Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geweldig service je denkt dat je scherm kapot is maar door scherm laagje van Youmobile YM glass protector heeft mijn voorkant scherm beschermd. Super blij.

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wilde mijn telefoon inruilen maar kreeg maar €70. Niet realistisch. Gegoogled, kwam bij deze club uit. Heldere procedure, nemen telefonisch snel op, bellen zelf i.p.v. alles per mail. Snelle uitbetal... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Verkoop iPhone RS aan you Mobile: Hoewel bedrag iets lager uitpakte dan schatting op basis van de door mij verstrekte info, ben ik tevreden met de uitkomst. Er was even iets misgegaan in de communic... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de celulares
  2. Tienda de accesorios para teléfonos celulares
  3. Tienda de informática

Escrito por la empresa

You Mobile is een veelzijdig bedrijf dat met tientallen jaren ervaring haar klanten een complete service biedt op het gebied van mobiele telefoons. Wij opereren onder drie labels, elk met een specifieke focus om aan al uw mobiele behoeften te voldoen. Onze webshop biedt een breed scala aan toestellen te koop aan, variërend van de nieuwste modellen tot betaalbare, betrouwbare opties. Bij You Mobile vindt u wat u nodig heeft voor een scherpe prijs. Daarnaast hebben we ons Buyback-programma, waar klanten hun oude toestellen gemakkelijk en snel kunnen verkopen. Dit programma is ontworpen om het inkoopproces eenvoudig en transparant te maken, zodat u zonder gedoe van uw oude toestel afkomt en er een eerlijke prijs voor ontvangt. Voor klanten die hun huidige toestel willen laten repareren, bieden we via GSM Reparatie Direct deskundige en snelle reparatieservices aan. Onze ervaren technici zorgen ervoor dat uw toestel weer als nieuw functioneert, ongeacht het probleem. Bij You Mobile combineren we onze uitgebreide ervaring met een klantgerichte aanpak, waardoor we een one-stop-shop zijn voor de verkoop, inkoop en reparatie van mobiele telefoons. Kwaliteit en betaalbaarheid staan daarbij altijd voorop.

4,3

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Wat een waardeloze winkel

Wat een waardeloze winkel! Niet bij kopen!
Na 3 maanden nog steeds niets ontvangen. Diverse malen contact opgenomen maar mijn artikelen opsturen, ho maar! Nooit meer.

Wat mij betreft -(min) 5 ster

15 de julio de 2022

Beste Ruud,
Jammer dat u opdeze manier onze service heeft ervaart maar het is niet onze bedoeling om opdeze om te gaan. Als we niet op het mail reageren, telefonisch zijn we altijd bereikbaar.
Hopelijk kunnen we u nog helpen en onze service aan u verbeteren.

You mobile Zwolle

Valorada con 4 estrellas sobre 5

you mobile

you mobile ziet er een beetje rommelig uit maar is een goeie winkel ik heb er een telefoon gekocht is mooi geen krassen niks

14 de marzo de 2022

Website geeft aan “voor 17h besteld

Website geeft aan “voor 17h besteld, volgende dag geleverd”. Nu na 5 dagen is status bestelling nog steeds “in behandeling”. Op vragen via contact formulier wordt niet gereageerd.

8 de febrero de 2022

Beste L.H.

Dat klopt voor 17h bestellen en volgende dag zal het geleverd worden. Het is ergens mis ingegaan dat het 5 dagen heeft geduurd onze excuses hiervoor.

You Mobile

Hele goede service!

Omdat we niet veel te besteden hebben kochten wij een goedkope telefoon, maar ondanks dat kregen wij een geweldige service. Alle gegevens werden overgezet, en niets was te veel gevraagd.
De winkel oogt een beetje rommelig, maar de service maakt dat meer dan goed. Perfect adres in Nijmegen dus :)

13 de julio de 2021

Top Reparatie

Ze hebben mijn telefoon die helemaal kapot was, heel snel en goedkoop kunnen maken. Ik ging er eigenlijk vanuit dat ik een nieuwe telefoon moest kopen. Ik ben ze heel dankbaar!

23 de noviembre de 2020

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Reparatie aan i pad zeer goed opgelost

Reparatie aan i pad: zeer duidelijk stappenplan met duidelijke begroting per stap. Op mijn verzoek zeer snel gerepareerd vanwege vakantie. De prijs viel mee. Een misverstand over het ophalen werd zeer voortvarend opgelost, buiten werktijd.
Een jaar eerder al een prima refurbished i phone 7 gekocht.

