Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

YLFLs utbud har lyfts under senare år och jag har därför beställt allt mer i klädväg från dem. Även leveranserna har blivit bättre och mer pålitliga. Jag rekommenderar att ringa in sina beställningar.... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har aldrig varit om så dåligt och helt inkompetent service! Lovar kompensera vid deras misstag,med 20% rabattkod som de aldrig skickade o när man åter klagar får man besked att rabatten- den vi aldr... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jag uppskattar att det finns näthandel OCH personlig telefonkontakt eftersom det kan bli fel över nätet och låsa sig. Produktutbudet bra. Älskar att ni har så mycket bomull. Leveranstiden OK, men …… r... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag tycker att ni har SÅ mycket trevliga kläder att välja på. Mönster, färger, storlekar, stilar etc. Fler än många andra. Storlekstabell på varje plagg, så jag har inte haft problem med att få rätt... Ver más

1. Tienda de ropa para mujeres

Escrito por la empresa

Your Look… for less!, den prisvärda modebutiken på nätet för damer och herrar över 50 år! Sedan 1997 erbjuder vi snygga kläder där både kvaliteten och priset stämmer. Vårt främsta mål är att erbjuda våra kunder, särskilt damerna, möjligheten att beställa snygga och prisvärda kläder i alla storlekar till ett och samma pris. Det finns snygga kläder, underkläder och skor online på Your Look… for less! Vi har ett stort utbud med stor variation och utgår alltid från våra grundprinciper: Kläder online i våran nätbutik - enkelt och billigt.

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

1 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Todas las opiniones

161 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Passformen på de mesta kläderna är bra.

5 de octubre de 2025

Hej Britt-Marie!
Vad härligt att våra kläder passar dig så bra. Vad kan vi göra för att förtjäna 5 stjärnor från dig? Vi skulle gärna vilja veta hur vi kan förbättra oss så hör gärna av dig igen!

Stort utbud

Stort utbud, bra priser, mycket att välja på

4 de octubre de 2025

Respuesta de Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hej Hulda och tack för dina fina ord! Vi är glada att du är nöjd med vårat utbud.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alla storlekar passar en mogen kropp.

Alla storlekar passar en mogen kropp.
Särskilt långbyxor anpassade i längd,slipper fålla upp 1dm el mer.
Bra pris på varorna.

21 de septiembre de 2025

Respuesta de Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hej Margareta! Tack för din recension! Vi är glada att höra att våra priser gillas och att kläderna passar bra.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Samma pris för alla storlekar

Samma pris för alla storlekar, prisvärda kläder.

21 de septiembre de 2025

Respuesta de Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hej Else-Marie! Exakt riktigt! Oavsett storlek så betalar du samma pris för varan. Vi tackar dig för din recension av oss. Om du har några tankar kring hur vi kan få 5 stjärnor av dig, hör gärna av dig direkt till oss med fler synpunkter.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag har lärt mig era storlekar så det…

Jag har lärt mig era storlekar så det jag beställer passar mig perfekt.

2 de septiembre de 2025

Respuesta de Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hallå Paula! Tack så mycket för din recension. Vad härligt att du har hittat vad som passar just dig; det är exakt det vi strävar efter. Vi har en storleksguide på våran hemsida som många tycker är hjälpsamma, kan det vara så att du har använt den? :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ni har bra priser och stort sortiment…

Ni har bra priser och stort sortiment har köpt många plagg från er. Jag är supernöjd med era varor.

20 de septiembre de 2025

Respuesta de Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hej Carina! Vad härligt att du är nöjd som återkommande kund. Vi är tacksamma för din kommentar och vi ser fram emot att fortsätta göra dig nöjd i framtiden.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Nöjd med kvalitet o storlekar som…

Nöjd med kvalitet o storlekar som passar mej. Tycker däremot att priserna har stigit o allt har blivit dyrare.

8 de septiembre de 2025

Respuesta de Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hej Anita! Tack för din kommentar. Vi strävar alltid efter bra kvalitet till lägre pris än våra konkurrenter och vi hoppas att våra priser kan övertyga dig i framtiden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alltid snabb leverans och alltid lika…

Alltid snabb leverans och alltid lika nöjd med det jag beställer Ni har lång byxor lagom långa till mig
Mvh Bodil Linde

11 de septiembre de 2025

Respuesta de Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hej Bodil och tack för din ärliga recension!
Vi blir så glada att vårat utbud tillfredsställer.

Lagom i storlek

Lagom i storlek, bra kvalitet.

17 de septiembre de 2025

Hej Anders!
Tack för dina fina ord. Vi hoppas att vi hörs snart igen!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dat je genaaid wordt met code’s van verzendkosten

Heb 1sept jl een bestelling voor m’n schoonmoeder gedaan. Code voor gratis verzending ingevoerd(5,50 scheelt toch voor 86jarige). Maar goed de kleding betaald, krijg ik nu mail met dat er nog betaling moet worden gedaan van €15,15. Dus in de telefoon geklommen hoe ze aan bedrag komen. Nou weet nog niet maar verzendkosten zaten hier ook bij in. Betalen dus. Begint de medewerkster ineens met geïrriteerde stem dat comp code niet heeft gepakt. Dus geen rechtop. Ik zeg en rest bedrag buiten €5,50 om (9,65)waar komt die weg. Ja dat heeft u niet overgemaakt. Laat ik hiervoor hetzelfde hebben beleefd bij de Witt mode. Dit is zeker weten hetzelfde bedrijf. Je betaald hier alleen dubbele voor zelfde artikel. En de dames aan telefoon zijn geïrriteerd en niet luisterend. Dames zeg ik dan druk ik het wel heel vriendelijk uit. Dit is het bedrijf your look for less

16 de septiembre de 2025

Hello Ria,
Thank you for sharing your feedback. However, it seems that you have mistakenly reviewed the wrong company (Your Look... for less! Sweden). For your concerns regarding your order or other matters, please reach out directly to Your Look... for less! Netherlands (klantenservice@your-look-for-less.nl).

