Wijverkopentweedehandsfietsen Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben via de website geïnteresseerd geraakt in een mooie Koga fiets en ben vervolgens vandaag langs gegaan in Houten. Daar erg vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Heb een fijne testrit in de... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een Kiox 300 display gekocht, netjes geleverd en van uitzonderlijke goede kwaliteit. Een aanrader van formaat, makkelijk te installeren en te gebruiken. Heel tevreden over wijverkopentweedehandsfi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snel geleverd een kompleet nieuw achterwiel, goed verpakt en vandaag weer kunnen rijden. Bedankt!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Communicatie met de klant. Bedrijf maakt niet duidelijk waarom het later wil betalen voor de inkoop van een fiets. Navraag bij het bedrijf leidt tot afzien van de inkoop door het bedrijf. Het is niet... Ver más

La empresa ha respondido

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 85% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

55 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne service en goede fietsen

Erg goed geholpen in de winkel met de juiste fiets(en) te vinden. Fietsen van goede kwaliteit en redelijke prijzen.

25 de enero de 2023

Hoi Martin,

Bedankt voor de beoordeling

Met vriendelijke groet
Chris
van Wijverkopentweedehandsfietsen.nl

Goede fietsenmaker

Nu 2 keer voor reparatie geweest en beide keren zeer goed, vriendelijk en kundig geholpen. Chris is eerlijk, denkt mee en geeft goed advies. Hoe druk het ook was, hij kwam keurig zijn belofte na om mijn fiets dezelfde dag nog klaar te hebben. Topservice, ik kom daar zeker weer terug!

25 de enero de 2023

Hoi Marielle,

Bedankt voor de beoordeling

Het was me een genoegen je te mogen helpen

Met vriendelijke groet
Chris
van Wijverkopentweedehandsfietsen.nl

Een aanrader!

Een aanrader!
Fijn adres waar we vriendelijk geholpen worden door Chris. Zeer vriendelijk, eerlijk en deskundig advies. Hier gaan we zeker vaker komen.

20 de enero de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na een zoektocht op Marktplaats…

Na een zoektocht op Marktplaats en lokaal rondkijken naar een goede Koga met snaar en Alfine-8 naaf, toch afgereisd naar Houten. Plan was een F3 te kopen voor 1500 euro. De verkoper luisterde goed naar mijn wensen en gebruik van de fiets. Uiteindelijk ben ik met een Koga, maar dan een Traveller, met rvs-ketting en Alfine 11 naaf en aan mijn persoon aangepaste trappers weer naar huis teruggegaan. Voor hetzelfde bedrag, maar dan inclusief nieuwe fietstassen. Heb er nu een tijdje mee gereden: rijdt heel stabiel, als nieuw, zonder mankementen. Een missend dopje in de stuurbuis wordt nagestuurd. Ik ben heel tevreden.
Voor betaalbare kwaliteit én een persoonlijk advies kan ik de reis naar Houten iedereen aanraden.

13 de enero de 2023

goedendag,

goedendag,
Ik was op zoek naar een een 2e hands fiets op internet,en kwam toen bij wijverkoopen2ehands fietsen.
Dat is 250 meter van mijn huis. en daar kwam ik Cris tegen en die heeft me goed uitgelegd waar ik op moet letten bij het kopen van een fiets.En me daar de tijd voor heeft gegeven, en ik waardeer de eerlijkheid en vertrouwen die hij mij heeft gegeven. Ik ben heel blij met mijn Koga fiets. Wat betreft de winkel ziet het er niet uitdagend uit.. En beetje kil en donker. Ook heb ik gemerkt dat hij best wel druk is in zijn eentje met verkopen en reparaties uit te voeren. Maar ik ben super tevreden. gr Ko van dijk

6 de enero de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een vakman en goede service dichtbij huis!

Ik heb twee keer een nieuwe fiets gekocht bij Chris. Hij is een aardige en vooral kundige man die weet waar hij het over heeft. Hij heeft nadat de eerste fiets gestolen was ons erg goed geholpen en binnen een dag stond de nieuwe fiets van mijn dochter klaar. Hij biedt zeer goede service voor onderhoud, het bijwerken van krassen en goed advies mbt sloten. Een vakman dichtbij huis; wat wil je nog meer?

10 de enero de 2023

Hallo Arlette,

Service en snelheid !!

Op hele korte termijn hadden we 2x (nieuwe) fietsen nodig die gebruikt worden in de omgeving (school, sport en vrienden). Ze moeten tegen een “stootje” kunnen. Gisteren gebeld en vandaag gebruiksklaar opgehaald. Top service! Daar houden we van.. En dan ook nog een hele nette prijs!

6 de enero de 2023

Hallo JG,

Goede duurzame begeleiding

Goede begeleiding bij de keuze voor een fiets dat degelijk werkt. Daarnaast ben ik volledig eens met de visie van dit bedrijf.

8 de noviembre de 2022

Hallo Lieuwe Mulder,

Amazing service!

I bought a bike at Chris's shop. The service was amazing. I am about to buy a second bike there and recommended Chris to my friends.

22 de diciembre de 2022

Hallo Anna,

Alles prima afgehandeld

Ik heb een 2e-hands e-bike c4 display met losse ondersteuningsschakelaar gekocht.
Snel geleverd.
Op de foto was helaas een beschadiging slecht te zien. Hierover contact gehad en dit is ten volle tevredenheid opgelost.

21 de noviembre de 2022

Beste Sander Greve,

Bedankt voor u feedback.

Prima

Prima oplossing en snel reactie van klantenservice.

Bestelnummer: 29253

6 de diciembre de 2022

Beste A Y,

Bedankt voor u feedback.

Media 7 en 8 naaf besteld

Media 7 en 8 naaf besteld, netjes verpakt , niet duur , hier kan je gerust iets bestellen

6 de diciembre de 2022

Beste Ronnie,

Duidelijke advertentie met…

Batterijlader besteld. Duidelijke advertentie met artikelnummer, foto enz. En ook een correcte prijs

25 de noviembre de 2022

Beste Kris,

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goed maar met een beetje emoties

I took about a week to have the products dispatched.
My only issue was that the box was not sealed properly and it arrived basically half open. But the products were individually packed as well, so no issues.

10 de noviembre de 2022

Best Lulian,

Thank you for your feedback, we will certainly discuss this with DHL to see what was wrong.

Greetings Chris from Wijverkopentweedehandsfietsen.nl

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snel geleverd en juiste product…

Snel geleverd en juiste product ontvangen. Echter was de verpakking wel half open toen het aankwam (maar dit ligt grotendeels aan dhl), gelukkig zat het bestelde onderdeel er nog in. Het was een klein onderdeel, had dit ook in een brievenbuspakketje gepast.

1 de diciembre de 2022

Beste Selina,

Bedankt voor u feedback,
We gaan het bespreken met DHL over de beschadiging pakket

Groetjes Chris van wijverkopentweedehandsfietsen.nl

8 consejos para escribir buenas reseñas.