22 de septiembre de 2020

TOPSERVICE

Al jarenlang een fantastische service! Altijd even vriendelijk en behulpzaam. Erg vakbekwaam. Een echte aanrader in Nijmegen

16 de junio de 2020

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring. Via de site een afspraak gemaakt voor reparatie. Agenda en afspraken aangepast. Maar op maandag ochtend 08.juni 2020 niemand aanwezig op de afgesproken tijd. Erg jammer dit..
Hans Stappenbelt

8 de junio de 2020

Geachte klant,

Onze excuses dat we niet open waren om 11:00 uur. Onze collega vertrek vanuit Nijmegen vroeg, door het verkeer omstandigheden waren ze vandaag 10 minuten te laat. We hopen dat we uw afspraak nog kunnen nakomen.

Nogmaals onze excuses hiervoor.
YOU mobile Zwolle

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super geholpen in deze zaak

Super geholpen in deze zaak, met kennis van zaken en vriendelijkheid. Als digibeet is hulp soms nodig en geen aannames. Bij grote winkels in t centrum gaat t toch vaak mis op dat gebied. Aanrader, voortaan naar de You mobile Diezerkade 15a

20 de febrero de 2020

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Scherm voor mobiel laten vervangen

Scherm voor mobiel laten vervangen, eerst een paar keer moeten vragen of het scherm binnen was. Scherm voor vervangen waardoor het achterscherm van de Samsung J720 totaal vernield is bij de reparatie van het voorscherm. Er zou contact opgenomen worden i.v.m. repareren van het achterscherm. Ruim een maand later wachten wij nog op een telefoontje. Laat je telefoon niet repareren bij deze oplichters!

11 de diciembre de 2019

Geachte meneer,

Wat vervelend dat dit is gebeurt. Graag willen wij weten of u wel bij het juiste bedrijf bent want wij kunnen u niet vinden in ons systeem en bij elke reparatie zetten wij dat in het systeem. Ook als er iets is mis gegaan bij de reparatie zetten wij dat apart neer op de computer. Het is natuurlijk heel vervelend dat u bent opgelicht maar wij weten zeker dat u het niet over ons bedrijf heeft. Graag zouden wij willen dat u een keer langskomt zodat wij kunnen kijken wat er aan de hand is met de telefoon.

You-Mobile

Superservice!

Ze staan altijd voor je klaar, als je een vraag of probleem hebt. Superservice!

19 de octubre de 2019

Valorada con 1 estrellas sobre 5

YouMobile. Waardeloze service. Schande.

Via Groupon een bon gekocht voor vervanging batterij IPhone SE in Zwolle. Op de afgesproken tijd is de monteur niet aanwezig, komt na een half uur pas opdagen, dit was al een slecht begin. Iphone werkte voordien naar behoren, nu doet de telefoon niets meer, wil totaal niet meer opladen, na vervanging batterij. Bedrijf verschuilt zich achter een probleem met het moederbord, maar biedt geen verdere oplossing aan. Waardeloze service/hulp. Zwaar ontevreden. Geld kwijt aan de Groupon en een defecte telefoon.

16 de octubre de 2019

Beste klant,
Jammer dat u ons een negatief review geeft. We hebben deze tekst, als eerst aan u verteld (batterij reparatie; Klant is verteld over complicatie van batterij. is akkoord gegaan.

Dat de batterij percentage niet goed aangeeft. Staat ook in uw bon wat we hebben mee gegeven en ook aan u uitgelegd.

We hebben vanaf begin aan u verteld en aangegeven dat er risico is. Echt jammer dat u uiteindelijk eerst begrip kon tonen, dat u het toch wilt repareren. Als het eenmaal batterij is vervangen dan weet u niks over de info wat we eerst hadden verteld, voor dat we wouden repareren.

U raakt de geld van Groupon niet kwijt. Als de reparatie terug wilt draaien, kunt u gerust terug komen. U kunt Groupon mail sturen, dat de reparatie niet gelukt is. Groupon zal met ons contact opnemen en wij geven bevestiging dat het reparatie niet gelukt is en de bedrag krijgt u weer terug.

U bent altijd welkom om nog de probleem te kunnen oplossen, wij geven altijd een oplossing aan onze klanten en we laten nooit zomaar een klant weg lopen zonder oplossing.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.