Een bikini besteld en betaald en nooit ontvangen. Reageren niet op mail, telefonisch niet bereikbaar. Nietbezorgd.nl ingeschakeld en toen wilden ze het plotseling wel onderling oplossen. Maar alles v... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Never received my items , was told will get a refund didn't receive that either ,DO NOT BUY FROM THEM SCAMMERS AND FROM CHINA !! 0 STARS FROM ME
Gedeeltelijke refund van 35% afgesproken, na misleidende foto's op de website en daardoor verkeerd product ontvangen. In plaats van het daadwerkelijk betalen hoor ik nu al ruim 6 weken niets van Zivor... Ver más
Doet zich voor als concept store van een Hollandse eigenares maar is eigenlijk een Chinese scam. Hoge prijzen voor waardeloze producten die je op eigen kosten naar China moet terugsturen. Dat kost mee... Ver más
La gente también ha visto
Het liefst geef ik geen ster had jk…
Het liefst geef ik geen ster had jk maar eerst de comments gelezen 10 dagen gewacht op een essantials hoodie komt het binnen is het gewoon nep het voelde als een hoodie van SHEIN alleen het verschil is bij SHEIN haal ik het voor €9 en bij Zivora.nl €50 voel me zwaar opgelicht ik heb hun gemaild en hoop dat ik het kan retourneren en mijn geld terug krijg💔
Wat een oplichterszooi!!
Wat een oplichterszooi!!! Jas besteld voor 70!! Euro, komt dus gewoon uit China! Veeel te dun en veeel te klein!! Mensen koop hier nix! Je gooit je geld weg!!!
Waarschuwing.
Bestel hier nooit iets.
Slechte service, misleidende en foutieve informatie, je wordt aan het lijntje gehouden, ze beloven iets dat ze vervolgens nooit doen. Je wordt gewoon voorgelogen. Na paar mnd heen en weer mailen ben ik het zat. Nee nooit meer Zivora voor mij.
Dit bedrijf is niet bereikbaar…
Dit bedrijf is niet bereikbaar en opereert onder verschillende namen, zoals Luminova home
Op de site staat een niet bestaand adres. Geen artikelen ontvangen, Waarschijnlijk dropshipper, met nepartikelen. Niet bestellen daar.
Reviews zijn fake.
Lastig retourproces
Na 3 weken wachten (ipv verzending binnen 2 dagen, zoals op de website staat) ontving ik eindelijk het bestelde dekbed. De kwaliteit viel helaas erg tegen, zowel de stof als de print lijken eerder iets dat een derde van de prijs waard is. Daarom Zivora gemaild dat ik het retour wil sturen. Tot nu toe gaat dat proces erg lastig. Eerst wordt mij een schuldgevoel aangepraat over CO2-uitstoot, terwijl zij toch echt zelf goedkoper rommel uit China importeren. Vervolgens moet ik nu foto's mailen van de staat van het pakket, voordat ik verdere instructies ontvang. Beetje raar. Normaal gesproken kan je een pakket gewoon terugsturen en dan komt het goed. Het lijkt erop dat ze het expres zo moeilijk mogelijk maken.
Pak voor trouwerij te laat ontvangen
Pak voor trouwerij besteld en pas erg laat ontvangen. Omdat ik geen risico wilde nemen ergens anders pak besteld en wilde deze bij Zivora dus ongeopend retour sturen. Ze reageren haast niet op de mails en na veel heen en weer gemaild eindelijk retour adres gekregen, deze staat namelijk NIET op hun site. Blijk ik het op eigen kosten naar China te moeten sturen! Eigen kosten wist ik vooraf maar dacht het naar een Nederlands adres retour te kunnen sturen omdat Zivora op hun site in Den Haag lijkt te zitten. Kosten via POSTNL 26 euro en DHL zelfs 62 euro. Dit soort bedrijven moeten aangepakt worden, erg misleidend allemaal.
Slechte webshop
Een zadel besteld. Beviel niet. En wilde retour sturen. Ja dat kon maar... eerst een korting aanbieding , wilde ik niet dan eerst foto's sturen gedaan. Hoor 3 dagen niets. En de levering was ook traag denk 3 weken ofzo. Slechte website. Had helaas vantevoren geen check gedaan
Duurd 3 weken voor dat de bestelling er…
Duurd 3 weken voor dat de bestelling er is stond binnen 2 werkdagen verzonden.
Niet te vertrouwen deze site
En jurken komen uit China ofzoiets .
Onbetrouwbaar en geld kwijt. Wees gewaarschuwd.
