Valorada con 1 estrellas sobre 5

28 augustus een snoer besteld. Deze kwam maar niet binnen. Na mailen bleek de fabriek achter te lopen met leveren en ik kreeg de vraag of ik een twee aderig snoer wilde. Daarna heb ik drie mails gest... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima verlopen. Goed overleg (via herhaaldelijk heen en weer mailen met snelle reacties) over het type lamp dat ik nodig had. Eerst gewenste model helaas niet op voorraad. Goed advies over alternatief... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De eerste bestelling liet wat op zich wachten, maar door een zeer vriendelijke medewerker werden wij daarover 2 keer in kennis gesteld. Toen wij een volgende bestelling plaatsten, stond de eerste be... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de iluminación

Escrito por la empresa

Wattnou is hét lampenwarenhuis van Nederland en België.

3,8

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

3,8

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik kocht al eerder bij Wattnou toen zij…

Ik kocht al eerder bij Wattnou toen zij nog een fysieke winkel hadden en bestelde nu tijdens de lockdown een plafonnière en een muurlamp. Wegens wat uitlopende levertijden zocht ik contact en kreeg enorm vlot en duidelijk antwoord. Bij levering ontving ik een staande lamp i.p.v. een plafonnière. De fout werd na een belletje razendsnel en naar volle tevredenheid opgelost. Ik heb weer 2 knappe lampen in huis en werd goed geholpen. Er moet nog een volledig huis verbouwd dus ik blijf ook in de toekomst klant. :-)

25 de enero de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte communicatie en levering!!

Bestel 5 spots op 11 januari via Bol.com waren op voorraad, krijg er 3 geleverd vanuit Wattnou met een notitie in de doos 2 worden zsm geleverd. (hadden ze vooraf kunnen melden)
Hoor niets, zelf contact gezocht reactie ``ik heb het even nagevraagd en we verwachten ze uiterlijk volgende week binnen.``
Vanmorgen wederom zelf contact gezocht en krijg de melding dat de spots tijdelijk niet meer leverbaar zijn.

Passend alternatief geven ze niet, communicatie beneden peil.

25 de enero de 2021
Opinión espontánea

Prima zaak

Prima zaak en website. Voordelig. Makkelijk te bestellen. Volgende dag afgehaald. Super!

21 de enero de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima dat ik tijdens de lockdown nog…

Prima dat ik tijdens de lockdown nog iets kon bestellen. En binnen 24 uur kon ophalen. Maar wat een onmogelijke plek om je winkel en afhaaladres te hebben. Zonder auto onbereikbaar. Goedkoop voor het bedrijf maar je sluit een groep klanten helemaal buiten.

20 de enero de 2021

Prima winkel

Dit was mijn tweede bestelling bij Wattnou en ook deze keer was het prima in orde. Assortiment voldoet voor mij. De eerste keer was een artikel niet direct leverbaar en ben ik in overleg naar een alternatief product overgestapt. Levering/bezorging is prima.
Wat mij betreft een vast adres.

19 de enero de 2021
Valorada con 2 estrellas sobre 5

niet de beste service

- we wilde een lamp kopen, we kregen maar het glas / de kap -- het was ons niet duidelijk dat wij het plafondplaat apart moesten bestellen.
- we hebben inmiddels de plafondplaat besteld (8 dagen geleden) en die is nog niet binnen. Ik weet ook niet wanneer die geleverd gaat worden.
- wij hadden punten bespaard bij WattNou (winkel). Blijbaar zijn de online winkel en de fysieke winkel aparte organisaties en daardoor zijn de punten niet te gebruiken.

We hebben het een slechte service gevonden, helaas, want ik heb de winkel en concept altijd heel leuk gevonden.

19 de enero de 2021

Heel slechte communicatie

Heel slechte communicatie. Product bleek niet op voorraad terwijl de website aangaf van wel. Er werd totaal geen haast gemaakt of gezocht naar een passend alternatief

14 de enero de 2021
Logotipo de wattnou.nl

Respuesta de wattnou.nl

Beste klant,

Bedankt voor uw review. Wat jammer dat u niet tevreden bent over onze communicatie. We kunnen ons voorstellen dat het niet prettig is om heel lang te moeten wachten. Helaas was er bij de leverancier die uw product zou leveren, te maken met een overname van het bedrijf en daardoor was het voor ons ook lastig inschatten wanneer we het product binnen zouden krijgen.

Ik zie dat er verschillende mails zijn gestuurd tussen u en onze klantenservice en dat er is aangegeven dat het nog wel eens heel lang kon duren voordat u het product in huis zou hebben. Daarna is er gevraagd wat wij voor u konden betekenen, maar hebben wij hier helaas nooit een reactie op gehad. De collega's van de klantenservice staan altijd klaar om met u te zoeken naar alternatieve producten.

Hopelijk bent u in ieder geval blij met uw producten.

Team Snoerboer

Perfect geholpen bij klantenservice

Perfect geholpen bij klantenservice

Doordat de lamp armatuur kapot was is de tl-buis die ik bij wattnou.nl kocht helaas erg snel kapot gegaan. Toen ik dit bij wattnou aangaf hebben ze heel lang geholpen mee te denken met mij wat de oplossing kan zijn, en gaven ze ook aan dat ze natuurlijk garant staan voor de kwaliteit. Uiteindelijk samen geconcludeerd dat het niet aan wattnou lag, maar die conclusie maakten we samen, in plaats van dat de klantenservice meteen zegt dat het niet aan hun ligt. Ik ga direct bij hun een nieuwe tl buis bestellen.

14 de enero de 2021
Opinión espontánea

meer dan tevreden!

goeie website in een tijd, waarin het onmogelijk is om een winkel, zoals die van jullie te bezoeken, alles was makkelijk te vinden. Supersnelle levering en service, dus top!

13 de enero de 2021

8 consejos para escribir buenas reseñas.