Valorada con 2 estrellas sobre 5

Nog nooit zo’n dure fiets gehad (2400) en nog nooit zo veel problemen. Ketting lag er verkeerd op, verkeerd aangelegd door achterderailleur. Tjong!!! Goedkoop snert belletje moet vastgezet worden m... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Totale ramp. Ik heb 2 jaar geleden een koga gekocht….duidelijk vermeld woon/werk verkeer, 40 km per dag. 3x nieuw achterwiel ( nu weer fiets bij de fietsenmaker) wiel schuurt, naaf problemen, niet af... Ver más

Información sobre la empresa

1. Mayorista de bicicletas

Escrito por la empresa

De beste en mooiste fiets maken voor de gepassioneerde fietser. Zonder compromissen. Dat is sinds 1974 de missie van KOGA.

• Industrieweg 4, 8444 AR, Heerenveen, Holanda

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 47% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

3,8

Todas las opiniones

184 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

de fiets klopt gewoon, behalve het pompje

de fiets klopt gewoon. 10-. de min is voor werkelijk het enige mislukte detail: het pompje en de bevestiging daarvan aan het frame. pompje is echt sub-KOGA standard en de bevestiging (2 beugeltjes op het frame) kun je er alleen af slijpen.

ik stel bij naar 9+ terwijl ik erover nadenk

30 de agosto de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

De zit houding van deze koga f3 8.0 is…

De zit houding van deze koga f3 8.0 is duidelijk verbeterd. De riem ipv ketting garandeert een soepele fiets beleving. De claim dat ie onderhoudsvrij is, klopt niet helemaal. Ik heb nu een nieuwe koga omdat de vorige (zelfde model) en versleten tandwiel achter had. Inderdaad niet de riem. Maar wel de aandrijflijn die onderhevig is an slijtage. Reparatie kosten zijn fors. Toch maar besloten om een nieuwe te kopen. Zelfde model. Dus dat zegt genoeg.

1 de julio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Op vrijdag een nieuwe KOGA besteld in…

Op vrijdag een nieuwe KOGA besteld in Nijkerk ( Ridder tweewielers). deze Koga was alleen in Klarenbeek op voorraad, op vrijdagmiddag is deze fiets opgehaald en zaterdagochtend kon ik meteen gaan fietsen op deze prachtige fiets. Wat een service!

24 de julio de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Recentelijk nieuwe evia automatic fietsen gekocht

Recentelijk nieuwe evia automatic koga’s gekocht. Moesten wel enorm wennen, dit is heel anders fietsen “als” normaal. Je moet wat kracht zetten om in het juiste cadans te komen en ook het wegrijden is apart, snel ronddraaiende pedalen. Wel handig bij stoplichten e.d. dan hoef je geen kracht te zetten. Over het algemeen zijn het fantastische fietsen, maar je moet zeker een paar weken erg wennen om vertrouwd te raken.

23 de agosto de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Inmiddels 800 km gefietst en ik moet…

Inmiddels 80 km gefietst en ik moet zeggen dat ik geen spijt heb van de aankoop. Koga Evia is voor mij een goede en mooie E-Bike. Voorheen had ik een Gazelle, maar die was niet stil; De voorvork hoorde je als je over een drempel ging of over een klinkerweg. En de motor met een extra overbrengwiel was storend hoorbaar. Deze Koga Evia fietst heerlijk en je hoort hem nauwelijks.

22 de agosto de 2026

Topfiets

Topfiets! Fijne houding, sportief maar zonder vermoeid te raken. Schakelt erg soepel, top verlichting.

22 de agosto de 2026

Slag in het wiel voor 1000 km

Ik heb en KOGA fiets gekocht en voordat ik 1000 kn heb gereden op deze gloed nieuwe fioets zit er al een slag in het achter wiel. Ik ben 65+ en doe al rjaren geen stoepranden en dat soort dingne meer waarvan je een slag in het wiel krijgt. KOGA zegt dat het buiten de garantie tijd valt. Voor zo'n kwalitiets foets mag een slag gewoon weg niet gebeuren. Ik mag zelf een neiuwe achteeile betale @ 285 Euro. ik ben dus niet blij met KOGA!

10 de julio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Koga E-Xite .....Wat een machine!!!

Enkele maanden geleden mijn 2e Koga E-bike gekocht .
Na enige twijfel dit keer besloten om over te gaan op de Koga E-Xite, al was het eerst de uitstraling die mij ertoe dreef om deze kanjer te kopen.
Jezus, wat een machine.
Geweldig lekker lopen en feilloze aansturing/bediening.
En wat een weggedrag, met z'n dubbele vering geweldig op elk terrein.
Spijt van de aankoop?
Nog geen minuut.

18 de agosto de 2026

Ik rij al jaren Koga.