Lappen werkelijk alle regels aan hun laars. Levertijden zijn stukken langer dan ze aangeven want het blijkt na aflevering uit China te komen voor 7 x de chinese verkoopprijs. Als je vraagt waar het blijft sturen ze je een linkje van hun site waarop een java script onder de knop zit die altijd zegt dat de zending onbekend is. Als iets defekt is blijven ze je met domme mails bestoken om maar geen retouradres te geven (wat ze ook niet doen). Hoop dat de site z.s.m. aangepakt wordt.
Heb email contact gehad zivora
Heb email contact gehad ivm de bestelling wat ik niet kon/ en kan volgen .
Kreeg nog eens mail terug met track en trace en dat ik geduld moest hebben. Heb vervolgens na 6 dagen nog een mail gestuurd. Geen antwoord ! Ben ik nu opgelicht????. Na bijna drie weken lange warme winterjas gekregen. Kwaliteit geen winterjas maar een lange blazer. Gewoon opgelicht!
Niets ontvangen
3 sept een bestelling gedaan. Kwam er toen pas achter dat het uit China komt. Product nog steeds niet ontvangen en ook geen reactie op mail. Stelletje oplichters. 1 ster is nog te veel. Track en trace is een lachertje . Altijd het zelfde scherm
Het product (bankhoes) voldoet beslist niet!
Het product (bankhoes) voldoet beslist niet aan de verwachting. Iedere poging om informatie te krijgen zodat het product retour gezonden kan worden mislukt. Je bent dus € 119 armer en zit met een waardeloos product. Echt schandalig dit!!
Dropshipper
Dropshipper, retouradres is in China. Graag je ervaringen met dit bedrijf ook delen met de Autoriteit consument en Markt.
Niet betrouwbaar
Niet betrouwbaar, ze hebben een Nederlandse internetsite maar opereren vanuit China.
De artikelen worden ook vanuit China verzonden.
En omdat ze niet openlijk zijn in deze handelswijze, zijn ze niet betrouwbaar en moet je lang op je spullen wachten.
Als het überhaupt aankomt.
Koop hier niets je kunt wachten tot je…
Koop hier niets je kunt wachten tot je een ons weegt.
Wat een oplichting!
Wat een stelletje profiteurs en oplichters! Als je iets wilt retourneren kom je in een slangenkuil van aanbiedingen en dingen die je moet toesturen om vervolgens je product van mega slechte kwaliteit, naar China!!! Op te kunnen sturen.. Mensen trap er niet in!
Schandalige bedrijf!!!
Schandalige bedrijf!!!! Nooit meer wat bestellen!!!!! Ze houden je bezig tot de garantie voor bij is! Ze laten je alles uitpakken terwijl ik niet eens geïnteresseerd meer was in de bestelling maar annuleren konden ze ook niet meer!
Nu ben ik mijn 80 euro kwijt omdat ze niet mee werken en als robot op de mail reageren! SCHANDELIJK KIJK UIT!
Dit is een scam bedrijf!!
Dit is een scam bedrijf!!! Koop niets. Het zijn drop shippers. Het komt niet, te laat en heel slechte kwaliteit rechtstreeks uit China. Je kan niks terugsturen. Toen ik dreigde met een aangifte bij de politie kwam er een verhaal dat ze de webshop hadden overgenomen en dat zij wel te vertrouwen waren (ik had al besteld en wilde mijn geld terug omdat ik niks kreeg) en toen ik de troep eenmaal in etappes binnen kreeg (na het feest, dus te laat) reageerde men nergens meer op!!! BEDRIEGERS DUS!! Ik ga alsnog aangifte doen!
Super slecht
Super slecht ! Eén grote scam. De kleding kwam rechtstreeks uit China en was van slechte kwaliteit en te klein. De website zelf heeft een gadget van trustpilot ingebouwd waar alleen maar goede reviews op staan, maar dit is dus nep. Retour sturen gaat heel lastig, je moet eerst allemaal foto’s maken van de kleding en krijgt dan een retour adres in China ! Het pakket moet met track and trace worden verstuurd anders krijg je geen vergoeding als het niet aankomt —-> minimaal 29 euro. Trap er niet in dus !!
Netjes ontvangen en gecommuniceerd ondanks twijfels
Ik had een cadeau besteld met een speciale reden. Bestelling ging heel makkelijk. Kreeg ook netjes bevestiging. Vervolgens track en tracé code die niet werkte. Heb 2x gemaild en heel snel reactie terug ontvangen dat de bestelling echt verstuurd was. Na aantal dagen heb ik inderdaad de bestelling ontvangen en ben er héél blij mee. Heb ze het advies gegeven om track en tracé code beter in beeld te laten brengen, maar ik ben super blij met het cadeau!
Más información sobre otros tipos de reseñas.