Banner for zakelijkeverzekering.nl

zakelijkeverzekering.nl Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer goede service. Ik ben vriendelijk en snel geholpen. Alles werd duidelijk uitgelegd en mijn verzekering is goed geregeld. Ik ben zeer tevreden en raad dit bedrijf zeker aan.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik was op zoek naar een passende verzekering voor mijn eenmanszaak en wist niet zo goed waar ik moest beginnen. Ik kwam dit bedrijf tegen en kwam al snel in contact Frank. Hij stelde me een aantal vra... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snel, helder en zonder gedoe. Zakelijkeverzekering.nl snapt dat ondernemers geen zin hebben in een urenlang traject. Binnen een paar klikken precies de polis die past bij mijn onderneming, tegen een s... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij zijn erg tevreden over de schadeafhandeling. Het contact verliep prettig en duidelijk, en we zijn goed geholpen tijdens het hele proces. Alles is netjes en professioneel afgehandeld. Bedankt voor... Ver más

Información sobre la empresa

1. Corredor de seguros
  2. también en la categoría
  3. Seguros para empresas

Sobre zakelijkeverzekering.nl

Escrito por la empresa

zakelijkeverzekering.nl – snel, persoonlijk en duidelijk

Bij zakelijkeverzekering.nl maken we verzekeren eenvoudig voor ondernemers. We werken met korte lijnen, snelle service en een vaste regionale adviseur die jouw situatie kent.

Waar we in uitblinken

• Specialist in pakketten: van aansprakelijkheid en inventaris tot rechtsbijstand – afgestemd op jouw risico’s.
  • Zakelijke autoverzekeringen: van één bedrijfsauto tot een compleet wagenpark, snel geregeld met de juiste dekking.
  • Persoonlijk contact: geen callcenter, maar een direct aanspreekpunt dat meedenkt en snel schakelt.
  • Transparant advies: heldere uitleg zonder kleine lettertjes – jij weet precies waar je aan toe bent.

Waarom ondernemers voor ons kiezen

• Snelheid: offertes en wijzigingen vlot geregeld.
  • Prijs-kwaliteit: wij vergelijken meerdere verzekeraars voor de beste match.
  • Service bij schade: we staan naast je en houden het proces simpel en eerlijk.

Wil je weten welke dekking het beste past bij jouw onderneming? Bekijk onze mogelijkheden of neem direct contact op met je regionale adviseur.

zakelijkeverzekering.nl – zekerheid, snelheid en persoonlijk contact voor ondernemers.

Direct contact, persoonlijk en vertrouwd

Escrito por la empresa

De service naar onze klanten staat bij ons écht op 1
Een klant staat bij ons echt centraal, we zijn er voor jou als je ons nodig hebt. Dat is bij het vergelijken en bij een schade. Verder groeien we met jou mee op alle vlakken. Een partij waar je op kan bouwen, met een adviseur waar je direct mee in contact staat.

Excelente

TrustScore: 5 sobre 5

191 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

50 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Verzekerd

Wanneer ik alle hoop op een normale verzekering kwijt was. Kon ik bij Willem terecht! Hij heeft me goed en snel geholpen aan een nieuwe verzekering.

19 de diciembre de 2025

Respuesta de zakelijkeverzekering.nl

Dankjewel voor het compliment! Ik denk alleen wel dat je bent geholpen door een andere adviseur. Ik ( Willem ) geef namelijk geen advies. Ik zal het doorgeven aan de juiste adviseur. Een succesvol 2026 gewenst

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had een vraag uitgezet bij mijn…

Ik had een vraag uitgezet bij mijn accountant en werd dezelfde dag nog teruggebeld door een medewerker.
Hele snelle en fijne service. Hij denkt mee en regelde alles. De personenauto is inmiddels al verzekerd. Nu de werkbus nog. Nu de werkbus nog hier verzekeren en dan is alles klaar.

2 de diciembre de 2025
Opinión espontánea

Respuesta de zakelijkeverzekering.nl

Super om te zien dat de samenwerking met Ambitie Accountants zijn vruchten afwerpt. Laten we snel die andere werkbus overzetten zodat je alles op 1 plek hebt! Succesvol 2026 gewenst

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super contact met de adviseur

Super contact met de adviseur. Reageren snel en zijn heel betrouwbaar.

23 de diciembre de 2025

Respuesta de zakelijkeverzekering.nl

Dankjewel voor je review met een uiteenzetting over een deel van onze kernwaarden

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer tevreden over de service van Hermen

Zeer tevreden over de service van Zakelijkeverzekering door dhr Hermen. Alles werd duidelijk en persoonlijk uitgelegd, zonder gedoe. Er werd echt de tijd genomen om mee te denken en alles werd snel en professioneel geregeld. Prettige communicatie en een fijne, betrouwbare aanpak. Absoluut een aanrader voor ondernemers die persoonlijke service waarderen.

