Banner for zakelijkeverzekering.nl

zakelijkeverzekering.nl Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer goede service. Ik ben vriendelijk en snel geholpen. Alles werd duidelijk uitgelegd en mijn verzekering is goed geregeld. Ik ben zeer tevreden en raad dit bedrijf zeker aan.

Información sobre la empresa

1. Corredor de seguros
  2. también en la categoría
  3. Seguros para empresas

Sobre zakelijkeverzekering.nl

Escrito por la empresa

zakelijkeverzekering.nl – snel, persoonlijk en duidelijk

Bij zakelijkeverzekering.nl maken we verzekeren eenvoudig voor ondernemers. We werken met korte lijnen, snelle service en een vaste regionale adviseur die jouw situatie kent.

Waar we in uitblinken

• Specialist in pakketten: van aansprakelijkheid en inventaris tot rechtsbijstand – afgestemd op jouw risico’s.
  • Zakelijke autoverzekeringen: van één bedrijfsauto tot een compleet wagenpark, snel geregeld met de juiste dekking.
  • Persoonlijk contact: geen callcenter, maar een direct aanspreekpunt dat meedenkt en snel schakelt.
  • Transparant advies: heldere uitleg zonder kleine lettertjes – jij weet precies waar je aan toe bent.

Waarom ondernemers voor ons kiezen

• Snelheid: offertes en wijzigingen vlot geregeld.
  • Prijs-kwaliteit: wij vergelijken meerdere verzekeraars voor de beste match.
  • Service bij schade: we staan naast je en houden het proces simpel en eerlijk.

Wil je weten welke dekking het beste past bij jouw onderneming? Bekijk onze mogelijkheden of neem direct contact op met je regionale adviseur.

zakelijkeverzekering.nl – zekerheid, snelheid en persoonlijk contact voor ondernemers.

Direct contact, persoonlijk en vertrouwd

Escrito por la empresa

De service naar onze klanten staat bij ons écht op 1
Een klant staat bij ons echt centraal, we zijn er voor jou als je ons nodig hebt. Dat is bij het vergelijken en bij een schade. Verder groeien we met jou mee op alle vlakken. Een partij waar je op kan bouwen, met een adviseur waar je direct mee in contact staat.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

50 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Zeer goede service

17 de septiembre de 2026

Prettige en duidelijke schadeafhandeling

Wij zijn erg tevreden over de schadeafhandeling. Het contact verliep prettig en duidelijk, en we zijn goed geholpen tijdens het hele proces. Alles is netjes en professioneel afgehandeld. Bedankt voor de goede service!

8 de septiembre de 2026
Opinión espontánea

Top bedrijf! Aanrader

Ik was op zoek naar een passende verzekering voor mijn eenmanszaak en wist niet zo goed waar ik moest beginnen. Ik kwam dit bedrijf tegen en kwam al snel in contact Frank. Hij stelde me een aantal vragen en heeft daarna exact uitgezocht welke verzekering passend was voor mijn bedrijf. Super vriendelijk, geduldig en geen enkele vraag was te veel. Ik zou dit bedrijf oprecht aan iedereen aanraden. Ontzettend bedankt voor alle hulp Frank!

10 de agosto de 2026

Goed en duidelijk advies

Goed en duidelijk advies. Hele goede en fijne communicatie. Gijs heeft ons perfect voorzien van de juiste verzekeringen. Heel tevreden mee.

12 de agosto de 2026
Opinión espontánea

Prettige ervaring

Snel, helder en zonder gedoe. Zakelijkeverzekering.nl snapt dat ondernemers geen zin hebben in een urenlang traject. Binnen een paar klikken precies de polis die past bij mijn onderneming, tegen een scherpe prijs. Geen blabla, gewoon goed geregeld!

28 de julio de 2026

De allerbeste!!!

De adviseur heeft me uitstekend geholpen, de contact liep vlot en het is ook iemand die je helemaal begrijpt wat je niet altijd over sommigen kan zeggen.. besloten om zeker bij deze heer terug te komen als ik een nieuwe verzekering ga afsluiten. Dikke vette duim voor deze meneer!!!

3 de julio de 2026

Respuesta de zakelijkeverzekering.nl

Heel erg bedankt voor je enthousiaste en leuke review! Super

They are very helpful

They are very helpful. Always there for any questions. Easy process of finding a right insurance. I'm very satisfied.

27 de junio de 2026

Respuesta de zakelijkeverzekering.nl

Thanks alot for making time to write a review, thanks!

Prima

Prima! Heel goed geholpen met heel veel geduld uitzoeken wat de beste is voor mijn situatie. Bedankt!

27 de junio de 2026

Respuesta de zakelijkeverzekering.nl

Super, jij bedankt voor de review!

Echte aanbeveling

Echte aanbeveling, goede service luisterd naar wat je wil en wat je vraag is en je krijg de passende verzekering die je nodig heb.

8 de junio de 2026

Respuesta de zakelijkeverzekering.nl

Kijk, dat is precies hoe we te werk willen gaan. Super bedankt voor je heldere review

Valorada con 4 estrellas sobre 5

huisverzekering

wij zijn erg goed geholpen door Gijs. verschillende mogelijkheden getoond en bij vragen snel een antwoord.
wij kunnen hen zeker aanbevelen.

6 de junio de 2026

Respuesta de zakelijkeverzekering.nl

Heel erg bedankt voor je review!

8 consejos para escribir buenas reseñas.