Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geweldig service je denkt dat je scherm kapot is maar door scherm laagje van Youmobile YM glass protector heeft mijn voorkant scherm beschermd. Super blij.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Reparatie aan i pad: zeer duidelijk stappenplan met duidelijke begroting per stap. Op mijn verzoek zeer snel gerepareerd vanwege vakantie. De prijs viel mee. Een misverstand over het ophalen werd zee... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Verkoop iPhone RS aan you Mobile: Hoewel bedrag iets lager uitpakte dan schatting op basis van de door mij verstrekte info, ben ik tevreden met de uitkomst. Er was even iets misgegaan in de communic... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de celulares
  2. Tienda de accesorios para teléfonos celulares
  3. Tienda de informática

Escrito por la empresa

You Mobile is een veelzijdig bedrijf dat met tientallen jaren ervaring haar klanten een complete service biedt op het gebied van mobiele telefoons. Wij opereren onder drie labels, elk met een specifieke focus om aan al uw mobiele behoeften te voldoen. Onze webshop biedt een breed scala aan toestellen te koop aan, variërend van de nieuwste modellen tot betaalbare, betrouwbare opties. Bij You Mobile vindt u wat u nodig heeft voor een scherpe prijs. Daarnaast hebben we ons Buyback-programma, waar klanten hun oude toestellen gemakkelijk en snel kunnen verkopen. Dit programma is ontworpen om het inkoopproces eenvoudig en transparant te maken, zodat u zonder gedoe van uw oude toestel afkomt en er een eerlijke prijs voor ontvangt. Voor klanten die hun huidige toestel willen laten repareren, bieden we via GSM Reparatie Direct deskundige en snelle reparatieservices aan. Onze ervaren technici zorgen ervoor dat uw toestel weer als nieuw functioneert, ongeacht het probleem. Bij You Mobile combineren we onze uitgebreide ervaring met een klantgerichte aanpak, waardoor we een one-stop-shop zijn voor de verkoop, inkoop en reparatie van mobiele telefoons. Kwaliteit en betaalbaarheid staan daarbij altijd voorop.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie. Ik wist precies wat ik moest doen. Snelle reactie en afhandeling zoals afgesproken. Ik zou een vriend/kennis jullie aanbevelen.

27 de diciembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wilde mijn telefoon inruilen maar kreeg…

Wilde mijn telefoon inruilen maar kreeg maar €70. Niet realistisch. Gegoogled, kwam bij deze club uit. Heldere procedure, nemen telefonisch snel op, bellen zelf i.p.v. alles per mail. Snelle uitbetaling. Super!!

10 de diciembre de 2024

Super snelle service

Super snelle service. Je wordt goed op de hoogte gehouden en fijne prijs gehad voor mijn iPhone 13 Pro Max.
Zeker een aanrader 🙌

25 de noviembre de 2024

iPhone12 Max Pro voor superprijs

Wat een verademing om ook eens contact te hebben met professionals. Mensen die weten waar ze het over hebben en dat verpakken met een dosis humor.
Absoluut kies ik deze partij de volgende keer weer.

20 de noviembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service, goede prijs!! Ze komen hun afspraak na.

Telefonisch contact gehad, telefoon ingeruild en binnen 24 uur netjes mijn geld op de rekening.
Zeer tevreden!!

24 de octubre de 2024

Onbestaande garantie

Onbestaande garantie

Nog geen 2 jaar geleden heb ik een refurbished Iphone van hen gekocht via refurbished.nl.
Ondertussen heeft deze problemen met de batterij.
Ik heb 2 weken geleden via het contactformulier van refurbished.nl een vraag aan hun gesteld hierover: Geen reactie.
Dan maar 8 dagen via hun eigen klantenservice, weer geen antwoord.
Kortom, nooit meer voor mij op deze manier.

3 de septiembre de 2024

Beste Trevorken,
Voor problemen met uw refurbished iPhone en de bijbehorende garantie dient u zich rechtstreeks te wenden tot Refurbished.nl. Zij waren een afnemer van ons, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor hun garantiebeleid. Wij raden u aan contact met hen op te nemen voor verdere ondersteuning.

Prima service, goede prijs

iPhone verkocht, boden een goede prijs. Snel afgehandeld, uitbetaald binnen een dag.

29 de agosto de 2024

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service, goede prijs. Ze komen hun afspraak na. Je krijgt een melding als ze jouw telefoon hebben ontvangen. Binnen 3 uur na de melding is de telefoon gecontroleerd (op een zaterdag) en staat het geld op de rekening.

24 de agosto de 2024

Fantastic!!

Fantastic, clear and transparent Service! Super satisfyied! Highly recommended to anyone who wants / needs to sell his iPhone!

