Valorada con 1 estrellas sobre 5

Väldigt dåligt företag! De lurar verkligen folk i, skickar medvetet inte den första fakturan och lägger på massor av avgifter – ränta på ränta, administrationsavgifter, förseningsavgifter och allt möj... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mycket dålig service och jag känner mig lurad Ska betala en räkning igen som jag redan betalat...😡som tydligen ska dras på en återbetalning jag ska få Och har testat maila nu men hoppar ut o... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Väldigt luriga, lägger på ränta och avgifter. Jag var sen 2 dgr, inte pga något större drama, men det var jul, Fick inte heller en påminnelse innan som ju ex klarna har. Det dök bara ner en obegripli... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

ÄLÄ koskaan sekaannu tähän puljuun. Järjestelmä onneton ja firma aivan mielipuolinen laskutuksen kanssa. Asiakaspalveluun täysin mahdoton saada yhteys viestillä tai soittamalla. Eivät vastaa mitään li... Ver más

1,5

1 estrella

Ha contestado el 2% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Dåligt taktik

Nej, aldrig mer att jag ska använda walley som betalningssätt. De är sååååå dåligt att påminna kunden innan förfallodatumen.
Dessutom de är duktiga att skicka påminnelse email när förfallodatum met är forbi så att de kan tillägga påminnelse avgift och försent betalning. Bra strategi va?
Nej hålla lång bort på den här betalningssätt. Aldrig mer...

12 de febrero de 2025

Apor hela högen

Det mest efterblivna system på denna planet, en apa hade designat ett bättre systen.
Hade en returkostad på 69 kr som jag inte har hört någonting alls om, varken på mail, brev eller telefon. 2 månader senare har jag fått ett inkassokrav på kivra.
Efter varit i kontakt med Walley så tyckte dem att jag borde ringt upp leverantören där jag köpte produkten och fråga om jag hade något mer att betala. Apor hela högen.

13 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

kommer aldrig att köpa nåt mer fån er

Kommer aldrig attköpa nåt mer från er. Man ska ha möjlighet att betala när man beställer eller en faktura och inte en betalningspåminnelse det första man får. Jag brukar betala med mitt bankkort eller genom Klarna och det kommer jag att göra i fortsättningen, men inte med er.
Barbro Hedqvist

30 de diciembre de 2024

Tyvärr riktigt besviken på Walley

Tyvärr riktigt besviken på Walley
Tyvärr riktigt besviken på Walley, fick ingen faktura, första jag får är en påminnelse samt extra avgift. Utan att dom någonsin skickat mig fakturan först.
Första och sista gången jag använder era tjänster

24 de junio de 2024

Tack för din feedback.

Vad tråkigt att ni är missnöjda med oss. Våra fakturor aviseras oftast ut till mail adressen som angivits vid köptillfället, dessa kan även hamna i skräpposten. Fakturor hittar man även på vår app.

Ha en fin dag!
Suzan

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Laskuni ei saapunut

13 de mayo de 2024

Hei,

Kurja kuulla, ettet ole tyytyväinen palveluumme.
Voit soittaa meille ma-pe kl 9-18 numeroon 09 315 899 47 niin katsotaan yhdessä miten voimme selventää laskutuskäytäntöämme sinulle.

Quick information about paymenta

Quick information about paymenta, thank

17 de diciembre de 2023

Hello,

Thank you for your feedback! We are glad to to hear you are happy with our service.

Have a lovely day!

Best regards,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hyvää tekee ainakin se että saa…

Hyvää tekee ainakin se että saa maksettua osamaksuna kun talous saattaa olla vähän tiukilla silloin tällöin hienoa jotta teillä on tällainen järjestelmä,Stadium liikkeenä on hyvä ja asiallinen asiakaspalvelu ainakin Hämeenlinnassa Kauppakeskus Goodmanissa.

6 de diciembre de 2023

Mukavasti maksuaikaa

Mukavasti maksuaikaa ja maksupäivää voi vielä siirtääkin. Olen tyytyväinen, kiitos.

7 de octubre de 2023

4 de noviembre de 2023

kaikki toimii 10+

1 de noviembre de 2023

Walley

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.