Valorada con 1 estrellas sobre 5

Een bikini besteld en betaald en nooit ontvangen. Reageren niet op mail, telefonisch niet bereikbaar. Nietbezorgd.nl ingeschakeld en toen wilden ze het plotseling wel onderling oplossen. Maar alles v... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Never received my items , was told will get a refund didn't receive that either ,DO NOT BUY FROM THEM SCAMMERS AND FROM CHINA !! 0 STARS FROM ME

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Gedeeltelijke refund van 35% afgesproken, na misleidende foto's op de website en daardoor verkeerd product ontvangen. In plaats van het daadwerkelijk betalen hoor ik nu al ruim 6 weken niets van Zivor... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Doet zich voor als concept store van een Hollandse eigenares maar is eigenlijk een Chinese scam. Hoge prijzen voor waardeloze producten die je op eigen kosten naar China moet terugsturen. Dat kost mee... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

1 ster is nog te veel voor dit bedrijf

1 ster is nog te veel voor dit bedrijf! Ik heb schoenen besteld bij ZIVORA die er in de reclame degelijk uitzagen, maar wat ik ontving, was ronduit teleurstellend: goedkope Chinese rommel. Vervolgens proberen ze je af te schepen met een terugbetaling van 15% of de schoenen terugsturen, wat €30 aan retourkosten naar China betekent. Schandalig! Ze doen zich voor als een Nederlands bedrijf, maar het is gewoon een dropshipping-praktijk rechtstreeks uit China. Dit soort misleidende bedrijven zouden verboden moeten worden. Laat je niet vangen door deze oplichters! 🤮🤮🤮🤮🤮🤮

27 de diciembre de 2024

Oplichters

Heb begin december kersttrui besteld! Na 3 weken nog steeds niets ontvangen! Bij onderzoek blijkt dat wat je besteld bij Zivora, zijn dit zelf nog moeten bestellen bij Temu!
Zijn oplichters! Kijk uit!!!!!

24 de diciembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

foto's fake met wat je krijgt

Totaal review niet gecheckt. Ze zijn inderdaad oplichters. Iets totaal anders opgestuurd gekregen dan de foto's. Een artikel gekregen dat je bij Temu voor 10 euro kan kopen maar ik wou dat niet. Ik wou die op hun foto want zag er betere kwaliteit uit van een merk. Maar is fake, de foto's zijn fake.

22 de diciembre de 2024

OPLICHTERIJ

Mijn vader heeft hier een rugcorrector besteld. Werd 2 weken later geleverd en niet de goede maat.
Hij wilde deze omwisselen maar dit was niet mogelijk. Daarna wilde hij zijn geld terug en ook dit was niet mogelijk. Hij zou 10% korting krijgen, daarna 30% en daarna werd hem verteld dat hij hygienisch niet verantwoord was terwijl hij het niet gedragen heeft.
Vervolgens heeft hij een retourformulier aangevraagd en zou hij het op eigen kosten naar China moeten versturen. Dit kan toch niet. Dit zijn oplichters. BESTEL HIER DUS NOOIT IETS!!!!

27 de noviembre de 2024

Dropshipping en nul service

Helaas niet van tevoren gecheckt dat dit dropshipping betreft. Wat nog erger is is dat het product na 12 dagen nog niet eens verstuurd is. En de support geeft aan dat het wel verstuurd is en kan daarom zgn niets voor mij doen wanneer ik vraag de koop te ontbinden. Koop hier niet, het is oplichting.

20 de diciembre de 2024

NIKS BESTELLEN BIJ DEZE OPLICHTERS

KAN DIT BEDRIJF OOK AANGEPAKT WORDEN SMERIGE OPLICHTERS ZIJN HET JE KUNT MAILEN TOT JE EEN ONS WEEGT KRIJGT FLUT ANTWOORDEN TERUG RETOURBELEID IS ER NIET KOOP HIER "NIKS" JE KUNT FLUITEN NAAR JE CENTEN ALS JE HET WEL RETOUR WILT STUREN EN ZE STUREN JE ROMMEL UIT CHINA DOOR HELAAS SITE NIET GECHECKT TE HEBBEN KOST DIT GEINTJE MIJ PLM.180 EURO

12 de diciembre de 2024

Schandalige oplichters.

