Uitkijken! Ik heb allergie gekregen door deze wasparfum. Niet kunnen ademen, rode tranende ogen en hoofdpijn. Zeer chemisch spul. Ook uitkijken voor huisdieren waarop het wasparfum hetzelfde effect he... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Levering en kwaliteit waren helemaal prima en de was ruikt heerlijk! 😊 Maar weet je wat ik dan wel een beetje jammer vind? Jullie maken ‘reclame’ voor een nieuwe geur en voegen bij de bestelli... Ver más
Ontzettend fijne producten kan je hier aanschaffen. De wasparfums hebben een heerlijke rijke geur die je de hele dag ruikt, hebben momenteel een mooie selectie verzameld. Iedere keer wanneer je... Ver más
Fijne was parfum ,jammer dat je als vaste klant nooit wat extra's krijgt bijvoorbeeld punten systeem. Deze week lag ik in revalidatie, daar rook mijn deken naar wasparfum. De verpleegkundige wilde... Ver más
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 55% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Zeer teleurstellende ervaring.
Ik heb nooit een Track & Trace of afhaalbericht ontvangen, waardoor ik niet wist dat mijn pakket al bij een PostNL-punt lag. Pas na zelf contact op te nemen met de klantenservice kwam ik daar achter. Inmiddels zijn we bijna drie weken verder en blijft de klantenservice volhouden dat de e-mail “waarschijnlijk” in mijn spam terecht is gekomen of dat er sprake was van een storing. Ik heb mijn spam echter meerdere keren gecontroleerd en daar stond niets in.
Wat ik wel opvallend vind, is dat reclame-mails van dit bedrijf zonder problemen blijven binnenkomen, maar een belangrijke Track & Trace blijkbaar niet.
In plaats van verantwoordelijkheid te nemen, wordt de schuld volledig bij de klant neergelegd en worden ook nog retourkosten ingehouden voor een probleem dat ik niet heb veroorzaakt. Dat vind ik absoluut geen klantvriendelijke oplossing.
Een fout kan gebeuren, maar de manier waarop hiermee wordt omgegaan is voor mij de grootste teleurstelling. Ik zal hier niet opnieuw bestellen en kan deze webshop helaas niet aanbevelen.

Respuesta de Wasparfum
De producten zijn geweldig!
De producten zijn geweldig. Heb wasparfum gekocht en ik ben blij met de door mij bestelde geuren: diamant, diamant & ylang en diamant & bamboe. Zalig alledrie. Zo besteld, zo in huis. De toon van de emails van wasparfum.nl is zeer vriendelijk!
Ben blij dat ik via mijn buurvrouw deze site heb ontdekt.
Duidelijke mails met betrekking…
Duidelijke mails met betrekking bezorging. De wasparfum ruikt ook fantastisch lekker!
Toch een nadeel
Ruikt heerlijk maar in het bakje van de wasmachine blijft een olie-achtige substantie achter. Lijkt me niet fijn voor de leidingen in mijn machine.
Heel weinig van nodig en ruikt super…
Heel weinig van nodig en ruikt super lekker.
Geur blijft lang hangen echt een aanrader.
Was parfums geweldig
Was parfums geweldig, maar verzending schandalig. Vorige week besteld en nu nog steeds niet verzonden. Is al tweede keer dat duurt zo lang. Jammer is dat
Goed verzorgde bestelling!
Ik heb een dure 500ml Dolce wasparfum…
Ik heb een dure 500ml Dolce wasparfum gekocht, in de hoop dat deze geur lang blijft hangen.
Maar de was ruikt heel weinig als het klaar is , en de geur is helemaal weg na drogen.
Klantenservice vertelde me dat ik mijn wasmiddel bakje / wasmachine schoon moet houden , en niet te veel gebruiken.
Nou , ik heb 5 ml gebruikt (geen geur ) ik heb 10 ml en zelfs 50 ml gebruikt.
Laatste spoeling , in wasverzachter bakje, nieuwe wasmachine en buiten gedroogd. 20 graden niet in de zon.
Totaal geen verbetering.
Dan vindt ik 30 euro veel en veel te duur.
Ik had het idee dat de fles verdund was met water of andere vloeistof.
Bedrijf komt ook niet met een oplossing.
En mischien bij een bestelling van klanten een monster van een andere geur bij de bestelling bijvoegen.
Bestellen klanten mischien vaker.
Verzending en contact verloopt verder goed.
Geweldig
Goed product, als er iets fout is word altijd alles opgelost! Uitermate tevreden klant, al jaren! En iedereen vraagt nog steeds waar die lekkere geurtjes van mij vandaan komen, met trots kan ik altijd hun naam presenteren
Wasparfum "coco"
Wasparfum "coco" voor de eerste keer gebruikt. Enkele druppels toegevoegd en hierdoor een heerlijke geur aan het wasgoed gekregen!
Ik ben erg sceptisch over het gebruik van dergelijke producten maar dit werkt "echt"!
Omdat ik al nu een jaar gebruik deze…
Omdat ik al nu een jaar gebruik deze was parfum,ben gek erop de was ruik heerlijk het blijft dagen lekker ruiken.
Heel tevreden lekker geur
Ontzettend snel in huis
Ontzettend snel in huis
Heerlijk deze geur door het hele huis
Keurig op de hoogte gehouden en snelle levering
Keurig op de hoogte gehouden en
Heerlijke luchtjes voor elk moment
Word snel geleverd en elke x weer verrassing en echt is ook verrassing heerlijke geuren ben er echt weg van
Ik vind het in deze tijd niet kunnen…
Ik vind het in deze tijd niet kunnen dat je mails stuurt met de melding kinderbijslag binnen, dit wil je niet missen. Denk even na voordat je een mail opstelt
Lekkere geuren
Eigenlijk heel tevreden alleen 1 fles zat minder in echt jammer want kost toch wel wat
Wasparfum.nl is zeer goed
Wasparfum.nl is zeer goed, betrouwbaar en heeft lekkere geurtjes voor de was