23 de diciembre de 2025

Respuesta de zakelijkeverzekering.nl

Bedankt voor je mooie review over ons adviseur Hermen, ik zal deze persoonlijke notitie aan hem doorgeven!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super snel, en keek mee naar alle mogelijkheden.
Vriendelijk en reageerde altijd super snel werd nergens geaccepteerd en hij heeft het toch geregeld
Super top

20 de diciembre de 2025

Respuesta de zakelijkeverzekering.nl

Fijn dat we je toch hebben kunnen helpen door net wat verder ons best te doen! Bedankt voor je mooie review

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Je wordt behandeld als klant dus geen…

Je wordt behandeld als klant dus geen nummer. Je krijgt snel duidelijkheid en een goed voorstel ik vindt het goed geregeld dus niets meer aan te merken.

19 de diciembre de 2025

Respuesta de zakelijkeverzekering.nl

Hartelijk dank voor je mooie review Willy! We gaan je in de toekomst net zo servicen als het traject van het voorstel.

Kennis

Kennis, klantgericht en gezellig wat wil je nog meer!

27 de noviembre de 2025

Respuesta de zakelijkeverzekering.nl

Dankjewel Martijn, wij vonden het ook gezellig dat jij er was. We hopen je snel weer te zien!

Behulpzaam

Afspraak na gekomen, duidelijk, behulpzaam en eerlijk, top ga zo door

27 de noviembre de 2025

Top om te horen! Dank

eerste verzekering

Via Instagram in contact gekomen, afgesproken om te contacten op een rustige tijd stip, vervolgens ben ik goed geholpen en geïnformeerd met een vriendelijk gesprek.
Hermen Ekkel wist precies wat ik nodig heb en zocht het gelijk uit waardoor mijn keuze makkelijk was op een verzekering te kiezen.

31 de octubre de 2025

Respuesta de zakelijkeverzekering.nl

Dit klinkt zeker als contact met Hermen. Je hebt de oudste binnen ons team, en wijsheid komt met de jaren zeggen ze! Dankjewel voor het schrijven van de uitgebreide review.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik doe wat ik moet doen, en zij versterken mij!

Wat is lekker en fijn dat ik als ondernemers gewoon kan doen waar ik goed in bent! Ik moet het vertrouwen hebben dat de specialisten, zoals Gijs van Zakelijke Verzekeringen doen wat zij moeten doen en dat is jouw goed, eerlijk en aanvullend informeren. En hebben ze tot nu toe maximaal gedaan! Erg fijn….

23 de octubre de 2025
Opinión espontánea

Respuesta de zakelijkeverzekering.nl

Dankjewel voor de prachtige review! Dit is inderdaad wat wij doen, wij zijn er voor jou om jouw risico's te analyseren en te waarborgen. Goede zaken gewenst

Dddd

Heel erg behulpzaam en mee denkent.

17 de octubre de 2025

Respuesta de zakelijkeverzekering.nl

Thanks voor je positieve review!

Duidelijk en eenvoudig geregeld

Wij kwamen zakelijkverzekering tegen op instagram, en hebben toen een vrijblijvende gratis afspraak gemaakt. Werden gelijk fijn benaderd door Gijs. Contact was eenvoudig en duidelijk.

Tijdens de kennismaking heeft Gijs ons veel uitgelegd op een duidelijke en simpele manier. Daarna een polis laten maken die ons beviel.

Wij zouden het aanraden, voornamelijk aan bedrijven die voor het eerst een verzekering afnemen door de duidelijke en persoonlijke hulp.

8 de agosto de 2025

Respuesta de zakelijkeverzekering.nl

Super bedankt voor je duidelijke beschrijving over onze dienstverlening. Wij nemen graag de tijd voor al onze klanten, hoe groot of klein ze ook zijn maakt niet uit, en als we het nog een keer uit moeten leggen, leggen we het nog een keer uit!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gijs heeft mij enorm goed geholpen met…

Gijs heeft mij enorm goed geholpen met de aanvragen voor de verzekeringen en de aansprakelijkheidsverzekering. Snelle reactie, meedenkend en enorm veel geduld. Zeker omdat ik niet snel antwoord kan geven heeft hij alsnog veel geduld gehad en is mii bijgestaan tot de bittere eind. Dank je wel

16 de octubre de 2025

Respuesta de zakelijkeverzekering.nl

Dankjewel voor je mooie review over onze topper Gijs Emiran! Uiteraard hebben wij al het geduld voor onze klanten, en we gebruiken dat deze druk zijn en verzekeringen niet altijd de prio heeft. Hier zijn wij voor! Goede zaken

Snel en vakkundig

Gijs van Brunschot reageerde direct na het aanvragen van een offerte Hij stelde de juiste vragen en wist precies wat we nodig hadden. We ontvingen zijn offerte heel snel en met een goede toelichting.

7 de octubre de 2025

Respuesta de zakelijkeverzekering.nl

Dat kan inderdaad maar 1 Gijs zijn! Fijn dat het zo naar wens is verlopen. Op naar een langdurige samenwerking.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima bedrijf, prettige ervaring !

Prima bedrijf, persoonlijk, makkelijk en advies op maat ! Fijn dat er vergelijkingen worden gemaakt, en de voors en tegens worden uitgelegd van de verzekering. Een aanrader !

3 de octubre de 2025

Respuesta de zakelijkeverzekering.nl

Dankjewel voor de mooie review! Dat is precies beschreven waar we voor staan, goede zaken gewenst

8 consejos para escribir buenas reseñas.