Banner for zakelijkeverzekering.nl

zakelijkeverzekering.nl Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer goede service. Ik ben vriendelijk en snel geholpen. Alles werd duidelijk uitgelegd en mijn verzekering is goed geregeld. Ik ben zeer tevreden en raad dit bedrijf zeker aan.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik was op zoek naar een passende verzekering voor mijn eenmanszaak en wist niet zo goed waar ik moest beginnen. Ik kwam dit bedrijf tegen en kwam al snel in contact Frank. Hij stelde me een aantal vra... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snel, helder en zonder gedoe. Zakelijkeverzekering.nl snapt dat ondernemers geen zin hebben in een urenlang traject. Binnen een paar klikken precies de polis die past bij mijn onderneming, tegen een s... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij zijn erg tevreden over de schadeafhandeling. Het contact verliep prettig en duidelijk, en we zijn goed geholpen tijdens het hele proces. Alles is netjes en professioneel afgehandeld. Bedankt voor... Ver más

Información sobre la empresa

1. Corredor de seguros
  2. también en la categoría
  3. Seguros para empresas

Sobre zakelijkeverzekering.nl

Escrito por la empresa

zakelijkeverzekering.nl – snel, persoonlijk en duidelijk

Bij zakelijkeverzekering.nl maken we verzekeren eenvoudig voor ondernemers. We werken met korte lijnen, snelle service en een vaste regionale adviseur die jouw situatie kent.

Waar we in uitblinken

• Specialist in pakketten: van aansprakelijkheid en inventaris tot rechtsbijstand – afgestemd op jouw risico’s.
  • Zakelijke autoverzekeringen: van één bedrijfsauto tot een compleet wagenpark, snel geregeld met de juiste dekking.
  • Persoonlijk contact: geen callcenter, maar een direct aanspreekpunt dat meedenkt en snel schakelt.
  • Transparant advies: heldere uitleg zonder kleine lettertjes – jij weet precies waar je aan toe bent.

Waarom ondernemers voor ons kiezen

• Snelheid: offertes en wijzigingen vlot geregeld.
  • Prijs-kwaliteit: wij vergelijken meerdere verzekeraars voor de beste match.
  • Service bij schade: we staan naast je en houden het proces simpel en eerlijk.

Wil je weten welke dekking het beste past bij jouw onderneming? Bekijk onze mogelijkheden of neem direct contact op met je regionale adviseur.

zakelijkeverzekering.nl – zekerheid, snelheid en persoonlijk contact voor ondernemers.

Direct contact, persoonlijk en vertrouwd

Escrito por la empresa

De service naar onze klanten staat bij ons écht op 1
Een klant staat bij ons echt centraal, we zijn er voor jou als je ons nodig hebt. Dat is bij het vergelijken en bij een schade. Verder groeien we met jou mee op alle vlakken. Een partij waar je op kan bouwen, met een adviseur waar je direct mee in contact staat.

Excelente

TrustScore: 5 sobre 5

191 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

50 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hier is de vertaling van je tekst naar…

Hij is beschikbaar en om ervoor te zorgen dat ik het beter begrijp, is hij zelfs naar mijn huis gekomen. Hij heeft naar mijn situatie geluisterd en een verzekering aanbevolen die het beste bij mijn omstandigheden past. Ik hoop dat de begeleiding en de verzekering die hij heeft aanbevolen in de toekomst zullen laten zien dat het de beste verzekering is.

5 de julio de 2024

klantvriendelijk en professioneel

wij zijn geholpen door Gijs
hij heeft persoonlijk en aandacht voor de behoefte van de klant (ons) waardoor hij ons goed geholpen heeft met de verzekeringen

ik ben zelf startende ondernemer en had eigenlijk geen idee welken verzekeringen ik allemaal meer moest hebben voor de hal/winkel om dat we met bezoekers/klanten werken en die zo binnen kunnen komen lopen hierbij heeft hij goed geholpen en advies gegeven

de verzekeringen waren ook binnen no time geregeld
dat was wel fijn
ook is het wel fijn dat hij af en toe vraagt of er nog wijzigingen zijn of het nog klopt

en het zal vast wel ergens anders misschien iets goedkoper kunne maar zoon verzekeringsagent die voor jou werkt is veel meer waard als die paar centen :-)

26 de junio de 2024

Ik ben snel geholpen

Ik ben snel geholpen, Er word snel gereageerd op je vragen en wensen. De prijzen zijn ook goedkoper dan andere verzekeringen en de service 10/10! zeker een aanrader.

12 de junio de 2024

Goed en snel geholpen

Rob heeft ons snel en goed geholpen met het afsluiten van zakelijke verzekeringen na een doorverwijzing door een ander bedrijf. Ook is hij altijd beschikbaar voor hulp of vragen. Ik zou zeker aanraden contact op te nemen met Rob.

5 de junio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vriendelijk contact en deskundig advies

Gijs heeft ons van goed advies voorzien met betrekking tot onze verzekeringen. Daarnaast heeft hij zich extra ingespannen om zaken rondom een kostbaarhedenverzekering te achterhalen. Top service!

Ik zou altijd aanraden contact met Gijs te leggen wanneer je een (nieuwe) verzekering zoekt.

3 de mayo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed advies, relaxed, waardevol!

Bij Zakelijke Verzekering binnen no time in Eindhoven een fijn contact opgebouwd met Gijs, hij heeft me op een relaxte manier goed geadviseerd, en me tevens gewezen op een aantal punten waar ik zelf nog niet aan gedacht had. Top! Ben heel blij met het advies én het afdekken van de risico's voor ons duikcentrum/duikwinkel 👌

29 de febrero de 2024

Duidelijk, transparant, klantvriendelijk, professioneel

Als zzp'er weet je niet altijd welke verzekeringen je nodig hebt en door de transparante, duidelijke, behulpzame en klantvriendelijke aanpak van ZakelijkeVerzekering kon ik eindelijk de knop doorhakken.
Ik ben onwijs goed geholpen door Gijs.
Er wordt snel en duidelijk gereageerd op telefoontjes en e-mails.
Een bedrijf waar de klant zich geen nummer voelt en waar gelukkig prettig menselijk contact is.
Gijs, nogmaals bedankt voor je input, het meedenken en het prettige contact.
Een echte aanrader!

3 de abril de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super goed en klantvriendelijk…

Super goed en klantvriendelijk geholpen!
Vanaf de eerste bel afspraak tot de daadwerkelijke aanvraag van de verzekeringen is alles goed en duidelijk geregeld en uitgelegd. Daarnaast scheelt het nog veel geld per maand ook!
Ik ben heel tevreden over zakelijkeverzekering.nl!

14 de marzo de 2024
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.