28 augustus een snoer besteld. Deze kwam maar niet binnen. Na mailen bleek de fabriek achter te lopen met leveren en ik kreeg de vraag of ik een twee aderig snoer wilde. Daarna heb ik drie mails gest... Ver más
Prima verlopen. Goed overleg (via herhaaldelijk heen en weer mailen met snelle reacties) over het type lamp dat ik nodig had. Eerst gewenste model helaas niet op voorraad. Goed advies over alternatief... Ver más
De eerste bestelling liet wat op zich wachten, maar door een zeer vriendelijke medewerker werden wij daarover 2 keer in kennis gesteld. Toen wij een volgende bestelling plaatsten, stond de eerste be... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Wattnou is hét lampenwarenhuis van Nederland en België.
Rotterdamse Rijweg 136, 3042AS, Rotterdam, Holanda
- info@wattnou.nl
- www.wattnou.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ik kocht al eerder bij Wattnou toen zij…
Ik kocht al eerder bij Wattnou toen zij nog een fysieke winkel hadden en bestelde nu tijdens de lockdown een plafonnière en een muurlamp. Wegens wat uitlopende levertijden zocht ik contact en kreeg enorm vlot en duidelijk antwoord. Bij levering ontving ik een staande lamp i.p.v. een plafonnière. De fout werd na een belletje razendsnel en naar volle tevredenheid opgelost. Ik heb weer 2 knappe lampen in huis en werd goed geholpen. Er moet nog een volledig huis verbouwd dus ik blijf ook in de toekomst klant. :-)
Slechte communicatie en levering!!
Bestel 5 spots op 11 januari via Bol.com waren op voorraad, krijg er 3 geleverd vanuit Wattnou met een notitie in de doos 2 worden zsm geleverd. (hadden ze vooraf kunnen melden)
Hoor niets, zelf contact gezocht reactie ``ik heb het even nagevraagd en we verwachten ze uiterlijk volgende week binnen.``
Vanmorgen wederom zelf contact gezocht en krijg de melding dat de spots tijdelijk niet meer leverbaar zijn.
Passend alternatief geven ze niet, communicatie beneden peil.
snel geleverd goed verpakt
Zeer snelle levering
Lekker snel
Lekker snel. Dezelfde middag kon ik het al (veilig) afhalen bij de balie.
Prima zaak
Prima zaak en website. Voordelig. Makkelijk te bestellen. Volgende dag afgehaald. Super!
Gewoon goede service>
Prima dat ik tijdens de lockdown nog…
Prima dat ik tijdens de lockdown nog iets kon bestellen. En binnen 24 uur kon ophalen. Maar wat een onmogelijke plek om je winkel en afhaaladres te hebben. Zonder auto onbereikbaar. Goedkoop voor het bedrijf maar je sluit een groep klanten helemaal buiten.
Prima winkel
Dit was mijn tweede bestelling bij Wattnou en ook deze keer was het prima in orde. Assortiment voldoet voor mij. De eerste keer was een artikel niet direct leverbaar en ben ik in overleg naar een alternatief product overgestapt. Levering/bezorging is prima.
Wat mij betreft een vast adres.
niet de beste service
- we wilde een lamp kopen, we kregen maar het glas / de kap -- het was ons niet duidelijk dat wij het plafondplaat apart moesten bestellen.
- we hebben inmiddels de plafondplaat besteld (8 dagen geleden) en die is nog niet binnen. Ik weet ook niet wanneer die geleverd gaat worden.
- wij hadden punten bespaard bij WattNou (winkel). Blijbaar zijn de online winkel en de fysieke winkel aparte organisaties en daardoor zijn de punten niet te gebruiken.
We hebben het een slechte service gevonden, helaas, want ik heb de winkel en concept altijd heel leuk gevonden.
Er werd direct op vragen via de mails…
Er werd direct op vragen via de mails geantwoord en ook adequaat. Heel goed en de bestelling lag snel klaar.
Heel slechte communicatie
Heel slechte communicatie. Product bleek niet op voorraad terwijl de website aangaf van wel. Er werd totaal geen haast gemaakt of gezocht naar een passend alternatief

Respuesta de wattnou.nl
Perfect geholpen bij klantenservice
Perfect geholpen bij klantenservice
Doordat de lamp armatuur kapot was is de tl-buis die ik bij wattnou.nl kocht helaas erg snel kapot gegaan. Toen ik dit bij wattnou aangaf hebben ze heel lang geholpen mee te denken met mij wat de oplossing kan zijn, en gaven ze ook aan dat ze natuurlijk garant staan voor de kwaliteit. Uiteindelijk samen geconcludeerd dat het niet aan wattnou lag, maar die conclusie maakten we samen, in plaats van dat de klantenservice meteen zegt dat het niet aan hun ligt. Ik ga direct bij hun een nieuwe tl buis bestellen.
meer dan tevreden!
goeie website in een tijd, waarin het onmogelijk is om een winkel, zoals die van jullie te bezoeken, alles was makkelijk te vinden. Supersnelle levering en service, dus top!
Snel advies gekregen en snel geleverd.
Perfect en (snelle) correcte levering!