Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ingenting blir sendt. Svarer ikke på kundeservice. Over en mnd siden jeg bestilte varer. Gir det en uke, så ringer jeg kollegaer til begge eiere og spør dem hvordan jeg får tak i svindlerne.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kjapt levert, og bedre kvalitet enn forventet ifh prisen :) cuffsa tåler en del. Den ene av 3-packen var litt vel trang og ble litt vulgær, og munnen kunne vært større, men totalt sert 10/10 will shop... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

utrolig kjapp leveranse, altså fikk pakken dagen etter! kjempe god kundeservice attpåtil. en edrift en kan stole på, chat funksjon med ekte mennesker som snakker, og raskt svar.

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Svært bra kundeservice! Svarer kjapt og utfyllende på spørsmål. Genuint ønske om at kunden skal bli fornøyd

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de juguetes eróticos
  2. Tienda de entretenimiento para adultos
  3. Tienda de ropa erótica

Acerca de Zensuala.no

Escrito por la empresa

Norges beste nettbutikk for premium sexleketøy.

365 Dager Åpent kjøp

Skulle du angre er du trygg hos oss. Vi gir deg hele 365 dagers Åpent Kjøp!

Gratis frakt over 800,-

Alle ordre over 800,- sendes fraktfritt til deg. Velg mellom pakke til hentested eller rett i postkassen. Ellers betaler man fra 39,- i frakt

Anonym Handel

Alltid anonymt og diskret. Ordren din vil komme til deg i en kjedelig brun pappeske med anonym avsender. Alltid.

Om Zensuala

Zensuala spesialiserer seg på produkter som er garantert trygge for kroppen, og er eneste forhandler i Norge som kun fører Ikke porøse produkter for innvortes bruk. I tillegg håndplukker vi produkter som er av riktig kvalitet i forhold til pris. Vi fører ingen produkter som ikke forsvarer prisen. Noen av våre mest populære kategorier:

Vibrator

Dildo

Penisringer

Fleshlight

Vi fører også et stort utvalg i glidemiddel, massasjeoljer, parvibratorer og andre erotiske artikler

Våre Merkevarer

Zensuala er autorisert forhandler for de fleste av våre merkevarer, og har bl. a We-Vibe, Womanizer, Tenga, Fleshlight, SVAKOM, Arcwave, PDX Elite og Satisfyer i utvalget.

Se våre merkevarer

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Overraskende raske

Overraskende raske! Godt og nøytralt innpakket. Greie priser.

7 de abril de 2022

Respuesta de Zensuala.no

Hei Bent Are! Tusen takk, og hyggelig at du er fornøyd! Mvh Kundeservice Zensuala

Rask handel

Rask handel. Null stress👌

6 de marzo de 2022

Tusen takk for tilbakemeldingen André! Zensuala Kundeservice

Anbefales

Anbefales, aldri vært borti raskere mottak av en levering som her

28 de enero de 2022

Respuesta de Zensuala.no

Heisann! Tusen takk for tilbakemelding! Vi er kjempeglade for at du er fornøyd! Zensuala Kundeservice

Valorada con 1 estrellas sobre 5

For lang tid med levering

Det har gått to uker siden jeg bestillte min pakke, har enda ikke kommet. Veldig kjlipt å måtte bruke penger på noe som ikke kommer.

12 de enero de 2022

Respuesta de Zensuala.no

Hei Angelica, vi kan se at din ordre ble sendt fra oss den 27/12, så her er noe gått galt hos posten. Vi tar kontakt med deg straks via epost så vi kan fikse problemet!

Mvh
Kundeservice Zensuala

Supre

Ingen butikker kan måle seg med kundeservicen på Zensuala!

9 de diciembre de 2021

Godt fornøyd

Godt fornøyd. Rsk levering

28 de noviembre de 2021

Respuesta de Zensuala.no

Hei Anne Kathrine! Tusen takk for tilbakemeldingen! Vi setter veldig pris på at du tok deg tid! Anna, Kundeservice Zensuala

Rask leveranse

Rask leveranse
Anbefales👍🤗

19 de noviembre de 2021

Hei Lene! Tusen takk for tilbakemeldingen! Mvh Zensuala Kundeservice

utrolig kjapp leveranse

31 de octubre de 2021

Respuesta de Zensuala.no

Hei Tina! Tusen takk for tilbakemeldingen, vi setter veldig pris på det! Hilsen Kundeservice Zensuala

Svært bra kundeservice

7 de septiembre de 2021

Respuesta de Zensuala.no

Tusen takk Eli! Vi setter pris på din tilbakemelding!

Enkel og rask handel

Enkel og rask handel
Stor pluss til chat funksjonen

23 de julio de 2021

Respuesta de Zensuala.no

Tusen takk Stig! Så flott å høre at du er fornøyd!

Zensuala Kundeservice

Raskt levert

Raskt levert, diskret embalasje utmerket produkt!

1 de julio de 2021

Respuesta de Zensuala.no

Hei Fred! Tusen takk for tilbakemeldingen! Vi er superglad du er fornøyd!
Zensuala Kundeservice!

Fornøyd

Veldig fonøyd med leveringstid og pakken

26 de junio de 2021

Tusen takk for tilbakemeldingen Mathilde! Kundeservice Zensuala

Rask levering

Rask levering. Veldig bra service når det er feil med produktet

15 de junio de 2021

Respuesta de Zensuala.no

Hei Ole! Tusen takk for det, vi setter veldig pris på tilbakemeldingen!
Anna, Kundeservice Zensuala

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Utrolig hyggelig og god service!!

Utrolig hyggelig og god service!!! Anbefales😀

20 de mayo de 2021

Hei Tone!

Tusen takk for tilbakemeldingen! Vi setter veldig pris på det! Flott at du er fornøyd!

Kundeservice Zensuala

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.