Zeer goede service. Ik ben vriendelijk en snel geholpen. Alles werd duidelijk uitgelegd en mijn verzekering is goed geregeld. Ik ben zeer tevreden en raad dit bedrijf zeker aan.

Información sobre la empresa
- Corredor de seguros
- también en la categoría
- Seguros para empresas
Sobre zakelijkeverzekering.nl
Escrito por la empresa
zakelijkeverzekering.nl – snel, persoonlijk en duidelijk
Bij zakelijkeverzekering.nl maken we verzekeren eenvoudig voor ondernemers. We werken met korte lijnen, snelle service en een vaste regionale adviseur die jouw situatie kent.
Waar we in uitblinken
- Specialist in pakketten: van aansprakelijkheid en inventaris tot rechtsbijstand – afgestemd op jouw risico’s.
- Zakelijke autoverzekeringen: van één bedrijfsauto tot een compleet wagenpark, snel geregeld met de juiste dekking.
- Persoonlijk contact: geen callcenter, maar een direct aanspreekpunt dat meedenkt en snel schakelt.
- Transparant advies: heldere uitleg zonder kleine lettertjes – jij weet precies waar je aan toe bent.
Waarom ondernemers voor ons kiezen
- Snelheid: offertes en wijzigingen vlot geregeld.
- Prijs-kwaliteit: wij vergelijken meerdere verzekeraars voor de beste match.
- Service bij schade: we staan naast je en houden het proces simpel en eerlijk.
Wil je weten welke dekking het beste past bij jouw onderneming? Bekijk onze mogelijkheden of neem direct contact op met je regionale adviseur.
zakelijkeverzekering.nl – zekerheid, snelheid en persoonlijk contact voor ondernemers.
Direct contact, persoonlijk en vertrouwd
Escrito por la empresa
- De service naar onze klanten staat bij ons écht op 1
- Een klant staat bij ons echt centraal, we zijn er voor jou als je ons nodig hebt. Dat is bij het vergelijken en bij een schade. Verder groeien we met jou mee op alle vlakken. Een partij waar je op kan bouwen, met een adviseur waar je direct mee in contact staat.
Torenallee 101, 5617BR, Eindhoven, Holanda
- 0882470249
- info@zakelijkeverzekering.nl
- zakelijkeverzekering.nl
Invita a los clientes a opinar
Goede ervaring 👍
Zeer goede service
Was makkelijk via telefoon en en goed…
Was makkelijk via telefoon en en goed advies gegeven..
Heel erg snel en netjes alles goed…
Heel erg snel en netjes alles goed geregeld zonder hoofdpijn.
Prettige en duidelijke schadeafhandeling
Wij zijn erg tevreden over de schadeafhandeling. Het contact verliep prettig en duidelijk, en we zijn goed geholpen tijdens het hele proces. Alles is netjes en professioneel afgehandeld. Bedankt voor de goede service!
Goede begeleiding gehad bij het…
Goede begeleiding gehad bij het uitzoeken van de beste verzekering met de beste dekking. Vanaf nu zal ik al mijn verzekeringen via dit bedrijf laten verlopen. Toppers!
Was heel goed en snel geholpen met goeie prijs en heel goeie advises normals bedankt aan Hermen
Heel erg goed
Top bedrijf! Aanrader
Ik was op zoek naar een passende verzekering voor mijn eenmanszaak en wist niet zo goed waar ik moest beginnen. Ik kwam dit bedrijf tegen en kwam al snel in contact Frank. Hij stelde me een aantal vragen en heeft daarna exact uitgezocht welke verzekering passend was voor mijn bedrijf. Super vriendelijk, geduldig en geen enkele vraag was te veel. Ik zou dit bedrijf oprecht aan iedereen aanraden. Ontzettend bedankt voor alle hulp Frank!
Goed en duidelijk advies
Goed en duidelijk advies. Hele goede en fijne communicatie. Gijs heeft ons perfect voorzien van de juiste verzekeringen. Heel tevreden mee.
Goed ik ben heel dankbaar met u help
Prettige ervaring
Snel, helder en zonder gedoe. Zakelijkeverzekering.nl snapt dat ondernemers geen zin hebben in een urenlang traject. Binnen een paar klikken precies de polis die past bij mijn onderneming, tegen een scherpe prijs. Geen blabla, gewoon goed geregeld!
De allerbeste!!!
De adviseur heeft me uitstekend geholpen, de contact liep vlot en het is ook iemand die je helemaal begrijpt wat je niet altijd over sommigen kan zeggen.. besloten om zeker bij deze heer terug te komen als ik een nieuwe verzekering ga afsluiten. Dikke vette duim voor deze meneer!!!

They are very helpful
They are very helpful. Always there for any questions. Easy process of finding a right insurance. I'm very satisfied.

Prima
Prima! Heel goed geholpen met heel veel geduld uitzoeken wat de beste is voor mijn situatie. Bedankt!

Respuesta de zakelijkeverzekering.nl
Alles word van a tot Z uitgezocht naar wens …
Alles word van a tot Z uitgezocht naar jou wensen. Het zijn korte lijnen waardoor je snel en goed geholpen word

Echte aanbeveling
Echte aanbeveling, goede service luisterd naar wat je wil en wat je vraag is en je krijg de passende verzekering die je nodig heb.

huisverzekering
wij zijn erg goed geholpen door Gijs. verschillende mogelijkheden getoond en bij vragen snel een antwoord.
wij kunnen hen zeker aanbevelen.