Jag tycker yepster är en jättebra app för ungdomar då det finns massa olika jobb och man kan anpassa efter avstånd om man är flexibel och kan åka längre. Appen är enkel att förstå både för den som gör... Ver más
La empresa ha respondido
Jag var i kontakt med supporten som bara finns i mail form och inte som chatt, jag löste problemet själv, men jag fick aldrig svar från supporten. Något som är dåligt med yepstr är att det finns ingen... Ver más
La empresa ha respondido
De som gjorde att jag hade en bra upplevelse var att allting är simpelt, och de finns hur mycket stöd som helst till hur man ska vara och tips så man kan bli mer gillad av familjerna. De är enkelt att... Ver más
La empresa ha respondido
Jag anlitade en barnvakt via Yepstr och jag måste säga att deras system känns både tryggt och säkert. Känns skönt att båda parterna identifierar sig med BankID och det känns bra att låta ungdomar komm... Ver más
La empresa ha respondido
Yepstr hjälper grannar ta hjälp av duktiga ungdomar i området för barnvakt, läxhjälp, hundpassning och trädgårdshjälp. Tryggt, enkelt och schysst.
Regeringsgatan 65, 11156, Stockholm, Suecia
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Så otroligt smidigt sätt att få extrahjälp vid kalastillställning, barnvakt eller annat. Känns dessutom tryggt med försäkringar, automatiskt RUT-avdrag mm. Rekommenderas varmt.

Respuesta de Yepstr
Jag har använt Yepster i olika omgångar och har alltid varit nöjd. En enkel app som gör det smidigt att matcha behov och tillgång.

Respuesta de Yepstr
Smidig och enkel tjänst för att anlita ungdomar till enklare jobb.
Seriös tjej som är tydlig och i svar och frågor. Gör ett bra jobb med en vänlig men bestämd hand, och klarar att hantera en lite mer krävande hund än en enklare sällskapshund.
Yepstr har blockat mitt konto pga av otydliga regler kring swish. Nu har jag 0 kontakt med min jobb och är nu en arbetslös student. Tycker det är helt sjukt att de inte ens kan låsa upp kontot en stund så jag kan få arbetsgivarnas telefonnummer.

Respuesta de Yepstr
Toppen att det finns en app som hjälper ungdomar att hitta jobb och vuxna att hitta hjälp!
Väldigt nöjd när vi väl hittade rätt person, gäller att fortsätta intervjua tills man hittar rätt. I vårt fall en Yepstr som bor i närheten vilket underlättar bokningarna. Appen gör det enkelt att boka, lägga in i kalendern och betala därefter. Rekommenderar varmt!
Vi har bara använt appen för barnpassning men har hittills varit väldigt nöjda både med appen och med barnvakterna vi har hittat. Jag tycker att det nya sättet med RUT och betalning i appen känns bra för då vet jag att allt sköts som det ska istället för att betala utanför appen.

Respuesta de Yepstr
Mycket bra Yep som var duktig med min katt. Däremot är betalningssystemet alldeles för komplicerat och rörigt. Varför har ni inte swish? Som det nu är måste man krångla mellan apparna, en gång för varje tillfälle. Det betyder att om jag skulle vilja boka Veronica för kattpassning under 7 dagar,2 ggr per dag, skulle jag behöva göra 14 krångliga betalningar! Inte bra!

Respuesta de Yepstr
Utmärkt! Dock onödigt att skicka meddelanden på via appen och med mail.
Enkelt och bra.
Fungerar super för oss.
Vi har haft läxhjälp 2 ggr nu.
Du styr själv när du vill boka och binder inte upp dig på något🙂

Respuesta de Yepstr
Yepstr är kanon! Kul att få hjälpa ungdomar att få lite extra pengar och visar på att det finns drivna ungdomar.
Trots detta är det ibland svårt att få kontakt snabbt. Är säker på att Yepstr håller på med en teknisk lösning för lösa detta. 👍

Respuesta de Yepstr
Väldigt få av de tjejer jag kontaktat för barnvaktshjälp har överhuvudtaget svarat (2 stycken).
Sen undrar jag över ett omdöme att skicka peppiga sms mitt i natten till era kunder. Fortsätter ni med de så kommer jag att lämna då det väcker migmoch mina barn.
Med vänlig hälsning,
Hannah Oxell
Superbra app, som gjorde att vi kunde anlita en duktig tjej för att passa våra barn en hel eftermiddag, trots att det var med kort varsel.

Respuesta de Yepstr
Väldigt enkel och smidig app. Lätt att använda och superlätt med betalningen efter att uppdraget är utfört 👍🏻

Respuesta de Yepstr
Más información sobre otros tipos de reseñas.