Een bikini besteld en betaald en nooit ontvangen. Reageren niet op mail, telefonisch niet bereikbaar. Nietbezorgd.nl ingeschakeld en toen wilden ze het plotseling wel onderling oplossen. Maar alles v... Ver más
Never received my items , was told will get a refund didn't receive that either ,DO NOT BUY FROM THEM SCAMMERS AND FROM CHINA !! 0 STARS FROM ME
Gedeeltelijke refund van 35% afgesproken, na misleidende foto's op de website en daardoor verkeerd product ontvangen. In plaats van het daadwerkelijk betalen hoor ik nu al ruim 6 weken niets van Zivor... Ver más
Doet zich voor als concept store van een Hollandse eigenares maar is eigenlijk een Chinese scam. Hoge prijzen voor waardeloze producten die je op eigen kosten naar China moet terugsturen. Dat kost mee... Ver más
La gente también ha visto
Zeer klantonvriendelijk
Zeer klantonvriendelijk, het wordt onmogelijk gemaakt om je product in herroepingstijd terug te sturen.
Les geleerd: Altijd eerst reviews van trustpilot bekijken.
Ik heb een dekbed set bij hun gekocht…
Ik heb een dekbed set bij hun gekocht van zijde kwaliteit is super en ligt heerlijke hele nette prijs al was het wel een aanbieding maar hier zijn wij heel erg blij mee echt top
ik zou hier zo weer wat kopen
Aangifte doen !!!!!!
Ook ik heb bestelling gedaan alvorens reviews te lezen.... DOMDOMDOM !!!!
Heb naar lang wachten bestelling ontvangen echter niet overeenkomend met de mooie laarsjes van de afbeelding op de site. Direct gemaild voor retour, ook gelijk over en weer contact totdat je niet akkoord gaat met refund en dan zijn ze uit de lucht. Vervelend dat je in ieder geval één ster moet aanvinken, want zelfs dié verdienen ze niet !!!
Ook ik ga aangifte doen, schandalig dat men het lef heeft om over ander mans rug geld te verdienen.
Bestel hier NIETS !!!!!!!!!!
Oplichterij
Product was niet zoals de afbeeldingen of beloftes op de website, qua kwaliteit en qua esthetiek. Ik heb weken gewacht op het product. Toen het binnenkwam heb ik het direct bekeken en de volgende dag een mail gestuurd dat ik het wilde terugsturen. Dat mocht niet omdat de periode van twee weken verstreken was. Na meermaals over en weer gemaild te hebben, hebben ze toegezegd dat ik het product, weliswaar op eigen kosten, mocht terug sturen. Het betrof twee bankhoezen dus een aardig pakket. Overigens had ik er een uitgepakt en de ander onuitgepakt gelaten. Ik heb fotos gestuurd van de uitgepakte hoes en een foto van de hoes die nog in verpakking zat. Die laatste moest ik perse ook uitpakken om te fotograferen. Dit sloeg nergens op, kostte onnodig veel werk en aan de fotos was überhaupt niet te zien of ik niet gewoon de ene hoes vaker had gefotografeerd.
Eerst boden ze 25% van het aankoopbedrag als ik het niet zou terugsturen. Toen ik dat niet wilde, boden ze 60%.
Als ik het pakket zelf had teruggestuurd was ik onder de streep ongeveer even duur uit dus ik heb ervoor gekozen het product te houden.
Ik zou nooit meer hier bestellen. Het voelt als pure oplichterij. Goedkope producten uit china laten komen, prachtige plaatjes op een mooie website zetten en dan zorgen dat het lastiger is het terug te sturen dan maar te houden voor een gereduceerd bedrag.
Dergelijke bedrijven zouden verboden moeten worden.
Enorm slecht voor het milieu ook als je het mij vraagt.
Pure oplichterij en zwendel.
Pure oplichterij en zwendel.
Ik hier een product besteld, ten eerste kwam die weken over de geschatte levertijd aan, het was ook niet het product wat ik besteld had.
Deze persoon hoort in de gevangenis, het is maar goed dat die niet tegen over mij staat
Er staat ook een adres bij, utrechtseweg 341 Amersfoort, heb het opgezocht op Google daar staat een verhaal bij over een villa met 400 bedrijven op dat adres, vorig jaar heeft iemand 3 jaar cel gekregen voor oplichting.
Ik zal hier niet bestelen, zoek het adres maar eens op
Bijzonder gang van zaken
Na mijn bestelling bij Zivora.nl te hebben gedaan lang niks van ze vernomen. Uiteindelijk aangifte gedaan, omdat geen contact te krijgen viel per mail of bellen. Daarnaast ook research gedaan, het telefoonnummer werkte niet en de webshop staat op een verlaten adres. Na deze aangifte contact met hen gekregen door een bericht van de Politie naar hen. Ze hebben eerder contact vanuit mij niet gezien werd vermeld. Dit kon aan hen liggen, omdat ze de webshop recentelijk over hebben gekocht en de migratie van de systemen niet soepel gaat. De negatieve reviews zouden zijn van voor hun koop van de website. Ze proberen nu een eerlijke webwinkel op te zetten. Mijn aankoopbedrag uiteindelijk ook terug kregen. Hier ging wel enige tijd overheen. Eerst werd gezegd na 5 dagen. 7 dagen later mail ontvangen dat de refund in gang was gezet. Volgende dag mijn geld terug gekregen.
Slecht bedrijf
Wordt niet gereageerd op de mail, kwaliteit van kleding is echt om te huilen. Communicatie dat bestelling onderweg is, is er niet. Kortom, zonde van je geld om hier te bestellen!
Oplichters!
Pas op! Besteld maar niets geleverd. Zijn via mail niet bereikbaar, telefoonnummer werkt niet! Oplichters!
Pas op oplichters!!!!!!!!!!!
Bestellen ging snel.
Levering erg langzaam. Bij bevestiging bleek dat eea uit China moest komen.
Na bijna 2 maanden werd eea geleverd.
4 solar lampen besteld. 1 prul geleverd.
Mail en telefonisch niet bereikbaar.
Zitten in een bedrijfsverzamelgebouw met diverse bedrijven irt webshops.
Geen inschrijving KVK dus deugt niet.
Zivora heeft niet werkende telefoonnummers en reageert niet op mail
Zivora heeft niet werkende telefoonnummers en reageert niet op mail. Ook apart dat je niet via iDeal kunt betalen. Ik vertrouw dit bedrijf niet en ben blij dat ik nog een vraag had voor ik bestelde, want ik was er zo ingestonken.
Bestelling gedaan
Bestelling gedaan. Niets geleverd! Telefonisch en per mail niet bereikbaar.
Gat en kwaliteit, niet bereikbaar.
Ik heb een dekbedovertrek besteld en de kwaliteit is zwaar onder de maat voor de prijs die ik ervoor heb betaald. Daarnaast zit er een grote gat in!! Het e-mailadres en telefoonnummer bestaan niet. Niet bestellen hier!!
Más información sobre otros tipos de reseñas.