Kind regards,

Jämna storlekar

Jämna storlekar
Behöver sällan skicka tillbaka för att byta.

14 de septiembre de 2025

Hej Valborg,

Vad roligt att höra att våra storlekar passar bra! Tack för din feedback, det betyder mycket för oss att du slipper returer.

Vi hoppas att det inte dröjer för länge innan vi hörs igen!

Mycket bra varor

Mycket bra varor. Bra bemötande på kundkontakt, då jag inte fått fakturan i försändelsen de sista fyra gångerna, ej heller påminnelser. Dessa skulle skickats per e-mailadress, vilket inte skett. Nu har jag blivit lovad faktura i paketet vid nästa köp.
Hoppas det blir så,

27 de agosto de 2025

Hej Cecilia,

Tack så mycket för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med våra varor och vår kundkontakt.

Vi ber om ursäkt för att du inte har fått fakturan i försändelsen de senaste gångerna. Kollegorna har ordnat så att fakturorna kommer med i paketet igen.

Om du har några frågor kan du kontakta oss när som helst.

Kundservice Your Look... for less!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Varorna såg bra ut och har skickat…

Varorna såg bra ut och har skickat efter många gånger och alltid varit nöjd

1 de septiembre de 2025

Respuesta de Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hej Margret! Tack så mycket för din fina recension. Vi ser fram emot att fortsätta göra dig nöjd i framtiden!

Kundservice Your Look... for less!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Dålig hjälp

Beställde ett paket åt mig och ett paket åt min mamma (som är gammal nog att inte kunna beställa själv på nätet). Fick endast ett paket fri frakt. Lite dåligt när de gått ut med erbjudande om detta och det ska till 2 personer. Kundtjänst ville inte ordna det.

18 de agosto de 2025

Hej Mikaela,

Tack för din feedback och att du delar med dig av dina erfarenheter. Vi beklagar verkligen att du har haft denna upplevelse med din senaste beställning och att det har skapat frustration.

Vi vill gärna undersöka detta närmare och se vad vi kan göra för att rätta till situationen.

Vi uppskattar din lojalitet som kund och vill gärna göra allt vi kan för att lösa situationen tillsammans. Om du har möjlighet, vänligen kontakta vår kundtjänst igen så att vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Du kan nå oss via telefon, e-post eller chatt.

Vi hoppas att du ger oss en ny chans i framtiden!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

You have charged for something we do…

You have charged for something we do not know what it is. You do not answer on the phone, nor to the 2 emails sent to you with questions about what you refer to being ordered. You have sent all this to an 87 year old woman who you finanlly thretend with Alektum inkasso.A BIG VARINING for your company and your Custom Service do not exist! Shame on you!

31 de julio de 2025

Hi Christina,

Thank you for your feedback and for sharing your experience.

We would like to investigate your case further to understand exactly what happened here.

If you have the opportunity, please contact our customer service again so that we can assist you in the best possible way. You can reach us by phone (077 - 66 50 300), email (kundservice@ylfl.se) or chat.

Best regards

Fina och bra kläder

Fina och bra kläder

9 de agosto de 2025

Respuesta de Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hej Ulf! Tack för att du lämnar en recension om oss. Skulle du ha några synpunkter på hur vi kan bli ännu bättre, är du välkommen att kontakta oss direkt!

Bra passform rimligt pris

8 de agosto de 2025

Respuesta de Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hallå Eva-Birgitta! Kort och gott en fin recension. Det här är två av våra målsättningar med våra kläder. Något alla passar i, samt har råd med! Vi tackar för din recension.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag tycker att kläderna jag köpt…

Jag tycker att kläderna jag köpt motsvarar förväntningarna!

8 de agosto de 2025

Respuesta de Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hej Eva! Vad härligt att dina nya kläder motsvarar dina förväntningar! Skulle du mot förmodan ha några synpunkter på förbättringar, får du gärna höra av dig!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Går fort att få beställningen

Ni skickar fort, det går snabbt och lätt att hämta på ombudet.

25 de julio de 2025

Respuesta de Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hej kära kund! Vi är glad att du är nöjd med våra leveranstider och tackar för att du har lämnat ett positivt omdöme.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestelling niet terug te vinden bij bedrijf

Twee keer bestelling gedaan. Twee keer bevestiging in de mail maar geen levering van spullen. Volgens de klantenservice heb ik nooit bestelling geplaatst omdat zij de bestelnummers niet terug kunnen vinden, ondanks mijn bevestigingsmail.

7 de julio de 2025

Goedendag,
Graag ontvangen wij een mail naar de klantenservice, zodat wij het voor u kunnen nakijken.
service@heine-shop.nl

8 consejos para escribir buenas reseñas.