Schandalige oplichters die je iets verkopen via en Chinese link, terugsturen en terugbetalen, vergeet het.
Dit soort volk genereert alleen maar afvaltroep wat niet eens in de kringloopwinkel wordt aanvaard, dat vind ik erger dan de €30 die ik er aan verloor. Kan iemand dit soort sites van het WWW halen

1 de diciembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

1 ster zijn er nog 1 teveel..het is…

1 ster zijn er nog 1 teveel..het is precies wat je leest het zijn oplichters.
Jas besteld blijkt dat ze het zelf via een ali express laten leveren.dus 3 weken wachten op een chineese jas die 3 maten kkeiner is als hier de xl
Ook geldcterug krijgen is onbegonnen werk..contakt is ai en adres is nep in den haag.....NIKS NIKS BESTELLEN HIER!!!!!!

10 de diciembre de 2024

Onbetrouwbaar bedrijf

Onbetrouwbaar bedrijf, weigert na meermaals aandringen bestelling te annuleren en aankoopsom terug te storten, reageert blijkbaar via ai en weigert alle communicatie.
Locatie van bedrijf fake.
Is ook eigenaar van Zantano NL

2 de diciembre de 2024

NIET BESTELLEN!!!!!!!

NIET BESTELLEN!!!!!!!

Heeft maanden geduurd en 100 mails voordat ik mn bestelling heb ontvangen en daarna onmogelijk om te retourneren en geld terug te krijgen

10 de octubre de 2024

Oplichting!!

Niks bestellen bij deze web is oplichting!!! . Op de web word leeftijd weer gegeven even later krijg je mail dat je maat voering moet doorgeven en als zij niet de juiste maat hebben dan moet je alsnog wat bestellen om je geld terug te krijgen door het niet gewilde product terug te sturen . Deze dieven zitten in 2491 DC, Den Haag Nederland .

2 de diciembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jas besteld betaald jas voldeed in geen…

Jas besteld betaald jas voldeed in geen geval aan de kleur maat was niet goed veel te korte mouwen, maar helaas bij retourneren geven ze geen reactie ja ik mag de jas houden en dan krijg ik 15%korting maar we hebben niks aan deze jas want hij pas niet en is vreselijk van kleur , wat nu kan dus niet retour wat een hele betrouwbare winkel leek is dus niks van waar nooit doen wij zijn 100 euro kwijt en een lelijke te kleine jas rijker wat een stevige

25 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Het is dat er geen nul sterren mogelijk…

Het is dat er geen nul sterren mogelijk is. Want wat een slechte klantenservice (die is er niet). Binnen 2 dagen verzending, vanuit China en dan 3 weken tot ontvangst. Geen retour instructies in het pakket. Bellen; alleen de melding dat je zelf voor eigen kosten moet retourneren. Geen adres. Dus geretourneerd naar afzendadres op het pakket. Na nog 6 x mailen bericht dat je het voor eigen kosten terug naar China moet sturen.
Mijn pakket was al onderweg naar Schiedam. En dan krijg je de reactie dat ze niets meer voor je kunnen doen. Pech. En geld weg (incl retourkosten). Echt NIET bestellen hier !!!!

21 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Helaas deze webwinkel niet gecheckt

Helaas deze webwinkel niet gecheckt. Alles moet nog uit China komen, dit is nergens vermeld. Als je een retour aanmeldt, krijg je eerst een kortingsaanbod. Als je toch wilt retourneren, hoor je niets meer. Diverse mails gestuurd. Met smoes toch retouradres gekregen. Retouren moeten terug naar China. Ik ga uitzoeken of dit valt onder het Herroepingsrecht. Ze hebben alleen fake adres in Den Haag. Mails worden, gezien de verzendtijd, uit verre Oosten gestuurd. Altijd door Annie. Geen inschrijving bij Kamer van Koophandel. Ik ga melding doen bij alle instanties die maar iets te maken hebben met webwinkels. Deze aankopen zijn gebaseerd op vertrouwen. Nooit van gehoord in China....? P.s. Mijn laarsjes waren van een allerbedroevenste kwaliteit....

17 de octubre de 2024

Fake essentials

De spullen die je krijgt komen uit China en zijn dus helaas nep.
Dus als je denkt echte spullen te kopen kom je helaas bedrogen uit.

20 de octubre de 2024

3 broeken besteld die veel te laat…; weigering retouradres

3 broeken besteld die veel te laat binnen zijn gekomen. Toen de track en trace gestuurd werd, toen kon je pas zien dat het materiaal uit China moest komen. Als ik dit had geweten had ik de bestelling niet geplaatst.
Via mail gevraagd waar de retournering naar toe moet, maar er komt geen reactie. In doe nu aangifte bij de politie. Ik heb alle regels die ze hebben op hun website gevolgd. Ik wil mijn geld terug.

17 de octubre de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.