Wasparfum Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Uitkijken! Ik heb allergie gekregen door deze wasparfum. Niet kunnen ademen, rode tranende ogen en hoofdpijn. Zeer chemisch spul. Ook uitkijken voor huisdieren waarop het wasparfum hetzelfde effect he... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Levering en kwaliteit waren helemaal prima en de was ruikt heerlijk! 😊 Maar weet je wat ik dan wel een beetje jammer vind? Jullie maken ‘reclame’ voor een nieuwe geur en voegen bij de bestelli... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ontzettend fijne producten kan je hier aanschaffen. De wasparfums hebben een heerlijke rijke geur die je de hele dag ruikt, hebben momenteel een mooie selectie verzameld. Iedere keer wanneer je... Ver más

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

126 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 55% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

102 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veel mensen die ik tegenkom

Veel mensen die ik tegenkom, bv in een lift , bezoek ziekenhuis en mensen die bij mij op visite komen,
vraagt wie of wat er zo lekker ruikt. Dus heb al diverse keren doorverwezen naar jullie en geadviseerd dit te kopen.

1 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geen reactie na verkeerde levering

Afgelopen dinsdag 24e wasparfum binnen gekregen, echter een verkeerde bestelling geleverd. Er was besteld:
2 x Dolce 500 ml
1 x Perla 500 ml

Echter werd er geleverd:
1x Dolce 500 ml
2 x Perla 500 ml

Er is een mail gestuurd, waar ik helaas geen reactie op krijg. Bellen blijkt ook niet mogelijk omdat vrijwel direct elke keer weggedrukt word.

We hebben altijd goede ervaring met wasparfum, maar dit staat ons een beetje tegen. Jammer…

EDIT:

Via whatsapp direct reactie en probleem opgelost. Aangepast naar 5 sterren!

24 de febrero de 2026
Logotipo de Wasparfum

Respuesta de Wasparfum

Hi Max,

Wat jammer om te horen dat je deze ervaring hebt gehad met ons. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en we komen daarom ook graag in contact met je. Zou je ons een mailtje willen sturen op info@wasparfum.nl of een berichtje willen sturen naar +31 6 16008526

Onze excuses voor het ongemak!

Team Wasparfum

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne was parfum ,jammer dat je als…

Fijne was parfum ,jammer dat je als vaste klant nooit wat extra's krijgt bijvoorbeeld punten systeem. Deze week lag ik in revalidatie, daar rook mijn deken naar wasparfum. De verpleegkundige wilde gelijk weten welke. Ze heeft 3 producten gekocht smeraldo mijn favoriete geur.

12 de febrero de 2026

Altijd tevreden

Altijd tevreden! Betrouwbaar en heerlijke geurtjes die lang blijven hangen — niet alleen in de was, maar zelfs in de kamer 😊
Ook snel geleverd!

9 de febrero de 2026

Ontzettend fijne producten

Iedere keer wanneer je een was draait en deze uit de machine haalt word je omarmd met de meest fantastische geur.

Sommige geuren zijn net iets sterker dan andere, voordeel is dat je dan nog minder hoeft toe te voegen aan de was.

23 de enero de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Wasmiddelparfum

Ik ben heel tevreden met mijn aankoop. Het wasmiddelparfum laat mijn kleding heerlijk en langdurig ruiken 😍🥭🌻🌸
Zeker een aanrader als je houdt van fris geurende was.
Ik zou dit product ook zeker als cadeau geven aan anderen. Mocht je op zoek zijn naar tips of een leuk en nuttig cadeau dan is dit echt een goede keuze!

1 de enero de 2026

Top geur!

Top! Heerlijke geur Diamant. Blijft zo lang hangen. Krijg ook veel complimenten door de textielproducten dat ik zo lekker ruik!

15 de enero de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

De geurkaarsen vallen me erg tegen

De geurkaarsen vallen me erg tegen. Je ruikt ze bijna niet. In het midden brandt de kaars een gat. Aan de zijkant blijft alle was zitten. Deze kaars gaat de branduren echt niet halen. En ik weet dat ik hem een paar uur moet branden. Op de mail is tot op heden nog niet gereageerd. Ze reageren in iedergeval niet binnen de beloofde termijn.

6 de enero de 2026
Logotipo de Wasparfum

Respuesta de Wasparfum

Hi Joyce,

Jammer om te horen dat de geurkaarsen niet naar wens zijn! Helaas hebben we geen mailtje ontvangen van u. Zou u ons willen mailen op info@wasparfum.nl? We komen vast tot een oplossing.

Team Wasparfum

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele goeie ervaring gehad met Team…

Hele goeie ervaring gehad met Team Wasparfum. Heerlijke geuren gekregen alleen bleek na ontvangst van het pakket dat er een fles is gaan lekken, kan gebeuren. Heb dit aangegeven en kwamen met voor mij een passende oplossing zoals elk bedrijf zou moeten reageren!
Top team!

30 de diciembre de 2025
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.