Ik rij al jaren Koga.
Alleen jammer dat ik net een nieuwe heb gekocht en ze daarna failliet gaan.
Ik reken echt op een doorstart.
Mijn blanke lak laag laat op een klein stukje los. Dit is echt een productie fout, volgens de fietsenmaker zou deze door garantie vervangen worden maar dat is nu nog onzeker.

16 de agosto de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn Koga Evia is een goede aankoop.

Mijn onlangs aangeschafte Koga Evia Pro is een heerlijke fiets en met het Brooks zadel van van oude randonneur zit hij zeer comfortabel. De afwerking vind ik uitstekend. Je moet even wennen aan allerlei technische snufjes, maar als je eraan gewend bent, zijn ze erg handig. De service van de fietshandelaar is uitstekend. En het elektrische steuntje in de rug is echt fijn!

12 de agosto de 2026

Slechte kwaliteit met name de lak

Slechte kwaliteit met name de lak
Is niet meer de kwaliteit van uit heerenveen
Prijs is voor het product wat je nu krijgt veel te hoog
Smoodwelding zijn ze blijkbaar ook gedeeltlijk afgestapt

14 de mayo de 2026

fijne fiets

fijne fiets, na een fiets met automatisch schakelen weer een met zelf traploos schakelen. is weer wennen maar komt weer goed....

8 de agosto de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Al meer dan 15.000 km een tevreden Koga-fietser!

Ondertussen rijd ik al even rond met m'n elektrische fiets van Koga, en het moet gezegd: topkwaliteit, en een echt werkpaard!
Brengt me overal zonder problemen, is vrij goedkoop in onderhoud, en heeft op 4 jaar tijd quasi geen problemen opgeleverd.
Twee maal het display (en dus de stroom) dat plots uitviel omdat de batterij ervan plat was (snel opgelost) en één keer een storing die ook rap verholpen was en niet terugkeerde.
En de batterij? Nadat die na een goed jaar aanvankelijk minder capaciteit bleek te geven, blijft deze nog altijd op peil.
Al meer dan 15.000 km een tevreden Koga-fietser!

5 de agosto de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

KOOP GEEN KOGA FIETS

KOOP GEEN KOGA FIETS

Ik ben nu echt BOOS, HEEL BOOS. ADVIES KOOP GÉÉN KOGA FIETS!!!
Wij zijn de (ON)gelukkige eigenaren van 2 KOGA EVIA PT PRO fietsen van € 4899,00 per stuk
Vandaag zijn de twee zadelbouten van de fiets van mijn man afgebroken. Mijn man is 78 jaar. Gelukkig rijden wij nooit hard en kon hij snel reageren. Wij waren op dat moment in Katwijk en wonen in Voorburg. Gelukkig hebben wij een ANWB fiets pechhulp verzekering en na een uurtje wachten heeft de ANWB Wegenwacht de 2 bouten provisorisch vervangen. We zijn op weg naar huis meteen langs onze dealer gereden.
Bij mijn fiets (ik ben 77 jaar) is dit vorig jaar 2 keer gebeurd en toen viel alles nog onder garantie, maar nu is de garantie op 09-07-2026 afgelopen. Net te laat dus. De dealer heeft een nieuwe zadelpen gemonteerd en zou kijken of KOGA dit nog onder garantie wil betalen. Anders is het een dure grap voor ons.
Advies aan toekomstige fietsers: koop GÉÉN KOGA!!!!!!!

3 de agosto de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben echt de trotse eigenaar van deze…

Ik ben echt de trotse eigenaar van deze KOGA-fiets. Hij is eigenlijk gemaakt voor een Nederlander zoals ik. Het ontwerp, de mechaniek en de technische eigenschappen maken dat je de fiets wilt kopen - het is inderdaad een PRO-versie. De fiets rijdt lekker.
Bedankt, KOGA, voor het bouwen van zo'n krachtige fiets!

31 de julio de 2026

Fijne stadsfiets

Fijne stadsfiets voor iedereen die graag wat harder rijdt. De fiets is lekker stijf en de schijfremmen doen het ook goed 👍.

31 de julio de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

I bought a Koga F3 8.0 rigid

I bought a Koga F3 8.0 rigid. Beautiful, runs well, it is a dream!
Until it started to have a cracking voice from the front fork on the 3rd week. Apparently it is a well known issue and needs a quick fix once I get an appointment at the shop. It is not dangerous, but very annoying. It is way too expensive bike to sound like a 20 year old one. I am disappointed. Also the collaboration with SP connect brings questions as I don't find the solution user friendly.
Everybody speak very highly about Koga in the Netherlands and partly I agree, and there is another part where I am surprised. I wish Koga to solve this issue with F3 8.0.

28 de julio de 2026
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.