseriöst företag enligt mig. De gör det medvetet väldigt besvärligt att betala med dina vanliga rutiner, för att mer eller mindre tvinga dig till deras app. Tramsigt.
Jag vill varna för detta företag
Jag vill varna för detta företag. Skickar påminelse faktura långt i efterhand och det konstiga är att när man tror att allt är betalt dyker plötligt en ny faktura upp.
Jag har använt den här betallösningen…
Jag har använt den här betallösningen vid 4 tillfällen nu, har då inte fått någon påminnelse från dom en enda gång om att betala som hos andra. Åker alltid på inkasso avgift nästan förutom en gång då jag själv kom ihåg att jag hade handlat med dom. Undviker dom oftast om man kan, väljer till och med andra butiker bara för att slippa detta företag.
Antaisin miinustähtiä jos voisin
Antaisin miinustähtiä, jos se olisi mahdollista.
Tilasin työnantajalleni (= yritys, jossa olen vain työntekijä, en omistaja enkä taloudesta vastaava) tuotteita firmalta X. Laitoin laskutusosoitteeksi yrityksen laskutusosoitteen sekä toimitusosoitteeksi yrityksen postiosoitteen. Yhteyshenkilöksi laitoin itseni, mutta ainoastaan etu- ja sukunimeni, muuta tietoa en itsestäni antanut. Tilaamani tuotteet tulivat normaalisti, enkä tullut varmistaneeksi yrityksen taloustoimistosta, onko myös lasku tullut.
Reilu kolme kuukautta myöhemmin minulle saapui omalla nimelläni ja osoitteellani kotiosoitteeseen maksuvaatimus perintäyhtiöltä. Ihmettelin, mistä tilauksesta voi olla kysymys, koska maksan omat tilaukseni aina luottokortilla, enkä osta koskaan laskulla itselleni. Lopulta huomasin, että tämä täsmää tuohon firmasta X ostamaani tilaukseen.
Selvitin asiaa yrityksemme taloustoimistosta. Sinne ei ollut koskaan tullut laskua tilauksesta.
Olin yhteydessä firmaan X, josta olin tilannut. He sanoivat, että he käyttävät laskutuksessa Walleyta, ja ilmeisesti myös Paytrail on ollut välikätenä. Firman X lähettämässä kuitissa ja myös tuotteiden mukana tulleessa lähetyslistassa on asianmukaisesti minun työnantajani osoite ja laskutusosoite. Minun tietojani niissä ei näy.
Olin yhteydessä Paytrailiin. Heillä näkyy myös työnantajani tiedot, ei minun tietojani. He kertoivat välittäneensä nämä tiedot Walleylle.
Soitin Walleylle. Minun työnantajani y-tunnuksella ei löydy mitään laskuja heiltä. Sen sijaan minun omalla henkilötunnuksellani löytyy tämä kyseinen lasku sekä kaksi maksumuistutusta. Näitä ei ole koskaan lähetetty minulle postitse eikä sähköpostitse.
Kysyin Walleylta, mihin sähköpostiosoitteeseen he ovat laskut lähettäneet. Ei vastausta.
Kysyin Walleylta, miten on mahdollista, että lasku on laitettu minun nimiini, vaikka minä, firma X ja Paytrail ovat antaneet heille työnantajani laskutustiedot. Walleyn mukaan he eivät muuta laskuttajalta saamiansa tietoja, ja väittävät, että olen ostanut käyttämällä omia pankkitunnuksiani. Näin en ole todellakaan tehnyt.
Walley on toiminut tässä monella tapaa väärin. Ensinnäkin he ovat vaihtaneet laskutusosoitteeksi yrityksen sijaan minun tietoni. Toisekseen he eivät ole lähettäneet laskua eikä maksumuistutuksia.
Walleyyn ei todellakaan voi luottaa! Kaiken lisäksi asiakaspalvelu on aivan ala-arvoista. He eivät vastaa kysymyksiin, ja ovat puhelimitse myös todella töykeitä. Myöskään firma X:lle he eivät ole antaneet mahdollisuutta mitätöidä laskua ja laskuttaa uudestaan, vaikka minulle Walleylta väitetään, että firma X:n täytyy tämä tehdä, eivätkä he voi Walleylla tehdä mitään. Mutta kuinka firma X voi mitätöidä laskun, jos Walley sen estää?
1.kokemus outo
1.kokemus outo, ei normaali, mitä oletin. Epäselvä. Uskoin ko laskuni olevan ns. hyvissä käsissä, sillä tunsin jo hoitaneeni laskun. Karhu korkoineen yllätti ikävästi. Enkä tiedä, auttaako asian reklamointi
Walley
Var försiktiga med detta företag.
Var inne på deras hemsida och då står fortfarande en räkning som är betald inte registrerat sedan 26 maj.
Vidare samarbetar de med bla praktikertjänst som i sin info skriver de tar en upplysning för varje faktura även om du inte är färdigblandad.
Och du måste godkänna villkoren och har du gjort detta då blir det en upplysning fast man inte får göra det mer en gång.
Det kan bli många upplysningar.
Som jurist var försiktiga med detta företag med delbetalning
Kenth

Respuesta de Walley
När fakturan kommer via mail finns inte…
När fakturan kommer via mail finns inte ett enda alternativ att betala på förfallodagen men där emot tusen val om olika kreditköp eller betalning här och nu som man glömmer säkert deras affärsmodell Walley är inte mitt favorit val vid köp online men tyvärr väljer vissa dom framför Klarna.
Todella huonoa palvelua
Todella huonoa palvelua, jouduin maksamaan ostokseni 2 kertaan, koska laitoin virheellisen viitenumeron
Skulle betala en vara online med eget…
Skulle betala en vara online med eget bankkort på XXL. När alla fält var ifyllda inkl. pris så skulle jag legitimera mig med Bank-ID. Men vid ett närmare studium så fanns där inget som talade om för mig inför vem/vad jag skulle legitimera mig. Normalt kommer en security check från kortföretagen upp, men här ingen info. Mkt suspekt tyckte jag och blåste av köpet. Det är precis sånt här som bankerna varnar oss kunder för. Kan inte ta det här betalningssystemet seriöst. Kommer naturligtvis aldrig att betala för en vara i en butik online som har det här systemet. Aldrig.
Skicker inte orginala fakturan och sen…
Skicker inte orginala fakturan och sen säger dem att de har gjort och man får betala paminnelse avgift, admin avgift, ränta som bli en dubbla faktura för mig och kan säga rent bedrageri.
Vaikka maksaa sovellutuksen kautta niin ei näy
Vaikka maksaa sovellutuksen kautta, mitä asiakaspalvelu väitti, että näkyy heti tai väh. 2-5 päivässä, niin ei näy. Nyt mennyt jo 6 päivää.eikä näy. Olisin maksanut myös toisen laskun kokonaan, mutta eipä tässä edes uskalla maksaa sitä pois, kun ei näy vieläkään 6 pv sitten maksettua n 500€ summaa eli toisen laskun maksamista kokonaan pois. Ongelmia oli myös pari v sitten. Asiakaspalvelu on aivan surkeaa. Itselle nyt riittää tämä firma. On niitä paljon paremminkin toimivia ja luotettavia
Tjänar pengar på sina kunder:(
Precis som någon före mig skrev! Skickar påminnelse via e-post efter förfallodatum och drar 60kr för det! Hemskt! Tummen ner för walley:(
Más información sobre otros tipos de reseñas.