Ordered a part, which had proper quality, but didn't fit. Trusting on their return policy, I wanted to exchange it. Asking for a return email address I did not get a reply. Tried 2nd time , no success... Ver más
La empresa ha respondido
Hier bestel ik graag weer !!! Product goed verpakt en netjes op tijd geleverd, verder duidelijk via e-mail op de hoogte gehouden omtrent het verloop en direct een duidelijke factuur via mail bij gez... Ver más
Beste XXL Shop , Heb bestelling gedaan voor 17.30 uur volgende dag in huis . Service 10 bestelling 10 verzending 10 mail response 10 . Had centrale vergrendeling besteld werkt top Oms... Ver más
Producten besteld en in goede orde ontvangen. Echter 1 product voldeed niet aan de verwachtingen en wil ik retour zenden. Aanwijzingen van de website gevolgd: met ingevuld retour formulier opge... Ver más
La empresa ha respondido
- Wij zijn aangesloten bij webwinkelkeur! - Levering uit eigen voorraad - 30 dagen retourneren - Ideal, achteraf betalen met Klarna, VVV cadeaubon, Paypal met kopersbescherming en in 3 termijnen betalen met in3. - Voor 17:30 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden
Nieuwegracht 24-01(geen bezoekadres), 3763LB, Soest, Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Was mijn eerste keer bestellen bij xxlshop en dat was een goede ervaring! Was heel netjes verpakt in een goede passende doos, daar kan zelfs bol nog van leren. Voor herhaling vatbaar!
Een bijzondere ervaring. 1dag later dan beloofd werd het pakketje geleverd ,keurig gemaild. En een mooi kadootje als een soort excuses. Zelden zoiets aardigs meegemaakt bij online kopen!!
Chapeau.
Wat zijn het stelletjes oplichter product besteld binnen gekregen. Blijkt het product niet te zijn wat ik eigenlijk zocht, terug gestuurd krijg ik ineens een mail dat er iets ontbreekt een pinnetje. Dat pinnetje is nooit meegeleverd dat ik weet ik 100% want heb het pakket geopend op de aanrecht. Als er wat uit was gevallen had ik het zeker gezien! Maar dat zou een welles nietes spelletje met hun zijn.
Gedeeltelijk mijn geld terug gekregen. Dus product wordt weer verkocht naar de volgende dus dubbel geld opgepakt.
Correctie: Mail verkeerd gelezen hebben 80% teruggestort of product alsnog willen hebben. Heb indd gekozen voor geld terug maar alsnog vind ik dit apart omdat ik 100% weet dat er geen pinnetje was geleverd.
Update20 30/09 Mail ontvangen van xxlshop met een bedreiging dat ik schuldig maak aan smaad en laster. Ik heb aangegeven als zij vragen heb etc ben ik bereikbaar. Maar kreeg antwoord terug dat ik contact moest zoeken. Als jullie vragen/opmerkingen of willen oplossen kunnen jullie mij bellen. Ik ga niet jullie bellen heb het al druk zat :)
Update 9-10-2024: ONZIN!!! ik heb zeker contact met jullie gehad. Ik heb een mail gestuurd, dat jullie gewoon contact met mij konden opnemen als jullie dit wouden oplossen. En dit is niet gedaan ;)

Respuesta de xxlshop
Snelle levering, leuk artikel voor goede prijs/kwaliteit
FLUTBEDRIJF VERKOOPT KAPOTTE PRODUCTEN!
Bluetooth apparaat gekocht voor in de auto.. apparaat werkt niet.
Gemailed en een antwoord gekregen waarin ze doen alsof ze een oplossing geven voor het probleem. Daarna gemailed met vraag voor een echte oplossing en niks meer van gehoord.
OPLICHTERIJ!