23 de agosto de 2024

Thank you for the great review. We hope to see you again! ~ The You Mobile team

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een goede en snelle afhandeling

Bij de verkoop van mijn iPhone nam YouMobile direct contact op. Toen ik een probleem had met de verzending werd dit direct en goed verholpen. Direct na de ontvangst van de telefoon werd mij een heel goed bod gedaan en na mijn akkoord stond het geld binnen een uur op mijn rekening. Wat een super dienstverlening!

7 de agosto de 2024

Great customer service

I bought a refurbished cell phone on refurbed. The purchase process went smoothly, the delivery was well packaged and arrived quickly. I then sent the cell phone back because I had decided on a different model. The return shipping and the entire customer service were also remarkable, uncomplicated and the refund arrived quickly in our account as expected. I would happily order from Youmobile again

18 de abril de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hier geen telefoon kopen. Alleen maar hoofdpijn

Refurbished telefoon gekocht. Laad niet op. Tot 3 keer terug gebracht. Zou zijn opgestuurd, wat ik niet geloof.wat het laad nu nog steeds niet op. Uit frustraties een nieuwe telefoon gekocht bij een betrouwbare telefoon winkel.

10 de enero de 2024

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Allereerst vinden we het vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent. Bij ons heeft u recht op 24 maanden garantie. We zullen het probleem oplossen door de klacht te verhelpen. Als dat niet mogelijk is, bieden we de mogelijkheid om uw telefoon om te ruilen voor een ander exemplaar.

U heeft uw aankoop gedaan bij onze vestiging in Zwolle, en wij streven altijd naar het beste voor onze klanten. Het betreft een elektronisch product, en het feit dat het refurbished is, heeft geen invloed op de garantie. Ook bij nieuwe telefoons kunnen zich problemen voordoen. Het spijt ons dat u dit anders heeft ervaren. We hopen dat we in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen. We staan altijd open om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Uw eerlijke review draagt bij aan de verbetering van onze processen. Dank hiervoor.

Met vriendelijke groet, YouMobile Klantenservice

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ondermaats, dit bedrijf vermijden indien mogelijk.

Refurbished Ipad 2019 gekocht in staat "goed".
Niks goeds aan. Ding is echt in verre van goede staat. Ja je kan een krasje o.i.d. verwachten. Maar deze is meer kras dan scherm. Oplaadpoort niet schoongemaakt, zat nog allerlei zooi in. Dus echt onhygienisch.
Daarnaast is de ipad geleverd zonder enig verpakkingsmateriaal en simpelweg in twee doosjes. Een keer een goeie trap/val en ipad had doormidden geweest.
Al met al dus niet over te spreken. Ik raad je aan een andere refubisher uit te kiezen. Zijn er genoeg voor dezelfde prijs.

1 de diciembre de 2023

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Allereerst wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent met de kwaliteit van onze iPad. Een iPad in de conditie “goed” is in technische topconditie, maar bevat wel duidelijke zichtbare kras(sen). Daarentegen worden de iPads door ons quality and controll team nagelopen en opgepoetst voor de eindklant. Dat het hier niet goed is gelopen betreurt ons enorm. Uiteraard staat het u vrij zonder opgaaf van redenen het product binnen 30 dagen te retourneren. Wij zullen dan zorg dragen dat het aankoopbedrag binnen enkele dagen op de rekening staat bij u.

Onze excuses voor het ongemak. Uw oprechte review draagt bij aan verbetering van onze processen, dank hiervoor.

YouMobile Customer Service

Valorada con 2 estrellas sobre 5

A week of waiting and calling without any result

Very frustrating experience. Ordered a phone from YouMobile, it was supposed to be delivered the next day. The shipping company, GLS, sent me Track&Trace which showed that the phone was delivered to the parcel shop but when I came to pick it up, the shop didn't have my package. Took me a day and many phone calls to finally find their customer service phone number and to find out that the driver dropped my phone at some unknown location. GLS referred me back to YouMobile, which said they would send me a new phone the same day, so it would arrive the next day. Next day - nothing (for some reason GLS did not pick up the package). The day after - they say they decided to stop working with GLS because many customers had the same problem as me.
Bottom line: instead of 'delivered within 1 working day', I had to wait 6 days and received nothing. I understand that it was GLS's fault, but YouMobile could notify me earlier that they had some problems instead of assuring me it will be alright and making me wait and call them every day myself. If I knew it earlier I could have ordered from a different shop and get the phone that I really needed for a trip on time.
Very, very disappointed about this experience.
On a good side, the guy from the YouMobile customer support was friendly and compassionate.

25 de noviembre de 2023

Beste Elizaveta Loseva,

I'm sorry to hear about your frustrating experience. We understand the importance of a smooth delivery process, and it's disheartening to hear that there was an issue with your order. Please accept our sincere apologies for any inconvenience this may have caused you.

To address this matter promptly, we will investigate the situation with GLS and the parcel shop to locate your missing package. We take these issues seriously.

Once again, we apologize for any inconvenience you've experienced, and we appreciate your patience as we work to resolve this issue promptly.

Best regards,
YouMobile Customer Service

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.