Respuesta de xxlshop
Wil een artikel retourneren ,krijg helemaal geen response, schandalig ,ze hebben het artikel inmiddels terug ontvangen en chanteren met dat ik de review eerst moet verwijderen,dan pas krijg ik het bedrag teruggestort,volgens mij heb ik geen schadelijke review geschreven zoals zij beweren,ik ga helemaal niet kapot van die 22€ die ze niet terug willen storten,ik hoop dat ze er rijker van worden,dan moeten ze maar sneller reageren en gewoon terugstorten

Respuesta de xxlshop
Beschrijving komt niet overeen met geleverde artikel. Volgens beschrijving zou de wifi camera meerdere dagen zonder opladen kunnen werken. Op het doosje zelf staat max 8 uur stand alone. De bijbehorende app werkt voor geen meter, dus artikel teruggestuurd. Voor dat je dan je geld terug krijgt ben je weken verder. In ieder geval halen ze niet de beloofde 3 weken. Jij moet aan allerlei voorwaarden voldoen, anders nemen ze retour niet eens in ontvangst, maar zij hoeven zich niet aan hun eigen afspraken te houden. Het zou al anders geweest zijn als ze hier dan fatsoenlijk over zouden communiceren, bv met een mail dat ze het niet op tijd halen.
Het lukt dus schijnbaar wel om binnen een dag te reageren op een Trustpilot post. Zet deze mensen dan in bij de behandeling van retouren, of communiceer (bij mail ontvangst retourartiken) met de klant, vooraf! Niet eerst wachten tot de klant zich begint af te vragen hoe het met de status is.

Oplichterij !!!
Draadloze wifi deurbel met camera werkt niet via Android, hoewel xxlshop expliciet meldt van wel. Retouren kost 12,55 voor een voorgelogen artikel.
We melden dit aan testaankoop.
Nooit meer !

Respuesta de xxlshop
Mirascreen Airplay dongel gekocht via Bol.com van de xxlshop. Wat een troep, vol reclame, lukt me niet te installeren. Ik zou ergens anders gaan kijken!

Respuesta de xxlshop
Op maat een led bord besteld, resultaat erg mooi!
Wilde even sparren en mail contact was erg snel, gaf mij gelijk een goed gevoel.
Snelle afhandeling
Ja, nog bedsnkt voor de extra cover.
Hier bestel ik graag weer !!!
Product goed verpakt en netjes op tijd geleverd, verder duidelijk via e-mail op de hoogte gehouden omtrent het verloop en direct een duidelijke factuur via mail bij gezonden, bij veeeel webshops moet men leuren en zeuren voor een passende factuur...XXL shop ga zo door.
Ik begrijp dan ook niet dat redelijk wat mensen ontevreden lijken welke mijns inziens een totaal verkeerd beeld schept van dit bedrijf.
1 van mijn bestelde artikelen was stuk.contact opnemen ging erg snel en vlot.vervangend artikel wordt opgestuurd.heel correcte webwinkel.
Hij geeft helemaal niets om de klanttevredenheid. Het verkeerde product is verzonden, ik wilde het product retourneren en er werd € 6,89verzendkosten in rekening gebracht. Hij accepteert nooit zijn eigen fouten. Ik zou nooit zaken met ze doen!
Bestelling binnen 2 x 24 uur binnen. Ziet er erg verzorgd uit en ook het persoonlijk contact via de email is attent en adequaat. Aanrader dus!!
Ik had een camera besteld en toen die werd geleverd bleek hij niet compleet te zijn. Mail (met foto) gestuurd en in de reactie van de klantenservice stond dat hij wel degelijk compleet was. Vier keer heen en weer gemaild (vier verschillende medewerkers?) en uiteindelijk, na 5 dagen werd mijn verzoek gehonoreerd. Ik wacht nu al 2 dagen op het retourformulier (retouradres staat niet op de site) maar heb de hoop dat het voor kerstavond (want cadeau) geleverd is opgegeven. Dan toch maar een tip: Een telefonisch bereikbare klantenservice (of een receptionist die kan doorverbinden) want op deze manier is de afhandeling echt waardeloos. Geen XXL meer voor mij.
Echt alles ging goed en gemakkelijk. Van bestellen tot en met de levering. Ben dus helemaal happy:-))
Zeer fijne ervaring, leuk en snel contact alles werd keurig afgehandeld!
Dat dit soort bedrijven mag bestaan.
Het grenst aan oplichting.
Ondeuglijke zooi leveren, maar geen garantie verlenen.
Typisch geval van een namaak bedrijf.
Bestel gewoon rechtstreeks bij AliExpres.
Zelfde troep, ben je ook je geld kwijt.